Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 19:08

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013.

Τρίτη νύχτα επεισοδίων στο Μπέλφαστ. Προτεστάντης διαδηλωτής έχει σκαρφαλώσει πάνω σε οχήματα της αστυνομίας. Επεισόδια σημειώθηκαν για τρίτη συνεχή νύχτα στο Μπέλφαστ όταν προτεστάντες διαδηλωτές πέταξαν εμπρηστικούς μηχανισμούς κατά των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με σφαίρες καουτσούκ. Στη διάρκεια των συγκρούσεων τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.
REUTERS / CATHAL MCNAUGHTON

Προτεστάντης διαδηλωτής έχει σκαρφαλώσει πάνω σε οχήματα της αστυνομίας. Επεισόδια σημειώθηκαν για τρίτη συνεχή νύχτα στο Μπέλφαστ όταν προτεστάντες διαδηλωτές πέταξαν εμπρηστικούς μηχανισμούς κατά των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με σφαίρες καουτσούκ. Στη διάρκεια των συγκρούσεων τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.

Διαδηλώσεις κατά της απόφασης για τον Ζίμερμαν . Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στην πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης, διαμαρτυρόμενοι για την απαλλαγή του Τζορτζ Ζίμερμαν από την κατηγορία της δολοφονίας του αφροαμερικανού εφήβου Τρέιβον Μάρτιν το 2012.
REUTERS / ADREES LATIF

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στην πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης, διαμαρτυρόμενοι για την απαλλαγή του Τζορτζ Ζίμερμαν από την κατηγορία της δολοφονίας του αφροαμερικανού εφήβου Τρέιβον Μάρτιν το 2012.

Πάνω από τις προβλέψεις τα κέρδη της Citigroup. Στα 4,2 δισ. δολάρια ή 1,34 δολάρια ανά μετοχή αυξήθηκαν τα κέρδη της Citigroup το δεύτερο τρίμηνο, από 2,95 δισ. δολάρια ή 1 δολάριο ανά μετοχή που ήταν το αντίστοιχο διάστημα του 2012. Η Citi παρουσίασε ισχυρές επιδόσεις σε όλες τις δραστηριότητές της, με τα έσοδα από την επενδυτική τραπεζική να ενισχύονται κατά 25% στα 6,84 δισ. δολάρια.
REUTERS / BRENDAN MCDERMID

Στα 4,2 δισ. δολάρια ή 1,34 δολάρια ανά μετοχή αυξήθηκαν τα κέρδη της Citigroup το δεύτερο τρίμηνο, από 2,95 δισ. δολάρια ή 1 δολάριο ανά μετοχή που ήταν το αντίστοιχο διάστημα του 2012. Η Citi παρουσίασε ισχυρές επιδόσεις σε όλες τις δραστηριότητές της, με τα έσοδα από την επενδυτική τραπεζική να ενισχύονται κατά 25% στα 6,84 δισ. δολάρια.

Παρίσι: Φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα στους εορτασμούς της άλωσης της Βαστίλης. Ο Πύργος του Άιφελ κατακλύζεται από φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα κατά τη διάρκεια εορτασμών για την ημέρα της άλωσης της Βαστίλης.
REUTERS / GONZALO FUENTES

Ο Πύργος του Άιφελ κατακλύζεται από φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα κατά τη διάρκεια εορτασμών για την ημέρα της άλωσης της Βαστίλης.

Επιβράδυνση της ανάπτυξης στην Κίνα. Επιβράδυνση παρουσίασε ο ρυθμός ανάπτυξης στην Κίνα κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους, καθώς η αδύναμη ζήτηση από το εξωτερικό επηρέασε αρνητικά την παραγωγή και τις επενδύσεις στη Νο2 οικονομία του πλανήτη.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Επιβράδυνση παρουσίασε ο ρυθμός ανάπτυξης στην Κίνα κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους, καθώς η αδύναμη ζήτηση από το εξωτερικό επηρέασε αρνητικά την παραγωγή και τις επενδύσεις στη Νο2 οικονομία του πλανήτη.

Κύπρος: Τριάντα εννέα χρόνια από το πραξικόπημα. Τριαντά εννέα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974, που οδήγησε στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης κατέθεσε στεφάνι στους τάφους των πεσόντων κατά το πραξικόπημα.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ / Stavros Ioannides

Τριαντά εννέα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974, που οδήγησε στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης κατέθεσε στεφάνι στους τάφους των πεσόντων κατά το πραξικόπημα.

Γαλλία: Έφοδος ακτιβιστών της Greenpeace σε πυρηνικό εργοστάσιο. Προβολή ακτιβιστών της Greenpeace στον πυρηνικό σταθμό της Γαλλικής Ηλεκτρικής Εταιρείας (EDF), στο Τρικαστέν της νότιας Γαλλίας, που απεικονίζει τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και αναγράφει: «Τρικαστέν: Πυρηνικό δυστύχημα» και «Έτοιμος να πληρώσεις το τίμημα;». Περίπου 20 ακτιβιστές κατάφεραν να διεισδύσουν στις εγκαταστάσεις του σταθμού, ζητώντας από την κυβέρνηση το κλείσιμο του εργοστασίου, καταγγέλλοντας κενά στον τομέα της ασφάλειας.
REUTERS / HANDOUT

Προβολή ακτιβιστών της Greenpeace στον πυρηνικό σταθμό της Γαλλικής Ηλεκτρικής Εταιρείας (EDF), στο Τρικαστέν της νότιας Γαλλίας, που απεικονίζει τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και αναγράφει: «Τρικαστέν: Πυρηνικό δυστύχημα» και «Έτοιμος να πληρώσεις το τίμημα;». Περίπου 20 ακτιβιστές κατάφεραν να διεισδύσουν στις εγκαταστάσεις του σταθμού, ζητώντας από την κυβέρνηση το κλείσιμο του εργοστασίου, καταγγέλλοντας κενά στον τομέα της ασφάλειας.

Πώληση του μεριδίου στην Commerzbank εξετάζει η Γερμανία. Στην πώληση του μεριδίου της στην Commerzbank, στην ελβετική τράπεζα UBS, προσανατολίζεται η Γερμανία. Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, η μετοχή της Commerzbank παρουσίασε άνοδο στη Φρανκφούρτη μετά από αναφορές ότι ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επικοινώνησε με τον πρόεδρο της UBS Άξελ Βέμπερ, για να αξιολογήσει το ενδιαφέρον του για εξαγορά μεριδίου.
REUTERS / LISI NIESNER

Στην πώληση του μεριδίου της στην Commerzbank, στην ελβετική τράπεζα UBS, προσανατολίζεται η Γερμανία. Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, η μετοχή της Commerzbank παρουσίασε άνοδο στη Φρανκφούρτη μετά από αναφορές ότι ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επικοινώνησε με τον πρόεδρο της UBS Άξελ Βέμπερ, για να αξιολογήσει το ενδιαφέρον του για εξαγορά μεριδίου.

Μηχανοκίνητες πορείες από ΠΟΕ - ΟΤΑ και Δημοτική Αστυνομία. Μηχανοκίνητες πορείες στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν σήμερα υπάλληλοι στους δήμους και δημοτικοί αστυνομικοί, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους εν όψει της ψηφοφορίας επί του πολυνομοσχεδίου.
 
REUTERS / YORGOS KARAHALIS

Μηχανοκίνητες πορείες στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν σήμερα υπάλληλοι στους δήμους και δημοτικοί αστυνομικοί, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους εν όψει της ψηφοφορίας επί του πολυνομοσχεδίου.

 

Μηχανοκίνητες πορείες από ΠΟΕ - ΟΤΑ και Δημοτική Αστυνομία. Μηχανοκίνητες πορείες στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν και σήμερα υπάλληλοι στους δήμους και δημοτικοί αστυνομικοί, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους εν όψει της ψηφοφορίας επί του πολυνομοσχεδίου.
FOSPHOTOS / Alexandros Katsis

Μηχανοκίνητες πορείες στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν και σήμερα υπάλληλοι στους δήμους και δημοτικοί αστυνομικοί, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους εν όψει της ψηφοφορίας επί του πολυνομοσχεδίου.

Ξεκινήσε η περίοδος των θερινών εκπτώσεων. Ανοίγει σήμερα η αυλαία των θερινών εκπτώσεων, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 31 Αυγούστου.Ο εμπορικός κόσμος, παρά τη μείωση του τζίρου στο λιανεμπόριο από την αρχή του χρόνου κατά 15%  συγκριτικά με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, ελπίζει φέτος ότι οι πωλήσεις των καταστημάτων στις θερινές εκπτώσεις θα κινηθούν σε καλύτερα επίπεδα λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης.
FOSPHOTOS / Angeliki Panagiotou

Ανοίγει σήμερα η αυλαία των θερινών εκπτώσεων, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 31 Αυγούστου.Ο εμπορικός κόσμος, παρά τη μείωση του τζίρου στο λιανεμπόριο από την αρχή του χρόνου κατά 15%  συγκριτικά με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, ελπίζει φέτος ότι οι πωλήσεις των καταστημάτων στις θερινές εκπτώσεις θα κινηθούν σε καλύτερα επίπεδα λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης.

Στη Σεούλ ο «Wolverine». Ο ηθοποιός Χιού Τζάκμαν ποζάρει για φωτογραφίες κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την προώθηση της νέας του ταινίας «The Wolverine» στη Σεούλ.
REUTERS / KIM HONG-JI

Ο ηθοποιός Χιού Τζάκμαν ποζάρει για φωτογραφίες κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την προώθηση της νέας του ταινίας «The Wolverine» στη Σεούλ.

Ταϊβάν: Εκπαίδευση νου και σώματος από την προσχολική ηλικία. Ένα κοριτσάκι με στολή παραλλαγής παρακολουθεί το μάθημα φυσικής αγωγής σε ένα παιδικό σταθμό στην Τάιτσουνγκ στην κεντρική Ταϊβάν. Αυτός ο παιδικος σταθμος στην Ταϊβάν, παρέχει μαθήματα φυσικής αγωγής, μία σειρά ασκήσεων που συνδυάζουν θαλάσσιες ασκήσεις και γυμναστική για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Η εκπαίδευση αυτή βοηθά τα παιδιά στη σωστή ανάπτυξη του μυαλού και του σώματος, σύμφωνα με το διευθυντή του παιδικού σταθμού.
REUTERS / PICHI CHUANG

Ένα κοριτσάκι με στολή παραλλαγής παρακολουθεί το μάθημα φυσικής αγωγής σε ένα παιδικό σταθμό στην Τάιτσουνγκ στην κεντρική Ταϊβάν. Αυτός ο παιδικος σταθμος στην Ταϊβάν, παρέχει μαθήματα φυσικής αγωγής, μία σειρά ασκήσεων που συνδυάζουν θαλάσσιες ασκήσεις και γυμναστική για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Η εκπαίδευση αυτή βοηθά τα παιδιά στη σωστή ανάπτυξη του μυαλού και του σώματος, σύμφωνα με το διευθυντή του παιδικού σταθμού.