Multimedia

Σούπερ Λίγκα: Η 21η αγωνιστική

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 11:57

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την Τρίπολη, κερδίζοντας τον Αστέρα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και ετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Λεβάντε. Ο ΠΑΟΚ έπειτα από μεγάλη ανατροπή επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ στην Τούμπα ενώ αίσθηση προκάλεσε η ήττα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ από την Ξάνθη με 1-0.

Σούπερ Λίγκα - 21η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός. Με γκολ του Μήτρογλου (στη φωτογραφία) στο 92ο λεπτό ο Ολυμπιακός υποχρέωσε τον Αστέρα Τρίπολης στην πρώτη εντός έδρας ήττα του στο πρωτάθλημα (0-1), στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε το «πρώτο πιάτο» της 21ης αγωνιστικής. Οι «ερυθρόλευκοι» στο ντεμπούτο του Μίτσελ στον πάγκο έχασαν πολλές ευκαιρίες απέναντι στους Αρκάδες, που από το 55ο λεπτό έπαιζαν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σανκαρέ.
ICON PRESS / ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Με γκολ του Μήτρογλου (στη φωτογραφία) στο 92ο λεπτό ο Ολυμπιακός υποχρέωσε τον Αστέρα Τρίπολης στην πρώτη εντός έδρας ήττα του στο πρωτάθλημα (0-1), στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε το «πρώτο πιάτο» της 21ης αγωνιστικής. Οι «ερυθρόλευκοι» στο ντεμπούτο του Μίτσελ στον πάγκο έχασαν πολλές ευκαιρίες απέναντι στους Αρκάδες, που από το 55ο λεπτό έπαιζαν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σανκαρέ.

Σούπερ Λίγκα - 21η αγωνιστική: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ. Την χαρά της νίκης μετά από τέσσερις αγωνιστικές γεύτηκε και πάλι ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε 3-1 στην Τούμπα του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από το γκολ του Περογαμβράκη, η ομάδα του Γιώργου Δώνη κατάφερε να αντιδράσει μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου και στις αρχές του δεύτερου να «σφραγίσει» τη νίκη.
MOTION TEAM / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Την χαρά της νίκης μετά από τέσσερις αγωνιστικές γεύτηκε και πάλι ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε 3-1 στην Τούμπα του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από το γκολ του Περογαμβράκη, η ομάδα του Γιώργου Δώνη κατάφερε να αντιδράσει μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου και στις αρχές του δεύτερου να «σφραγίσει» τη νίκη.

Σούπερ Λίγκα - 21η αγωνιστική: Ατρόμητος - Βέροια. Έξι ημέρες μετά το «διπλό» επί του Ολυμπιακού, ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Βέροιας στο Περιστέρι (0-0), με την ομάδα της Ημαθίας να παίρνει έναν «χρυσό» βαθμό στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.
ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Έξι ημέρες μετά το «διπλό» επί του Ολυμπιακού, ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Βέροιας στο Περιστέρι (0-0), με την ομάδα της Ημαθίας να παίρνει έναν «χρυσό» βαθμό στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Σούπερ Λίγκα - 21η αγωνιστική: Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα. Ομάδα που έχει όλα τα φόντα να παίξει στα πλέι οφ απέδειξε ότι είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.
ICON PRESS / ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Ομάδα που έχει όλα τα φόντα να παίξει στα πλέι οφ απέδειξε ότι είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

Σούπερ Λίγκα - 21η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - Ξάνθη. Με γκολ του Ντιέ στο 41o λεπτό η Ξάνθη πήρε μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού με 1-0. Ογδόντα τέσσερις ημέρες χωρίς νίκη μετράει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, καθώς την τελευταία φορά που οι «πράσινοι» πανηγύρισαν στην έδρα τους ήταν στις 18 Νοεμβρίου 2012, όταν είχαν επικρατήσει του ΠΑΟΚ! 
ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Με γκολ του Ντιέ στο 41o λεπτό η Ξάνθη πήρε μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού με 1-0. Ογδόντα τέσσερις ημέρες χωρίς νίκη μετράει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, καθώς την τελευταία φορά που οι «πράσινοι» πανηγύρισαν στην έδρα τους ήταν στις 18 Νοεμβρίου 2012, όταν είχαν επικρατήσει του ΠΑΟΚ! 

Σούπερ Λίγκα - 21η αγωνιστική: Πανθρακικός - Λεβαδειακός. Με δύο γκολ του Λουσέρο κι ένα του Παπαδόπουλου ο Πανθρακικός επικράτησε άνετα με 3-0 του Λεβαδειακού. Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η ομάδα της Κομοτηνής με τους τρεις βαθμούς που πήρε απέναντι στους Βοιωτούς. Πέρα για πέρα δίκαιη η επικράτηση για το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη, πρώτη μετά από τέσσερις αγωνιστικές, η οποία ήλθε με εξαιρετική εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο μέρος.
ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Με δύο γκολ του Λουσέρο κι ένα του Παπαδόπουλου ο Πανθρακικός επικράτησε άνετα με 3-0 του Λεβαδειακού. Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η ομάδα της Κομοτηνής με τους τρεις βαθμούς που πήρε απέναντι στους Βοιωτούς. Πέρα για πέρα δίκαιη η επικράτηση για το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη, πρώτη μετά από τέσσερις αγωνιστικές, η οποία ήλθε με εξαιρετική εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο μέρος.

Σούπερ Λίγκα - 21η αγωνιστική: Κέρκυρα - ΑΕΚ. Έξι βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια χάρισε στην ΑΕΚ ο Γκερέιρο. Με πέναλτι του Βραζιλιάνου η Ένωση νίκησε 1-0 την Κέρκυρα. Όπως και με τον Πανιώνιο, έτσι και σήμερα, ο Ρότζερ Γκερέιρο ήταν ο άνθρωπος που με το πέναλτι που εκτέλεσε στο 14ο λεπτό χάρισε την υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του Έβαλντ Λίνεν, ενώ παράλληλα, «καταδίκασε» την Κέρκυρα σε υποβιβασμό. Διότι μετά το αποτέλεσμα αυτό και με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί οι «Φαίακες» μόνο με θαύμα θα μπορέσουν να παραμείνουν στην κατηγορία.
ICON PRESS / ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ

Έξι βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια χάρισε στην ΑΕΚ ο Γκερέιρο. Με πέναλτι του Βραζιλιάνου η Ένωση νίκησε 1-0 την Κέρκυρα. Όπως και με τον Πανιώνιο, έτσι και σήμερα, ο Ρότζερ Γκερέιρο ήταν ο άνθρωπος που με το πέναλτι που εκτέλεσε στο 14ο λεπτό χάρισε την υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του Έβαλντ Λίνεν, ενώ παράλληλα, «καταδίκασε» την Κέρκυρα σε υποβιβασμό. Διότι μετά το αποτέλεσμα αυτό και με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί οι «Φαίακες» μόνο με θαύμα θα μπορέσουν να παραμείνουν στην κατηγορία.