Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013 19:17

Οι φωτογραφίες της ημέρας.  Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Παραδοσιακά έθιμα στο Μπαλί. Μπαλινέζος περνά μέσα από φωτιές συμμετέχοντας στο έθιμο «Perang Api» καθώς την Τρίτη γιορτάζεται στο νησί το «Μπαλινέζικο Νέο Έτος».
REUTERS / STRINGER/INDONESIA

Μπαλινέζος περνά μέσα από φωτιές συμμετέχοντας στο έθιμο «Perang Api» καθώς την Τρίτη γιορτάζεται στο νησί το «Μπαλινέζικο Νέο Έτος».

Αρχίζει η διαδικασία εκλογής του νέου πάπα. Οι 115 καρδινάλιοι εκλέκτορες αποσύρονται σήμερα στην Καπέλα Σιστίνα έχοντας στραμμένα επάνω τους τα μάτια όλων τον πιστών του κόσμου για να εκλέξουν τον διάδοχο του Βενέδικτου του 16ου, του πρώτου πάπα εδώ και επτά αιώνες που παραιτείται. Από τους 115 καρδινάλιους που έχρισαν ο πάπας Ιωάννης Παύλος ο 2ος και ο Βενέδικτος ο 16ος, οι δέκα είναι αυτοί που θεωρούνται πιθανοί διάδοχοι του Βενέδικτου.
REUTERS / PAUL HANNA

Οι 115 καρδινάλιοι εκλέκτορες αποσύρονται σήμερα στην Καπέλα Σιστίνα έχοντας στραμμένα επάνω τους τα μάτια όλων τον πιστών του κόσμου για να εκλέξουν τον διάδοχο του Βενέδικτου του 16ου, του πρώτου πάπα εδώ και επτά αιώνες που παραιτείται. Από τους 115 καρδινάλιους που έχρισαν ο πάπας Ιωάννης Παύλος ο 2ος και ο Βενέδικτος ο 16ος, οι δέκα είναι αυτοί που θεωρούνται πιθανοί διάδοχοι του Βενέδικτου.

Στα λευκά το Παρίσι. Το χιόνι προκάλεσε σήμερα το πρωί σοβαρή αναστάτωση στο σύνολο των μέσων μαζικής μεταφοράς στην περιφέρεια του Παρισιού και η εταιρεία των σιδηροδρόμων (SNCF) συμβούλευε μάλιστα τους κατοίκους των προαστίων να μην μεταβαίνουν στην πρωτεύουσα εξαιτίας των κακών μετεωρολογικών συνθηκών. Οι χιονοπτώσεις πρόκειται να συνεχιστούν όλη την ημέρα σε όλη την περιοχή του Παρισιού και το στρώμα του χιονιού μπορεί να φτάσει τα 8 ως 12 εκατοστά.
REUTERS / PASCAL ROSSIGNOL

Το χιόνι προκάλεσε σήμερα το πρωί σοβαρή αναστάτωση στο σύνολο των μέσων μαζικής μεταφοράς στην περιφέρεια του Παρισιού και η εταιρεία των σιδηροδρόμων (SNCF) συμβούλευε μάλιστα τους κατοίκους των προαστίων να μην μεταβαίνουν στην πρωτεύουσα εξαιτίας των κακών μετεωρολογικών συνθηκών. Οι χιονοπτώσεις πρόκειται να συνεχιστούν όλη την ημέρα σε όλη την περιοχή του Παρισιού και το στρώμα του χιονιού μπορεί να φτάσει τα 8 ως 12 εκατοστά.

Κολυμπώντας με φαλαινοκαρχαρίες. Ένα ζευγάρι κολυμπά με την παρέα ενός φαλαινοκαρχαρία στο νησί Σεμπού, στις νότιες Φιλιππίνες. Στο νησί οι τουρίστες έφταναν μόνο αν είχαν χαθεί τώρα όμως συγκεντρώνονται κατά εκατοντάδες για να κολυμπήσουν με το μεγαλύτερο ψάρι του κόσμου.
REUTERS / DAVID LOH

Ένα ζευγάρι κολυμπά με την παρέα ενός φαλαινοκαρχαρία στο νησί Σεμπού, στις νότιες Φιλιππίνες. Στο νησί οι τουρίστες έφταναν μόνο αν είχαν χαθεί τώρα όμως συγκεντρώνονται κατά εκατοντάδες για να κολυμπήσουν με το μεγαλύτερο ψάρι του κόσμου.

Συνάντηση Α. Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της Gazprom Α. Μίλερ. Συνάντηση με τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΔΣ της Gazprom Αλεξέι Μίλερ (Α) είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Μίλερ επανέλαβε το ενδιαφέρον του ρωσικού ενεργειακού κολοσσού για επενδύσεις στη χώρα μας, αλλά και για τις αποκρατικοποιήσεις, καθώς η εταιρεία του συμμετέχει στον διαγωνισμό για τη ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ.
Eurokinissi / EUROKINISSI

Συνάντηση με τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΔΣ της Gazprom Αλεξέι Μίλερ (Α) είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Μίλερ επανέλαβε το ενδιαφέρον του ρωσικού ενεργειακού κολοσσού για επενδύσεις στη χώρα μας, αλλά και για τις αποκρατικοποιήσεις, καθώς η εταιρεία του συμμετέχει στον διαγωνισμό για τη ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ.

Σερβία: Δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Τζίντζιτς. Δέκα χρόνια συμπληρώνονται, σήμερα, από τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού της Σερβίας Ζόραν Τζίντζιτς. Στις 12 Μαρτίου του 2003, στις 12:30 το μεσημέρι, ο Τζίντζιτς τραυματίστηκε θανάσιμα από πυρά ελεύθερου σκοπευτή τη στιγμή που έμπαινε στο κυβερνητικό κτίριο, όπου βρισκόταν το γραφείο του. Η δολοφονία του πρωθυπουργού οργανώθηκε από ανθρώπους του υπόκοσμου και μέλη των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας(JSO). Όλοι οι δράστες καταδικάστηκαν σε πολυετή φυλάκιση, ωστόσο ποτέ δεν έγιναν σοβαρές προσπάθειες για να εντοπιστούν οι ηθικοί αυτουργοί και να αποκαλυφθεί το πολιτικό υπόβαθρο της δολοφονίας του Ζόραν Τζίντζιτς.
REUTERS / DJORDJE KOJADINOVIC

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται, σήμερα, από τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού της Σερβίας Ζόραν Τζίντζιτς. Στις 12 Μαρτίου του 2003, στις 12:30 το μεσημέρι, ο Τζίντζιτς τραυματίστηκε θανάσιμα από πυρά ελεύθερου σκοπευτή τη στιγμή που έμπαινε στο κυβερνητικό κτίριο, όπου βρισκόταν το γραφείο του. Η δολοφονία του πρωθυπουργού οργανώθηκε από ανθρώπους του υπόκοσμου και μέλη των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας(JSO). Όλοι οι δράστες καταδικάστηκαν σε πολυετή φυλάκιση, ωστόσο ποτέ δεν έγιναν σοβαρές προσπάθειες για να εντοπιστούν οι ηθικοί αυτουργοί και να αποκαλυφθεί το πολιτικό υπόβαθρο της δολοφονίας του Ζόραν Τζίντζιτς.

Ο Πέρες τάχθηκε υπέρ μιας επέμβασης του Αραβικού Συνδέσμου στη Συρία. Ο Πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες εξέφρασε σήμερα την επιθυμία να επέμβει στη Συρία μια δύναμη του Αραβικού Συνδέσμου για να «βάλει τέλος στη σφαγή» και για να αποφευχθεί η κατάρρευση της χώρας αυτής. «Ο Αραβικός Σύνδεσμος μπορεί και πρέπει να δημιουργήσει μια προσωρινή κυβέρνηση στη Συρία για να σταματήσει τη σφαγή και να εμποδίσει τη Συρία να καταρρεύσει. Ο ΟΗΕ πρέπει να υποστηρίξει μια δύναμη αράβων κυανοκράνων», δήλωσε ο Πέρες σε ομιλία την οποία εκφώνησε ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο.
REUTERS / JEAN-MARC LOOS

Ο Πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες εξέφρασε σήμερα την επιθυμία να επέμβει στη Συρία μια δύναμη του Αραβικού Συνδέσμου για να «βάλει τέλος στη σφαγή» και για να αποφευχθεί η κατάρρευση της χώρας αυτής. «Ο Αραβικός Σύνδεσμος μπορεί και πρέπει να δημιουργήσει μια προσωρινή κυβέρνηση στη Συρία για να σταματήσει τη σφαγή και να εμποδίσει τη Συρία να καταρρεύσει. Ο ΟΗΕ πρέπει να υποστηρίξει μια δύναμη αράβων κυανοκράνων», δήλωσε ο Πέρες σε ομιλία την οποία εκφώνησε ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Έκλεισε προσωρινά το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης λόγω κακοκαιρίας. Σφοδρές χιονοπτώσεις προκάλεσαν σήμερα το προσωρινό κλείσιμο του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης, του μεγαλύτερου της Γερμανίας και τρίτου μεγαλύτερου στην Ευρώπη. Περίπου 200 ως 300 πτήσεις ματαιώθηκαν καθώς η κακοκαιρία εμπόδιζε τις προσπάθειες εκχιονισμού των διαδρόμων και εμπόδιζε τα πληρώματα των αεροσκαφών να φτάσουν εγκαίρως στην εργασία τους.
EPA / NICOLAS ARMER

Σφοδρές χιονοπτώσεις προκάλεσαν σήμερα το προσωρινό κλείσιμο του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης, του μεγαλύτερου της Γερμανίας και τρίτου μεγαλύτερου στην Ευρώπη. Περίπου 200 ως 300 πτήσεις ματαιώθηκαν καθώς η κακοκαιρία εμπόδιζε τις προσπάθειες εκχιονισμού των διαδρόμων και εμπόδιζε τα πληρώματα των αεροσκαφών να φτάσουν εγκαίρως στην εργασία τους.

Κραυγή αγωνίας της UNICEF για τα παιδιά στη Συρία. Προσφυγόπουλα από τη Συρία στον καταυλισμό Αλ Ζαάτρι στην Ιορδανία. Η UNICEF προειδοποίησε σήμερα πως περισσότερα από δύο εκατομμύρια παιδιά στη Συρία θα αποτελέσουν μια «χαμένη γενιά» εξαιτίας της έλλειψης οικονομικής στήριξης της διεθνούς κοινότητας προς την οργάνωση, η οποία αδυνατεί να προσφέρει πλέον την αναγκαία βοήθεια. Αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί, η οργάνωση θα αναγκαστεί να διακόψει στα τέλη Μαρτίου «τις επιχειρήσεις της στη Συρία που έχουν στόχο να σώσουν ζωές», επισημαίνεται στην έκθεση της UNICEF με αφορμή τα δύο χρόνια από την έναρξη των βίαιων συγκρούσεων στη χώρα.
REUTERS / MUHAMMAD HAMED

Προσφυγόπουλα από τη Συρία στον καταυλισμό Αλ Ζαάτρι στην Ιορδανία. Η UNICEF προειδοποίησε σήμερα πως περισσότερα από δύο εκατομμύρια παιδιά στη Συρία θα αποτελέσουν μια «χαμένη γενιά» εξαιτίας της έλλειψης οικονομικής στήριξης της διεθνούς κοινότητας προς την οργάνωση, η οποία αδυνατεί να προσφέρει πλέον την αναγκαία βοήθεια. Αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί, η οργάνωση θα αναγκαστεί να διακόψει στα τέλη Μαρτίου «τις επιχειρήσεις της στη Συρία που έχουν στόχο να σώσουν ζωές», επισημαίνεται στην έκθεση της UNICEF με αφορμή τα δύο χρόνια από την έναρξη των βίαιων συγκρούσεων στη χώρα.

Βάιντμαν: Η κρίση στην ευρωζώνη δεν έχει τελειώσει. Η κρίση στην ευρωζώνη δεν έχει τελειώσει και οι κυβερνήσεις θα πρέπει να αντιμετωπίσουν στη ρίζα τους τα προβλήματα εφαρμόζοντας μεταρρυθμίσεις, δήλωσε ο επικεφαλής της Μπούντεσμπανκ Γενς Βάιντμαν σήμερα, προσθέτοντας πως οι μεταρρυθμίσεις στη Γαλλία μοιάζουν να αποτυγχάνουν.
REUTERS / KAI PFAFFENBACH

Η κρίση στην ευρωζώνη δεν έχει τελειώσει και οι κυβερνήσεις θα πρέπει να αντιμετωπίσουν στη ρίζα τους τα προβλήματα εφαρμόζοντας μεταρρυθμίσεις, δήλωσε ο επικεφαλής της Μπούντεσμπανκ Γενς Βάιντμαν σήμερα, προσθέτοντας πως οι μεταρρυθμίσεις στη Γαλλία μοιάζουν να αποτυγχάνουν.

Περιμένοντας στην ουρά. Πολίτες περιμένουν στην ουρά στην είσοδο του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Καλλιθέας για να ανανεώσουν τα βιβλιάρια υγείας τους. Πλήθος πολιτών κατέκλυσε τα υποκαταστήματα ΙΚΑ για ανανέωση των βιβλιαρίων υγείας, με ουρές να σχηματίζονται από τις πρώτες πρωινές ώρες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Πολίτες περιμένουν στην ουρά στην είσοδο του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Καλλιθέας για να ανανεώσουν τα βιβλιάρια υγείας τους. Πλήθος πολιτών κατέκλυσε τα υποκαταστήματα ΙΚΑ για ανανέωση των βιβλιαρίων υγείας, με ουρές να σχηματίζονται από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ογδόντα δισ. ζευγάρια τσόπστικ κατασκευάζονται ετησίως. Περίπου 80 δισεκατομμύρια ζευγάρια ξύλινα «τσόπστικ» μιας χρήσης κατασκευάζονται κάθε χρόνο στην Κίνα, σύμφωνα με βουλευτή του κινεζικού κοινοβουλίου, ο οποίος κάλεσε τους συμπατριώτες του να αλλάξουν τις συνήθειές τους για να σώσουν τα δένδρα. Η παραγωγή τσόπστικ μιας χρήσης στην Κίνα ισοδυναμεί σύμφωνα με τον ίδιο με την κοπή κάθε χρόνο 20 εκατομμυρίων δένδρων ηλικίας 20 ετών. Τα τσόπστικ που προκύπτουν από τα δένδρα αυτά είναι αρκετά για να καλύψουν 360 φορές την έκταση της Πλατείας Τιενανμέν του Πεκίνου. Η Κίνα είναι ο πρώτος στον κόσμο εισαγωγέας ξύλου. Το 2006 επέβαλε φόρο 5% στα τσόπστικ μιας χρήσης καθώς και στα ξύλινα πατώματα για να περιοριστούν οι σπατάλες.
EPA / ERIK S. LESSER

Περίπου 80 δισεκατομμύρια ζευγάρια ξύλινα «τσόπστικ» μιας χρήσης κατασκευάζονται κάθε χρόνο στην Κίνα, σύμφωνα με βουλευτή του κινεζικού κοινοβουλίου, ο οποίος κάλεσε τους συμπατριώτες του να αλλάξουν τις συνήθειές τους για να σώσουν τα δένδρα. Η παραγωγή τσόπστικ μιας χρήσης στην Κίνα ισοδυναμεί σύμφωνα με τον ίδιο με την κοπή κάθε χρόνο 20 εκατομμυρίων δένδρων ηλικίας 20 ετών. Τα τσόπστικ που προκύπτουν από τα δένδρα αυτά είναι αρκετά για να καλύψουν 360 φορές την έκταση της Πλατείας Τιενανμέν του Πεκίνου. Η Κίνα είναι ο πρώτος στον κόσμο εισαγωγέας ξύλου. Το 2006 επέβαλε φόρο 5% στα τσόπστικ μιας χρήσης καθώς και στα ξύλινα πατώματα για να περιοριστούν οι σπατάλες.

Η ΙΚΕΑ παραδέχεται ότι τάρτες μολυσμένες με κολοβακτηρίδια πουλήθηκαν στα εστιατόρια υποκαταστημάτων της. Περίπου 720 τάρτες με σοκολάτα που μπορεί να περιείχαν βακτήρια ενδεικτικά της μόλυνσης από κόπρανα πουλήθηκαν σε εστιατόρια του ομίλου ΙΚΕΑ στην Ελβετία πριν από έξι μήνες, παραδέχτηκε η σουηδική γιγαντιαία εταιρεία επίπλων και οικιακών ειδών. Ο όμιλος ανασκεύασε την αρχική πληροφορία, που δημοσιοποιήθηκε στις 5 Μαρτίου, και σύμφωνα με την οποία στην Ελβετία δεν είχαν σταλεί μολυσμένες τάρτες.
REUTERS / THOMAS PETER

Περίπου 720 τάρτες με σοκολάτα που μπορεί να περιείχαν βακτήρια ενδεικτικά της μόλυνσης από κόπρανα πουλήθηκαν σε εστιατόρια του ομίλου ΙΚΕΑ στην Ελβετία πριν από έξι μήνες, παραδέχτηκε η σουηδική γιγαντιαία εταιρεία επίπλων και οικιακών ειδών. Ο όμιλος ανασκεύασε την αρχική πληροφορία, που δημοσιοποιήθηκε στις 5 Μαρτίου, και σύμφωνα με την οποία στην Ελβετία δεν είχαν σταλεί μολυσμένες τάρτες.

Δικαστής απαγόρευσε την εφαρμογή της απαγόρευσης πώλησης μεγάλων συσκευασιών ζαχαρούχων αναψυκτικών στη Νέα Υόρκη. Δικαστής αποφάσισε τη Δευτέρα ότι η πόλη της Νέας Υόρκης δεν μπορεί να απαγορεύσει την πώληση ζαχαρούχων αναψυκτικών σε μεγάλες συσκευασίες από τα καταστήματα εστίασης, λίγες ώρες πριν από την έναρξη ισχύος του μέτρου που εντάσσεται στην εκστρατεία του δημάρχου Μάικλ Μπλούμπεργκ κατά της παχυσαρκίας. Ο δικαστής Μίλτον Τίνγκλινγκ αποφάνθηκε έπειτα από προσφυγή των βιομηχανιών αναψυκτικών χαρακτηρίζοντας το μέτρο της απαγόρευσης πώλησης των ζαχαρούχων αναψυκτικών σε συσκευασίες άνω των 47 εκατοστόλιτρων «αυθαίρετο και πεισματικό» και μπλόκαρε την εφαρμογή του. Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης χαρακτήρισε «τελείως λανθασμένη» την απόφαση του δικαστή και προειδοποίησε ότι θα ασκήσει έφεση.
EPA / ANDREW GOMBERT

Δικαστής αποφάσισε τη Δευτέρα ότι η πόλη της Νέας Υόρκης δεν μπορεί να απαγορεύσει την πώληση ζαχαρούχων αναψυκτικών σε μεγάλες συσκευασίες από τα καταστήματα εστίασης, λίγες ώρες πριν από την έναρξη ισχύος του μέτρου που εντάσσεται στην εκστρατεία του δημάρχου Μάικλ Μπλούμπεργκ κατά της παχυσαρκίας. Ο δικαστής Μίλτον Τίνγκλινγκ αποφάνθηκε έπειτα από προσφυγή των βιομηχανιών αναψυκτικών χαρακτηρίζοντας το μέτρο της απαγόρευσης πώλησης των ζαχαρούχων αναψυκτικών σε συσκευασίες άνω των 47 εκατοστόλιτρων «αυθαίρετο και πεισματικό» και μπλόκαρε την εφαρμογή του. Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης χαρακτήρισε «τελείως λανθασμένη» την απόφαση του δικαστή και προειδοποίησε ότι θα ασκήσει έφεση.

Οι προτιμήσεις στο facebook αποκαλύπτουν αυτομάτως πολύ προσωπικά στοιχεία της προσωπικότητας των χρηστών. Οι πολιτικές και σεξουαλικές προτιμήσεις, οι θρησκευτικές πεποιθήσεις, η χρήση ναρκωτικών, ακόμα και ο βαθμός νοημοσύνης ή εσωστρέφειας/ εξωστρέφειας ενός ανθρώπου, είναι δυνατό να συναχθούν από τα πράγματα και τους ανθρώπους που επιλέγει κανείς στο facebook, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα. Η νέα μελέτη ήδη προκάλεσε την ανησυχία των οργανώσεων προστασίας του προσωπικού απορρήτου, όπως η Big Brother Watch, εκπρόσωπος της οποίας ανέφερε ότι «αυτή η έρευνα πρέπει να σημάνει τον κώδωνα κινδύνου».
REUTERS / REGIS DUVIGNAU

Οι πολιτικές και σεξουαλικές προτιμήσεις, οι θρησκευτικές πεποιθήσεις, η χρήση ναρκωτικών, ακόμα και ο βαθμός νοημοσύνης ή εσωστρέφειας/ εξωστρέφειας ενός ανθρώπου, είναι δυνατό να συναχθούν από τα πράγματα και τους ανθρώπους που επιλέγει κανείς στο facebook, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα. Η νέα μελέτη ήδη προκάλεσε την ανησυχία των οργανώσεων προστασίας του προσωπικού απορρήτου, όπως η Big Brother Watch, εκπρόσωπος της οποίας ανέφερε ότι «αυτή η έρευνα πρέπει να σημάνει τον κώδωνα κινδύνου».

Φόκλαντς: «Ναι» σε παραμονή στη βρετανική επικράτεια. «Ναι» στη διατήρηση των νησιών στη βρετανική επικράτεια ψήφισε η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των Φόκλαντς (98,8%) στο σχετικό δημοψήφισμα που διεξήχθη την Κυριακή και τη Δευτέρα.
REUTERS / MARCOS BRINDICCI

«Ναι» στη διατήρηση των νησιών στη βρετανική επικράτεια ψήφισε η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των Φόκλαντς (98,8%) στο σχετικό δημοψήφισμα που διεξήχθη την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Πρεμιέρα: The Incredible Burt Wonderstone. Η αμερικανίδα ηθοποιός Ολίβια Γουάϊλντ στην πρεμιέρα της ταινίας «The Incredible Burt Wonderstone», στο Λος Αντζελες. Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες από τις 15 Μαρτίου.
EPA / PATRICK FALLON

Η αμερικανίδα ηθοποιός Ολίβια Γουάϊλντ στην πρεμιέρα της ταινίας «The Incredible Burt Wonderstone», στο Λος Αντζελες. Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες από τις 15 Μαρτίου.

Πανιώνιος-Ατρόμητος 1-0. Φίλαθλοι του Ατρομήτου εμψυχώνουν την ομάδα τους, κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, στο Γήπεδο Ν. Σμύρνης. Την παραμονή του στην κατηγορία εξασφάλισε ουσιαστικά ο Πανιώνιος, που επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Το «χρυσό» γκολ των «κυανέρυθρων» πέτυχε στο 58΄ ο Λεωνίδας Καμπάνταης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / Π. ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Φίλαθλοι του Ατρομήτου εμψυχώνουν την ομάδα τους, κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, στο Γήπεδο Ν. Σμύρνης. Την παραμονή του στην κατηγορία εξασφάλισε ουσιαστικά ο Πανιώνιος, που επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Το «χρυσό» γκολ των «κυανέρυθρων» πέτυχε στο 58΄ ο Λεωνίδας Καμπάνταης.