Multimedia

Champions League: Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης 4-1

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 23:58

Σε γερμανικό… έπος εξελίχθηκε το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, αφού μία ημέρα μετά το θρίαμβο της Μπάγερν επί της Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Μπορούσια Ντόρτμουντ να δώσει μια μοναδική παράσταση στο «Βεστφάλεν Στάντιον». Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ συνέτριψε νε 4-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης, παρουσία περίπου 67.000 θεατών και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στον τελικό του Λονδίνου.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης. Οι παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ και της Ρεάλ Μαδρίτης πριν την έναρξη του πρώτου μεταξύ τους ημιτελικού για το Τσάμπιονς Λιγκ στο στάδιο Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ.
REUTERS / KAI PFAFFENBACH

Οι παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ και της Ρεάλ Μαδρίτης πριν την έναρξη του πρώτου μεταξύ τους ημιτελικού για το Τσάμπιονς Λιγκ στο στάδιο Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης . Ο παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (δεξιά) πανηγυρίζει μετά την επίτευξη του γκολ εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια του πρώτου μεταξύ τους ημιτελικού για το Τσάμπιονς Λιγκ στο στάδιο Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ.
REUTERS / INA FASSBENDER

Ο παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (δεξιά) πανηγυρίζει μετά την επίτευξη του γκολ εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια του πρώτου μεταξύ τους ημιτελικού για το Τσάμπιονς Λιγκ στο στάδιο Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης . Ο παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (αριστερά) πετυχαίνει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
REUTERS / KAI PFAFFENBACH

Ο παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (αριστερά) πετυχαίνει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης. Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης δίπλα στον παίκτη της Ντόρτμουντ Λούκατς Πίστσεκ (κάτω) .
REUTERS / INA FASSBENDER

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης δίπλα στον παίκτη της Ντόρτμουντ Λούκατς Πίστσεκ (κάτω) .

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης. Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο (αριστερά) σκοράρει το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης δίπλα στον παίκτη της Ντόρτμουντ Λούκατς Πίστσεκ (κάτω) .
REUTERS / WOLFGANG RATTAY

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο (αριστερά) σκοράρει το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης δίπλα στον παίκτη της Ντόρτμουντ Λούκατς Πίστσεκ (κάτω) .

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης. Ο παίκτης της Ντόρτμουντ Μάρκο Ρέους μάχεται για την κατοχή της μπάλας με τον παίκτη της Ρεάλ Πέπε (αριστερά) κατά τη διάρκεια του αγώνα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
EPA / JONAS GUETTLER

Ο παίκτης της Ντόρτμουντ Μάρκο Ρέους μάχεται για την κατοχή της μπάλας με τον παίκτη της Ρεάλ Πέπε (αριστερά) κατά τη διάρκεια του αγώνα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης. Ο παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (αριστερά) πετυχαίνει γκολ δίπλα στον παίκτη της Ρεάλ Πέπε κατά τη διάρκεια πρώτου μεταξύ τους ημιτελικού για το Τσάμπιονς Λιγκ στο στάδιο «Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ».
REUTERS / WOLFGANG RATTAY

Ο παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (αριστερά) πετυχαίνει γκολ δίπλα στον παίκτη της Ρεάλ Πέπε κατά τη διάρκεια πρώτου μεταξύ τους ημιτελικού για το Τσάμπιονς Λιγκ στο στάδιο «Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ».

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης. Ο παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πανηγυρίζει μετά την επίτευξη του γκολ, καθώς οι Ραφαέλ Βαράν (αριστερά), Σέρτζιο Ράμος (δεύτερος από αριστερά) και ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Ντιέγκο Λόπεζ ζητούν οφσάιντ.
REUTERS / KAI PFAFFENBACH

Ο παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πανηγυρίζει μετά την επίτευξη του γκολ, καθώς οι Ραφαέλ Βαράν (αριστερά), Σέρτζιο Ράμος (δεύτερος από αριστερά) και ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Ντιέγκο Λόπεζ ζητούν οφσάιντ.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης Ντιέγκο Λόπεζ δεν καταφέρνει να πιάσει τη μπάλα μετά το πέναλτι που εκτέλεσε Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
REUTERS / WOLFGANG RATTAY

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης Ντιέγκο Λόπεζ δεν καταφέρνει να πιάσει τη μπάλα μετά το πέναλτι που εκτέλεσε Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης. Ο παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πανηγυρίζει μετά το 4-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης.
EPA / FEDERICO GAMBARINI

Ο παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πανηγυρίζει μετά το 4-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης. Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης Ρονάλντο (δεξιά) εμφανώς απογοητευμένος κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ντόρτμουντ.
REUTERS / KAI PFAFFENBACH

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης Ρονάλντο (δεξιά) εμφανώς απογοητευμένος κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ντόρτμουντ.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης. Ο παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του.
REUTERS / INA FASSBENDER

Ο παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Ζοζέ Μουρίνιο (αριστερά) και ο προπονητής της Ντόρτμουντ Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια του αγώνα.
REUTERS / WOLFGANG RATTAY

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Ζοζέ Μουρίνιο (αριστερά) και ο προπονητής της Ντόρτμουντ Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης. Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης Ρονάλντο απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα.
EPA / JONAS GUETTLER

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης Ρονάλντο απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης. Ο προπονητής της Ντόρτμουντ Γιούργκεν Κλοπ συγχαίρει τους παίκτες του για τη νίκη της ομάδας επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-1.
REUTERS / KAI PFAFFENBACH

Ο προπονητής της Ντόρτμουντ Γιούργκεν Κλοπ συγχαίρει τους παίκτες του για τη νίκη της ομάδας επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-1.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης. Οι παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ πανηγυρίζουν μετά τη νίκη τους επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-1 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Τσάμπιονς Λιγκ.
REUTERS / KAI PFAFFENBACH

Οι παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ πανηγυρίζουν μετά τη νίκη τους επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-1 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Τσάμπιονς Λιγκ.