Multimedia

Τσερνόμπιλ: Εκδηλώσεις στη μνήμη των θυμάτων

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013 13:20

Τσερνόμπιλ: Εκδήλωση μνήμης #2. Λουλούδια και κεριά αναμμένα στο μνημείο που έχει κατασκευαστεί για τους πυροσβέστες και τους εργάτες που έχασαν τη ζωή τους μετά την πυρηνική καταστροφή κατά τη διάρκεια νυχτερινής τελετής κοντά στις εγκαταστάσεις του πυρηνικού σταθμού, στην πόλη Slavutych.
REUTERS / GLEB GARANICH

Λουλούδια και κεριά αναμμένα στο μνημείο που έχει κατασκευαστεί για τους πυροσβέστες και τους εργάτες που έχασαν τη ζωή τους μετά την πυρηνική καταστροφή κατά τη διάρκεια νυχτερινής τελετής κοντά στις εγκαταστάσεις του πυρηνικού σταθμού, στην πόλη Slavutych.

Τσερνόμπιλ: Εκδήλωση μνήμης #1. Προσωπικό του πυρηνικού εργοστασίου του Τσερνόμπιλ ανάβει κεριά στο μνημείο για τους πυροσβέστες και τους εργάτες που έχασαν τη ζωή τους μετά την πυρηνική καταστροφή κατά τη διάρκεια νυχτερινής τελετής κοντά στις εγκαταστάσεις.
REUTERS / GLEB GARANICH

Προσωπικό του πυρηνικού εργοστασίου του Τσερνόμπιλ ανάβει κεριά στο μνημείο για τους πυροσβέστες και τους εργάτες που έχασαν τη ζωή τους μετά την πυρηνική καταστροφή κατά τη διάρκεια νυχτερινής τελετής κοντά στις εγκαταστάσεις.

Τσερνόμπιλ: Εκδήλωση μνήμης #3. Ενα κερί αναμμένο έχει τοποθετηθεί μπροστά από το μνημείο που έχει κατασκευαστεί για τους 32 πυροσβέστες και τους εργάτες, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους μετά την πυρηνική καταστροφή κατά τη διάρκεια νυχτερινής τελετής κοντά στις εγκαταστάσεις του πυρηνικού σταθμού, στην πόλη Slavutych.
REUTERS / GLEB GARANICH

Ενα κερί αναμμένο έχει τοποθετηθεί μπροστά από το μνημείο που έχει κατασκευαστεί για τους 32 πυροσβέστες και τους εργάτες, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους μετά την πυρηνική καταστροφή κατά τη διάρκεια νυχτερινής τελετής κοντά στις εγκαταστάσεις του πυρηνικού σταθμού, στην πόλη Slavutych.

Τσερνόμπιλ: Εκδήλωση μνήμης #4. Κόσμος ανάβει κεριά μπροστά από το μνημείο που έχει κατασκευαστεί για τους 32 πυροσβέστες και τους εργάτες, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους μετά την πυρηνική καταστροφή κατά τη διάρκεια νυχτερινής τελετής κοντά στις εγκαταστάσεις του πυρηνικού σταθμού, στην πόλη Slavutych.
REUTERS / GLEB GARANICH

Κόσμος ανάβει κεριά μπροστά από το μνημείο που έχει κατασκευαστεί για τους 32 πυροσβέστες και τους εργάτες, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους μετά την πυρηνική καταστροφή κατά τη διάρκεια νυχτερινής τελετής κοντά στις εγκαταστάσεις του πυρηνικού σταθμού, στην πόλη Slavutych.

Τσερνόμπιλ: Εκδήλωση μνήμης #5. Ενας νεαρός άνδρας ανάβει κεριά μπροστά από το μνημείο που έχει κατασκευαστεί για τους 32 πυροσβέστες και τους εργάτες, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους μετά την πυρηνική καταστροφή κατά τη διάρκεια νυχτερινής τελετής κοντά στις εγκαταστάσεις του πυρηνικού σταθμού, στην πόλη Slavutych.
REUTERS / GLEB GARANICH

Ενας νεαρός άνδρας ανάβει κεριά μπροστά από το μνημείο που έχει κατασκευαστεί για τους 32 πυροσβέστες και τους εργάτες, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους μετά την πυρηνική καταστροφή κατά τη διάρκεια νυχτερινής τελετής κοντά στις εγκαταστάσεις του πυρηνικού σταθμού, στην πόλη Slavutych.

Τσερνόμπιλ: Εκδήλωση μνήμης #6. Λίγα λουλούδια και μερικά κεριά αφήνουν όσοι επισκέπτονται το μνημείο που έχει κατασκευαστεί για τους 32 πυροσβέστες και τους εργάτες, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους μετά την πυρηνική καταστροφή κατά τη διάρκεια νυχτερινής τελετής κοντά στις εγκαταστάσεις του πυρηνικού σταθμού, στην πόλη Slavutych.
REUTERS / GLEB GARANICH

Λίγα λουλούδια και μερικά κεριά αφήνουν όσοι επισκέπτονται το μνημείο που έχει κατασκευαστεί για τους 32 πυροσβέστες και τους εργάτες, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους μετά την πυρηνική καταστροφή κατά τη διάρκεια νυχτερινής τελετής κοντά στις εγκαταστάσεις του πυρηνικού σταθμού, στην πόλη Slavutych.

Τσερνόμπιλ: Εκδήλωση μνήμης #7. Στο δυστύχημα, τον Απρίλιο του 1986, σκοτώθηκαν σχεδόν ακαριαία 32 εργάτες και πυροσβέστες, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας, της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και του Αναπτυξιακού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών, 4.000 άλλοι έχασαν τη ζωή τους από καρκίνο που αποδίδεται στη ραδιενέργεια. Αλλες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 25.000 νεκρούς.
REUTERS / GLEB GARANICH

Στο δυστύχημα, τον Απρίλιο του 1986, σκοτώθηκαν σχεδόν ακαριαία 32 εργάτες και πυροσβέστες, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας, της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και του Αναπτυξιακού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών, 4.000 άλλοι έχασαν τη ζωή τους από καρκίνο που αποδίδεται στη ραδιενέργεια. Αλλες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 25.000 νεκρούς.

Τσερνόμπιλ: Εκδήλωση μνήμης #8. Μία γυναίκα κλαίει μπροστά από το μνημείο που έχει κατασκευαστεί για τους πυροσβέστες και τους εργάτες που έχασαν τη ζωή τους μετά την πυρηνική καταστροφή κατά τη διάρκεια νυχτερινής τελετής κοντά στις εγκαταστάσεις του πυρηνικού σταθμού, στην πόλη Slavutych.
REUTERS / GLEB GARANICH

Μία γυναίκα κλαίει μπροστά από το μνημείο που έχει κατασκευαστεί για τους πυροσβέστες και τους εργάτες που έχασαν τη ζωή τους μετά την πυρηνική καταστροφή κατά τη διάρκεια νυχτερινής τελετής κοντά στις εγκαταστάσεις του πυρηνικού σταθμού, στην πόλη Slavutych.

Τσερνόμπιλ: Εκδήλωση μνήμης #9. Ανδρας αφήνει λίγα λουλούδια στο μνημείο που έχει κατασκευαστεί για τους πυροσβέστες και τους εργάτες που έχασαν τη ζωή τους μετά την πυρηνική καταστροφή κατά τη διάρκεια νυχτερινής τελετής κοντά στις εγκαταστάσεις του πυρηνικού σταθμού, στην πόλη Slavutych.
REUTERS / GLEB GARANICH

Ανδρας αφήνει λίγα λουλούδια στο μνημείο που έχει κατασκευαστεί για τους πυροσβέστες και τους εργάτες που έχασαν τη ζωή τους μετά την πυρηνική καταστροφή κατά τη διάρκεια νυχτερινής τελετής κοντά στις εγκαταστάσεις του πυρηνικού σταθμού, στην πόλη Slavutych.

Τσερνόμπιλ: Εκδήλωση μνήμης #10. Μία γυναίκα ανάβει ένα κερί μπροστά από το μνημείο που έχει κατασκευαστεί για τους πυροσβέστες και τους εργάτες που έχασαν τη ζωή τους μετά την πυρηνική καταστροφή κατά τη διάρκεια νυχτερινής τελετής κοντά στις εγκαταστάσεις του πυρηνικού σταθμού, στην πόλη Slavutych.
REUTERS / GLEB GARANICH

Μία γυναίκα ανάβει ένα κερί μπροστά από το μνημείο που έχει κατασκευαστεί για τους πυροσβέστες και τους εργάτες που έχασαν τη ζωή τους μετά την πυρηνική καταστροφή κατά τη διάρκεια νυχτερινής τελετής κοντά στις εγκαταστάσεις του πυρηνικού σταθμού, στην πόλη Slavutych.

Τσερνόμπιλ: Εκδήλωση μνήμης #11. Στο δυστύχημα, τον Απρίλιο του 1986, σκοτώθηκαν σχεδόν ακαριαία 32 εργάτες και πυροσβέστες, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας, της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και του Αναπτυξιακού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών, 4.000 άλλοι έχασαν τη ζωή τους από καρκίνο που αποδίδεται στη ραδιενέργεια. Αλλες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 25.000 νεκρούς.
REUTERS / GLEB GARANICH

Στο δυστύχημα, τον Απρίλιο του 1986, σκοτώθηκαν σχεδόν ακαριαία 32 εργάτες και πυροσβέστες, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας, της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας και του Αναπτυξιακού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών, 4.000 άλλοι έχασαν τη ζωή τους από καρκίνο που αποδίδεται στη ραδιενέργεια. Αλλες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 25.000 νεκρούς.

Τσερνόμπιλ: Εκδήλωση μνήμης #12. Μία νεαρή γυναίκα κλαίει κρατώντας ένα αναμμένο κερί μπροστά από το μνημείο που έχει κατασκευαστεί για τους 32 πυροσβέστες και τους εργάτες, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους μετά την πυρηνική καταστροφή κατά τη διάρκεια νυχτερινής τελετής κοντά στις εγκαταστάσεις του πυρηνικού σταθμού, στην πόλη Slavutych.
REUTERS / GLEB GARANICH

Μία νεαρή γυναίκα κλαίει κρατώντας ένα αναμμένο κερί μπροστά από το μνημείο που έχει κατασκευαστεί για τους 32 πυροσβέστες και τους εργάτες, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους μετά την πυρηνική καταστροφή κατά τη διάρκεια νυχτερινής τελετής κοντά στις εγκαταστάσεις του πυρηνικού σταθμού, στην πόλη Slavutych.

Τσερνόμπιλ: Εκδήλωση μνήμης #13. Μια Ουκρανή κρατά ένα αναμμένο κερί δίπλα από το μνημείο που έχει κατασκευαστεί για τους 32 πυροσβέστες και τους εργάτες, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους μετά την πυρηνική καταστροφή κατά τη διάρκεια νυχτερινής τελετής κοντά στις εγκαταστάσεις του πυρηνικού σταθμού, στην πόλη Slavutych.
REUTERS / GLEB GARANICH

Μια Ουκρανή κρατά ένα αναμμένο κερί δίπλα από το μνημείο που έχει κατασκευαστεί για τους 32 πυροσβέστες και τους εργάτες, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους μετά την πυρηνική καταστροφή κατά τη διάρκεια νυχτερινής τελετής κοντά στις εγκαταστάσεις του πυρηνικού σταθμού, στην πόλη Slavutych.

Τσερνόμπιλ: Εκδήλωση μνήμης #14. Γυναίκες κρατούν λουλούδια και κεριά για τα θύματα της πυρηνικής καταστροφής του Τσερνόμπιλ κατά τη διάρκεια τελετής στο Κίεβο.
REUTERS / SERGII POLEZHAKA

Γυναίκες κρατούν λουλούδια και κεριά για τα θύματα της πυρηνικής καταστροφής του Τσερνόμπιλ κατά τη διάρκεια τελετής στο Κίεβο.

Τσερνόμπιλ: Εκδήλωση μνήμης #15. Γυναίκες αφήνουν μερικά λουδούδια για τα θύματα της πυρηνικής καταστροφής του Τσερνόμπιλ κατά τη διάρκεια τελετής στο Κίεβο.
REUTERS / SERGII POLEZHAKA

Γυναίκες αφήνουν μερικά λουδούδια για τα θύματα της πυρηνικής καταστροφής του Τσερνόμπιλ κατά τη διάρκεια τελετής στο Κίεβο.

Τσερνόμπιλ: Εκδήλωση μνήμης #16. Γυναίκες κρατούν λουλούδια και κεριά για τα θύματα της πυρηνικής καταστροφής του Τσερνόμπιλ κατά τη διάρκεια τελετής στο Κίεβο.
REUTERS / SERGII POLEZHAKA

Γυναίκες κρατούν λουλούδια και κεριά για τα θύματα της πυρηνικής καταστροφής του Τσερνόμπιλ κατά τη διάρκεια τελετής στο Κίεβο.