Multimedia

Βρετανία: Στους ρυθμούς της βασιλικής βάπτισης

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 15:02

Η βασίλισσα Ελισάβετ και 21 ακόμη καλεσμένοι θα παραστούν στην βάπτιση του μικρού πρίγκιπα Τζορτζ, τρίτου στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, σύμφωνα με τον κατάλογο των προσκεκλημένων που ανακοίνωσαν οι γονείς του νεοφώτιστου, ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ Ουίλιαμ και Κέιτ.

Βασιλική βάπτιση 1. Το εσωτερικό του βασιλικού παρεκκλησίου διακρίνεται στο Παλάτι του St. James στο κέντρο του Λονδίνου.
REUTERS / POOL

Το εσωτερικό του βασιλικού παρεκκλησίου διακρίνεται στο Παλάτι του St. James στο κέντρο του Λονδίνου.

Βασιλική βάπτιση 2. Το εσωτερικό του βασιλικού παρεκκλησίου διακρίνεται στο Παλάτι του Σεν Τζέιμς στο κέντρο του Λονδίνου, όπου θα βαπτιστεί ο πρίγκιπας Τζορτζ.
REUTERS / POOL

Το εσωτερικό του βασιλικού παρεκκλησίου διακρίνεται στο Παλάτι του Σεν Τζέιμς στο κέντρο του Λονδίνου, όπου θα βαπτιστεί ο πρίγκιπας Τζορτζ.

Βασιλική βάπτιση 3. Ο υποστηρικτής της βασιλικής οικογένειας Γουίλιαμ Γουάλας ποζάρει μπροστά από το Παλάτι του Σεν Τζέιμς, πριν από τη βάπτιση του πρίγκιπα Τζορτζ στο Λονδίνο.
REUTERS / PAUL HACKETT

Ο υποστηρικτής της βασιλικής οικογένειας Γουίλιαμ Γουάλας ποζάρει μπροστά από το Παλάτι του Σεν Τζέιμς, πριν από τη βάπτιση του πρίγκιπα Τζορτζ στο Λονδίνο.

Βασιλική βάπτιση 4. Ένας υποστηρικτής της βασιλικής οικογένειας ποζάρει μπροστά από το Παλάτι του Σεν Τζέιμς, πριν από τη βάπτιση του πρίγκιπα Τζορτζ στο Λονδίνο.
REUTERS / PAUL HACKETT

Ένας υποστηρικτής της βασιλικής οικογένειας ποζάρει μπροστά από το Παλάτι του Σεν Τζέιμς, πριν από τη βάπτιση του πρίγκιπα Τζορτζ στο Λονδίνο.

Βασιλική βάπτιση 5. Ο πρίγκιπας Χάρι (δεξιά) φεύγει από το παλάτι του Κένσινγκτον προκειμένου να παραβρεθεί στη βάπτιση του πρίγκιπα Τζορτζ στο Λονδίνο.
EPA / FACUNDO ARRIZABALAGA

Ο πρίγκιπας Χάρι (δεξιά) φεύγει από το παλάτι του Κένσινγκτον προκειμένου να παραβρεθεί στη βάπτιση του πρίγκιπα Τζορτζ στο Λονδίνο.

Βασιλική βάπτιση 6. Ο Γκόρντον Σάμερ, διευθυντής στο τμήμα χαρακτικής του βασιλικού νομισματοκοπείου κρατά ένα αναμνηστικό χρυσό κέρμα για τον εορτασμό της βάπτισης του βασιλικού βρέφους.
EPA / ANDY RAIN

Ο Γκόρντον Σάμερ, διευθυντής στο τμήμα χαρακτικής του βασιλικού νομισματοκοπείου κρατά ένα αναμνηστικό χρυσό κέρμα για τον εορτασμό της βάπτισης του βασιλικού βρέφους.

Βασιλική βάπτιση 7. Ο πρίγκιπας Τζορτζ, ο πρωτότοκος γιος του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ και τρίτος στη διαδοχή για το θρόνο, θα βαπτιστεί  σε ιδιωτική τελετή στο Βασιλικό Παρεκκλήσι στο εσωτερικό του Παλατιού Σεν Τζέιμς.
EPA / ANDY RAIN

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, ο πρωτότοκος γιος του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ και τρίτος στη διαδοχή για το θρόνο, θα βαπτιστεί  σε ιδιωτική τελετή στο Βασιλικό Παρεκκλήσι στο εσωτερικό του Παλατιού Σεν Τζέιμς.

Βασιλική βάπτιση 8. Ο πρίγκιπας Κάρολος της Βρετανίας (αριστερά) φθάνει στο Παλάτι Σεν Τζέιμς όπου θα πραγματοποιηθεί η βάπτιση του πρίγκιπα Τζορτζ.
REUTERS / OLIVIA HARRIS

Ο πρίγκιπας Κάρολος της Βρετανίας (αριστερά) φθάνει στο Παλάτι Σεν Τζέιμς όπου θα πραγματοποιηθεί η βάπτιση του πρίγκιπα Τζορτζ.

Βασιλική βάπτιση 10. Υποστηρικτές της βασιλικής οικογένειας περιμένουν έξω από το ανάκτορο Σεν Τζέιμς πριν τη βάπτιση του πρίγκιπα Τζορτζ στο Λονδίνο.
REUTERS / SUZANNE PLUNKETT

Υποστηρικτές της βασιλικής οικογένειας περιμένουν έξω από το ανάκτορο Σεν Τζέιμς πριν τη βάπτιση του πρίγκιπα Τζορτζ στο Λονδίνο.

Βασιλική βάπτιση 9. Φρουροί στέκονται έξω από το Παλάτι Σεν Τζέιμς αναμένοντας την έναρξη της τελετής της βάπτισης του πρίγκιπα Τζορτζ.
EPA / ANDY RAIN

Φρουροί στέκονται έξω από το Παλάτι Σεν Τζέιμς αναμένοντας την έναρξη της τελετής της βάπτισης του πρίγκιπα Τζορτζ.

Βασιλική βάπτιση 11. Ο πρίγκιπας Τζορτζ αναμένεται να βαπτιστεί στις 15.00 τοπική ώρα (17.00 ώρα Ελλάδος) από τον αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι Τζάστιν Ουέλμπι στο βασιλικό παρεκκλήσι των Ανακτόρων Σεντ Τζέιμς, στο Λονδίνο.
REUTERS / TOBY MELVILLE

Ο πρίγκιπας Τζορτζ αναμένεται να βαπτιστεί στις 15.00 τοπική ώρα (17.00 ώρα Ελλάδος) από τον αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι Τζάστιν Ουέλμπι στο βασιλικό παρεκκλήσι των Ανακτόρων Σεντ Τζέιμς, στο Λονδίνο.

Βασιλική βάπτιση #12. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κρατά τον πρίγκιπα Τζορτζ, καθώς φθάνουν στο Παλάτι του St. James για τη βάπτιση.
REUTERS / John Stillwell

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κρατά τον πρίγκιπα Τζορτζ, καθώς φθάνουν στο Παλάτι του St. James για τη βάπτιση.

Βασιλική βάπτιση #13. Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ Ουίλιαμ και Κέιτ, και ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ στο Παλάτι του St. James. 
REUTERS / John Stillwell

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ Ουίλιαμ και Κέιτ, και ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ στο Παλάτι του St. James. 

Βασιλική βάπτιση #14. Η δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ κρατά τον μικρό πρίγκιπα Τζορτζ, μετά τη βάπτισή του.
EPA / John Stillwell / PA WIRE

Η δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ κρατά τον μικρό πρίγκιπα Τζορτζ, μετά τη βάπτισή του.

Βασιλική βάπτιση #15. Ο πρίγκιπας Τζορτζ μετά τη βάπτισή του.
REUTERS / John Stillwell

Ο πρίγκιπας Τζορτζ μετά τη βάπτισή του.