Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013 19:03

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013.

Στιγμές ξεκούρασης για τον Βολότζα. Η πολική αρκούδα με το όνομα Βολότζα ξεκουράζεται σε ζωολογικό κήπο της Γερμανίας. Το ηλικίας δύο ετών ζώο γεννήθηκε στη Μόσχα και μεταφέρθηκε στη Γερμανία στις 9 Αυγούστου, καθώς προορίζεται για σύντροφος της θηλυκής πολικής αρκούδας, Τόνια.
EPA / TIM BRAKEMEIER

Η πολική αρκούδα με το όνομα Βολότζα ξεκουράζεται σε ζωολογικό κήπο της Γερμανίας. Το ηλικίας δύο ετών ζώο γεννήθηκε στη Μόσχα και μεταφέρθηκε στη Γερμανία στις 9 Αυγούστου, καθώς προορίζεται για σύντροφος της θηλυκής πολικής αρκούδας, Τόνια.

Σούπερ ήρωας στην υπηρεσία των επιβατών. Ο Τανταχίρο Κανεμάσου, γνωστός στο σταθμό του μετρό του Τόκιο με το όνομα «Carry-Your-Pram-Ranger», εν ώρα εργασίας. Αρμοδιότητά του είναι να βοηθά ηλικιωμένους επιβάτες, άτομα που κουβαλάνε φορτία και μητέρες με παιδικά καροτσάκια να κατεβούν τις σκάλες προς την αποβάθρα, φορώντας τη στολή ήρωα της παιδικής σειράς Power Rangers.
REUTERS / YUYA SHINO

Ο Τανταχίρο Κανεμάσου, γνωστός στο σταθμό του μετρό του Τόκιο με το όνομα «Carry-Your-Pram-Ranger», εν ώρα εργασίας. Αρμοδιότητά του είναι να βοηθά ηλικιωμένους επιβάτες, άτομα που κουβαλάνε φορτία και μητέρες με παιδικά καροτσάκια να κατεβούν τις σκάλες προς την αποβάθρα, φορώντας τη στολή ήρωα της παιδικής σειράς Power Rangers.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΠΟΕ-ΔΟΥ. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών επί της οδού Καραγιώργη Σερβίας πραγματοποιούν από τις 7 το πρωί εφοριακοί. Σε σχετική ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ - ΔΟΥ) διαμηνύει ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα,
EUROKINISSI / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών επί της οδού Καραγιώργη Σερβίας πραγματοποιούν από τις 7 το πρωί εφοριακοί. Σε σχετική ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ - ΔΟΥ) διαμηνύει ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα,

Συρία: Ένα εκατ. παιδιά πρόσφυγες. Μία μικρή πρόσφυγας από τη Συρία κάθεται σε αυτοσχέδια σκηνή στην περιοχή Bekaa Valley, μόλις λίγα χιλιόμετρα από τα σύνορα της Συρίας. Εκτιμάται ότι περίπου 740.000 παιδιά πρόσφυγες από τη Συρία είναι κάτω των 11 ετών.
REUTERS / SHARIF KARIM

Μία μικρή πρόσφυγας από τη Συρία κάθεται σε αυτοσχέδια σκηνή στην περιοχή Bekaa Valley, μόλις λίγα χιλιόμετρα από τα σύνορα της Συρίας. Εκτιμάται ότι περίπου 740.000 παιδιά πρόσφυγες από τη Συρία είναι κάτω των 11 ετών.

Πυρκαγιά στο πάρκο Γιοσέμιτι . Περίπου 54.000 στρέμματα δάσους έχει κατακάψει μέχρι στιγμής η πυρκαγιά που μαίνεται εκτός ελέγχου στο πάρκο Γιοσέμιτι στη Βόρεια Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Οι αρχές έχουν ζητήσει από εκατοντάδες κατοίκους της περιοχής να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.
REUTERS / MAX WHITTAKER

Περίπου 54.000 στρέμματα δάσους έχει κατακάψει μέχρι στιγμής η πυρκαγιά που μαίνεται εκτός ελέγχου στο πάρκο Γιοσέμιτι στη Βόρεια Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Οι αρχές έχουν ζητήσει από εκατοντάδες κατοίκους της περιοχής να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

Διαμαρτυρία νοσοκομειακών . Νοσοκομειακοί γιατροί πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο του υπουργείου Υγείας. Η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΝΓΕ) είχε κηρύξει για σήμερα τετράωρη στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, ενώ κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης έξω από το υπουργείο προκλήθηκε ένταση με την αντιπροσωπεία των εργαζομένων να έχει έντονο διάλογο με τον υπουργό.
G4PHOTOS / ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ

Νοσοκομειακοί γιατροί πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο του υπουργείου Υγείας. Η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΝΓΕ) είχε κηρύξει για σήμερα τετράωρη στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, ενώ κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης έξω από το υπουργείο προκλήθηκε ένταση με την αντιπροσωπεία των εργαζομένων να έχει έντονο διάλογο με τον υπουργό.

Καθημερινή ζωή στη Νιγηρία. Ένα αγόρι κάνει βόλτα με το ποδήλατό του στο κρατίδιο Ζαμφάρα της Νιγηρίας.
REUTERS / AKINTUNDE AKINLEYE

Ένα αγόρι κάνει βόλτα με το ποδήλατό του στο κρατίδιο Ζαμφάρα της Νιγηρίας.

Αποθεώθηκε ο Ραούλ. Οι παίκτες της Ρεάλ πετούν στον αέρα τον Ραούλ μετά το τέλος του φιλικού αγώνα  που διοργανώθηκε από τους «μερένχες» προς τιμήν του, με αντίπαλο την -νυν ομάδα του- Αλ Σάαντ, από το Κατάρ. Ο 36χρονος άσος, που έπαιξε από ένα ημίχρονο με κάθε ομάδα, άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό και αποθεώθηκε από τους χιλιάδες φίλους της Ρεάλ, που τον παρακολούθησαν για τελευταία φορά με την φανέλα του ιστορικού συλλόγου. Ο Ραούλ Γκονζάλες έπαιξε για 16 χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης.
EPA / EMILIO NARANJO

Οι παίκτες της Ρεάλ πετούν στον αέρα τον Ραούλ μετά το τέλος του φιλικού αγώνα  που διοργανώθηκε από τους «μερένχες» προς τιμήν του, με αντίπαλο την -νυν ομάδα του- Αλ Σάαντ, από το Κατάρ. Ο 36χρονος άσος, που έπαιξε από ένα ημίχρονο με κάθε ομάδα, άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό και αποθεώθηκε από τους χιλιάδες φίλους της Ρεάλ, που τον παρακολούθησαν για τελευταία φορά με την φανέλα του ιστορικού συλλόγου. Ο Ραούλ Γκονζάλες έπαιξε για 16 χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαγωνισμός βοσκών στη Γερμανία. Ο Βέρνερ Κρέουζ συμμετέχει σε διαγωνισμό βοσκών στο  Markgroeningen της Γερμανίας. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού κρίνονται οι ικανότητες των βοσκών και των σκύλων τους στην καθοδήγηση ενός απαιτητικού κοπαδιού.
EPA / FRANZISKA KRAUFMANN

Ο Βέρνερ Κρέουζ συμμετέχει σε διαγωνισμό βοσκών στο  Markgroeningen της Γερμανίας. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού κρίνονται οι ικανότητες των βοσκών και των σκύλων τους στην καθοδήγηση ενός απαιτητικού κοπαδιού.

Νέο περιστατικό ομαδικού βιασμού στην Ινδία. Αστυνομικοί ελέγχουν το χώρο κοντά σε ένα εγκαταλειμμένο εργοστάσιο υφαντουργίας στο Λόουερ Παρέλ στο Μουμπάι της Ινδίας, όπου σημειώθηκε νέο περιστατικό ομαδικού βιασμού. Σύμφωνα με την αστυνομία, μια 20χρονη φωτορεπόρτερ, που βρισκόταν σε δημοσιογραφική αποστολή μαζί με έναν συνάδελφό της, δέχτηκε επίθεση την Πέμπτη το βράδυ και εισήχθη σε νοσοκομείο στο νότιο Μουμπάι.
REUTERS / DANISH SIDDIQUI

Αστυνομικοί ελέγχουν το χώρο κοντά σε ένα εγκαταλειμμένο εργοστάσιο υφαντουργίας στο Λόουερ Παρέλ στο Μουμπάι της Ινδίας, όπου σημειώθηκε νέο περιστατικό ομαδικού βιασμού. Σύμφωνα με την αστυνομία, μια 20χρονη φωτορεπόρτερ, που βρισκόταν σε δημοσιογραφική αποστολή μαζί με έναν συνάδελφό της, δέχτηκε επίθεση την Πέμπτη το βράδυ και εισήχθη σε νοσοκομείο στο νότιο Μουμπάι.

Παγκόσμιο πρωτάθλημα αργεντίνικου τάνγκο. Ο Ροντρίγκο Χιντέκι και η Νατσουόκο Μάε αγωνίζονται στον προκριματικό γύρο του παγκόσμιου πρωταθλήματος αργεντίνικου τάνγκο στο Μπουένος Άιρες.
REUTERS / MARCOS BRINDICCI
Ο Ροντρίγκο Χιντέκι και η Νατσουόκο Μάε αγωνίζονται στον προκριματικό γύρο του παγκόσμιου πρωταθλήματος αργεντίνικου τάνγκο στο Μπουένος Άιρες.
Τεχνικό πρόβλημα στον Nasdaq. Για πάνω από τρεις ώρες διεκόπησαν την Πέμπτη, λόγω τεχνικού προβλήματος, οι συναλλαγές του δείκτη Nasdaq στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Οι συναλλαγές δεν πραγματοποιούνταν στο διάστημα από τις 16.15 μ.μ. έως τις 19:25 (ώρα GMT), παραλύοντας το σύνθετο δείκτη Nasdaq, που κυριαρχείται από την τεχνολογία, καθώς και μετοχές - ναυαρχίδες στην αγορά της Νέας Υόρκης όπως η Apple ή η Microsoft.
REUTERS / LUCAS JACKSON

Για πάνω από τρεις ώρες διεκόπησαν την Πέμπτη, λόγω τεχνικού προβλήματος, οι συναλλαγές του δείκτη Nasdaq στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Οι συναλλαγές δεν πραγματοποιούνταν στο διάστημα από τις 16.15 μ.μ. έως τις 19:25 (ώρα GMT), παραλύοντας το σύνθετο δείκτη Nasdaq, που κυριαρχείται από την τεχνολογία, καθώς και μετοχές - ναυαρχίδες στην αγορά της Νέας Υόρκης όπως η Apple ή η Microsoft.