Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 19 Μαΐου 2020 16:59

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 19 Μαΐου 2020.

Στο δρόμο με τον Σι . Γιγαντοοθόνη στο Πεκίνο μεταδίδει την ομιλία του προέδρου της Κίνας Σι Τζινπίνγκ στην Συνέλευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). 
REUTERS / TINGSHU WANG

Γιγαντοοθόνη στο Πεκίνο μεταδίδει την ομιλία του προέδρου της Κίνας Σι Τζινπίνγκ στην Συνέλευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). 

Ηλιοθεραπεία στη Βαλένθια. Δύο γυναίκες απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην παραλία Malvarrosa στη Βαλένθια έπειτα από τη χαλάρωση των περιορισμών που είχαν επιβληθεί για τον περιορισμό του κορωνοϊού στην Ισπανία. 
REUTERS / NACHO DOCE

Δύο γυναίκες απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην παραλία Malvarrosa στη Βαλένθια έπειτα από τη χαλάρωση των περιορισμών που είχαν επιβληθεί για τον περιορισμό του κορωνοϊού στην Ισπανία. 

Επίσκεψη στο μουσείο. Κόσμος επισκέπτεται το μουσείο Φυσικής Ιστορίας των Βρυξελλών το οποιο επαναλειτουργεί έπειτα από τη χαλάρωση των περιορισμών του lockdown στο Βέλγιο. 
REUTERS / FRANCOIS LENOIR

Κόσμος επισκέπτεται το μουσείο Φυσικής Ιστορίας των Βρυξελλών το οποιο επαναλειτουργεί έπειτα από τη χαλάρωση των περιορισμών του lockdown στο Βέλγιο. 

Η ζωή αντιγράφει την τέχνη. Ένα ζευγάρι φορώντας μάσκες φιλιέται και ποζάρει μπροστά από έργο της street art στη Μάλαγα (Ισπανία) που εικονίζει ένα ζευγάρι νοσηλευτών να κάνει ακριβώς το ίδιο. 
REUTERS / JON NAZCA

Ένα ζευγάρι φορώντας μάσκες φιλιέται και ποζάρει μπροστά από έργο της street art στη Μάλαγα (Ισπανία) που εικονίζει ένα ζευγάρι νοσηλευτών να κάνει ακριβώς το ίδιο. 

Γαμήλιες φωτογραφίες στην ομίχλη . Ένα νιόπαντρο ζευγάρι βγάζει τις γαμήλιες φωτογραφίες του με φόντο την ομίχλη που σκεπάζει το σκηνικό στο Σίδνεϊ (Αυστραλία).  
EPA / JOEL CARRETT

Ένα νιόπαντρο ζευγάρι βγάζει τις γαμήλιες φωτογραφίες του με φόντο την ομίχλη που σκεπάζει το σκηνικό στο Σίδνεϊ (Αυστραλία).  

Ινδία: Κυκλώνας εν μέσω lockdown. Επιστήμονας του Μετεορολογικού Τμήματος αναλύει τα δεδομένα του επερχόμενου κυκλώνα σε συνέντευξη τύπου στην Καλκούτα. Οι αρχές της Ινδίας έχουν αρχίσει να απομακρύνουν εκατομμύρια ανθρώπους κατά μήκος των ανατολικών ακτών εν όψει του σούπερ κυκλώνα στον Κόλπο της Βεγγάλης.
REUTERS / RUPAK DE CHOWDHURI

Επιστήμονας του Μετεορολογικού Τμήματος αναλύει τα δεδομένα του επερχόμενου κυκλώνα σε συνέντευξη τύπου στην Καλκούτα. Οι αρχές της Ινδίας έχουν αρχίσει να απομακρύνουν εκατομμύρια ανθρώπους κατά μήκος των ανατολικών ακτών εν όψει του σούπερ κυκλώνα στον Κόλπο της Βεγγάλης.

Αποχαιρετισμός στη Βραζιλία. Στιγμιότυπο από την κηδεία της Antonia Rodrigues, που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, σε κοιμητήριο του Ρίο ντε Τζανέιρο. Η πανδημία του νέου κορωνοϊού εξαπλώνεται ρ αγδαία εξαπλώνεται στη Βραζιλία, όπου τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ξεπερνούν πλέον και της Βρετανίας, γεγονός που φέρνει τη χώρα πρώτη στη σχετική λίστα μετά τις ΗΠΑ και τη Ρωσία.   
REUTERS / RICARDO MORAES

Στιγμιότυπο από την κηδεία της Antonia Rodrigues, που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, σε κοιμητήριο του Ρίο ντε Τζανέιρο. Η πανδημία του νέου κορωνοϊού εξαπλώνεται ρ αγδαία εξαπλώνεται στη Βραζιλία, όπου τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ξεπερνούν πλέον και της Βρετανίας, γεγονός που φέρνει τη χώρα πρώτη στη σχετική λίστα μετά τις ΗΠΑ και τη Ρωσία.   

Γυρίσματα στο Τόκιο. Youtubers με μάσκες γουρουνιών γυρίζουν βίντεο σε σχεδόν άδεια, λόγω κορωνοϊού, εμπορική περιοχή στο Τόκιο (Ιαπωνία). 
REUTERS / KIM KYUNG-HOON

Youtubers με μάσκες γουρουνιών γυρίζουν βίντεο σε σχεδόν άδεια, λόγω κορωνοϊού, εμπορική περιοχή στο Τόκιο (Ιαπωνία). 

Τέχνη που ευγνωμονεί. Τοιχογραφία αφιερωμένη στο υγειονομικό προσωπικό της πρώτης γραμμής στη μάχη κατά του κορωνοϊού είναι ζωγραφισμένη σε τοίχο στη Μόσχα (Ρωσία). 
REUTERS / EVGENIA NOVOZHENINA

Τοιχογραφία αφιερωμένη στο υγειονομικό προσωπικό της πρώτης γραμμής στη μάχη κατά του κορωνοϊού είναι ζωγραφισμένη σε τοίχο στη Μόσχα (Ρωσία). 

Οι... κόντρες δεν ευνοούν τις αποστάσεις. Δεύτερη φορά μέσα στον μήνα το τοπικό κοινοβούλιο του Χονγκ Κονγκ μετατράπηκε σε ρινγκ. Διαδηλωτές κατάφεραν και μπήκαν στην αίθουσα της ολομέλειας, ενώ συνεδρίαζε για έναν αμφιλεγόμενο νόμο που θα επιβάλει αυστηρές ποινές σε όποιον προσβάλλει τον εθνικό ύμνο της Κίνας. Βουλευτές και διαδηλωτές ήρθαν στα χέρια. Οι πολιτικές εντάσεις δεν ευνοούν τις σωματικές αποστάσεις. Οι μάσκες πέφτουν, οι διαδηλώσεις στο Χονγκ Κονγκ εδώ και έναν χρόνο αντέχουν.
REUTERS / TYRONE SIU

Δεύτερη φορά μέσα στον μήνα το τοπικό κοινοβούλιο του Χονγκ Κονγκ μετατράπηκε σε ρινγκ. Διαδηλωτές κατάφεραν και μπήκαν στην αίθουσα της ολομέλειας, ενώ συνεδρίαζε για έναν αμφιλεγόμενο νόμο που θα επιβάλει αυστηρές ποινές σε όποιον προσβάλλει τον εθνικό ύμνο της Κίνας. Βουλευτές και διαδηλωτές ήρθαν στα χέρια. Οι πολιτικές εντάσεις δεν ευνοούν τις σωματικές αποστάσεις. Οι μάσκες πέφτουν, οι διαδηλώσεις στο Χονγκ Κονγκ εδώ και έναν χρόνο αντέχουν.