Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 16:35

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020.

Βόλτα στην Αθήνα. Χειμωνιάτικη βόλτα στον Εθνικό Κήπο της Αθήνας.
INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Χειμωνιάτικη βόλτα στον Εθνικό Κήπο της Αθήνας.

Ανάπτυξη επιχειρηματικών σχέσεων με την Αφρική . Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον κατά την την διάρκεια διάσκεψης, στο Λονδίνο, για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων με χώρες της Αφρικής. 
REUTERS / POOL New

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον κατά την την διάρκεια διάσκεψης, στο Λονδίνο, για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων με χώρες της Αφρικής. 

Η καταιγίδα Γκλόρια «χτυπά» την Ισπανία . Ένας άνδρας παρακολουθεί τα μανιασμένα κύματα καθώς η ισχυρή καταιγίδα Γκλόρια σφυροκοπεί την παραλιακή περιοχή Barceloneta της Βαρκελώνης. Σύμφωνα με την ισπανική εθνική μετεωρολογική υπηρεσία, η κακοκαιρία προβλέπεται ότι θα συνεχιστεί ως τουλάχιστον αύριο Τρίτη, με τη Βαλένθια και τις Βαλεαρίδες νήσους να αναμένεται να βρεθούν στο «μάτι» της Γκλόρια. Η υπηρεσία εξέδωσε προειδοποιητικό δελτίο ακραίων καιρικών φαινομένων για δέκα επαρχίες της Ισπανίας. Αναμένονται άνεμοι ταχύτητας ως και 130 χιλιομέτρων την ώρα, κύματα ύψους επτά μέτρων και βαριές χιονοπτώσεις.
REUTERS / NACHO DOCE

Ένας άνδρας παρακολουθεί τα μανιασμένα κύματα καθώς η ισχυρή καταιγίδα Γκλόρια σφυροκοπεί την παραλιακή περιοχή Barceloneta της Βαρκελώνης. Σύμφωνα με την ισπανική εθνική μετεωρολογική υπηρεσία, η κακοκαιρία προβλέπεται ότι θα συνεχιστεί ως τουλάχιστον αύριο Τρίτη, με τη Βαλένθια και τις Βαλεαρίδες νήσους να αναμένεται να βρεθούν στο «μάτι» της Γκλόρια. Η υπηρεσία εξέδωσε προειδοποιητικό δελτίο ακραίων καιρικών φαινομένων για δέκα επαρχίες της Ισπανίας. Αναμένονται άνεμοι ταχύτητας ως και 130 χιλιομέτρων την ώρα, κύματα ύψους επτά μέτρων και βαριές χιονοπτώσεις.

Ένταση στο Ιράκ. Διαδηλωτής διακρίνεται ανάμεσα σε καπνούς από φλεγόμενα λάστιχα κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικής διαδήλωσης στην πόλη Καρμπάλα (ή Κερμπάλα), στο Ιράκ. 
REUTERS / ABDULLAH DHIAA AL-DEEN

Διαδηλωτής διακρίνεται ανάμεσα σε καπνούς από φλεγόμενα λάστιχα κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικής διαδήλωσης στην πόλη Καρμπάλα (ή Κερμπάλα), στο Ιράκ. 

Κι άλλο βραβείο για τον Joker. O Joaquin Phoenix παραλαμβάνει συγκινημένος το Βραβείο του Α
REUTERS / MARIO ANZUONI

O Joaquin Phoenix παραλαμβάνει συγκινημένος το Βραβείο του Α' Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Joker» από το Σωματείο Αμερικάνων Ηθοποιών. «Στέκομαι εδώ στους ώμους του αγαπημένου μου ηθοποιού, Χιθ Λέτζερ. Σας ευχαριστώ και καληνύχτα.» είπε στον ευχαριστήριο λόγο του.

Κίνα: Κρούσματα μόλυνσης από νέο ιό. Προσωπικό ασφαλείας φορώντας μάσκας διακρίνεται σε σιδηροδρομικό σταθμό του Πεκίνου. Στην Κίνα εξαπλώνεται επιδημία από νέο ιό που προκαλεί σοβαρά προβλήματα στους πνεύμονες. Στο Πεκίνο έχουν αναφερθεί δύο κρούσματα και στην επαρχία Σεντσέν ένα. Μέχρι στιγμής, υπάρχουν συνολικά περισσότερα από 200 κρούσματα και τρεις επιβεβαιωμένοι θάνατοι εξαιτίας του ιού.
REUTERS / JASON LEE

Προσωπικό ασφαλείας φορώντας μάσκας διακρίνεται σε σιδηροδρομικό σταθμό του Πεκίνου. Στην Κίνα εξαπλώνεται επιδημία από νέο ιό που προκαλεί σοβαρά προβλήματα στους πνεύμονες. Στο Πεκίνο έχουν αναφερθεί δύο κρούσματα και στην επαρχία Σεντσέν ένα. Μέχρι στιγμής, υπάρχουν συνολικά περισσότερα από 200 κρούσματα και τρεις επιβεβαιωμένοι θάνατοι εξαιτίας του ιού.

 Ιδανική πρεμιέρα στο Australian Open ο Τσιτσιπάς. Με... αέρα πρωταθλητή, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έκανε ιδανική πρεμιέρα στο Australian Open. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών στην Ελλάδα και Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Ιταλό, Σαλβατόρε Καρούσο, τον οποίο νίκησε άνετα με 3-0 σετ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open.
REUTERS / KIM HONG-JI

Με... αέρα πρωταθλητή, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έκανε ιδανική πρεμιέρα στο Australian Open. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών στην Ελλάδα και Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Ιταλό, Σαλβατόρε Καρούσο, τον οποίο νίκησε άνετα με 3-0 σετ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open.

Νίκαια: Νεκρός από πυρκαγιά σε κτήριο. Ηλικιωμένος άνδρας, ηλικίας περίπου 70 ετών, εντοπίστηκε νεκρός από δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε εγκαταλειμμένο κτήριο επί της οδού Κυπρίων Αγωνιστών στο Δήμο Νίκαιας Αγ. Ιωάννη Ρέντη.
Eurokinissi / ΣΑΓΙΑΣ ΤΑΚΗΣ

Ηλικιωμένος άνδρας, ηλικίας περίπου 70 ετών, εντοπίστηκε νεκρός από δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε εγκαταλειμμένο κτήριο επί της οδού Κυπρίων Αγωνιστών στο Δήμο Νίκαιας Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Εβδομάδα Ανδρικής Μόδας στο Παρίσι. Μοντέλα παρουσιάζουν δημιουργίες της κολεξιόν Ready to Wear του Γάλλουν σχεδιαστή Stephane Ashpool για τον οίκο Pigalle στην Ανδρική Εβδομάδα Μόδα στο Παρίσι. 
EPA / JULIEN DE ROSA

Μοντέλα παρουσιάζουν δημιουργίες της κολεξιόν Ready to Wear του Γάλλουν σχεδιαστή Stephane Ashpool για τον οίκο Pigalle στην Ανδρική Εβδομάδα Μόδα στο Παρίσι. 

Τραυματισμένο κοάλα στην Αυστραλία. Ένα τραυματισμένο κοάλα διακρίνεται στο πάρκο άγριας ζωής στο Kangaroo Island, στην Αυστραλία. 
REUTERS / Tracey Nearmy

Ένα τραυματισμένο κοάλα διακρίνεται στο πάρκο άγριας ζωής στο Kangaroo Island, στην Αυστραλία. 

Ειδυλλιακή δύση ηλίου. Δύση του ηλίου πίσω από τα σύννεφα στην Αργολίδα. 
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓ

Δύση του ηλίου πίσω από τα σύννεφα στην Αργολίδα. 

Επίθεση σε φωτορεπόρτερ στο Σύνταγμα. Στιγμιότυπο από την χθεσινή επίθεση στον φωτορεπόρτερ Τhomas Jacobi κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης κατά της μετανάστευσης στο Σύνταγμα. Η Ένωση Ξένων Ανταποκριτών καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε ο φωτορεπόρτερ και μέλος της ζητώντας από τις αρχές να ταυτοποιήσουν τους υπαιτίους.
Frangiskos Samsas / SOOC /

Στιγμιότυπο από την χθεσινή επίθεση στον φωτορεπόρτερ Τhomas Jacobi κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης κατά της μετανάστευσης στο Σύνταγμα. Η Ένωση Ξένων Ανταποκριτών καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε ο φωτορεπόρτερ και μέλος της ζητώντας από τις αρχές να ταυτοποιήσουν τους υπαιτίους.