Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013 19:08

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 17 Μαΐου.

Με πέτρες και σφεντόνες. Παλαιστίνιος διαδηλωτής χρησιμοποιεί μία σφεντόνα για να ρίξει πέτρες εναντίον ισραηλινών στρατευμάτων, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων σε χωριό της Λωρίδας της Γάζας κοντά στη Ραμάλα.
Reuters / MOHAMAD TOROKMAN

Παλαιστίνιος διαδηλωτής χρησιμοποιεί μία σφεντόνα για να ρίξει πέτρες εναντίον ισραηλινών στρατευμάτων, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων σε χωριό της Λωρίδας της Γάζας κοντά στη Ραμάλα.

ΟΗΕ: Πάνω από 1,5 εκατομμύρια οι πρόσφυγες από τη Συρία. Τα 1,5 εκατομμύρια ξεπέρασαν οι σύροι πρόσφυγες που έχουν καταγραφεί ή περιμένουν να καταγραφούν, όπως ανακοίνωσε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR).
REUTERS / MUHAMMAD HAMED

Τα 1,5 εκατομμύρια ξεπέρασαν οι σύροι πρόσφυγες που έχουν καταγραφεί ή περιμένουν να καταγραφούν, όπως ανακοίνωσε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR).

Φεστιβάλ «γκόθικ» κουλτούρας. Μια γυναίκα ποζάρει στο φωτογραφικό φακό πριν την έναρξη  του 22ου Wave-Gothic Festival στη Λειψία. Το φεστιβάλ «γκόθικ» κουλτούρας διεξάγεται μέχρι τις 20 Μαΐου στη Γερμανία.
EPA / HENDRIK SCHMIDT

Μια γυναίκα ποζάρει στο φωτογραφικό φακό πριν την έναρξη  του 22ου Wave-Gothic Festival στη Λειψία. Το φεστιβάλ «γκόθικ» κουλτούρας διεξάγεται μέχρι τις 20 Μαΐου στη Γερμανία.

Μικροί εποχικοί μετανάστες στο Κασμίρ. Παιδιά παίζουν σε μια αυτοσχέδια πισίνα στα προάστια της θερινής πρωτεύουσας του Κασμίρ, Σριναγκάρ. Χιλιάδες οικογένειες από φτωχές πολιτείες της Ινδίας μεταφέρονται τους καλοκαιρινούς μήνες στο ινδικό Κασμίρ ώστε νε κερδίσουν τα προς το ζην είτε πωλώντας χειροποίητα προϊόντα, είτε δουλεύοντας σε εργοτάξια. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ινδία κατοικεί το ένα τρίτο των φτωχότερων ανθρώπων στον κόσμο.
EPA / FAROOQ KHAN

Παιδιά παίζουν σε μια αυτοσχέδια πισίνα στα προάστια της θερινής πρωτεύουσας του Κασμίρ, Σριναγκάρ. Χιλιάδες οικογένειες από φτωχές πολιτείες της Ινδίας μεταφέρονται τους καλοκαιρινούς μήνες στο ινδικό Κασμίρ ώστε νε κερδίσουν τα προς το ζην είτε πωλώντας χειροποίητα προϊόντα, είτε δουλεύοντας σε εργοτάξια. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ινδία κατοικεί το ένα τρίτο των φτωχότερων ανθρώπων στον κόσμο.

Φαβορί για Χρυσό Φοίνικα, «Το παρελθόν» του ιρανού Φαραντί. Η πρωταγωνίστρια της νέας δημιουργίας του ιρανού σκηνοθέτη Ασκάρ Φαραντί με τίτλο «Το παρελθόν», Μπερενίς Μπεζό φωτογραφίζεται στο κόκκινο χαλί λίγο πριν την προβολή της ταινίας στις Κάνες. Η ταινία καταπιάνεται με τη σχέση ενός ζευγαριού, για μια ακόμη φορά μετά το εξαιρετικό «Ένας χωρισμός» και αποτελεί ένα από τα φαβορί για το Χρυσό Φοίνικα. Στην υπόθεση της ταινίας του Φαραντί, ένας Ιρανός φτάνει στο Παρίσι, χωρίς τη γυναίκα του, με την οποία δεν ζει εδώ και τέσσερα χρόνια, για να υπογράψει τα έγγραφα του διαζυγίου τους. Τα πράγματα όμως δεν είναι και τόσο εύκολα,  ιδιαίτερα όταν αυτός συναντά τον υποψήφιο νέο σύζυγο της γυναίκας του κι όταν, μάλιστα, αυτή του ζητά να βοηθήσει την κόρη της, από προηγούμενο σύζυγο, να δεχτεί τη νέα αλλαγή.
REUTERS / REGIS DUVIGNAU

Η πρωταγωνίστρια της νέας δημιουργίας του ιρανού σκηνοθέτη Ασκάρ Φαραντί με τίτλο «Το παρελθόν», Μπερενίς Μπεζό φωτογραφίζεται στο κόκκινο χαλί λίγο πριν την προβολή της ταινίας στις Κάνες. Η ταινία καταπιάνεται με τη σχέση ενός ζευγαριού, για μια ακόμη φορά μετά το εξαιρετικό «Ένας χωρισμός» και αποτελεί ένα από τα φαβορί για το Χρυσό Φοίνικα. Στην υπόθεση της ταινίας του Φαραντί, ένας Ιρανός φτάνει στο Παρίσι, χωρίς τη γυναίκα του, με την οποία δεν ζει εδώ και τέσσερα χρόνια, για να υπογράψει τα έγγραφα του διαζυγίου τους. Τα πράγματα όμως δεν είναι και τόσο εύκολα,  ιδιαίτερα όταν αυτός συναντά τον υποψήφιο νέο σύζυγο της γυναίκας του κι όταν, μάλιστα, αυτή του ζητά να βοηθήσει την κόρη της, από προηγούμενο σύζυγο, να δεχτεί τη νέα αλλαγή.

Στρατευμένοι ρώσοι, κοιτούν έξω από το βαγόνι του τρένου, λίγο πριν την αναχώρησή τους για το Κρεμλίνο. Στρατευμένοι ρώσοι, κοιτούν έξω από το βαγόνι του τρένου, λίγο πριν την αναχώρησή τους από το σιδηροδρομικό σταθμό της Σταυρούπολης στη νότια Ρωσία. Οι στρατιώτες θα υπηρετήσουν στο Κρεμλίνο στη Μόσχα, στην υπηρεσία της Προεδρικής Φρουράς.
REUTERS / EDUARD KORNIYENKO

Στρατευμένοι ρώσοι, κοιτούν έξω από το βαγόνι του τρένου, λίγο πριν την αναχώρησή τους από το σιδηροδρομικό σταθμό της Σταυρούπολης στη νότια Ρωσία. Οι στρατιώτες θα υπηρετήσουν στο Κρεμλίνο στη Μόσχα, στην υπηρεσία της Προεδρικής Φρουράς.

Πλημμύρες στην Κίνα. Διασώστες μεταφέρουν ένα αγόρι από ένα πλημμυρισμένο σπίτι στην Τσιαμέν, στην Κίνα. Τουλάχιστον 33 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλοι 12 αγνοούνται από τις εκτεταμένες πλημμύρες και κατολισθήσεις στη νότια Κίνα, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.
REUTERS / STRINGER/CHINA

Διασώστες μεταφέρουν ένα αγόρι από ένα πλημμυρισμένο σπίτι στην Τσιαμέν, στην Κίνα. Τουλάχιστον 33 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλοι 12 αγνοούνται από τις εκτεταμένες πλημμύρες και κατολισθήσεις στη νότια Κίνα, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Λευκός Οίκος: Συνέντευξη Τύπου στη βροχή. Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κοιτάζει τον ουρανό για να δει αν χρειάζεται ακόμη την ομπρέλα που του κρατάει ο πεζοναύτης για να τον προστατέψει από τη βροχή, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Λευκό Οίκο.
REUTERS / JASON REED

Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κοιτάζει τον ουρανό για να δει αν χρειάζεται ακόμη την ομπρέλα που του κρατάει ο πεζοναύτης για να τον προστατέψει από τη βροχή, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Λευκό Οίκο.

H βάρκα όπου κρυβόταν o ύποπτος για τις επιθέσεις της Βοστόνης Τζοχάρ Τσαρνάεφ πριν τον εντοπίσουν οι αρχές. Αεροφωτογραφία με υπέρυθρες ακτίνες δείχνει τη φιγούρα του υπόπτου για τις επιθέσεις της Βοστόνης Τζοχάρ Τσαρνάεφ να κρύβεται μέσα σε μία βάρκα πριν τον εντοπίσουν οι αρχές, στο Γουότερτοαουν της Μασαχουσέτης. Ο Τσαρνάεφ είχε γράψει ένα μήνυμα στη βάρκα, όπου χαρακτήριζε τα θύματα των επιθέσεων ως «παράπλευρη απώλεια», σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Reuters / HANDOUT

Αεροφωτογραφία με υπέρυθρες ακτίνες δείχνει τη φιγούρα του υπόπτου για τις επιθέσεις της Βοστόνης Τζοχάρ Τσαρνάεφ να κρύβεται μέσα σε μία βάρκα πριν τον εντοπίσουν οι αρχές, στο Γουότερτοαουν της Μασαχουσέτης. Ο Τσαρνάεφ είχε γράψει ένα μήνυμα στη βάρκα, όπου χαρακτήριζε τα θύματα των επιθέσεων ως «παράπλευρη απώλεια», σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ε.Ε: Το ένα τέταρτο των ομοφυλόφιλων θύματα απειλών ή επιθέσεων. Ο Οργανισμός των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Ομοφοβίας, δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα διαδικτυακής έρευνας στην οποία συμμετείχαν 93.000 ερωτηθέντες στην Ε.Ε. και την Κροατία. Το 26% των ομοφυλόφιλων που ερωτήθηκαν δήλωσαν ότι έχουν υπάρξει θύματα επιθέσεων ή βίαιων απειλών τα τελευταία πέντε χρόνια. «Ο φόβος, η απομόνωση και οι διακρίσεις είναι ένας “κοινός τόπος” σε αυτή την κοινότητα», αναφέρεται στην έκθεση. Ακόμη και σε ευρωπαϊκές χώρες που θεωρούνται «ανεκτικές», ορισμένοι αισθάνονται ότι υφίστανται διακρίσεις και συχνά δέχονται λεκτική βία.
REUTERS / STEPHANE MAHE

Ο Οργανισμός των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Ομοφοβίας, δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα διαδικτυακής έρευνας στην οποία συμμετείχαν 93.000 ερωτηθέντες στην Ε.Ε. και την Κροατία. Το 26% των ομοφυλόφιλων που ερωτήθηκαν δήλωσαν ότι έχουν υπάρξει θύματα επιθέσεων ή βίαιων απειλών τα τελευταία πέντε χρόνια. «Ο φόβος, η απομόνωση και οι διακρίσεις είναι ένας “κοινός τόπος” σε αυτή την κοινότητα», αναφέρεται στην έκθεση. Ακόμη και σε ευρωπαϊκές χώρες που θεωρούνται «ανεκτικές», ορισμένοι αισθάνονται ότι υφίστανται διακρίσεις και συχνά δέχονται λεκτική βία.

Συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ στο «Σπίτι του Λαού». Ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ χαιρετά τον έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά κατά τη συνάντησή τους στο «Σπίτι του Λαού» στο Πεκίνο. Στους μακραίωνους πολιτισμούς Ελλάδας και Κίνας αναφέρθηκαν ο Αντώνης Σαμαράς και ο κινέζος πρόεδρος στη διάρκεια της συνάντησής τους. «Η Ελλάδα είναι η κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού όπως η Κίνα του ανατολικού. Οι δύο χώρες είχαν μεγάλη συνεισφορά στην πρόοδο της ανθρωπότητας», είπε ο κινέζος πρόεδρος και πρόσθεσε: «έχω πάει στην Ελλάδα και έχω διαβάσει για τη χώρα σας».
REUTERS / JASON LEE

Ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ χαιρετά τον έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά κατά τη συνάντησή τους στο «Σπίτι του Λαού» στο Πεκίνο. Στους μακραίωνους πολιτισμούς Ελλάδας και Κίνας αναφέρθηκαν ο Αντώνης Σαμαράς και ο κινέζος πρόεδρος στη διάρκεια της συνάντησής τους. «Η Ελλάδα είναι η κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού όπως η Κίνα του ανατολικού. Οι δύο χώρες είχαν μεγάλη συνεισφορά στην πρόοδο της ανθρωπότητας», είπε ο κινέζος πρόεδρος και πρόσθεσε: «έχω πάει στην Ελλάδα και έχω διαβάσει για τη χώρα σας».

Συνάντηση Αντώνη Σαμαρά με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στην Κίνα. Συνάντηση με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Κίνας, είχε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη χώρα.  Στο σύντομο διάλογο που είχαν, και σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι «ο Ολυμπιακός πήρε το ευρωπαϊκό με άλλον προπονητή», ο Παναγιώτης Γιαννάκης σημείωσε ότι «καλύτερος προπονητής είναι ο αντίπαλός σου, γιατί σε βοηθά να μαθαίνεις από τα λάθη σου και να τα αποφεύγεις», κάτι με το οποίο συμφώνησε και ο Πρωθυπουργός. «Αυτό», είπε ο κ. Σαμαράς, «ισχύει κατ εξοχήν για τον χώρο της πολιτικής».
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Συνάντηση με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Κίνας, είχε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη χώρα.  Στο σύντομο διάλογο που είχαν, και σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι «ο Ολυμπιακός πήρε το ευρωπαϊκό με άλλον προπονητή», ο Παναγιώτης Γιαννάκης σημείωσε ότι «καλύτερος προπονητής είναι ο αντίπαλός σου, γιατί σε βοηθά να μαθαίνεις από τα λάθη σου και να τα αποφεύγεις», κάτι με το οποίο συμφώνησε και ο Πρωθυπουργός. «Αυτό», είπε ο κ. Σαμαράς, «ισχύει κατ εξοχήν για τον χώρο της πολιτικής».

Απεβλήθη από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Στιγμιότυπο από το επεισόδιο που προκλήθηκε στην Βουλή ανάμεσσα σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ κατά την διάρκεια της συζήτησης στην ολομέλεια της επίκαιρης ερώτησης του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντ. Ρουπακιώτη σχετικά με την απόσυρση του σχεδίου νόμου για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Απεβλήθη από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος (στη φωτογραφία) μετά από υβριστικές εκφράσεις για τη λειτουργία του θεσμού του κοινοβουλευτικού ελέγχου και για το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα.
Eurokinissi / ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Στιγμιότυπο από το επεισόδιο που προκλήθηκε στην Βουλή ανάμεσσα σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ κατά την διάρκεια της συζήτησης στην ολομέλεια της επίκαιρης ερώτησης του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντ. Ρουπακιώτη σχετικά με την απόσυρση του σχεδίου νόμου για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Απεβλήθη από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος (στη φωτογραφία) μετά από υβριστικές εκφράσεις για τη λειτουργία του θεσμού του κοινοβουλευτικού ελέγχου και για το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα.

Άνοιξε η αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων. Χωρίς προβλήματα ξεκίνησαν οι πανελλαδικές εξετάσεις, μετά την εκτόνωση της έντασης των τελευταίων ημερών και την αναστολή της απεργίας των εκπαιδευτικών στο «παρά πέντε». Οι καθηγητές παραμένουν πάντως επιστρατευμένοι από το μεσημέρι της προηγούμενης Τετάρτης.
ICON / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησαν οι πανελλαδικές εξετάσεις, μετά την εκτόνωση της έντασης των τελευταίων ημερών και την αναστολή της απεργίας των εκπαιδευτικών στο «παρά πέντε». Οι καθηγητές παραμένουν πάντως επιστρατευμένοι από το μεσημέρι της προηγούμενης Τετάρτης.

Επέκταση στον προβλήτα 3 του λιμανιού . Το φορτηγό πλοίο «Zhen Hua 24», μεταφέρει πέντε νέες γερανογέφυρες προκειμένου η θυγατρική της Cosco, ΣΕΠ ΑΕ να θέσει σε πλήρη λειτουργία τον προβλήτα 3 στον Πειραιά. Σύμφωνα με δηλώσεις του εμπορικού διευθυντή της Cosco Τάσου Βαμβακίδη, οι νέες γερανογέφυρες θα φέρουν τον αριθμό των κινήσεων στα ύψη. Εκτίμησε ότι με τη λειτουργία των προβλητών 2 και 3 ο ΣΕΠ θα μπορεί να διαχειριστεί περίπου 4,3 εκατ. εμπορευματοκιβώτια, έως το τέλος του 2013. Τόνισε, μάλιστα, ότι ο προβλήτας 2 αυτή τη στιγμή έχει εξαντλήσει το 80% της δυνατότητάς του.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ

Το φορτηγό πλοίο «Zhen Hua 24», μεταφέρει πέντε νέες γερανογέφυρες προκειμένου η θυγατρική της Cosco, ΣΕΠ ΑΕ να θέσει σε πλήρη λειτουργία τον προβλήτα 3 στον Πειραιά. Σύμφωνα με δηλώσεις του εμπορικού διευθυντή της Cosco Τάσου Βαμβακίδη, οι νέες γερανογέφυρες θα φέρουν τον αριθμό των κινήσεων στα ύψη. Εκτίμησε ότι με τη λειτουργία των προβλητών 2 και 3 ο ΣΕΠ θα μπορεί να διαχειριστεί περίπου 4,3 εκατ. εμπορευματοκιβώτια, έως το τέλος του 2013. Τόνισε, μάλιστα, ότι ο προβλήτας 2 αυτή τη στιγμή έχει εξαντλήσει το 80% της δυνατότητάς του.

Κάννες: Εκλάπησαν πολύτιμα κοσμήματα που προορίζονταν για τους αστέρες. Κοσμήματα που επρόκειτο να δανειστούν οι αστέρες του κινηματογράφου που θα παρελάσουν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Κανών εκλάπησαν χθες τη νύχτα από δωμάτιο ξενοδοχείου της πόλης, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Τα κοσμήματα εκλάπησαν από δωμάτιο του ξενοδοχείου που είχε ενοικιάσει υπάλληλος του φημισμένου ελβετικού οίκου κοσμημάτων Chopard.
REUTERS / YVES HERMAN

Κοσμήματα που επρόκειτο να δανειστούν οι αστέρες του κινηματογράφου που θα παρελάσουν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Κανών εκλάπησαν χθες τη νύχτα από δωμάτιο ξενοδοχείου της πόλης, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Τα κοσμήματα εκλάπησαν από δωμάτιο του ξενοδοχείου που είχε ενοικιάσει υπάλληλος του φημισμένου ελβετικού οίκου κοσμημάτων Chopard.

Δημοπρατείται η νεκρική μάσκα του Ναπολέοντα. Εργαζόμενος του οίκου δημοπρασιών Μπόναμς φωτογραφίζεται κρατώντας τη νεκρική μάσκα του αυτοκράτορα της Γαλλίας, Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Η μάσκα, η οποία κατασκευάστηκε σύντομα μετά το θάνατο του Ναπολέοντα στην Αγία Ελένη στις 5 Μαΐου 1821, πρόκειται να δημοπρατηθεί στις 19 Ιουνίου και εκτιμάται ότι η τιμή της θα ανέλθει σε 40.000 – 60.000 λίρες Αγγλίας.
REUTERS / PAUL HACKETT

Εργαζόμενος του οίκου δημοπρασιών Μπόναμς φωτογραφίζεται κρατώντας τη νεκρική μάσκα του αυτοκράτορα της Γαλλίας, Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Η μάσκα, η οποία κατασκευάστηκε σύντομα μετά το θάνατο του Ναπολέοντα στην Αγία Ελένη στις 5 Μαΐου 1821, πρόκειται να δημοπρατηθεί στις 19 Ιουνίου και εκτιμάται ότι η τιμή της θα ανέλθει σε 40.000 – 60.000 λίρες Αγγλίας.

Ενα αγόρι παρακολουθεί τις μέδουσες στο ενυδρείο του Βανκούβερ. Ενα αγόρι παρακολουθεί τις μέδουσες στο ενυδρείο του Βανκούβερ, στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά. Η συγκεκριμένη δεξαμενή περιέχει περίπου 2.000 μέδουσες από 15 διαφορετικά είδη από όλο τον κόσμο.
REUTERS / ANDY CLARK

Ενα αγόρι παρακολουθεί τις μέδουσες στο ενυδρείο του Βανκούβερ, στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά. Η συγκεκριμένη δεξαμενή περιέχει περίπου 2.000 μέδουσες από 15 διαφορετικά είδη από όλο τον κόσμο.