Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 15:14

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022.

«Σονέτα» στην Τιφλίδα. Καλλιτέχνες του Movement Theatre  κατά τη διάρκεια μιας πρόβας τζενεράλε για την παράσταση «Σονέτα» του Γεωργιανού σκηνοθέτη Lasha Robakidze στην Τιφλίδα, της Γεωργίας.
 
EPA / ZURAB KURTSIKIDZE

Καλλιτέχνες του Movement Theatre  κατά τη διάρκεια μιας πρόβας τζενεράλε για την παράσταση «Σονέτα» του Γεωργιανού σκηνοθέτη Lasha Robakidze στην Τιφλίδα, της Γεωργίας.

 

Κάμαλα Χάρις: Δίπλα στον Μπάιντεν, «αν» είναι υποψήφιος το 2024. Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις κατά την άφιξή της στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο στο Σαν Φρανσίσκο.   «Ο πρόεδρος σκοπεύει να είναι υποψήφιος και, αν το κάνει, θα είμαι η συνυποψήφιά του. Θα είμαστε μαζί υποψήφιοι», δήλωσε η Χάρις σε δημοσιογράφο των LA Times καθώς ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από την Καλιφόρνια με το Air Force Two.
EPA / JOHN G. MABANGLO / POOL

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις κατά την άφιξή της στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο στο Σαν Φρανσίσκο.   «Ο πρόεδρος σκοπεύει να είναι υποψήφιος και, αν το κάνει, θα είμαι η συνυποψήφιά του. Θα είμαστε μαζί υποψήφιοι», δήλωσε η Χάρις σε δημοσιογράφο των LA Times καθώς ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από την Καλιφόρνια με το Air Force Two.

Εβδομάδα μόδας στη Μπανγκόκ . Μοντέλα που φορούν δημιουργίες από τη Φιλιππινέζα σχεδιάστρια Νικόλ Σάντος περιμένουν στα παρασκήνια κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Ταϊλάνδης, στην Μπανγκόκ. 
EPA / DIEGO AZUBEL

Μοντέλα που φορούν δημιουργίες από τη Φιλιππινέζα σχεδιάστρια Νικόλ Σάντος περιμένουν στα παρασκήνια κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Ταϊλάνδης, στην Μπανγκόκ. 

Πένθος στη Γουατεμάλα. Μητέρες μεταναστών που πέθαναν σε κοντέινερ φορτηγού στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, στις Ηνωμένες Πολιτείες, πενθούν έξω από το υπουργείο Εξωτερικών στην πόλη της Γουατεμάλας. 53 μετανάστες πέθαναν λόγω ασφυξίας. Τα θύματα βρέθηκαν τη Δευτέρα στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, όπου η θερμοκρασία έφτανε τους 39,4 βαθμούς Κελσίου.
EPA / Esteban Biba

Μητέρες μεταναστών που πέθαναν σε κοντέινερ φορτηγού στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, στις Ηνωμένες Πολιτείες, πενθούν έξω από το υπουργείο Εξωτερικών στην πόλη της Γουατεμάλας. 53 μετανάστες πέθαναν λόγω ασφυξίας. Τα θύματα βρέθηκαν τη Δευτέρα στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, όπου η θερμοκρασία έφτανε τους 39,4 βαθμούς Κελσίου.

Tour de France στη Δανία. Στιγμιότυπο από την προπόνηση μέλους της ομάδας Jumbo-Visma για το Tour de France στη Δανία.
REUTERS / GONZALO FUENTES

Στιγμιότυπο από την προπόνηση μέλους της ομάδας Jumbo-Visma για το Tour de France στη Δανία.

25 χρόνια επιστροφής στην κινεζική κυριαρχία. Εορταστικές εκδηλώσεις στο Χονγκ Κονγκ με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τότε που η πρώην βρετανική αποικία επέστρεψε σε κινεζική κυριαρχία.
REUTERS / PAUL YEUNG

Εορταστικές εκδηλώσεις στο Χονγκ Κονγκ με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τότε που η πρώην βρετανική αποικία επέστρεψε σε κινεζική κυριαρχία.