Multimedia

Νταμπλούχος ο Παναθηναϊκός

Κυριακή, 25 Απριλίου 2010 20:10

Νταμπλούχος ο Παναθηναϊκός #1. Κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα για τη σεζόν 2009/2010 είναι ο Παναθηναϊκός, αφού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σήκωσε και το τρόπαιο του κυπέλλου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
Κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα για τη σεζόν 2009/2010 είναι ο Παναθηναϊκός, αφού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σήκωσε και το τρόπαιο του κυπέλλου.
Νταμπλούχος ο Παναθηναϊκός #2. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 του Αρη στον τελικό του ΟΑΚΑ, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Σεμπάστιαν Λέτο στο 64ο λεπτό.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
Οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 του Αρη στον τελικό του ΟΑΚΑ, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Σεμπάστιαν Λέτο στο 64ο λεπτό.
Νταμπλούχος ο Παναθηναϊκός #3. Ο τελικός δεν ήταν καλός ποιοτικά. Κυριάρχησε η τακτική, με τις δύο ομάδες να φοβούνται η μία την άλλη και να μην ρισκάρουν. Μία από τις λίγες φάσεις του αγώνα ήταν και το σουτ του Σεμπάστιαν Λέτο που κατέληξε στα δίχτυα του Σηφάκη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
Ο τελικός δεν ήταν καλός ποιοτικά. Κυριάρχησε η τακτική, με τις δύο ομάδες να φοβούνται η μία την άλλη και να μην ρισκάρουν. Μία από τις λίγες φάσεις του αγώνα ήταν και το σουτ του Σεμπάστιαν Λέτο που κατέληξε στα δίχτυα του Σηφάκη.
Νταμπλούχος ο Παναθηναϊκός #4. Ο σκόρερ του τελικού Κυπέλλου Hellas OnLine 2010 Σεμπάστιαν Λέτο αναδείχθηκε από τους εκπρoσώπους των ΜΜΕ ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του αγώνα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
Ο σκόρερ του τελικού Κυπέλλου Hellas OnLine 2010 Σεμπάστιαν Λέτο αναδείχθηκε από τους εκπρoσώπους των ΜΜΕ ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του αγώνα.
Νταμπλούχος ο Παναθηναϊκός #5. Με τη νίκη επί του Αρη, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια πανηγύρισε το 17ο κύπελλο της ιστορίας της, ενώ το σύνολο του Εκτορ Ραούλ Κούπερ έμεινε για άλλη μια φορά μακριά από έναν τίτλο και πλέον συμπληρώνει 40 χρόνια από τότε που κατέκτησε το τελευταίο του Κύπελλο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
Με τη νίκη επί του Αρη, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια πανηγύρισε το 17ο κύπελλο της ιστορίας της, ενώ το σύνολο του Εκτορ Ραούλ Κούπερ έμεινε για άλλη μια φορά μακριά από έναν τίτλο και πλέον συμπληρώνει 40 χρόνια από τότε που κατέκτησε το τελευταίο του Κύπελλο.
Νταμπλούχος ο Παναθηναϊκός #6. Αυτό ήταν ο όγδοο νταμπλ στην ιστορία του Παναθηναϊκού.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
Αυτό ήταν ο όγδοο νταμπλ στην ιστορία του Παναθηναϊκού.
Νταμπλούχος ο Παναθηναϊκός #7. Εξι χρόνια οι «πράσινοι» περίμεναν για να κατακτήσουν και τους δύο κορυφαίους τίτλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
Εξι χρόνια οι «πράσινοι» περίμεναν για να κατακτήσουν και τους δύο κορυφαίους τίτλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Νταμπλούχος ο Παναθηναϊκός #8. Ο Σεμπάστιαν Λέτο έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης που κέρδισε το νταμπλ δύο διαδοχικές χρονιές με δύο διαφορετικές ομάδες. Ο μοναδικός Ελληνας που το έχει καταφέρει αυτό είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
Ο Σεμπάστιαν Λέτο έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης που κέρδισε το νταμπλ δύο διαδοχικές χρονιές με δύο διαφορετικές ομάδες. Ο μοναδικός Ελληνας που το έχει καταφέρει αυτό είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης.
Νταμπλούχος ο Παναθηναϊκός #9. Παναθηναϊκός και Αρης συναντήθηκαν για δεύτερη φορά σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η πρώτη ήταν την περίοδο 1939-1940 όταν οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει με 3-1. ΑΠΕ_ΜΠΕ/INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
Παναθηναϊκός και Αρης συναντήθηκαν για δεύτερη φορά σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η πρώτη ήταν την περίοδο 1939-1940 όταν οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει με 3-1. ΑΠΕ_ΜΠΕ/INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
Νταμπλούχος ο Παναθηναϊκός #10. Ο τελικός του Κυπέλλου αποκαλείται «γιορτή του ποδοσφαίρου», αλλά για αρκετή ώρα πριν από την έναρξή του οι οπαδοί των δύο ομάδων φρόντισαν για το αντίθετο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
Ο τελικός του Κυπέλλου αποκαλείται «γιορτή του ποδοσφαίρου», αλλά για αρκετή ώρα πριν από την έναρξή του οι οπαδοί των δύο ομάδων φρόντισαν για το αντίθετο.
Νταμπλούχος ο Παναθηναϊκός #11. Γι΄ ακόμη μία φορά δεν έλειψαν τα επεισόδια, με τους οπαδούς να ανταλλάσουν καπνογόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
Γι΄ ακόμη μία φορά δεν έλειψαν τα επεισόδια, με τους οπαδούς να ανταλλάσουν καπνογόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου.
Νταμπλούχος ο Παναθηναϊκός #12. Λίγο αργότερα το σκηνικό «μεταφέρθηκε» στις εξέδρες με τα ΜΑΤ να επεμβαίνουν και ακολούθησαν οι συλλήψεις. Τελικά, μετά από μία ώρα συμπλοκών τα πράγματα άρχισαν να ηρεμούν, αφού συνελήφθησαν 13 άτομα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
Λίγο αργότερα το σκηνικό «μεταφέρθηκε» στις εξέδρες με τα ΜΑΤ να επεμβαίνουν και ακολούθησαν οι συλλήψεις. Τελικά, μετά από μία ώρα συμπλοκών τα πράγματα άρχισαν να ηρεμούν, αφού συνελήφθησαν 13 άτομα.