Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 18:30

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020.

Πανηγυρισμοί για τη Σίτι... και τον Ολυμπιακό. Ο Φερνάν Τόρες της Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζει το γκολ απέναντι στην Μαρσέιγ, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Χάρη στην ήττα της Μαρσέιγ, ο Ολυμπιακός συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ.
REUTERS / PHIL NOBLE

Ο Φερνάν Τόρες της Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζει το γκολ απέναντι στην Μαρσέιγ, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Χάρη στην ήττα της Μαρσέιγ, ο Ολυμπιακός συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Προσγείωση με έκρηξη. Ο πρώτος βαρέων βαρών ανυψωτικός πύραυλος της SpaceX SN8 εκρήγνυται κατά τη διάρκεια μιας απόπειρας προσγείωσης μετά την εκτόξευσή του από τις εγκαταστάσεις τους σε μια δοκιμαστική πτήση στην Μπόκα Τσίκα.
REUTERS / GENE BLEVINS

Ο πρώτος βαρέων βαρών ανυψωτικός πύραυλος της SpaceX SN8 εκρήγνυται κατά τη διάρκεια μιας απόπειρας προσγείωσης μετά την εκτόξευσή του από τις εγκαταστάσεις τους σε μια δοκιμαστική πτήση στην Μπόκα Τσίκα.

Σπήλαιο από πάγο.  
Οι άνθρωποι στέκονται στον «Μύλο», ένα φυσικό σπήλαιο πάγου μήκους 20 μέτρων που δημιουργήθηκε από λιωμένο νερό που συσσωρεύτηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και από φύλλα που μαζεύτηκαν το φθινόπωρο, στο χιονοδρομικό κέντρο Glacier 3000 στο Les Diablerets της Ελβετίας.
REUTERS / DENIS BALIBOUSE

 

Οι άνθρωποι στέκονται στον «Μύλο», ένα φυσικό σπήλαιο πάγου μήκους 20 μέτρων που δημιουργήθηκε από λιωμένο νερό που συσσωρεύτηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και από φύλλα που μαζεύτηκαν το φθινόπωρο, στο χιονοδρομικό κέντρο Glacier 3000 στο Les Diablerets της Ελβετίας.

Άναψαν τα φωτάκια σε ιδιαίτερο δρώμενο. Ένα άτομο χειρονομεί ενώ αλληλεπιδρά με το "Rainbow in the Dark" του καλλιτέχνη Benjamin Clegg στο Light Up Trails στο The Wiston Estate, στο δυτικό Σάσεξ.
REUTERS / PAUL CHILDS

Ένα άτομο χειρονομεί ενώ αλληλεπιδρά με το "Rainbow in the Dark" του καλλιτέχνη Benjamin Clegg στο Light Up Trails στο The Wiston Estate, στο δυτικό Σάσεξ.

Τεστ μπροστά από γκράφιτι. Ένας γιατρός συλλέγει ένα δείγμα επιχρίσματος από έναν άνδρα για να ελεγχθεί για τον Ψοωιδ-19 έξω από το Clinic Ajwa στο Shah Alam της Μαλαισίας
REUTERS / LIM HUEY TENG

Ένας γιατρός συλλέγει ένα δείγμα επιχρίσματος από έναν άνδρα για να ελεγχθεί για τον Ψοωιδ-19 έξω από το Clinic Ajwa στο Shah Alam της Μαλαισίας

Χέρι με χέρι στην πλημμυρισμένη Βενετία. Ένα ζευγάρι περπατάει στην Πλατεία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία, που πλημμύρισε ξανά.
REUTERS / MANUEL SILVESTRI

Ένα ζευγάρι περπατάει στην Πλατεία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία, που πλημμύρισε ξανά.

Οργή στην Αλβανία. Διαδηλώσεις και επεισόδια σημαδεύουν τη γειτονική Αλβανία μετά τη δολοφονία 25χρονου από αστυνομικό, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος δεν σταμάτησε σε έλεγχο για την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας.
EPA / MALTON DIBRA

Διαδηλώσεις και επεισόδια σημαδεύουν τη γειτονική Αλβανία μετά τη δολοφονία 25χρονου από αστυνομικό, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος δεν σταμάτησε σε έλεγχο για την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας.

Τραγωδία στην Μπανταλόνα. Πυρκαγιά ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη, όπου είχαν κάνει κατάληψη πρόσφυγες, στην Μπανταλόνα, προάστιο της Βαρκελώνης, στην Ισπανία. Δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλοι 17 έχουν τραυματιστεί, με τις αρχές να εκφράζουν φόβους για περισσότερα θύματα. 
@DEWIDH via REUTERS / TWITTER / @DEWIDH

Πυρκαγιά ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη, όπου είχαν κάνει κατάληψη πρόσφυγες, στην Μπανταλόνα, προάστιο της Βαρκελώνης, στην Ισπανία. Δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλοι 17 έχουν τραυματιστεί, με τις αρχές να εκφράζουν φόβους για περισσότερα θύματα. 

«Ταξιδεύει» το παγόβουνο. Άποψη του παγόβουνου A-68A από ένα αεροπλάνο αναγνώρισης της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας κοντά στο νησί South Georgia.
via REUTERS / UK Min of Defence

Άποψη του παγόβουνου A-68A από ένα αεροπλάνο αναγνώρισης της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας κοντά στο νησί South Georgia.