Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 15:00

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Περιβαλλοντικό μακιγιάζ. Ένας μαθητής με βαμμένο το πρόσωπο συμμετέχει σε διαδήλωσ για το κλίμα (Global Climate Strike) στο Κατμαντού του Νεπάλ.
REUTERS / NAVESH CHITRAKAR

Ένας μαθητής με βαμμένο το πρόσωπο συμμετέχει σε διαδήλωσ για το κλίμα (Global Climate Strike) στο Κατμαντού του Νεπάλ.

Έκθεση τέχνης στην παραλία. Έργα τέχνης εκτίθενται στην παραλία Dadaepo της Μπουσάν, στην Νότια Κορέα. Η έκθεση διοργανώνεται στο πλαίσιο του Sea Art Festival 2019. 
EPA / YONHAP

Έργα τέχνης εκτίθενται στην παραλία Dadaepo της Μπουσάν, στην Νότια Κορέα. Η έκθεση διοργανώνεται στο πλαίσιο του Sea Art Festival 2019. 

Ημέρα σχολικού αθλητισμού . Στιγμιότυπο από τις εκδηλώσεις του Υπουργείου Παιδείας στο ΟΑΚΑ για την 6η πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλιτισμού. 
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από τις εκδηλώσεις του Υπουργείου Παιδείας στο ΟΑΚΑ για την 6η πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλιτισμού. 

Σταχτοτσικνιάδες στο Ναύπλιο. Μεγαλόσωμα πτηνά, το είδος σταχτοτσικνιάδες, πετούν σε σχηματισμούς στον υδροβιότοπο Ναυπλίου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓ

Μεγαλόσωμα πτηνά, το είδος σταχτοτσικνιάδες, πετούν σε σχηματισμούς στον υδροβιότοπο Ναυπλίου.

Παιχνίδι στις σκιές. Ένα μικρό αγόρι από οικογένεια μεταναστών παίζει σε προσφυγικό καταυλισμό στην Χουάρες, στο Μεξικό. Η οικογένεια του μικρού επέστρεψε από τις ΗΠΑ και περιμένει στο Μεξικό την απόφαση του δικαστηρίου για την χορήγηση ασύλου. 
REUTERS / Jose Luis Gonzalez

Ένα μικρό αγόρι από οικογένεια μεταναστών παίζει σε προσφυγικό καταυλισμό στην Χουάρες, στο Μεξικό. Η οικογένεια του μικρού επέστρεψε από τις ΗΠΑ και περιμένει στο Μεξικό την απόφαση του δικαστηρίου για την χορήγηση ασύλου. 

Χονγκ Κονγκ: Ξεκίνησε ο διάλογος με τους πολίτες. Περφόρμερ στέκεται έξω από το χώρο που φιλοξένησε τις συζητήσεις πολιτών με την επικεφαλής της κυβέρνησης του Χονγκ Κονγκ Κάρι Λαμ.
REUTERS / Jorge Silva

Περφόρμερ στέκεται έξω από το χώρο που φιλοξένησε τις συζητήσεις πολιτών με την επικεφαλής της κυβέρνησης του Χονγκ Κονγκ Κάρι Λαμ.

Ενατένιση στη Συρία. Μία γυναίκα κοιτάει έξω από τη σκηνή της στον καταυλισμό Atmah IDP της Συρίας. 
REUTERS / Goran Tomasevic

Μία γυναίκα κοιτάει έξω από τη σκηνή της στον καταυλισμό Atmah IDP της Συρίας. 

Η Γαλλία θυμάται τον Ζακ Σιράκ. Κόσμος στο Παρίσι παρακολοθεί προβολή φωτογραφιών από τη ζωή του  πρώην Γάλλου προέδρου Ζακ Σιράκ ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.
EPA / IAN LANGSDON

Κόσμος στο Παρίσι παρακολοθεί προβολή φωτογραφιών από τη ζωή του  πρώην Γάλλου προέδρου Ζακ Σιράκ ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Τελευταίες πινελιές. Τεχντίτης βάζει τις τελευταίες πινελιές στη διακόσμηση λίγο πριν τους εορτασμούς για το ινδουιστικό φεστιβάλ Durga Puja στην Καλκούτα της Ινδίας. 
 
REUTERS / Rupak De Chowdhuri

Τεχντίτης βάζει τις τελευταίες πινελιές στη διακόσμηση λίγο πριν τους εορτασμούς για το ινδουιστικό φεστιβάλ Durga Puja στην Καλκούτα της Ινδίας. 

 

Το μεγαλύτερο έργο στην Κοπεγχάγη εδώ και 400 χρόνια. Αλλάζουν πολλά στη δανέζικη πρωτεύουσα. Την Κυριακή εγκαινιάζεται στην Κοπεγχάγη η νέα κυκλική γραμμή μετρό με 17 σταθμούς, έπειτα από οκτώ χρόνια κατασκευαστικών εργασιών. Με την Μ3, οι δημόσιες μεταφορές θα λάβουν σημαντική ώθηση. Ο αριθμός των επιβατών που θα χρησιμοποιούν το μετρό αναμένεται να διπλασιαστεί. Τα εγκαίνια για το μεγαλύτερο έργο στην πόλη εδώ και 400 χρόνια θα γίνουν παρουσία της βασίλισσας. Όλοι είναι προσκεκλημένοι, σύμφωνα με τον δήμαρχο, στην ανοιχτή εκδήλωση και τη δωρεάν μετακίνηση.
REUTERS / RITZAU SCANPIX DENMARK

Αλλάζουν πολλά στη δανέζικη πρωτεύουσα. Την Κυριακή εγκαινιάζεται στην Κοπεγχάγη η νέα κυκλική γραμμή μετρό με 17 σταθμούς, έπειτα από οκτώ χρόνια κατασκευαστικών εργασιών. Με την Μ3, οι δημόσιες μεταφορές θα λάβουν σημαντική ώθηση. Ο αριθμός των επιβατών που θα χρησιμοποιούν το μετρό αναμένεται να διπλασιαστεί. Τα εγκαίνια για το μεγαλύτερο έργο στην πόλη εδώ και 400 χρόνια θα γίνουν παρουσία της βασίλισσας. Όλοι είναι προσκεκλημένοι, σύμφωνα με τον δήμαρχο, στην ανοιχτή εκδήλωση και τη δωρεάν μετακίνηση.