Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 16:47

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 22 Μαΐου 2020.

Online αποφοίτηση. Δάσκαλος προσαρμόζει τη φωτογραφία μαθητή που εικονίζεται σε τάμπλετ και έχει τοποθετηθεί σε ρομπότ κατά τη διάρκεια online τελετής αποφοίτησης σε σχολείο στην πόλη Ταγκίγ (Φιλιππίνες). 179 μαθητές έλαβαν με αυτό τον τρόπο τα απολυτήριά τους. 
EPA / FRANCIS R. MALASIG

Δάσκαλος προσαρμόζει τη φωτογραφία μαθητή που εικονίζεται σε τάμπλετ και έχει τοποθετηθεί σε ρομπότ κατά τη διάρκεια online τελετής αποφοίτησης σε σχολείο στην πόλη Ταγκίγ (Φιλιππίνες). 179 μαθητές έλαβαν με αυτό τον τρόπο τα απολυτήριά τους. 

Πακιστάν: Συνετρίβη αεροσκάφος με πάνω από 100 επιβαίνοντες. Αεροσκάφος των Πακιστανικών Διεθνών Αερογραμμών συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή του Καράτσι, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας, στο αεροσκάφος επέβαιναν 107 άτομα, συγκεκριμένα 99 επιβάτες και 8 μέλη πληρώματος. Τουλάχιστον ένας επιβάτης επέζησε, ανακοίνωσε κυβερνητικός αξιωματούχος.
EPA / REHAN KHAN

Αεροσκάφος των Πακιστανικών Διεθνών Αερογραμμών συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή του Καράτσι, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας, στο αεροσκάφος επέβαιναν 107 άτομα, συγκεκριμένα 99 επιβάτες και 8 μέλη πληρώματος. Τουλάχιστον ένας επιβάτης επέζησε, ανακοίνωσε κυβερνητικός αξιωματούχος.

Φυσιολογικοί ρυθμοί στη Βαρκελώνη. Κόσμοε γυμνάζεται και απολαμβάνει τον ήλιο και την παραλία της Μπαρτσελονέτα στη Βαρκελώνη (Ισπανία). 
REUTERS / NACHO DOCE

Κόσμοε γυμνάζεται και απολαμβάνει τον ήλιο και την παραλία της Μπαρτσελονέτα στη Βαρκελώνη (Ισπανία). 

Χαρές στο Πεκίνο. Ένα ζευγάρι ποζάρει για την καθιερωμένη φωτογραφία πριν από το γάμο του στο Πεκίνο (Κίνα). 
EPA / ROMAN PILIPEY

Ένα ζευγάρι ποζάρει για την καθιερωμένη φωτογραφία πριν από το γάμο του στο Πεκίνο (Κίνα). 

Προβάροντας ασπίδες . Μπορεί να θέλει να «δώσει την ικανοποίηση» στους δημοσιογράφους να τον να φοράει μάσκα, ωστόσο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει πρόβλημα να φωτογραφηθεί φορώντας διάφανη ασπίδα προσώπου. Εδώ κατά την επίσκέψη του σε εργοστάσιο της Ford Rawsonville Components Plant στο Υψιλάντι της πολιτείας του Μίσιγκαν. 
REUTERS / LEAH MILLIS

Μπορεί να θέλει να «δώσει την ικανοποίηση» στους δημοσιογράφους να τον να φοράει μάσκα, ωστόσο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει πρόβλημα να φωτογραφηθεί φορώντας διάφανη ασπίδα προσώπου. Εδώ κατά την επίσκέψη του σε εργοστάσιο της Ford Rawsonville Components Plant στο Υψιλάντι της πολιτείας του Μίσιγκαν. 

Στην ουρά για το λεωφορείο. Εργάτες συνωστίζονται στην ουρά για να πάρουν λεωφορεία με κατεύθυνση το σιδηροδρομικό σταθμό Boriwali, στο Μουμπάι, από όπου μπορούν να ταξιδέψουν προς τις γενέτειρές τους περιοχές, με αφορμή την σταδιακή χαλάρωση των περιορισμών στις μετακινήσεις στην Ινδία. 
EPA / DIVYAKANT SOLANKI

Εργάτες συνωστίζονται στην ουρά για να πάρουν λεωφορεία με κατεύθυνση το σιδηροδρομικό σταθμό Boriwali, στο Μουμπάι, από όπου μπορούν να ταξιδέψουν προς τις γενέτειρές τους περιοχές, με αφορμή την σταδιακή χαλάρωση των περιορισμών στις μετακινήσεις στην Ινδία. 

Συνάντηση Σακελλαροπούλου - Τσίπρα. Στιγμιότυπο από τη συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. 
Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. 

Όμορφη και συννεφιασμένη . Σύννεφα έχουν γεμίσει τον ουρανό πάνω από την Ακρόπολη. 
INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Σύννεφα έχουν γεμίσει τον ουρανό πάνω από την Ακρόπολη. 

Σε άλλο κόσμο. Δύο ποδηλάτες απολαμβάνουν τα σούπερ δέντρα του σχεδόν άδειου φουτουριστικού πάρκου της Σιγκαπούρης «Gardens by the Bay». 
EPA / HOW HWEE YOUNG

Δύο ποδηλάτες απολαμβάνουν τα σούπερ δέντρα του σχεδόν άδειου φουτουριστικού πάρκου της Σιγκαπούρης «Gardens by the Bay». 

Τέχνη στο Σάο Πάολο. Ένας άνδρας περνάει μπροστά από ιδιαίτερο γκράφιτι στο Σάο Πάολο (Βραζιλία). 
EPA / Fernando Bizerra

Ένας άνδρας περνάει μπροστά από ιδιαίτερο γκράφιτι στο Σάο Πάολο (Βραζιλία). 

Παιχνίδι στην Απαγορευμένη Πόλη. Δύο κορίτσια με μάσκες παίζουν κοντά στην είσοδο της Απαγορευμένης Πόλης κατά την πρώτη μέρα της ετήσιας συνεδρίασης της Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης στο Πεκίνο (Κίνα). 
REUTERS / THOMAS PETER

Δύο κορίτσια με μάσκες παίζουν κοντά στην είσοδο της Απαγορευμένης Πόλης κατά την πρώτη μέρα της ετήσιας συνεδρίασης της Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης στο Πεκίνο (Κίνα).