Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 14:57

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019.

Εκκεντρικές εμφανίσεις στο Παρίσι. Στιγμιότυπο από την πασαρέλα με δημιουργίες του Ινδού σχεδιαστή Μανίς Αρόρα στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. 
EPA / CAROLINE BLUMBERG

Στιγμιότυπο από την πασαρέλα με δημιουργίες του Ινδού σχεδιαστή Μανίς Αρόρα στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. 

Γαλλία: Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο χημικών  . Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς σήμερα το πρωί σε εργοστάσιο χημικών στη Ρουέν, στη βορειοδυτική Γαλλία, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, οι οποίες έχουν χαρακτηρίσει το περιστατικό πολύ σοβαρό και έχουν ζητήσει από τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στα σπίτια τους για προληπτικούς λόγους.
REUTERS / PASCAL ROSSIGNOL

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς σήμερα το πρωί σε εργοστάσιο χημικών στη Ρουέν, στη βορειοδυτική Γαλλία, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, οι οποίες έχουν χαρακτηρίσει το περιστατικό πολύ σοβαρό και έχουν ζητήσει από τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στα σπίτια τους για προληπτικούς λόγους.

Ισραήλ: Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Νετανιάχου. Ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρούμπεν Ριβλίν ζήτησε από τον απερχόμενο πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να προσπαθήσει να σχηματίσει τη νέα κυβέρνηση μετά τις βουλευτικές εκλογές που βύθισαν τη χώρα σε πολιτικό αδιέξοδο.
REUTERS / RONEN ZVULUN

Ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρούμπεν Ριβλίν ζήτησε από τον απερχόμενο πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να προσπαθήσει να σχηματίσει τη νέα κυβέρνηση μετά τις βουλευτικές εκλογές που βύθισαν τη χώρα σε πολιτικό αδιέξοδο.

Δυνατός σεισμός. Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και ένας ακόμη αγνοείται στην Ινδονησία μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,5 Ρίχτερ που συγκλόνισε σήμερα το αρχιπέλαγος των Μολούκων, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.
REUTERS / Antara Foto Agency

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και ένας ακόμη αγνοείται στην Ινδονησία μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,5 Ρίχτερ που συγκλόνισε σήμερα το αρχιπέλαγος των Μολούκων, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Αντανακλάσεις στο Λονδίνο. Το βρετανικό κοινοβούλιο αντανακλάται σε λακούβα με νερό σε δρόμο του Λονδίνου. 
EPA / NEIL HALL

Το βρετανικό κοινοβούλιο αντανακλάται σε λακούβα με νερό σε δρόμο του Λονδίνου. 

Ένταση στην Ινδονησία. Ένας άνδρας στη Μακάσαρ της Ινδονησίας έχει πέσει κατώ τη στιγμή που πίσω του συγκρούονται φοιτητές με δυνάμεις ασφαλείας. 
REUTERS / Antara Foto Agency

Ένας άνδρας στη Μακάσαρ της Ινδονησίας έχει πέσει κατώ τη στιγμή που πίσω του συγκρούονται φοιτητές με δυνάμεις ασφαλείας. 

Στην Αστόρια ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αστόρια της Νέας Υόρκης όπου μίλησε σε συγκέντρωση ομογενών. Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την εκτίμηση ότι μέσα από τις συζητήσεις με τα άλλα πολιτικά κόμματα από το 2023 οι Έλληνες του εξωτερικού θα μπορούν να ψηφίζουν από τον τόπο που ζουν.
INTIME NEWS / ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αστόρια της Νέας Υόρκης όπου μίλησε σε συγκέντρωση ομογενών. Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την εκτίμηση ότι μέσα από τις συζητήσεις με τα άλλα πολιτικά κόμματα από το 2023 οι Έλληνες του εξωτερικού θα μπορούν να ψηφίζουν από τον τόπο που ζουν.

Μεξικό: Πέντε χρόνια από την εξαφάνιση των 43 φοιτητών. Γονείς και συγγενείς των 43 αγνοούμενων φοιτητών παίρνουν μέρος σε διαδήλωση στην Πόλη του Μεξικού. Το 2014 η απαγωγή και στη συνέχεια η άγρια δολοφονία 43 φοιτητών στην πόλη Ιγουάλα, στο νοτιοδυτικό Μεξικό, από διεφθαρμένους αστυνομικούς οι οποίοι συνεργάζονταν με ένα βίαιο καρτέλ ναρκωτικών αποτέλεσε μία από τις χειρότερες κρίσεις στην προεδρία του Ενρίκε Πένα Νιέτο.
EPA / SASHENKA GUTIERREZ

Γονείς και συγγενείς των 43 αγνοούμενων φοιτητών παίρνουν μέρος σε διαδήλωση στην Πόλη του Μεξικού. Το 2014 η απαγωγή και στη συνέχεια η άγρια δολοφονία 43 φοιτητών στην πόλη Ιγουάλα, στο νοτιοδυτικό Μεξικό, από διεφθαρμένους αστυνομικούς οι οποίοι συνεργάζονταν με ένα βίαιο καρτέλ ναρκωτικών αποτέλεσε μία από τις χειρότερες κρίσεις στην προεδρία του Ενρίκε Πένα Νιέτο.

Προετοιμασίες στην Ινδία. Κοπέλες στην πόλη Αχμπανταμπάντ της Ινδίας ποζάρουν για φωτογραφία κατά τη διάρκεια πρόβας για τον παραδοσιακό χορό Garba. 
REUTERS / Amit Dave

Κοπέλες στην πόλη Αχμπανταμπάντ της Ινδίας ποζάρουν για φωτογραφία κατά τη διάρκεια πρόβας για τον παραδοσιακό χορό Garba. 

Πέρασε με... δημοκρατικές διαδικασίες. Γερουσιαστής πυροβολεί στον αέρα. Ο Ζαν Μαρί Ραλ Φετιέρ στην Αϊτή έβγαλε όπλο κατά διαδηλωτών. Μία από τις σφαίρες τραυμάτισε έναν φωτογράφο του Associated Press. Ο γερουσιαστής είπε πως ήταν σε άμυνα, καθώς το πλήθος τον εμπόδιζε να μπει στο Κοινοβούλιο. Ο φωτογράφος διακομίσθηκε σε νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Το ίδιο δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς για την υγεία της δημοκρατίας. 
REUTERS / Andres Martinez Casares

Γερουσιαστής πυροβολεί στον αέρα. Ο Ζαν Μαρί Ραλ Φετιέρ στην Αϊτή έβγαλε όπλο κατά διαδηλωτών. Μία από τις σφαίρες τραυμάτισε έναν φωτογράφο του Associated Press. Ο γερουσιαστής είπε πως ήταν σε άμυνα, καθώς το πλήθος τον εμπόδιζε να μπει στο Κοινοβούλιο. Ο φωτογράφος διακομίσθηκε σε νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Το ίδιο δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς για την υγεία της δημοκρατίας.