Multimedia

ΗΠΑ: Κατάρρευση γέφυρας

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013 11:05

Κατέρρευσε τμήμα μιας γέφυρας αυτοκινητόδρομου τεσσάρων λωρίδων πάνω από ποταμό σε αγροτική περιοχή βορείως του Σιάτλ, με αποτέλεσμα οχήματα και άνθρωποι να πέσουν στα παγωμένα νερά, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

ΗΠΑ: Κατάρρευση γέφυρας #1. Ομάδες διάσωσης αναζητούν θύματα στα νερά του ποταμού Σκάτζιτ θύματα από την κατάρρευση γέφυρας του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου 5 που περιελάμβανε τέσσερις λωρίδες, πάνω από τον ποταμό σε αγροτική περιοχή βορείως του Σιάτλ.
EPA / DAN LEVINE

Ομάδες διάσωσης αναζητούν θύματα στα νερά του ποταμού Σκάτζιτ θύματα από την κατάρρευση γέφυρας του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου 5 που περιελάμβανε τέσσερις λωρίδες, πάνω από τον ποταμό σε αγροτική περιοχή βορείως του Σιάτλ.

ΗΠΑ: Κατάρρευση γέφυρας #2. Ομάδες διάσωσης αναζητούν θύματα στα νερά του ποταμού Σκάτζιτ θύματα από την κατάρρευση γέφυρας του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου 5 που περιελάμβανε τέσσερις λωρίδες, πάνω από τον ποταμό σε αγροτική περιοχή βορείως του Σιάτλ. Η αιτία της κατάρρευσης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.
EPA / DAN LEVINE

Ομάδες διάσωσης αναζητούν θύματα στα νερά του ποταμού Σκάτζιτ θύματα από την κατάρρευση γέφυρας του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου 5 που περιελάμβανε τέσσερις λωρίδες, πάνω από τον ποταμό σε αγροτική περιοχή βορείως του Σιάτλ. Η αιτία της κατάρρευσης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

ΗΠΑ: Κατάρρευση γέφυρας #3. Ομάδες διάσωσης αναζητούν θύματα στα νερά του ποταμού Σκάτζιτ θύματα από την κατάρρευση γέφυρας του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου 5 που περιελάμβανε τέσσερις λωρίδες, πάνω από τον ποταμό σε αγροτική περιοχή βορείως του Σιάτλ. Η γέφυρα είχε κατασκευαστεί το 1955, σύμφωνα με τον ιστότοπο της ιδιωτικής Εθνικής Βάσης Δεδομένων για τις Γέφυρες.
EPA / DAN LEVINE

Ομάδες διάσωσης αναζητούν θύματα στα νερά του ποταμού Σκάτζιτ θύματα από την κατάρρευση γέφυρας του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου 5 που περιελάμβανε τέσσερις λωρίδες, πάνω από τον ποταμό σε αγροτική περιοχή βορείως του Σιάτλ. Η γέφυρα είχε κατασκευαστεί το 1955, σύμφωνα με τον ιστότοπο της ιδιωτικής Εθνικής Βάσης Δεδομένων για τις Γέφυρες.

ΗΠΑ: Κατάρρευση γέφυρας #8. Ομάδες διάσωσης αναζητούν θύματα στα νερά του ποταμού Σκάτζιτ θύματα από την κατάρρευση γέφυρας του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου 5 που περιελάμβανε τέσσερις λωρίδες, πάνω από τον ποταμό σε αγροτική περιοχή βορείως του Σιάτλ.
EPA / DAN LEVINE

Ομάδες διάσωσης αναζητούν θύματα στα νερά του ποταμού Σκάτζιτ θύματα από την κατάρρευση γέφυρας του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου 5 που περιελάμβανε τέσσερις λωρίδες, πάνω από τον ποταμό σε αγροτική περιοχή βορείως του Σιάτλ.

ΗΠΑ: Κατάρρευση γέφυρας #4. Ομάδες διάσωσης αναζητούν θύματα στα νερά του ποταμού Σκάτζιτ θύματα από την κατάρρευση γέφυρας του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου 5 που περιελάμβανε τέσσερις λωρίδες, πάνω από τον ποταμό σε αγροτική περιοχή βορείως του Σιάτλ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Σιάτλ Τάιμς», τρεις άνθρωποι διασώθηκαν από το νερό.
EPA / DAN LEVINE

Ομάδες διάσωσης αναζητούν θύματα στα νερά του ποταμού Σκάτζιτ θύματα από την κατάρρευση γέφυρας του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου 5 που περιελάμβανε τέσσερις λωρίδες, πάνω από τον ποταμό σε αγροτική περιοχή βορείως του Σιάτλ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Σιάτλ Τάιμς», τρεις άνθρωποι διασώθηκαν από το νερό.

ΗΠΑ: Κατάρρευση γέφυρας #6. Ομάδες διάσωσης αναζητούν θύματα στα νερά του ποταμού Σκάτζιτ θύματα από την κατάρρευση γέφυρας του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου 5 που περιελάμβανε τέσσερις λωρίδες, πάνω από τον ποταμό σε αγροτική περιοχή βορείως του Σιάτλ. Ο αυτοκινητόδρομος και η γέφυρα είναι ο κύριος οδικός άξονας ανάμεσα στο Σιάτλ και το Βανκούβερ του Καναδά.
EPA / DAN LEVINE

Ομάδες διάσωσης αναζητούν θύματα στα νερά του ποταμού Σκάτζιτ θύματα από την κατάρρευση γέφυρας του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου 5 που περιελάμβανε τέσσερις λωρίδες, πάνω από τον ποταμό σε αγροτική περιοχή βορείως του Σιάτλ. Ο αυτοκινητόδρομος και η γέφυρα είναι ο κύριος οδικός άξονας ανάμεσα στο Σιάτλ και το Βανκούβερ του Καναδά.

ΗΠΑ: Κατάρρευση γέφυρας #5. Ομάδες διάσωσης αναζητούν θύματα στα νερά του ποταμού Σκάτζιτ θύματα από την κατάρρευση γέφυρας του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου 5 που περιελάμβανε τέσσερις λωρίδες, πάνω από τον ποταμό σε αγροτική περιοχή βορείως του Σιάτλ.
EPA / DAN LEVINE

Ομάδες διάσωσης αναζητούν θύματα στα νερά του ποταμού Σκάτζιτ θύματα από την κατάρρευση γέφυρας του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου 5 που περιελάμβανε τέσσερις λωρίδες, πάνω από τον ποταμό σε αγροτική περιοχή βορείως του Σιάτλ.

ΗΠΑ: Κατάρρευση γέφυρας #7. Ελικόπτερο σταματά τις έρευνες στα νερά του ποταμού Σκάτζιτ καθώς αρχίσει να σκοτινιάζει.
EPA / DAN LEVINE

Ελικόπτερο σταματά τις έρευνες στα νερά του ποταμού Σκάτζιτ καθώς αρχίσει να σκοτινιάζει.