Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 17:09

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2020.

Διαδηλώσεις στη Γαλλία. Φεμινίστριες συμμετέχουν στις διαδηλώσεις στο Παρίσι κατά της μεταρρύθμισης στις συντάξεις. 
REUTERS / CHRISTIAN HARTMANN

Φεμινίστριες συμμετέχουν στις διαδηλώσεις στο Παρίσι κατά της μεταρρύθμισης στις συντάξεις. 

Γκριμάτσες στο Νταβός . Η 17χρονη Σουηδή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ συμμετέχει σε διαδήλωση για το περιβάλλον στο Νταβός της Ελβετίας και ο φακός την συλλαμβάνει σε μία όχι ιδιαίτερα κολακευτική πόζα. 
REUTERS / Denis Balibouse

Η 17χρονη Σουηδή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ συμμετέχει σε διαδήλωση για το περιβάλλον στο Νταβός της Ελβετίας και ο φακός την συλλαμβάνει σε μία όχι ιδιαίτερα κολακευτική πόζα. 

Σέλφι με τη νέα κυβέρνηση . Η πρωθυπουργός της Νορβηγίας Έρνα Σόλμπεργκ βγάζει σέλφι με τη νέα κυβέρνηση της χώρας στο Όσλο. 
via REUTERS / Norsk Telegrambyra AS

Η πρωθυπουργός της Νορβηγίας Έρνα Σόλμπεργκ βγάζει σέλφι με τη νέα κυβέρνηση της χώρας στο Όσλο. 

Κοροναϊός: Το Πεκίνο ακυρώνει τις μεγάλες δημόσιες εκδηλώσεις για το Νέο Έτος. Εργάτες ξεστολίζουν στο Ditan Park του Πεκίνου έπειτα από την ακύρωση όλων των μεγάλων δημόσιων εκδηλώσεων για το κινεζικό Νέο Έτος που ανακοίνωσε το Πεκίνο, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει η χώρα προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κοροναϊού που παίρνει μορφή επιδημίας.
 
REUTERS / Carlos Garcia Rawlins

Εργάτες ξεστολίζουν στο Ditan Park του Πεκίνου έπειτα από την ακύρωση όλων των μεγάλων δημόσιων εκδηλώσεων για το κινεζικό Νέο Έτος που ανακοίνωσε το Πεκίνο, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει η χώρα προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κοροναϊού που παίρνει μορφή επιδημίας.

 

Αντανακλάσεις στο Νεπάλ . Φιγούρες πιστών αντανακλώνται στον ποταμό Bagmati στο Κατμαντού του Νεπάλ. Οι πιστοί κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Swasthani Brata Katha μαζεύονται στον ποταμό, τον οποίο θεωρούν ιερό, για να συμμετάσχουν σε ινδουιστικές τελετουργίες. 
REUTERS / Navesh Chitrakar

Φιγούρες πιστών αντανακλώνται στον ποταμό Bagmati στο Κατμαντού του Νεπάλ. Οι πιστοί κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Swasthani Brata Katha μαζεύονται στον ποταμό, τον οποίο θεωρούν ιερό, για να συμμετάσχουν σε ινδουιστικές τελετουργίες. 

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου. Στιγμιότυπο από τη συνάντηση της Άγκελα Μέρκελ με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη.  
REUTERS / POOL New

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση της Άγκελα Μέρκελ με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη.  

Περιμένοντας το γιατρό στην Υεμένη. Δύο μητέρες περιμένουν με τα παιδιά τους ώστε να λάβουν ιατρική περίθαλψη στη Σαναά της Υεμένης. Η φιλανθρωπική οργάνωση «Life Makers Foundation» οργάνωσε τις εξετάσεις πάνω από 450 παιδιών. Οι εξετάσεις αφορούσαν και επιδημικές ασθένειες, όπως ο δάγκειος πυρετός, οι οποίες έχουν εξαπλωθεί στη χώρα με το ξέσπασμα του πολέμου. 
EPA / YAHYA ARHAB

Δύο μητέρες περιμένουν με τα παιδιά τους ώστε να λάβουν ιατρική περίθαλψη στη Σαναά της Υεμένης. Η φιλανθρωπική οργάνωση «Life Makers Foundation» οργάνωσε τις εξετάσεις πάνω από 450 παιδιών. Οι εξετάσεις αφορούσαν και επιδημικές ασθένειες, όπως ο δάγκειος πυρετός, οι οποίες έχουν εξαπλωθεί στη χώρα με το ξέσπασμα του πολέμου. 

Καρτ ποστάλ από τη Βουδαπέστη. Χειμερινό στιγμιότυπο από την πόλη της Βουδαπέστης. 
INTIME NEWS / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Χειμερινό στιγμιότυπο από την πόλη της Βουδαπέστης. 

Εμφανίσεις που δεν κρύβονται . Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία του σχεδιαστή Yuima Nakazato για την επίδειξη μόδας Haute Couture Άνοιξη/Καλοκαίρο 2020 στο Παρίσι. 
REUTERS / Francois Lenoir

Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία του σχεδιαστή Yuima Nakazato για την επίδειξη μόδας Haute Couture Άνοιξη/Καλοκαίρο 2020 στο Παρίσι. 

Στους «16» του Australian Open η Σάκκαρη. Για πρώτη φορά στην καριέρα της η Μαρία Σάκκαρη εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τους «16» του Australian Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε με 2-0 σετ της Αμερικανίδας, Μάντισον Κις και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του πρώτου κορυφαίου Grand Slam του 2020. Κάτι που δεν είχε καταφέρει να κάνει ποτέ στο παρελθόν!
REUTERS / ISSEI KATO

Για πρώτη φορά στην καριέρα της η Μαρία Σάκκαρη εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τους «16» του Australian Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε με 2-0 σετ της Αμερικανίδας, Μάντισον Κις και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του πρώτου κορυφαίου Grand Slam του 2020. Κάτι που δεν είχε καταφέρει να κάνει ποτέ στο παρελθόν!