Multimedia

Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012 18:34

Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #1. Σημαντική αλλαγή συσχετισμών στο κοινοβούλιο, αλλά και του πολιτικού σκηνικού συνολικά, φέρνουν οι διαγραφές σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ., με τους ανεξάρτητους βουλευτές να αποτελούν πλέον τη δεύτερη κοινοβουλευτική δύναμη.
Phasma / ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Σημαντική αλλαγή συσχετισμών στο κοινοβούλιο, αλλά και του πολιτικού σκηνικού συνολικά, φέρνουν οι διαγραφές σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ., με τους ανεξάρτητους βουλευτές να αποτελούν πλέον τη δεύτερη κοινοβουλευτική δύναμη.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #2. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Σπύρος Κουβέλης. Ηδη νωρίτερα, είχε υποβάλλει την παραίτησή του, δηλώνοντας πως θα καταψηφίσει το Μνημόνιο και την συμφωνία για το PSI.
Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Σπύρος Κουβέλης. Ηδη νωρίτερα, είχε υποβάλλει την παραίτησή του, δηλώνοντας πως θα καταψηφίσει το Μνημόνιο και την συμφωνία για το PSI.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #3. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση η κ. Αννα Βαγενά, η οποία είχε ορκιστεί νωρίτερα την ίδια ημέρα, καταλαμβάνοντας την βουλευτική έδρας της Πέμυς Ζούνη. Ερωτηθείσα σχετικά, η κ. Βαγενά εξήγησε τι, παρόλο που θα καταψηφίσει, δέχτηκε την έδρα διότι, όπως τόνισε, την εξέλεξε «ο κόσμος» και όχι «κανένας μηχανισμός».
Phasma / ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση η κ. Αννα Βαγενά, η οποία είχε ορκιστεί νωρίτερα την ίδια ημέρα, καταλαμβάνοντας την βουλευτική έδρας της Πέμυς Ζούνη. Ερωτηθείσα σχετικά, η κ. Βαγενά εξήγησε τι, παρόλο που θα καταψηφίσει, δέχτηκε την έδρα διότι, όπως τόνισε, την εξέλεξε «ο κόσμος» και όχι «κανένας μηχανισμός».
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #4. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση η κ. Λούκα Κατσέλη, η οποία προειδοποίησε ότι «μαθηματικά σε 6 μήνες θα αναγκαστούμε να πάρουμε χειρότερα μέτρα».
Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση η κ. Λούκα Κατσέλη, η οποία προειδοποίησε ότι «μαθηματικά σε 6 μήνες θα αναγκαστούμε να πάρουμε χειρότερα μέτρα».
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #5. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση η κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση η κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #6. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση η κ. Βάσω Παπανδρέου, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά «με διέγραψαν από το ΠΑΣΟΚ αλλά και δεν μπορούν να διαγράψουν ούτε τις απόψεις ούτε την πορεία μου».
Eurokinissi / ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση η κ. Βάσω Παπανδρέου, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά «με διέγραψαν από το ΠΑΣΟΚ αλλά και δεν μπορούν να διαγράψουν ούτε τις απόψεις ούτε την πορεία μου».
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #7. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Λάμπρος Μίχος, βουλευτής Β’ Αθηνών.
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Λάμπρος Μίχος, βουλευτής Β’ Αθηνών.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #8. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση η κ. Μαρία Κυριακοπούλου, βουλευτής Ν. Αχαΐας.
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση η κ. Μαρία Κυριακοπούλου, βουλευτής Ν. Αχαΐας.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #9. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Βασίλης Τόγιας, βουλευτής Ν. Βοιωτίας.
Eurokinissi / ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Βασίλης Τόγιας, βουλευτής Ν. Βοιωτίας.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #10. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Γιώργος Κασσάρας, βουλευτής Ν. Δωδεκανήσου.
Eurokinissi / ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Γιώργος Κασσάρας, βουλευτής Ν. Δωδεκανήσου.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #11. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Χάρης Καστανίδης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης.
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Χάρης Καστανίδης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #12. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκαν μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, βουλευτής Αχαΐας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκαν μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, βουλευτής Αχαΐας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #13. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση η κ. Κυριακή Τεκτονίδου, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης.
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση η κ. Κυριακή Τεκτονίδου, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #14. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, βουλευτής Ν. Ηρακλείου.
Eurokinissi / ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, βουλευτής Ν. Ηρακλείου.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #15. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Χρήστος Κατσούρας, βουλευτής Ν. Θεσπρωτίας.
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Χρήστος Κατσούρας, βουλευτής Ν. Θεσπρωτίας.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #16. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Θεόδωρος Παραστατίδης, βουλευτής Ν. Κιλκίς. ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΜΑΚΡΙΔΗΣ Π.
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Θεόδωρος Παραστατίδης, βουλευτής Ν. Κιλκίς. ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #17. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Αλέξανδρος Αθανασιάδης, βουλευτής Ν. Κοζάνης.
Eurokinissi / ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Αλέξανδρος Αθανασιάδης, βουλευτής Ν. Κοζάνης.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #18. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκαν μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση οι βουλευτές Ν. Μεσσηνίας Οδυσσέας Βουδούρης και Ν. Τρικάλων, Χρήστος Μαγκούφης.
Eurokinissi / ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκαν μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση οι βουλευτές Ν. Μεσσηνίας Οδυσσέας Βουδούρης και Ν. Τρικάλων, Χρήστος Μαγκούφης.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #19. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Γεώργιος Παπαμανώλης, βουλευτής Ν. Κυκλάδων.
Eurokinissi / ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Γεώργιος Παπαμανώλης, βουλευτής Ν. Κυκλάδων.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #20. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Ιωάννης Αμοιρίδης, βουλευτής Ν. Πιερίας.
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Ιωάννης Αμοιρίδης, βουλευτής Ν. Πιερίας.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #21. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Ηλίας θεοδωρίδης, βουλευτής Ν. Πέλλας.
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Ηλίας θεοδωρίδης, βουλευτής Ν. Πέλλας.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #22. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Τσετίν Μάντατζη, βουλευτής Ξάνθης.
Eurokinissi / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Τσετίν Μάντατζη, βουλευτής Ξάνθης.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #23. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση η κ. Ελενα Κουντουρά, βουλευτής Α’ Αθηνών.
Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση η κ. Ελενα Κουντουρά, βουλευτής Α’ Αθηνών.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #24. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση η κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, βουλευτής Α’ Αθηνών.
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση η κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, βουλευτής Α’ Αθηνών.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #25. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Δημήτρης Σταμάτης, βουλευτής Ν. Αιτωλοακαρνανίας.
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Δημήτρης Σταμάτης, βουλευτής Ν. Αιτωλοακαρνανίας.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #26. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Κωνσταντίνος Παπασιώζος, βουλευτής Ν. Αρτας. EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Κωνσταντίνος Παπασιώζος, βουλευτής Ν. Αρτας. EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #27. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκαν μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση οι βουλευτές περιφέρειας Αττικής κ. Γιώργος Βλάχος και Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.
Eurokinissi / ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκαν μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση οι βουλευτές περιφέρειας Αττικής κ. Γιώργος Βλάχος και Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #28. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Μιχάλης Γιαννάκης, βουλευτής Ν. Βοιωτίας. EUROKINISSI/Γ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Μιχάλης Γιαννάκης, βουλευτής Ν. Βοιωτίας. EUROKINISSI/Γ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #29. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Μαργαρίτης Τζήμας, βουλευτής Ν. Δράμας.
Eurokinissi / ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Μαργαρίτης Τζήμας, βουλευτής Ν. Δράμας.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #30. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση η κ. Τσαμπίκα Ιατρίδη, βουλευτής Ν. Δωδεκανήσου.
Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση η κ. Τσαμπίκα Ιατρίδη, βουλευτής Ν. Δωδεκανήσου.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #31. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, βουλευτής Ν. Εβρου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, βουλευτής Ν. Εβρου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #32. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκαν μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση οι βουλευτές Ν. Ευβοιας κ. Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος και Ν. Λαρίσης, κ. Χρήστος Ζώης.
Eurokinissi / ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκαν μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση οι βουλευτές Ν. Ευβοιας κ. Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος και Ν. Λαρίσης, κ. Χρήστος Ζώης.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #33. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, βουλευτής Ν. Ηρακλείου.
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, βουλευτής Ν. Ηρακλείου.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #34. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, βουλευτής Ν. Καστοριάς.
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, βουλευτής Ν. Καστοριάς.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #35. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Σπυρίδωνας Γαληνός, βουλευτής Λέσβου.
Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Σπυρίδωνας Γαληνός, βουλευτής Λέσβου.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #36. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Παναγιώτης Μελάς, βουλευτής Α’ Πειραιά.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΙΤΑΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Παναγιώτης Μελάς, βουλευτής Α’ Πειραιά.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #37. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Γεώργιος Καρασμάνης, βουλευτής Ν. Πέλλης.
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Γεώργιος Καρασμάνης, βουλευτής Ν. Πέλλης.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #38. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, βουλευτής Ν. Σερρών.
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, βουλευτής Ν. Σερρών.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #39. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Αναστάσιος Καρυπίδης, βουλευτής Ν. Σερρών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Αναστάσιος Καρυπίδης, βουλευτής Ν. Σερρών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #40. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση η κ. Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, βουλευτής Ν. Σερρών.
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση η κ. Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, βουλευτής Ν. Σερρών.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #41. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Γεώργιος Βαγιωνάς, βουλευτής Ν. Χαλκιδικής.
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση ο κ. Γεώργιος Βαγιωνάς, βουλευτής Ν. Χαλκιδικής.
Οι διαγραφέντες από ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ #42. Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού τέθηκαν μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση οι βουλευτές κ. Αδωνις Γεωργιάδης (Β΄Αθηνών) και κ. Μάκης Βορίδης, βουλευτής Αττικής.
Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού τέθηκαν μετά την χθεσινή ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση οι βουλευτές κ. Αδωνις Γεωργιάδης (Β΄Αθηνών) και κ. Μάκης Βορίδης, βουλευτής Αττικής.