Multimedia

Ιανουάριος: Οι καλύτερες φωτογραφίες του μήνα

Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 11:40

Πώς ξεκίνησε φωτογραφικά η νέα χρονιά; Από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, την επιχείρηση στο Κουκάκι, την διάσκεψη για τη Λιβύη στο Βερολίνο και την υποδοχή του Χαλίφα Χάφταρ στην Αθήνα μέχρι τις πυρκαγιές στην Αυστραλία, την επιδημία του νέου κοροναϊού, το επίσημο αντίο της Μεγάλης Βρετανίας και την ξαφνική απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ αυτά είναι τα καλύτερα και πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του μήνα που μόλις έκλεισε.

January Best . 1 Ιανουαρίου 2020: Πυροτεχνήματα στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, στο Παρίσι. 
REUTERS / Benoit Tessier

1 Ιανουαρίου 2020: Πυροτεχνήματα στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, στο Παρίσι. 

January Best .  31 Ιανουαρίου 2020: Και επίσημα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης η Μεγάλη Βρετανία. 
Olivier Hoslet/Pool via Reuters

 31 Ιανουαρίου 2020: Και επίσημα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης η Μεγάλη Βρετανία. 

January Best . 19 Ιανουαρίου 2020: Στιγμιότυπο από τη Διάσκεψη για τη Λιβύη στο Βερολίνο. 
EPA / OMER MESSINGER

19 Ιανουαρίου 2020: Στιγμιότυπο από τη Διάσκεψη για τη Λιβύη στο Βερολίνο. 

January Best . 7 Ιανουαρίου 2020: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο.
INTIME NEWS / ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

7 Ιανουαρίου 2020: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

January Best . 17 Ιανουαρίου 2020: Χαλαρή στιγμή από τη συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίνου Δένδια με τον επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), Χαλίφα Χάφταρ. 
Eurokinissi / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

17 Ιανουαρίου 2020: Χαλαρή στιγμή από τη συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίνου Δένδια με τον επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), Χαλίφα Χάφταρ. 

January Best . 23 Ιανουαρίου 2020: Το τετ-α-τετ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιβάνκα Τραμπ στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), στο Νταβός της Ελβετίας.  
Eurokinissi / ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

23 Ιανουαρίου 2020: Το τετ-α-τετ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ιβάνκα Τραμπ στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), στο Νταβός της Ελβετίας. 

 

January Best . 28 Ιανουαρίου 2020: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κλείνει το μάτι στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου κατά την επίσημη παρουσίαση του ειρηνευτικού σχεδίου για τη Μέση Ανατολή στον Λευκό Οίκο. 
REUTERS / Brendan McDermid

28 Ιανουαρίου 2020: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κλείνει το μάτι στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου κατά την επίσημη παρουσίαση του ειρηνευτικού σχεδίου για τη Μέση Ανατολή στον Λευκό Οίκο. 

January Best . 28 Ιανουαρίου 2020: Παλαιστίνιος στη Χεβρώνα, της Δυτικής Όχθης, τοποθετεί ένα παπούτσι σε τηλεοπτική οθόνη που μεταδίδει τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να παρουσιάζει το φιλόδοξο ειρηνευτικό σχέδιό του για τη Μέση Ανατολή. 
REUTERS / Mussa Qawasma

28 Ιανουαρίου 2020: Παλαιστίνιος στη Χεβρώνα, της Δυτικής Όχθης, τοποθετεί ένα παπούτσι σε τηλεοπτική οθόνη που μεταδίδει τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να παρουσιάζει το φιλόδοξο ειρηνευτικό σχέδιό του για τη Μέση Ανατολή. 

January Best . 24 Ιανουαρίου 2020: Ενθουσιασμένη με το δώρο της η Άγκελα Μέρκελ κατά τη συνάντησή της με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη.  
REUTERS / POOL New

24 Ιανουαρίου 2020: Ενθουσιασμένη με το δώρο της η Άγκελα Μέρκελ κατά τη συνάντησή της με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη.  

January Best . 14 Ιανουαρίου 2020: Ο πρώην πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και γενικός διευθυντής της Nissan και της Renault Κάρλος Γκοσν, ο οποίος τελούσε σε κατ’ οίκον περιορισμό στην Ιαπωνία όπου αναμενόταν να δικαστεί το 2020 για κατάχρηση και άλλα οικονομικά αδικήματα, και η σύζυγός του Κάρολε Γκοσν ποζάρουν στο φακό του Reuters από τη Βηρυτό όπου και διέφυγαν.  
REUTERS / Mohamed Azakir

14 Ιανουαρίου 2020: Ο πρώην πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και γενικός διευθυντής της Nissan και της Renault Κάρλος Γκοσν, ο οποίος τελούσε σε κατ’ οίκον περιορισμό στην Ιαπωνία όπου αναμενόταν να δικαστεί το 2020 για κατάχρηση και άλλα οικονομικά αδικήματα, και η σύζυγός του Κάρολε Γκοσν ποζάρουν στο φακό του Reuters από τη Βηρυτό όπου και διέφυγαν.  

January Best . 24 Ιανουαρίου 2020: Σέλφι με τον πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της Βενεζουέλας και μεταβατικό πρόεδρο της χώρας, Χουάν Γκουαϊδό, βγάζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντηση που είχε μαζί του στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.
INTIME NEWS / ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

24 Ιανουαρίου 2020: Σέλφι με τον πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της Βενεζουέλας και μεταβατικό πρόεδρο της χώρας, Χουάν Γκουαϊδό, βγάζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντηση που είχε μαζί του στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

January Best . 22 Ιανουαρίου 2020: Επίδοση στην εκλεγείσα Προέδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου του αποτελέσματος της ψηφοφορίας στη Βουλή. 
Wassilis Aswestopoulos / POOL EF /

22 Ιανουαρίου 2020: Επίδοση στην εκλεγείσα Προέδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου του αποτελέσματος της ψηφοφορίας στη Βουλή. 

January Best . 13 Ιανουαρίου 2020: Στο πλευρό της Κούλας Τοπαλούδη η Μάγδα Φύσσα έξω από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας όπου δικάζεται η υπόθεση της δολοφονίας και βιασμού της 21χρονης φοιτήτριας από τη Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη.
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

13 Ιανουαρίου 2020: Στο πλευρό της Κούλας Τοπαλούδη η Μάγδα Φύσσα έξω από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας όπου δικάζεται η υπόθεση της δολοφονίας και βιασμού της 21χρονης φοιτήτριας από τη Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη.

January Best . 12 Ιανουαρίου 2020: Κόσμος στο Τορόντο του Καναδά θρηνεί για τα 176 θύματα από την κατά λάθος κατάρριψη του Boeing 737 της Ukraine International Airlines (UIA) από το Ιράν. 
REUTERS / Carlos Osorio

12 Ιανουαρίου 2020: Κόσμος στο Τορόντο του Καναδά θρηνεί για τα 176 θύματα από την κατά λάθος κατάρριψη του Boeing 737 της Ukraine International Airlines (UIA) από το Ιράν. 

January Best . 24 Ιανουαρίου 2020: Η Μάγδα Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής. 
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

24 Ιανουαρίου 2020: Η Μάγδα Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής. 

January Best . 26 Ιανουαρίου 2020: Ένας άνδρας θρηνεί κατά τη διάρκεια κηδείας ενός εκ των θυμάτων του σεισμού των 6,8 βαθμών που έπληξε την επαρχία Ελαζίγ της ανατολικής Τουρκίας αφήνοντας πίσω 41 νεκρούς. 
REUTERS / Umit Bektas

26 Ιανουαρίου 2020: Ένας άνδρας θρηνεί κατά τη διάρκεια κηδείας ενός εκ των θυμάτων του σεισμού των 6,8 βαθμών που έπληξε την επαρχία Ελαζίγ της ανατολικής Τουρκίας αφήνοντας πίσω 41 νεκρούς. 

January Best . 25 Ιανουαρίου 2020: Διασώστης εντοπίζει ένα παιδί ζωντανό στα συντρίμμια ενός κτιρίου στην πόλη Έλαζιγ, στην Τουρκία.  
via REUTERS / Handout .

25 Ιανουαρίου 2020: Διασώστης εντοπίζει ένα παιδί ζωντανό στα συντρίμμια ενός κτιρίου στην πόλη Έλαζιγ, στην Τουρκία.  

January Best . 26 Ιανουαρίου 2020: Η επιζήσασα του στρατοπέδου συγκέντρωσης Μπέργκεν-Μπέλσεν, Ρόζι Σαλτιέλ, καταθέτει στεφάνι στο μνημείο του Ολοκαυτώματος της Θεσσαλονίκης κατά την διάρκεια εκδήλωσης για την Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος. 
Konstantinos Tsakalidis / SOOC /

26 Ιανουαρίου 2020: Η επιζήσασα του στρατοπέδου συγκέντρωσης Μπέργκεν-Μπέλσεν, Ρόζι Σαλτιέλ, καταθέτει στεφάνι στο μνημείο του Ολοκαυτώματος της Θεσσαλονίκης κατά την διάρκεια εκδήλωσης για την Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος. 

January Best . 27 Ιανουαρίου 2020: Επιζώντες του Άουσβιτς επισκέπτονται το πρώην στρατόπεδο συγκέντρωσης 75 χρόνια μετά την απελευθέρωση, κατά τη Διεθνή Ημέρα μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος. 
REUTERS / ALEKSANDRA SZMIGIEL

27 Ιανουαρίου 2020: Επιζώντες του Άουσβιτς επισκέπτονται το πρώην στρατόπεδο συγκέντρωσης 75 χρόνια μετά την απελευθέρωση, κατά τη Διεθνή Ημέρα μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος. 

January Best . 28 Ιανουαρίου 2020: Κόσμος συγκινημένος έχει συγκεντρωθεί μπροστά από τοιχογραφία στο Λος Άντζελες που εικονίζει τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του Τζιάνα οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν κατέπεσε στην περιοχή Καλαμπάσας, στο Λ.Α.
REUTERS / Kyle Grillot

28 Ιανουαρίου 2020: Κόσμος συγκινημένος έχει συγκεντρωθεί μπροστά από τοιχογραφία στο Λος Άντζελες που εικονίζει τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του Τζιάνα οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν κατέπεσε στην περιοχή Καλαμπάσας, στο Λ.Α.

January Best . 17 Ιανουαρίου 2020: Ακτιβίστρια της Greenpeace συμμετέχει σε διαδήλωση για τις πηγές νερού στο Σαντιάγο της Χιλής. 
REUTERS / Edgard Garrido

17 Ιανουαρίου 2020: Ακτιβίστρια της Greenpeace συμμετέχει σε διαδήλωση για τις πηγές νερού στο Σαντιάγο της Χιλής. 

January Best . 22 Ιανουαρίου 2020: Η Ρόζι ντε Πάλμα φιλάει τον Ζαν Πολ Γκοτιέ στην τελευταία του επίδειξη μόδας στο Παρίσι με την οποία ο διάσημος σχεδιαστής αποχαιρέτησε τον κόσμο της μόδας. 
REUTERS / Charles Platiau

22 Ιανουαρίου 2020: Η Ρόζι ντε Πάλμα φιλάει τον Ζαν Πολ Γκοτιέ στην τελευταία του επίδειξη μόδας στο Παρίσι με την οποία ο διάσημος σχεδιαστής αποχαιρέτησε τον κόσμο της μόδας. 

January Best . 7 Ιανουαρίου 2020: Την πρώτη εμφάνιση του 2020 κάνουν Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι στο Canada House του Λονδίνου. Μόλις μία μέρα νωρίτερα είχαν ανακοινώσει την πρόθεσή τους να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.
REUTERS / Toby Melville

7 Ιανουαρίου 2020: Την πρώτη εμφάνιση του 2020 κάνουν Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι στο Canada House του Λονδίνου. Μόλις μία μέρα νωρίτερα είχαν ανακοινώσει την πρόθεσή τους να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

January Best . 24 Ιανουαρίου 2020: Η 17χρονη Σουηδή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ συμμετέχει σε διαδήλωση για το περιβάλλον στο Νταβός της Ελβετίας και ο φακός την συλλαμβάνει σε μία όχι ιδιαίτερα κολακευτική πόζα. 
REUTERS / Denis Balibouse

24 Ιανουαρίου 2020: Η 17χρονη Σουηδή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ συμμετέχει σε διαδήλωση για το περιβάλλον στο Νταβός της Ελβετίας και ο φακός την συλλαμβάνει σε μία όχι ιδιαίτερα κολακευτική πόζα. 

January Best . 7 Ιανουαρίου 2020: Ο Simon Adamczyk διασώζει ένα κοάλα από τις πυρκαγιές σε δάσος στο νησί Καγκουρό (Kangaroo Island) της Αυστραλίας. 
REUTERS / Stringer .

7 Ιανουαρίου 2020: Ο Simon Adamczyk διασώζει ένα κοάλα από τις πυρκαγιές σε δάσος στο νησί Καγκουρό (Kangaroo Island) της Αυστραλίας. 

January Best . 15 Ιανουαρίου 2020: Μικρά καγκουρό που ορφάνεψαν λόγω διαφορετικών συγκυριών (επιθέσεις σκύλων, τροχαία ατυχήματα, πυρκαγιές, ξηρασίες) δέχονται τις περιποιήσεις των γιτρών στο Australia Zoo Wildlife Hospital. 
REUTERS / Stringer .

15 Ιανουαρίου 2020: Μικρά καγκουρό που ορφάνεψαν λόγω διαφορετικών συγκυριών (επιθέσεις σκύλων, τροχαία ατυχήματα, πυρκαγιές, ξηρασίες) δέχονται τις περιποιήσεις των γιτρών στο Australia Zoo Wildlife Hospital. 

January Best . 16 Ιανουαρίου 2020: Ένα κοάλα γλείφει το νερό της βροχής από το δρόμο για να δροσιστεί σε περιοχή της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία.Οι βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Νότιας Ουαλίας, όπου βρίσκονται τα μεγαλύτερα μέτωπα, βελτίωσαν την ποιότητα του αέρα. 
PAMELA SCHRAMM via REUTERS / Social Media

16 Ιανουαρίου 2020: Ένα κοάλα γλείφει το νερό της βροχής από το δρόμο για να δροσιστεί σε περιοχή της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία.Οι βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Νότιας Ουαλίας, όπου βρίσκονται τα μεγαλύτερα μέτωπα, βελτίωσαν την ποιότητα του αέρα. 

January Best . 14 Ιανουαρίου 2020: Άνδρας διασχίζει ένα δρόμο σκεπασμένο με ηφαιστειακή τέφρα καθώς το ηφαίστειο Ταάλ, στις Φιλιππίνες, «ξύπνησε», μερικές μέρες νωρίτερα, αναγκάζοντας σε άμεση εκκένωση από την περιοχή 8.000 ανθρώπους.
REUTERS / Eloisa Lopez

14 Ιανουαρίου 2020: Άνδρας διασχίζει ένα δρόμο σκεπασμένο με ηφαιστειακή τέφρα καθώς το ηφαίστειο Ταάλ, στις Φιλιππίνες, «ξύπνησε», μερικές μέρες νωρίτερα, αναγκάζοντας σε άμεση εκκένωση από την περιοχή 8.000 ανθρώπους.

January Best . 27 Ιανουαρίου 2020: Ο Κινέζος πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ επισκέπτεται νοσοκομείο στη Βουχάν με ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό. 
REUTERS / Stringer .

27 Ιανουαρίου 2020: Ο Κινέζος πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ επισκέπτεται νοσοκομείο στη Βουχάν με ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό. 

January Best . 29 Ιανουαρίου 2020: Εργασίες απολύμανσης στην κινεζική επαρχία Σαντόνγκ καθώς εξαπλώνεται η επιδημία του κοροναϊού. 
REUTERS / Stringer .

29 Ιανουαρίου 2020: Εργασίες απολύμανσης στην κινεζική επαρχία Σαντόνγκ καθώς εξαπλώνεται η επιδημία του κοροναϊού. 

January Best . 16 Ιανουαρίου 2020: Πρόσφυγες από το Αφγανιστάν προσπαθούν να ζεσταθούν σε φωτιά που έχουν ανάψει σε βραχώδη παραλία κοντά στο χωριό Καλό Λιμάνι στη Λέσβο. 
REUTERS / Giorgos Moutafis

16 Ιανουαρίου 2020: Πρόσφυγες από το Αφγανιστάν προσπαθούν να ζεσταθούν σε φωτιά που έχουν ανάψει σε βραχώδη παραλία κοντά στο χωριό Καλό Λιμάνι στη Λέσβο. 

January Best . 22 Ιανουαρίου 2020: Συγκέντυρωση διαμαρτυρίας στην Μυτιλήνη κατά την διάρκεια γενικής απεργίας στη Λέσβ με αίτημα την άμεση και μαζική αποσυμφόρηση των νησιών με μεταφορά των προσφύγων-μεταναστών στην ηπειρωτική χώρα και ισοκατανομή σε δομές φιλοξενίας με ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης. 
INTIME NEWS / ΛΑΓΟΥΤΑΡΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

22 Ιανουαρίου 2020: Συγκέντυρωση διαμαρτυρίας στην Μυτιλήνη κατά την διάρκεια γενικής απεργίας στη Λέσβ με αίτημα την άμεση και μαζική αποσυμφόρηση των νησιών με μεταφορά των προσφύγων-μεταναστών στην ηπειρωτική χώρα και ισοκατανομή σε δομές φιλοξενίας με ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης. 

January Best . 11 Ιανουαρίου 2020: Στιγμιότυπο από την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης κατειλημμένου κτιρίου στο Κουκάκι.
Eurokinissi / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

11 Ιανουαρίου 2020: Στιγμιότυπο από την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης κατειλημμένου κτιρίου στο Κουκάκι.

January Best . 11 Ιανουαρίου 2020: Στιγμιότυπο από την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης κατειλημμένου κτιρίου στο Κουκάκι.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

11 Ιανουαρίου 2020: Στιγμιότυπο από την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης κατειλημμένου κτιρίου στο Κουκάκι.

January Best . 20 Ιανουαρίου 2020: Μέλος της Εθνικής Φρουράς του Μεξικού συλλαμβάνει στα σύνορα μεταξύ Γουατεμάλας και Μεξικού μετανάστη που ταξιδεύει με καραβάνι από τη Γουατεμάλα προς τις ΗΠΑ. 
REUTERS / Jose Torres

20 Ιανουαρίου 2020: Μέλος της Εθνικής Φρουράς του Μεξικού συλλαμβάνει στα σύνορα μεταξύ Γουατεμάλας και Μεξικού μετανάστη που ταξιδεύει με καραβάνι από τη Γουατεμάλα προς τις ΗΠΑ. 

January Best . 19 Ιανουαρίου 2020: Στιγμιότυπο από την επίθεση στον φωτορεπόρτερ Τhomas Jacobi κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης κατά της μετανάστευσης στο Σύνταγμα. Η Ένωση Ξένων Ανταποκριτών καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε ο φωτορεπόρτερ και μέλος της ζητώντας από τις αρχές να ταυτοποιήσουν τους υπαιτίους.
Frangiskos Samsas / SOOC

19 Ιανουαρίου 2020: Στιγμιότυπο από την επίθεση στον φωτορεπόρτερ Τhomas Jacobi κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης κατά της μετανάστευσης στο Σύνταγμα. Η Ένωση Ξένων Ανταποκριτών καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε ο φωτορεπόρτερ και μέλος της ζητώντας από τις αρχές να ταυτοποιήσουν τους υπαιτίους.

January Best . 27 Ιανουαρίου 2020: Διαδηλώτρια κρατάει από το χέρι στρατιώτη κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά της πολιτικής ελίτ στη Βηρυτό του Λιβάνου. 
REUTERS / Aziz Taher

27 Ιανουαρίου 2020: Διαδηλώτρια κρατάει από το χέρι στρατιώτη κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά της πολιτικής ελίτ στη Βηρυτό του Λιβάνου. 

January Best . 25 Ιανουαρίου 2020: Συλλαλητήριο εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ εναντίον των σχεδίων της κυβέρνησης για εκποίηση της εταιρείας. 
Eurokinissi / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

25 Ιανουαρίου 2020: Συλλαλητήριο εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ εναντίον των σχεδίων της κυβέρνησης για εκποίηση της εταιρείας. 

January Best . 16 Ιανουαρίου 2020: Τεράστιοι αρκούδοι διακρίνονται πάνω από τις αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Παρίσι κατά των μεταρρυθμίσεων στο συνταξιοδοτικό. 
REUTERS / Benoit Tessier

16 Ιανουαρίου 2020: Τεράστιοι αρκούδοι διακρίνονται πάνω από τις αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Παρίσι κατά των μεταρρυθμίσεων στο συνταξιοδοτικό. 

January Best . 15 Ιανουαρίου 2020: Καραβάνι μεταναστών από την Ονδούρα ταξιδεύουν προς τις ΗΠΑ. 
REUTERS / Stringer .

15 Ιανουαρίου 2020: Καραβάνι μεταναστών από την Ονδούρα ταξιδεύουν προς τις ΗΠΑ. 

January Best . 14 Ιανουαρίου 2020: Μαθητές περιμένουν στην ουρά για το μάθημά τους μέσα σε λεωφορείο στην πόλη Αλ Μπαμπ (al-Bab) της Συρίας. 
REUTERS / Khalil Ashawi

14 Ιανουαρίου 2020: Μαθητές περιμένουν στην ουρά για το μάθημά τους μέσα σε λεωφορείο στην πόλη Αλ Μπαμπ (al-Bab) της Συρίας. 

January Best . 25 Ιανουαρίου 2020: Στιγμιότυπο από τους εορτασμούς για την κινεζική πρωτοχρονιά στη Μανίλα. 
REUTERS / Eloisa Lopez

25 Ιανουαρίου 2020: Στιγμιότυπο από τους εορτασμούς για την κινεζική πρωτοχρονιά στη Μανίλα. 

January Best . 8 Ιανουαρίου 2020: Καθημερινό στιγμιότυπο από κεντρικό δρόμο της Αθήνας. 
George Vitsaras / SOOC /

8 Ιανουαρίου 2020: Καθημερινό στιγμιότυπο από κεντρικό δρόμο της Αθήνας. 

January Best . 22 Ιανουαρίου 2020: Ο Αλέξης Τσίπρας ψηφίζει στην ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη στη Βουλή για την ανάδειξη ΠτΔ. Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου έλαβε τις ψήφους των έλαβε τις ψήφους των βουλευτών της Ν.Δ., του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος Αλλαγής, ενώ «παρών» δήλωσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ, της Ελληνικής Λύσης και του ΜέΡΑ (συνολικά 33 βουλευτές). 
INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

22 Ιανουαρίου 2020: Ο Αλέξης Τσίπρας ψηφίζει στην ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη στη Βουλή για την ανάδειξη ΠτΔ. Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου έλαβε τις ψήφους των έλαβε τις ψήφους των βουλευτών της Ν.Δ., του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος Αλλαγής, ενώ «παρών» δήλωσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ, της Ελληνικής Λύσης και του ΜέΡΑ (συνολικά 33 βουλευτές). 

January Best . 31 Ιανουαρίου 2020:  Στιγμιότυπο από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νέας Δημοκρατίας. 
INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

31 Ιανουαρίου 2020:  Στιγμιότυπο από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νέας Δημοκρατίας. 

January Best . 22 Ιανουαρίου 2020: Στιγμιότυπο από την φανερή, ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου αναδείχθηκε με ευρεία πλειοψηφία και 261 ψήφους Πρόεδρος της Δημοκρατίας και θα διαδεχθεί τον Προκόπη Παυλόπουλο στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα. Είναι η πρώτη γυναίκα που ανέρχεται στον προεδρικό θώκο στην Ελλάδα.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

22 Ιανουαρίου 2020: Στιγμιότυπο από την φανερή, ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου αναδείχθηκε με ευρεία πλειοψηφία και 261 ψήφους Πρόεδρος της Δημοκρατίας και θα διαδεχθεί τον Προκόπη Παυλόπουλο στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα. Είναι η πρώτη γυναίκα που ανέρχεται στον προεδρικό θώκο στην Ελλάδα.

January Best . 16 Ιανουαρίου 2020: Διαδηλωτές στο Κάπιτολ Χιλ, στην Ουάσινγκτον, ζητούν την απομάκρυνση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
REUTERS / Michael McCoy

16 Ιανουαρίου 2020: Διαδηλωτές στο Κάπιτολ Χιλ, στην Ουάσινγκτον, ζητούν την απομάκρυνση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

January Best . 23 Ιανουαρίου 2020: Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία του σχεδιαστή Yuima Nakazato για την επίδειξη μόδας Haute Couture Άνοιξη/Καλοκαίρο 2020 στο Παρίσι. 
REUTERS / Francois Lenoir

23 Ιανουαρίου 2020: Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία του σχεδιαστή Yuima Nakazato για την επίδειξη μόδας Haute Couture Άνοιξη/Καλοκαίρο 2020 στο Παρίσι. 

January Best . 20 Ιανουαρίου 2020: Μέλη της κινεζικής ακαδημίας κουν φου «Wudang wushu» παρουσιάζουν ένα παραδοσιακό σόου για το «Φεστιβάλ της Άνοιξης» στο Αμμάν της Ιορδανίας. 
REUTERS / Muhammad Hamed

20 Ιανουαρίου 2020: Μέλη της κινεζικής ακαδημίας κουν φου «Wudang wushu» παρουσιάζουν ένα παραδοσιακό σόου για το «Φεστιβάλ της Άνοιξης» στο Αμμάν της Ιορδανίας. 

January Best . 10 Ιανουαρίου 2020: Πανσέληνος στο Γκλάστονμπερι της Αγγλίας. 
REUTERS / Peter Cziborra

10 Ιανουαρίου 2020: Πανσέληνος στο Γκλάστονμπερι της Αγγλίας. 

January Best . 9 Ιανουαρίου 2020: Εορταστικές εκδηλώσεις για την νέα κινέζικη χρονιά, την χρονιά του αρουραίου, στην Τεχνόπολη. 
Nikos Libertas / SOOC /

9 Ιανουαρίου 2020: Εορταστικές εκδηλώσεις για την νέα κινέζικη χρονιά, την χρονιά του αρουραίου, στην Τεχνόπολη. 

January Best . 12 Ιανουαρίου 2020: Κόσμος συμμετέχει στο διαγωνισμό στη «No Pants Subway Ride» Νέα Υόρκη. Σε ελεύθερη μετάφραση, ταξίδι χωρίς παντελόνι.  
REUTERS / Brendan McDermid

12 Ιανουαρίου 2020: Κόσμος συμμετέχει στο διαγωνισμό στη «No Pants Subway Ride» Νέα Υόρκη. Σε ελεύθερη μετάφραση, ταξίδι χωρίς παντελόνι.