Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020 16:42

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 14 Μαΐου 2020.

Βιτρίνες- φαντάσματα. Μία γυναίκα περνάει μπροστά από βιτρίνα με καλυμμένες κούκλες καθώς τα καταστήματα στη Σιγκαπούρη παραμένουν ακόμα κλειστά. 
REUTERS / EDGAR SU

Μία γυναίκα περνάει μπροστά από βιτρίνα με καλυμμένες κούκλες καθώς τα καταστήματα στη Σιγκαπούρη παραμένουν ακόμα κλειστά. 

Οι ταλαιπωρημένοι του κορωνοϊού. Το αγοράκι μιας μετανάστριας εργάτριας πίνει νερό καθώς το κρατάει η μητέρα του η οποία περιμένει στην ουρά το τρένο, στην Αχμπανταμπάντ, για να γυρίσουν σπίτι τους στην πολιτεία Ούταρ Πραντές, έπειτα από την περιορισμένη επανέναρξη των μετακινήσεων στην Ινδία. 
REUTERS / AMIT DAVE

Το αγοράκι μιας μετανάστριας εργάτριας πίνει νερό καθώς το κρατάει η μητέρα του η οποία περιμένει στην ουρά το τρένο, στην Αχμπανταμπάντ, για να γυρίσουν σπίτι τους στην πολιτεία Ούταρ Πραντές, έπειτα από την περιορισμένη επανέναρξη των μετακινήσεων στην Ινδία. 

Ουρές για τα διαγνωστικά τεστ στη Βουχάν. Εργαζόμενοι εργοστασίου στη Βουχάν στήνονται στην ουρά προκειμένου να υποβληθούν σε διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό. Η Κίνα συμπλήρωσε ένα μήνα χωρίς να καταγράψει κανέναν θάνατο από τον νέο κορωνοϊό.
EPA / LI KE

Εργαζόμενοι εργοστασίου στη Βουχάν στήνονται στην ουρά προκειμένου να υποβληθούν σε διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό. Η Κίνα συμπλήρωσε ένα μήνα χωρίς να καταγράψει κανέναν θάνατο από τον νέο κορωνοϊό.

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη Λάρισας. Ένταση και επεισόδια στη Νέα Σμύρνη Λάρισας, όπου έφτασε όχημα του ΕΟΔΥ και ένα λεωφορείο για την μεταφορά από τον οικισμό των Ρομά στην «Αρωγή» των 35 ανθρώπων που βρέθηκαν θετικοί στον Covid19. 
Eurokinissi / EUROKINISSI

Ένταση και επεισόδια στη Νέα Σμύρνη Λάρισας, όπου έφτασε όχημα του ΕΟΔΥ και ένα λεωφορείο για την μεταφορά από τον οικισμό των Ρομά στην «Αρωγή» των 35 ανθρώπων που βρέθηκαν θετικοί στον Covid19. 

Ομόφωνα ένοχοι οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση Τοπαλούδη. Συγκέντρωση αλληλέγγυων και φεμινιστικών οργανώσεων εν αναμονη της δικαστικής απόφασης στη δίκη της Ελένης Τοπαλούδη στην οποία κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού. 
Eurokinissi / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Συγκέντρωση αλληλέγγυων και φεμινιστικών οργανώσεων εν αναμονη της δικαστικής απόφασης στη δίκη της Ελένης Τοπαλούδη στην οποία κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού. 

Βιτρίνες που εμπνέουν . Ένας άνδρας στο Λονδίνο περνάει μπροστά από κλειστό μαγάζι στου οποίου τη βιτρίνα είναι γραμμένη η φράση «Χρησιμοποίησε το σήμερα για να σχεδιάσεις το αύριο». 
EPA / ANDY RAIN

Ένας άνδρας στο Λονδίνο περνάει μπροστά από κλειστό μαγάζι στου οποίου τη βιτρίνα είναι γραμμένη η φράση «Χρησιμοποίησε το σήμερα για να σχεδιάσεις το αύριο». 

Εφημερίες στη Βουδαπέστη . Μια ομάδα γιατρών και νοσηλευτών διακρίνεται σε ένα καθρέφτη καθώς κατεβαίνει τις σκάλες ενός ορόφου για να επισκεφτεί το τμήμα ορθοπεδικής για τον κορωνοϊό του νοσοκομείου St. Janos στην Βουδαπέστη (Ουγγαρία). 
EPA / Zoltan Balogh

Μια ομάδα γιατρών και νοσηλευτών διακρίνεται σε ένα καθρέφτη καθώς κατεβαίνει τις σκάλες ενός ορόφου για να επισκεφτεί το τμήμα ορθοπεδικής για τον κορωνοϊό του νοσοκομείου St. Janos στην Βουδαπέστη (Ουγγαρία). 

Συνασπισμοί στη Βαλτική . Υπάλληλος μετακινεί τα εμπόδια στην περιοχή Ikla στα σύνορα μεταξύ Εσθονίας και Λετονίας. Τρεις χώρες της Βαλτικής, Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία, συμφώνησαν σήμερα στο άνοιγμα των μεταξύ τους συνόρων δημιουργώντας την πρώτη «ταξιδιωτική φούσκα» εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και επιτρέποντας σε πολίτες και κατοίκους να ταξιδεύουν ελεύθερα μεταξύ των τριών χωρών και εντός ενός ασφαλούς ταξιδιωτικού «διαδρόμου». 
REUTERS / INTS KALNINS

Υπάλληλος μετακινεί τα εμπόδια στην περιοχή Ikla στα σύνορα μεταξύ Εσθονίας και Λετονίας. Τρεις χώρες της Βαλτικής, Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία, συμφώνησαν σήμερα στο άνοιγμα των μεταξύ τους συνόρων δημιουργώντας την πρώτη «ταξιδιωτική φούσκα» εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και επιτρέποντας σε πολίτες και κατοίκους να ταξιδεύουν ελεύθερα μεταξύ των τριών χωρών και εντός ενός ασφαλούς ταξιδιωτικού «διαδρόμου». 

Ξεφυλλίζοντας τη συμφορά. Η δημοσιογράφος  Daniela Taiocchi ξεφυλλίζει την τοπική ιταλική εφημερίδα από το Μπέργκαμο, «L
REUTERS / FLAVIO LO SCALZO

Η δημοσιογράφος  Daniela Taiocchi ξεφυλλίζει την τοπική ιταλική εφημερίδα από το Μπέργκαμο, «L'Eco» (Η Ηχώ), με δέκα σελίδες νεκρολογίες ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό. 

Βραζιλία: Θλιβερό ρεκόρ θανάτων. Συνεργείο προετοιμάζει κουτιά για φέρετρα στο δημοτικό νεκροταφείο Sao Pedro στο Σάο Πάολο. Το προηγούμενο 24ωρο καταγράφηκαν στη Βραζιλία ακόμη 844 νέοι θάνατοι εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοΐού, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας. Επίσης επιβεβαιώθηκαν 13.944 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.
REUTERS / AMANDA PEROBELLI

Συνεργείο προετοιμάζει κουτιά για φέρετρα στο δημοτικό νεκροταφείο Sao Pedro στο Σάο Πάολο. Το προηγούμενο 24ωρο καταγράφηκαν στη Βραζιλία ακόμη 844 νέοι θάνατοι εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοΐού, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας. Επίσης επιβεβαιώθηκαν 13.944 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.