Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013 19:44

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2013.

Ηλιοβασίλεμα με βροχή. Μία γυναίκα στέκεται στη βροχή κατά το ηλιοβασίλεμα στο δυτικό Βανκούβερ του Καναδά.
REUTERS / ANDY CLARK

Μία γυναίκα στέκεται στη βροχή κατά το ηλιοβασίλεμα στο δυτικό Βανκούβερ του Καναδά.

Βρυξέλλες: Εορτασμός του Αγίου Άρνολντ . Μέλη των Ιπποτών της Ζυθοποιας (Knighthood of the Brewers) τοποθετούν ένα βαρέλι μπύρας στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Γουδούλης στις Βρυξέλλες, στο πλάισιο τους εορτασμού του Αγίου Άρνολντ (Saint-Arnould), πολιούχου των ζυθοποιών.
REUTERS / FRANCOIS LENOIR

Μέλη των Ιπποτών της Ζυθοποιας (Knighthood of the Brewers) τοποθετούν ένα βαρέλι μπύρας στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Γουδούλης στις Βρυξέλλες, στο πλάισιο τους εορτασμού του Αγίου Άρνολντ (Saint-Arnould), πολιούχου των ζυθοποιών.

Ευρωμπάσκετ: Ελλάδα - Ρωσία 80-71. Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς του Δ΄ ομίλου του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας πήρε η Ελλάδα, η οποία επικράτησε της Ρωσίας με 80-71.
EPA / ANTONIO BAT

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς του Δ΄ ομίλου του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας πήρε η Ελλάδα, η οποία επικράτησε της Ρωσίας με 80-71.

Στο 27,6% η ανεργία. Πολίτες περιμένουν να εξυπηρετηθούν σε υποκατάστημα του ΟΑΕΔ στην Αθήνα. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Eurostat, η ανεργία είναι στο 27,6%, ενώ στους νέους μέχρι 25 ετών φτάνει το 62,9%.Τον Αύγουστο δημιουργήθηκαν 10.969 νέες θέσεις εργασίας, εξαιτίας της αύξησης της τουριστικής κίνησης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΦΩΤΗΣ ΠΛΕΓΑΣ Γ.

Πολίτες περιμένουν να εξυπηρετηθούν σε υποκατάστημα του ΟΑΕΔ στην Αθήνα. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Eurostat, η ανεργία είναι στο 27,6%, ενώ στους νέους μέχρι 25 ετών φτάνει το 62,9%.Τον Αύγουστο δημιουργήθηκαν 10.969 νέες θέσεις εργασίας, εξαιτίας της αύξησης της τουριστικής κίνησης.

Δαμασκός: Διαμαρτυρία κατά της στρατιωτικής επέμβασης στη Συρίας. Υποστηρικτής του Σύρου πρόεδρου Μπασάρ Αλ-Άσαντ έχει βάψει με κόκκινη μπογιά το γάντι που φορά, κατα τη διάρκεια διαμαρτυρίας στην αμερικανική πρεσβεία ενάντια στην ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.
REUTERS / MOHAMED AZAKIR

Υποστηρικτής του Σύρου πρόεδρου Μπασάρ Αλ-Άσαντ έχει βάψει με κόκκινη μπογιά το γάντι που φορά, κατα τη διάρκεια διαμαρτυρίας στην αμερικανική πρεσβεία ενάντια στην ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.

Στα ημιτελικά του US Open ο Τζόκοβιτς. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, πανηγυρίζει τη νίκη του με 3-1 σετ επί του Μιχαΐλ Γιούζνι, καθως εξασφάλισε το εισητήριο για τα ημιτελικά του US Open
REUTERS / SHANNON STAPLETON

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, πανηγυρίζει τη νίκη του με 3-1 σετ επί του Μιχαΐλ Γιούζνι, καθως εξασφάλισε το εισητήριο για τα ημιτελικά του US Open

Ψυχροπολεμικό κλίμα στην Αγία Πετρούπολη. Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν (αριστερά) περνά δίπλα από τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, κατά τη διάρκεια φωτογράφησης, στο πλαίσιο της Συνόδου των G20 στην Αγία Πετρούπολη. Οι δύο άνδρες μετράνε από χθες τους συμμάχους τους σχετικά με το ζήτημα της κρίσης στη Συρία και της πρόθεσης των ΗΠΑ να προχωρήσουν σε στρατιωτική επέμβαση.
REUTERS / KEVIN LAMARQUE

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν (αριστερά) περνά δίπλα από τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, κατά τη διάρκεια φωτογράφησης, στο πλαίσιο της Συνόδου των G20 στην Αγία Πετρούπολη. Οι δύο άνδρες μετράνε από χθες τους συμμάχους τους σχετικά με το ζήτημα της κρίσης στη Συρία και της πρόθεσης των ΗΠΑ να προχωρήσουν σε στρατιωτική επέμβαση.

Αυγή στην γερμανική ύπαιθρο. Κατσίκα έχει σκαρφαλώσει στην οροφή μίας μικρής καλύβας, κατά την ανατολή του ήλιου σε βουνό της γερμανικής υπαίθρου. 
EPA / KARL-JOSEF HILDENBRAND

Κατσίκα έχει σκαρφαλώσει στην οροφή μίας μικρής καλύβας, κατά την ανατολή του ήλιου σε βουνό της γερμανικής υπαίθρου. 

Κολυμπώντας ενάντια στο ρεύμα. Ένας άνδρας κολυμπά κόντρα στο ρεύμα στη λίμνη Narrabeen της Αυστραλίας, κατά τη διάρκεια μίας ζεστής ανοιξιάτικης ημέρας στο Σίδνεϊ.
REUTERS / DAVID GRAY

Ένας άνδρας κολυμπά κόντρα στο ρεύμα στη λίμνη Narrabeen της Αυστραλίας, κατά τη διάρκεια μίας ζεστής ανοιξιάτικης ημέρας στο Σίδνεϊ.

Ημέρα της Άμυνας στο Πακιστάν. Δόκιμοι της πολεμικής αεροπορίας του Πακιστάν παρελαύνουν μπροστά από τον τάφο του ιδρυτή της χώρας, Μοχάμεντ Αλί Τζίνα στο Καράτσι. Η Ημέρα της Άμυνας του Πακιστάν γιορτάζεται στις 6 Σεπτεμβρίου για να αποδώσει φόρο τιμής στους μάρτυρες και να αναδείξει τις θυσίες τους για την υπεράσπιση του Πακιστάν κατά τη διάρκεια του πολέμου του 1965 με την Ινδία.
 
EPA / REHAN KHAN

Δόκιμοι της πολεμικής αεροπορίας του Πακιστάν παρελαύνουν μπροστά από τον τάφο του ιδρυτή της χώρας, Μοχάμεντ Αλί Τζίνα στο Καράτσι. Η Ημέρα της Άμυνας του Πακιστάν γιορτάζεται στις 6 Σεπτεμβρίου για να αποδώσει φόρο τιμής στους μάρτυρες και να αναδείξει τις θυσίες τους για την υπεράσπιση του Πακιστάν κατά τη διάρκεια του πολέμου του 1965 με την Ινδία.

 

Προεκλογικός πυρετός στην Γερμανία. Προεκλογικές αφίσες των δύο βασικών διεκδικητών της καγκελαρίας έχουν τοποθετηθεί σε δρόμους του Βερολίνου. Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο ARD, η Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU) της Μέρκελ πιστώνεται με το 41% της πρόθεσης ψήφου και προηγείται των σοσιαλδημοκρατών (SPD) του κύριου αντιπάλου της, Πέερ Στάινμπρουκ, που συγκεντρώνουν το 27%.
 
REUTERS / THOMAS PETER

Προεκλογικές αφίσες των δύο βασικών διεκδικητών της καγκελαρίας έχουν τοποθετηθεί σε δρόμους του Βερολίνου. Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο ARD, η Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU) της Μέρκελ πιστώνεται με το 41% της πρόθεσης ψήφου και προηγείται των σοσιαλδημοκρατών (SPD) του κύριου αντιπάλου της, Πέερ Στάινμπρουκ, που συγκεντρώνουν το 27%.