Multimedia

Η Μπάγερν διέσυρε την Μπαρτσελόνα

Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 23:47

Η πρώτη φιναλίστ του φετινού τελικού στο Τσάμπιονς Λιγκ αναδείχθηκε ουσιαστικά από απόψε και είναι η Μπάγερν, που σκόρπισε στους «τέσσερις ανέμους» την Μπαρτσελόνα στο Μόναχο επικρατώντας με 4-0 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό και έκλεισε θέση στο μεγάλο ραντεβού του «Γουέμπλεϊ», στις 25 Μαΐου.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα . Οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί της Μπαρτσελόνα μετά το τέλος του αγώνα.
REUTERS / MICHAEL DALDER

Οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί της Μπαρτσελόνα μετά το τέλος του αγώνα.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα . Ο Ινιέστα της Μπαρτσελόνα εμφανώς στενοχωρημένος μετά την ήττα της ομάδας του από τη Μπάγερν.
EPA / ANDREAS GEBERT

Ο Ινιέστα της Μπαρτσελόνα εμφανώς στενοχωρημένος μετά την ήττα της ομάδας του από τη Μπάγερν.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα . Οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί της Μπαρτσελόνα μετά το τέλος του αγώνα.
EPA / PETER KNEFFEL

Οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί της Μπαρτσελόνα μετά το τέλος του αγώνα.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα . Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Βίκτορ Βαλντές στέκεται στο γήπεδο κατηφής μετά την ήττα της ομάδας του από τη Μπάγερν με 4-0.
REUTERS / KAI PFAFFENBACH

Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Βίκτορ Βαλντές στέκεται στο γήπεδο κατηφής μετά την ήττα της ομάδας του από τη Μπάγερν με 4-0.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα - πανηγυρικό. Ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου Τόμας Μιούλερ  πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του.
REUTERS / MICHAELA REHLE

Ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου Τόμας Μιούλερ  πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα. Ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου Ντέιβιντ Αλάμπα και ο παίκτης της Μπαρτσελόνα Πέδρο κατά τη διάρκεια του ημιτελικού αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ στο Μόναχο.
REUTERS / KAI PFAFFENBACH

Ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου Ντέιβιντ Αλάμπα και ο παίκτης της Μπαρτσελόνα Πέδρο κατά τη διάρκεια του ημιτελικού αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ στο Μόναχο.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα . Ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου Χάβι Μαρτίνεθ πηδάει πάνω από τον Σέρτζιο Μπουσκέτς της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού των δύο ομάδων για το Τσάμπιονς Λιγκ.
REUTERS / MICHAELA REHLE

Ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου Χάβι Μαρτίνεθ πηδάει πάνω από τον Σέρτζιο Μπουσκέτς της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού των δύο ομάδων για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα . Ο ούγγρος διαιτητής Βίκτορ Κασάι (δεξιά) δείχνει κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Μπαρτσελόνα Μαρκ Μπαρτρά (αριστερά).
REUTERS / MICHAEL DALDER

Ο ούγγρος διαιτητής Βίκτορ Κασάι (δεξιά) δείχνει κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Μπαρτσελόνα Μαρκ Μπαρτρά (αριστερά).

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα . Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα εμφανώς απογοητευμένος κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μπάγερν.
EPA / ANDREAS GEBERT

Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα εμφανώς απογοητευμένος κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μπάγερν.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα . Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ (δεξιά) απογοητευμένος μετά την επίτευξη του γκολ από τον Μάριο Γκόμεζ.
REUTERS / MICHAEL DALDER

Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ (δεξιά) απογοητευμένος μετά την επίτευξη του γκολ από τον Μάριο Γκόμεζ.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα . Ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου Μάριο Γκόμεζ (δεξιά) πετυχαίνει γκολ εναντίον της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια του αγώνα των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στο στάδιο Αρένα του Μονάχου.
REUTERS / MICHAEL DALDER

Ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου Μάριο Γκόμεζ (δεξιά) πετυχαίνει γκολ εναντίον της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια του αγώνα των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στο στάδιο Αρένα του Μονάχου.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα . Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα (από αριστερά) Μέσι, Ερνάντεθ και Σάντσεζ εμφανώς κατηφείς κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μπάγερν.
EPA / ANDREAS GEBERT

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα (από αριστερά) Μέσι, Ερνάντεθ και Σάντσεζ εμφανώς κατηφείς κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μπάγερν.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα  4-0 . Ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου Τόμας Μιούλερ (δεξιά) πετυχαίνει γκολ εναντίον της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια του πρώτου μεταξύ τους ημιτελικού για το Τσάμπιονς Λιγκ στο Μόναχο.
REUTERS / KAI PFAFFENBACH

Ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου Τόμας Μιούλερ (δεξιά) πετυχαίνει γκολ εναντίον της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια του πρώτου μεταξύ τους ημιτελικού για το Τσάμπιονς Λιγκ στο Μόναχο.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα . Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου Ούλι Χένες σε στιγμιότυπο πριν την έναρξη του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ούλι Χένες ήταν υπό προσωρινή κράτηση τον περασμένο μήνα για υπόθεση φοροδιαφυγής, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sueddeutsche Zeitung». Το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Χένες, 61 ετών, συνελήφθη στις 20 Μαρτίου έπειτα από έρευνα που έγινε στο σπίτι του. Το ένταλμα σύλληψης ανεστάλη μετά την καταβολή 5 εκατ. ευρώ από τον Χένες, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας.
EPA / MARC MUELLER

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου Ούλι Χένες σε στιγμιότυπο πριν την έναρξη του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ούλι Χένες ήταν υπό προσωρινή κράτηση τον περασμένο μήνα για υπόθεση φοροδιαφυγής, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sueddeutsche Zeitung». Το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Χένες, 61 ετών, συνελήφθη στις 20 Μαρτίου έπειτα από έρευνα που έγινε στο σπίτι του. Το ένταλμα σύλληψης ανεστάλη μετά την καταβολή 5 εκατ. ευρώ από τον Χένες, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα . Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Βίκτορ Βαλντές (κέντρο), ο Σέρτζιο Μπουσκέτς (αριστερά) και Μαρκ Μπαρτρά μετά την επίτευξη του γκολ από τον Τόμας Μιούλερ της Μπάγερν κατά τη διάρκεια του αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
REUTERS / KAI PFAFFENBACH

Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Βίκτορ Βαλντές (κέντρο), ο Σέρτζιο Μπουσκέτς (αριστερά) και Μαρκ Μπαρτρά μετά την επίτευξη του γκολ από τον Τόμας Μιούλερ της Μπάγερν κατά τη διάρκεια του αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα . Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τίτο Βιλανόβα και ο προπονητής της Μπάγερν Μπνάχου Γιουπ Χάινκες παρακολουθούν τους παίκτες τους κατά τη διάρκεια του αγώνα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
REUTERS / KAI PFAFFENBACH

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Τίτο Βιλανόβα και ο προπονητής της Μπάγερν Μπνάχου Γιουπ Χάινκες παρακολουθούν τους παίκτες τους κατά τη διάρκεια του αγώνα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα. Ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου Τόμας Μιούλερ (κέντρο) πανηγυρίζει με τον συμπαίκτη του Μάριο Γκόμεζ (αριστερά), έπειτα από την επίτευξη του γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τη Μπαρτσελόνα.
EPA / ANDREAS GEBERT

Ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου Τόμας Μιούλερ (κέντρο) πανηγυρίζει με τον συμπαίκτη του Μάριο Γκόμεζ (αριστερά), έπειτα από την επίτευξη του γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τη Μπαρτσελόνα.