Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013 22:30

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 31 Αυγούστου 2013.

Την έγκριση του Κογκρέσου θα ζητήσει ο Ομπάμα. Αποφασισμένος να αναλάβουν οι ΗΠΑ στρατιωτική δράση εναντίον στόχων του συριακού καθεστώτος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.Ωστόσο ο Ομπάμα είπε ότι αποφάσισε να ζητήσει την έγκριση του Κογκρέσου για τη χρήση στρατιωτικής ισχύος και συνομίλησε με τους ηγέτες των κοινοβουλευτικών ομάδων των δύο κομμάτων στα δύο σώματα σχετικά με τις εξελίξεις.
REUTERS / MIKE THEILER

Αποφασισμένος να αναλάβουν οι ΗΠΑ στρατιωτική δράση εναντίον στόχων του συριακού καθεστώτος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.Ωστόσο ο Ομπάμα είπε ότι αποφάσισε να ζητήσει την έγκριση του Κογκρέσου για τη χρήση στρατιωτικής ισχύος και συνομίλησε με τους ηγέτες των κοινοβουλευτικών ομάδων των δύο κομμάτων στα δύο σώματα σχετικά με τις εξελίξεις.

Διαδηλώσεις στη Ν. Υόρκη. Άνθρωποι διαμαρτύρονται στην «Times Square» της Νέας Υόρκης εναντία στην προτεινόμενη στρατιωτική δράση στη Συρία. Αποφασισμένος να αναλάβουν οι ΗΠΑ στρατιωτική δράση εναντίον στόχων του συριακού καθεστώτος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.
REUTERS / CARLO ALLEGRI

Άνθρωποι διαμαρτύρονται στην «Times Square» της Νέας Υόρκης εναντία στην προτεινόμενη στρατιωτική δράση στη Συρία. Αποφασισμένος να αναλάβουν οι ΗΠΑ στρατιωτική δράση εναντίον στόχων του συριακού καθεστώτος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Διαδήλωση στο Αμάν της Ιορδανίας. Διαδηλωτές, προερχόμενοι από την αριστερά, κρατούν τη συριακή σημαία και καίνε τις σημαίες των ΗΠΑ και του Ισραήλ, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης ενάντια στην ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία. Οι διαδηλωτές διαμαρτυρόμενοι μπροστά από την αμερικανική πρεσβεία στο Αμάν της Ιορδανίας, δηλώνουν την υποστήριξή τους στο συριακό καθεστώς.
REUTERS / MUHAMMAD HAMED

Διαδηλωτές, προερχόμενοι από την αριστερά, κρατούν τη συριακή σημαία και καίνε τις σημαίες των ΗΠΑ και του Ισραήλ, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης ενάντια στην ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία. Οι διαδηλωτές διαμαρτυρόμενοι μπροστά από την αμερικανική πρεσβεία στο Αμάν της Ιορδανίας, δηλώνουν την υποστήριξή τους στο συριακό καθεστώς.

Στη Χάγη οι επιθεωρητές του ΟΗΕ. Οι επιθεωρητές του ΟΗΕ καταφθάνουν στην έδρα του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (OPCW) στη Χάγη. Οι επιθεωρητές του ΟΗΕ έφθασαν στην Ολλανδία φέρνοντας μαζί τους δείγματα από τις έρευνες στη Συρία. Η ομάδα έφθασε στην πόλη του Ρότερνταμ με απευθείας πτήση και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού στη Χάγη.
EPA / GUUS SCHOONEWILLE

Οι επιθεωρητές του ΟΗΕ καταφθάνουν στην έδρα του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (OPCW) στη Χάγη. Οι επιθεωρητές του ΟΗΕ έφθασαν στην Ολλανδία φέρνοντας μαζί τους δείγματα από τις έρευνες στη Συρία. Η ομάδα έφθασε στην πόλη του Ρότερνταμ με απευθείας πτήση και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού στη Χάγη.

Συγκρούσεις στη Ρωσία. Αξιωματικοί του υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας συλλαμβάνουν ακτιβιστές της αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας. Οι διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους της Αγίας Πετρούπολης προκειμένου να υπερασπιστούν το άρθρο 31 του ρωσικού Συντάγματος, που εγγυάται το δικαίωμα του συνέρχεσθαι.
REUTERS / ALEXANDER DEMIANCHUK

Αξιωματικοί του υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας συλλαμβάνουν ακτιβιστές της αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας. Οι διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους της Αγίας Πετρούπολης προκειμένου να υπερασπιστούν το άρθρο 31 του ρωσικού Συντάγματος, που εγγυάται το δικαίωμα του συνέρχεσθαι.

Κίνα: 12οι Εθνικοί Αγώνες . Φοιτητές πανεπιστημίου παρελαύνουν μαζικά στο πλαίσιο της τελετής έναρξης των 12ων Κινεζικών Εθνικών Αγώνων στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο της Σενγιάνγκ. Οι Εθνικοί Αγώνες θα διεξαχθούν από τις 31 Αυγούστου έως τις 12 Σεπτεμβρίου.
REUTERS / SHENG LI

Φοιτητές πανεπιστημίου παρελαύνουν μαζικά στο πλαίσιο της τελετής έναρξης των 12ων Κινεζικών Εθνικών Αγώνων στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο της Σενγιάνγκ. Οι Εθνικοί Αγώνες θα διεξαχθούν από τις 31 Αυγούστου έως τις 12 Σεπτεμβρίου.

Συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ. Τη βεβαιότητα ότι θα διεξαχθούν πρόωρες εκλογές πολύ σύντομα, ίσως και με προτροπή των δανειστών εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλ. Τσίπρας τόνισε ότι ο λαός θα κληθεί να αποφασίσει «αν θέλει μία κυβέρνηση που λέει ναι σε όλα, που θα είναι πρόθυμη να υποθηκεύσει τα πάντα και μάλιστα με έδρα το Λουξεμβούργο ή θέλει μια κυβέρνηση αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα δίκαια και τα αυτονόητα».
ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαίτας

Τη βεβαιότητα ότι θα διεξαχθούν πρόωρες εκλογές πολύ σύντομα, ίσως και με προτροπή των δανειστών εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλ. Τσίπρας τόνισε ότι ο λαός θα κληθεί να αποφασίσει «αν θέλει μία κυβέρνηση που λέει ναι σε όλα, που θα είναι πρόθυμη να υποθηκεύσει τα πάντα και μάλιστα με έδρα το Λουξεμβούργο ή θέλει μια κυβέρνηση αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα δίκαια και τα αυτονόητα».

«Χάλκινος» ο Ηλιάδης. Τρίτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, τρίτος στην πρόσφατη παγκόσμια κατάταξη, τρίτος και απόψε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο λόγος για τον Ηλία Ηλιάδη, ο οποίος με απολογισμό πέντε νίκες σε έξι αγώνες, έφτασε στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στη διοργάνωση που φιλοξενείται στη μεγαλούπολη της Βραζιλίας.
EPA / Antonio Lacerda

Τρίτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, τρίτος στην πρόσφατη παγκόσμια κατάταξη, τρίτος και απόψε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο λόγος για τον Ηλία Ηλιάδη, ο οποίος με απολογισμό πέντε νίκες σε έξι αγώνες, έφτασε στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στη διοργάνωση που φιλοξενείται στη μεγαλούπολη της Βραζιλίας.

Διαγωνισμός ομορφιάς για... σκύλους . Η κομμώτρια σκύλων Kelly Carlier περιποιείται κόμη ενός σπάνιελ σε διαγωνισμό ομορφιάς για σκύλους που πραγματοποιείται στη Γερμανία.
EPA / JENS-ULRICH KOCH

Η κομμώτρια σκύλων Kelly Carlier περιποιείται κόμη ενός σπάνιελ σε διαγωνισμό ομορφιάς για σκύλους που πραγματοποιείται στη Γερμανία.