Multimedia

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα

Σάββατο, 25 Μαΐου 2013 21:42

Χιλιάδες φίλαθλοι της Μπάγερν Μονάχου και της Μπορούσια Ντόρτμουντ κατέκλεισαν το Λονδίνο για να παρακολουθήσουν και να εμψυχώσουν τις ομάδες στην κατάκτηση του φετινού Champions League, σε έναν τελικό που ήταν μία γερμανική υπόθεση.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #2. Χιλιάδες φίλαθλοι της Ντόρμουντ και της Μπάγερν Μονάχου καταφθάνουν στο Γουέμπλεϊ για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Champions League.
EPA / TAL COHEN

Χιλιάδες φίλαθλοι της Ντόρμουντ και της Μπάγερν Μονάχου καταφθάνουν στο Γουέμπλεϊ για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Champions League.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #1. Οπαδός της Μπάγερν Μονάχου φωτογραφίζεται πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Champions League με αντίπαλο την Ντόρτμουντ σε ένα «γερμανικό εμφύλιο» που θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ.
REUTERS / PAUL HACKETT

Οπαδός της Μπάγερν Μονάχου φωτογραφίζεται πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Champions League με αντίπαλο την Ντόρτμουντ σε ένα «γερμανικό εμφύλιο» που θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #5. Φίλαθλος της Μπορούσια Ντόρμουντ ανεμίζει τη σημαία της ομάδας του στο κέντρο του Λονδίνου.
REUTERS / TOBY MELVILLE

Φίλαθλος της Μπορούσια Ντόρμουντ ανεμίζει τη σημαία της ομάδας του στο κέντρο του Λονδίνου.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #6. Φίλαθλος της Μπάγερν Μονάχου στέκεται δίπλα σε μέλος της βασιλικής φρουράς στο κέντρο του Λονδίνου.
REUTERS / TOBY MELVILLE

Φίλαθλος της Μπάγερν Μονάχου στέκεται δίπλα σε μέλος της βασιλικής φρουράς στο κέντρο του Λονδίνου.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #8. Φίλαθλοι της Μπορούσια Ντόρμουντ έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου.
REUTERS / TOBY MELVILLE

Φίλαθλοι της Μπορούσια Ντόρμουντ έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #7. Φίλαθλος της Μπάγερν Μονάχου στέκεται δίπλα σε μέλος της βασιλικής φρουράς, κρατώντας κασκόλ που φέρει το όνομα του Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ, στο κέντρο του Λονδίνου.
REUTERS / TOBY MELVILLE

Φίλαθλος της Μπάγερν Μονάχου στέκεται δίπλα σε μέλος της βασιλικής φρουράς, κρατώντας κασκόλ που φέρει το όνομα του Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ, στο κέντρο του Λονδίνου.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #12. Φίλαθλος της Μπορούσια Ντόρτμουντ κρατάει ένα αντίγραφο του κυπέλλου του Champions League λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού.
EPA / TAL COHEN

Φίλαθλος της Μπορούσια Ντόρτμουντ κρατάει ένα αντίγραφο του κυπέλλου του Champions League λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #14. Φίλαθλος της Μπάγερν Μονάχου.
EPA / TAL COHEN

Φίλαθλος της Μπάγερν Μονάχου.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #10. Συμβολικό κύπελλο κρατούν φίλαθλοι της Μπάγερν Μονάχου.
EPA / KERIM OKTEN

Συμβολικό κύπελλο κρατούν φίλαθλοι της Μπάγερν Μονάχου.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #13. Χιλιάδες φίλαθλοι των δύο ομάδων έχουν κατακλύσει τον χώρο έξω από το στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνο.
EPA / TAL COHEN

Χιλιάδες φίλαθλοι των δύο ομάδων έχουν κατακλύσει τον χώρο έξω από το στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνο.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα . Φίλαθλοι των δύο ομάδων λίγο πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού του Champions League που είναι ένας γερμανικός «εμφύλιος».
EPA / TAL COHEN

Φίλαθλοι των δύο ομάδων λίγο πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού του Champions League που είναι ένας γερμανικός «εμφύλιος».

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #16. Γερμανός (δεξιά) και άγγλος αστυνομικός φωτογραφίζονται στο κέντρο του Λονδίνου.
EPA / FEDERICO GAMBARINI

Γερμανός (δεξιά) και άγγλος αστυνομικός φωτογραφίζονται στο κέντρο του Λονδίνου.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #20. Φίλαθλος κρατάει το επίσημο πρόγραμμα του τελικού του Champions League έξω από το στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.
EPA / FRISO GENTSCH

Φίλαθλος κρατάει το επίσημο πρόγραμμα του τελικού του Champions League έξω από το στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #17. Φίλαθλος της Μπροούσια Ντόρμουντ στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου.
EPA / BOGDAN MARAN

Φίλαθλος της Μπροούσια Ντόρμουντ στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #18. Φίλαθλοι της Μπορούσια Ντόρτμουντ στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου.
EPA / BOGDAN MARAN

Φίλαθλοι της Μπορούσια Ντόρτμουντ στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #22. Φίλαθλος της Μπάγερν Μονάχου κρατάει αντίγραφο του κυπέλλου του Champions League.
EPA / FRISO GENTSCH

Φίλαθλος της Μπάγερν Μονάχου κρατάει αντίγραφο του κυπέλλου του Champions League.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #19. Οι φίλαθλοι της Μπορούσια Ντόρτμουντ συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Τραφάγκαρ, στο κέντρο του Λονδίνου.
EPA / BOGDAN MARAN

Οι φίλαθλοι της Μπορούσια Ντόρτμουντ συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Τραφάγκαρ, στο κέντρο του Λονδίνου.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #24. Φίλαθλοι της Μπάγερν Μονάχου και της Μπορούσια Νόρτμουντ έξω από τα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ, στο Λονδίνο.
EPA / BOGDAN MARAN

Φίλαθλοι της Μπάγερν Μονάχου και της Μπορούσια Νόρτμουντ έξω από τα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ, στο Λονδίνο.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #21. Αστυνομικοί στέκονται μπροστά από το γήπεδο.
EPA / FEDERICO GAMBARINI

Αστυνομικοί στέκονται μπροστά από το γήπεδο.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #23. Ποδοσφαιριστές που φορούν την εφάνιση της Μπορούσια Ντόρμουντ επιδεικνύουν το ταλέντο τους μπροστά από το στάδιο Γουέμπλεϊ, μερικές ώρες πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού του Champions League.
EPA / FEDERICO GAMBARINI

Ποδοσφαιριστές που φορούν την εφάνιση της Μπορούσια Ντόρμουντ επιδεικνύουν το ταλέντο τους μπροστά από το στάδιο Γουέμπλεϊ, μερικές ώρες πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού του Champions League.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #25. Φίλαθλοι της Μπορούσια Ντόρμουντ περιμένουν στο μετρό του Λονδίνου.
EPA / BOGDAN MARAN

Φίλαθλοι της Μπορούσια Ντόρμουντ περιμένουν στο μετρό του Λονδίνου.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα . Το στάδιο Γουέμπλεϊ αντανακλάται στα γυαλιά ενός φιλάθλου της Μπάγερν Μονάχου.
Reuters / PAUL HACKETT

Το στάδιο Γουέμπλεϊ αντανακλάται στα γυαλιά ενός φιλάθλου της Μπάγερν Μονάχου.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #30. Φίλαθλος της Μπάγερν Μονάχου κατευθύνεται προς στο στάδιο Γουέμπλεϊ.
Reuters / PAUL HACKETT

Φίλαθλος της Μπάγερν Μονάχου κατευθύνεται προς στο στάδιο Γουέμπλεϊ.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #11. Φίλαθλοι της Μπορούσια Ντόρτμουντ ποζάρουν στα αποδυτήρια της ομάδας τους λίγο πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού.
EPA / TAL COHEN

Φίλαθλοι της Μπορούσια Ντόρτμουντ ποζάρουν στα αποδυτήρια της ομάδας τους λίγο πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #3. Φίλαθλοι της Μπορούσια Ντόρτμουντ πανηγυρίζουν πριν από την έναρξη του τελικού του Champions Legaue στο Γουέμπλεϊ.
REUTERS / EDDIE KEOGH

Φίλαθλοι της Μπορούσια Ντόρτμουντ πανηγυρίζουν πριν από την έναρξη του τελικού του Champions Legaue στο Γουέμπλεϊ.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα . Το κύπελλο του φετινού Champions League περιμένει το νικητή του σημερινού τελικού.
REUTERS / STEFAN WERMUTH

Το κύπελλο του φετινού Champions League περιμένει το νικητή του σημερινού τελικού.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #26. Φίλαθλοι της Μπάγερν Μονάχου, ένας εκ των οποίων φοράει μάσκα που απεικονίζει τον πρόεδρο της γερμανικής ομάδας Ούλι Χένες.
EPA / KERIM OKTEN

Φίλαθλοι της Μπάγερν Μονάχου, ένας εκ των οποίων φοράει μάσκα που απεικονίζει τον πρόεδρο της γερμανικής ομάδας Ούλι Χένες.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα. Φίλαθλοι της Μπορούσια Ντόρμουντ τραγούν τον ύμνο της ομάδας τους λίγο πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού του Champions League.
EPA / ANDY RAIN

Φίλαθλοι της Μπορούσια Ντόρμουντ τραγούν τον ύμνο της ομάδας τους λίγο πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού του Champions League.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #35. Φίλαθλοι της Μπάγερν Μονάχου τραγουδούν τον ύμνο της ομάδας τους λιγο πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού του Champions League.
REUTERS / DARREN STAPLES

Φίλαθλοι της Μπάγερν Μονάχου τραγουδούν τον ύμνο της ομάδας τους λιγο πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού του Champions League.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #33. Φίλαθλοι της Μπάγερν Μονάχου περιμένουν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Champions League.
REUTERS / PHIL NOBLE

Φίλαθλοι της Μπάγερν Μονάχου περιμένουν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Champions League.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #28. Φίλαθλος της Μπορούσια Ντόρτμουντ κρατά κασκόλ της ομάδας του λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Champions League.
REUTERS / MICHAEL DALDER

Φίλαθλος της Μπορούσια Ντόρτμουντ κρατά κασκόλ της ομάδας του λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Champions League.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #27. Φίλαθλοι της Μπάγερν Μονάχου λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Champions League.
REUTERS / DARREN STAPLES

Φίλαθλοι της Μπάγερν Μονάχου λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Champions League.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #29. Φίλαθλοι της Μπορούσια Ντόρτμουντ κρατούν κασκόλ της ομάδας τους λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Champions League.
REUTERS / INA FASSBENDER

Φίλαθλοι της Μπορούσια Ντόρτμουντ κρατούν κασκόλ της ομάδας τους λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Champions League.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #31. Φίλαθλοι τς Μπάγερν Μονάχου σε μία από τις κερκίδες του σταδίου Γουέμπλεϊ.
REUTERS / STEFAN WERMUTH

Φίλαθλοι τς Μπάγερν Μονάχου σε μία από τις κερκίδες του σταδίου Γουέμπλεϊ.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #9. Φίλαθλοι της Μπορούσια Ντόρμμουντ κρατούν κασκόλ της ομάδας τους και περιμένουν να ξεκινήσει το μεγάλος τελικός του Champions League στο Γουέμπλεϊ.
REUTERS / STEFAN WERMUTH

Φίλαθλοι της Μπορούσια Ντόρμμουντ κρατούν κασκόλ της ομάδας τους και περιμένουν να ξεκινήσει το μεγάλος τελικός του Champions League στο Γουέμπλεϊ.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #32. Φίλαθλοι της Μπάγερν Μονάχου περιμένουν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Champions League.
REUTERS / EDDIE KEOGH

Φίλαθλοι της Μπάγερν Μονάχου περιμένουν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Champions League.

H Aγκελα Μέρκελ στο Γουέμπλεϊ. Η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ χαιρετά τον πρόεδρο της Μπάγερν Μονάχου Ούλι Χένες λίγο μετά την άφιξή της στο στάδιο Γουέμπλεϊ.
REUTERS / MICHAEL DALDER

Η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ χαιρετά τον πρόεδρο της Μπάγερν Μονάχου Ούλι Χένες λίγο μετά την άφιξή της στο στάδιο Γουέμπλεϊ.

Τελικός Champions League: Εικόνες πριν τον αγώνα #38. Δρώμενο πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού του Champions League.
REUTERS / EDDIE KEOGH

Δρώμενο πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού του Champions League.