Multimedia

Σούπερ Λίγκα: 18η αγωνιστική

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013 11:20

Ποδόσφαιρο - Σούπερ Λίγκα - Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα - Τζιμπούρ. Την ένατη νίκη του σε ισάριθμα ματς στο Καραϊσκάκη και την 15η συνολικά στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Τζιμπούρ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και ο Αμπντούν στο 68ο λεπτό ήταν οι σκόρερ των «ερυθρόλευκων», στο ντεμπούτο του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο των Πειραιωτών.
ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Την ένατη νίκη του σε ισάριθμα ματς στο Καραϊσκάκη και την 15η συνολικά στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Τζιμπούρ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και ο Αμπντούν στο 68ο λεπτό ήταν οι σκόρερ των «ερυθρόλευκων», στο ντεμπούτο του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο των Πειραιωτών.

Ποδόσφαιρο - Σούπερ Λίγκα - Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ. Αήττητος στην Τρίπολη και μια... ανάσα από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας, βρίσκεται ο Αστέρας. Με σκόρερ τον Τσίμο Ναβάρο από το 24ο λεπτό, οι Αρκάδες επικράτησαν 1-0 του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας και έβαλαν σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, την οποία κατέχουν οι Θεσσαλονικείς με τη διαφορά όμως πλέον στον ένα βαθμό (35 έναντι 34 του Αστέρα). Οι γηπεδούχοι επτά λεπτά πριν την επίτευξη του νικητήριου γκολ, είχαν και δοκάρι με τον Εμάνουελ Περόνε.
EUROKINISSI / REPORTER IMAGES

Αήττητος στην Τρίπολη και μια... ανάσα από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας, βρίσκεται ο Αστέρας. Με σκόρερ τον Τσίμο Ναβάρο από το 24ο λεπτό, οι Αρκάδες επικράτησαν 1-0 του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας και έβαλαν σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, την οποία κατέχουν οι Θεσσαλονικείς με τη διαφορά όμως πλέον στον ένα βαθμό (35 έναντι 34 του Αστέρα). Οι γηπεδούχοι επτά λεπτά πριν την επίτευξη του νικητήριου γκολ, είχαν και δοκάρι με τον Εμάνουελ Περόνε.

Ποδόσφαιρο - Σούπερ Λίγκα - ΟΦΗ - Πανιώνιος. Δεύτερη συνεχή νίκη για τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, καθώς μετά την επιτυχία επί του Άρη νίκησε σήμερα στο Ηράκλειο και τον Πανιώνιο, με 2-1, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με τους Λαμπρόπουλο ( - στη φωτογραφία - 43ο λεπτό) και Περογαμβράκη (47ο λεπτό), για να μειώσει ο Αραβίδης στο 88ο λεπτό.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Δεύτερη συνεχή νίκη για τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, καθώς μετά την επιτυχία επί του Άρη νίκησε σήμερα στο Ηράκλειο και τον Πανιώνιο, με 2-1, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με τους Λαμπρόπουλο ( - στη φωτογραφία - 43ο λεπτό) και Περογαμβράκη (47ο λεπτό), για να μειώσει ο Αραβίδης στο 88ο λεπτό.

Ποδόσφαιρο - Σούπερ Λίγκα - Ατρόμητος - Πλατανιάς. Χωρίς να είναι καλύτερος από τον αντίπαλό του, ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Πλατανιά, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 38ο λεπτό ο Μπρίτο, χάρη στο οποίο η ομάδα του Περιστερίου παρέμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.
ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Χωρίς να είναι καλύτερος από τον αντίπαλό του, ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Πλατανιά, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 38ο λεπτό ο Μπρίτο, χάρη στο οποίο η ομάδα του Περιστερίου παρέμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Ποδόσφαιρο - Σούπερ Λίγκα - Παναθηναϊκός - Πανθρακικός - Τοτσέ #2. Νέα βαθμολογική απώλεια υπέστη ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Πανθρακικός υποχρέωσε τους «πράσινους» σε ισοπαλία (1-1), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τοτσέ στο 74ο λεπτό, ενώ για την ομάδα της Κομοτηνής ισοφάρισε ένας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Παπαδόπουλος, στο 85ο λεπτό.
ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Νέα βαθμολογική απώλεια υπέστη ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Πανθρακικός υποχρέωσε τους «πράσινους» σε ισοπαλία (1-1), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τοτσέ στο 74ο λεπτό, ενώ για την ομάδα της Κομοτηνής ισοφάρισε ένας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Παπαδόπουλος, στο 85ο λεπτό.

Ποδόσφαιρο - Σούπερ Λίγκα - Ξάνθη - Κέρκυρα. Εναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθειά της να αποφύγει τον υποβιβασμό κατέκτησε η ουραγός Κέρκυρα. Η ομάδα του Ακη Μάντζιου απέσπασε «λευκή» ισοπαλία (0-0) από την Ξάνθη στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.
MOTION TEAM

Εναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθειά της να αποφύγει τον υποβιβασμό κατέκτησε η ουραγός Κέρκυρα. Η ομάδα του Ακη Μάντζιου απέσπασε «λευκή» ισοπαλία (0-0) από την Ξάνθη στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Ποδόσφαιρο - Σούπερ Λίγκα - Αρης - ΑΕΚ. Άρης και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε έναν αγώνα που φάνηκε ότι θα περνούσε πολύ γρήγορα στη λήθη, αλλά θα μείνει αλησμόνητος για την πλοκή και την εξέλιξή του. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Αγκάνθο στο 84ο λεπτό και η Ένωση ισοφάρισε με τον Πετρόπουλο στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο μεταξύ, ο Κάκος είχε προλάβει να δείξει τέσσερις κόκκινες κάρτες, από δύο σε κάθε ομάδα.
MOTION TEAM

Άρης και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε έναν αγώνα που φάνηκε ότι θα περνούσε πολύ γρήγορα στη λήθη, αλλά θα μείνει αλησμόνητος για την πλοκή και την εξέλιξή του. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Αγκάνθο στο 84ο λεπτό και η Ένωση ισοφάρισε με τον Πετρόπουλο στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο μεταξύ, ο Κάκος είχε προλάβει να δείξει τέσσερις κόκκινες κάρτες, από δύο σε κάθε ομάδα.