Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 00:41

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014.

Καθημερινή ζωή στην πλατεία Ανεξαρτησίας. Ένας αντικυβερνητικός διαδηλωτής κοιμάται στην πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου. Τον πρέσβη της στην Ουκρανία ανακάλεσε η Ρωσία στη Μόσχα για διαβουλεύσεις «σχετικά με την επιδείνωση της κατάστασης» στο Κίεβο, μία μέρα αφότου η ουκρανική Βουλή καθαίρεσε τον φιλορώσο πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς.
 
REUTERS / BAZ RATNER

Ένας αντικυβερνητικός διαδηλωτής κοιμάται στην πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου. Τον πρέσβη της στην Ουκρανία ανακάλεσε η Ρωσία στη Μόσχα για διαβουλεύσεις «σχετικά με την επιδείνωση της κατάστασης» στο Κίεβο, μία μέρα αφότου η ουκρανική Βουλή καθαίρεσε τον φιλορώσο πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς.

 

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2014: Τελετή λήξης. Χορευτές συμμετέχουν στην τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2014 στο ολυμπιακό στάδιο Fisht του Σότσι.
EPA / TATYANA ZENKOVICH

Χορευτές συμμετέχουν στην τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2014 στο ολυμπιακό στάδιο Fisht του Σότσι.

Διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα. Στους 10 αυξήθηκαν οι νεκροί κατά τη διάρκεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στη Βενεζουέλα. Μία φοιτήτρια η οποία πυροβολήθηκε στο πρόσωπο την περασμένη Τετάρτη με σφαίρες καουτσούκ από τη στρατιωτική αστυνομία, υπέκυψε στα τραύματά της, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο ιατρικές πηγές.
REUTERS / Carlos Garcia Rawlins

Στους 10 αυξήθηκαν οι νεκροί κατά τη διάρκεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στη Βενεζουέλα. Μία φοιτήτρια η οποία πυροβολήθηκε στο πρόσωπο την περασμένη Τετάρτη με σφαίρες καουτσούκ από τη στρατιωτική αστυνομία, υπέκυψε στα τραύματά της, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο ιατρικές πηγές.

Διυπουργική σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (αριστερά) και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας κατά τη διάρκεια της διυπουργικής σύσκεψης στο υπουργείο Οικονομικών. Με ενιαία γραμμή προσέρχεται η κυβέρνηση από τη Δευτέρα στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, όπως έλεγαν κυβερνητικά στελέχη, μετά τη διυπουργική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε απόγευμα υπό τον Πρωθυπουργό.
FOSPHOTOS / ANGELIKI PANAGIOTOU

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (αριστερά) και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας κατά τη διάρκεια της διυπουργικής σύσκεψης στο υπουργείο Οικονομικών. Με ενιαία γραμμή προσέρχεται η κυβέρνηση από τη Δευτέρα στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, όπως έλεγαν κυβερνητικά στελέχη, μετά τη διυπουργική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε απόγευμα υπό τον Πρωθυπουργό.

Παρέλαση κουδουνοφόρων στη Θεσσαλονίκη. Παρέλαση κουδουνοφόρων από διάφορες περιοχές της Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε στη συμπρωτεύουσα, στο πλαίσιο της δράσης για τα έθιμα της κωδωνοφορίας στον ευρωπαϊκό χώρο του Λαογραφικού και Εθνολογικού Μουσείου Μακεδονίας - Θράκης: «Οι Δρόμοι του Κουδουνιού». Η παρέλαση ξεκίνησε από τον Λευκό Πύργο και κατέληξε στην πλατεία Αριστοτέλους.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Παρέλαση κουδουνοφόρων από διάφορες περιοχές της Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε στη συμπρωτεύουσα, στο πλαίσιο της δράσης για τα έθιμα της κωδωνοφορίας στον ευρωπαϊκό χώρο του Λαογραφικού και Εθνολογικού Μουσείου Μακεδονίας - Θράκης: «Οι Δρόμοι του Κουδουνιού». Η παρέλαση ξεκίνησε από τον Λευκό Πύργο και κατέληξε στην πλατεία Αριστοτέλους.