Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 15:13

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019.

Κατέρρευσε σχολείο στην Κένυα. Επτά παιδιά έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 57 τραυματίστηκαν σήμερα στο Ναϊρόμπι, την πρωτεύουσα της Κένυας, όταν κατέρρευσε η αίθουσα στην οποία έκαναν μάθημα. Η ξύλινη κατασκευή κατέρρευσε λίγα λεπτά μετά την έναρξη του μαθήματος, σήμερα το πρωί. Ο διευθυντής του σχολείου εκτιμά ότι το κτήριο πιθανότατα κατέρρευσε εξαιτίας αγωγού αποχέτευσης που έφθειρε τα θεμέλια.
REUTERS / Njeri Mwangi

Επτά παιδιά έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 57 τραυματίστηκαν σήμερα στο Ναϊρόμπι, την πρωτεύουσα της Κένυας, όταν κατέρρευσε η αίθουσα στην οποία έκαναν μάθημα. Η ξύλινη κατασκευή κατέρρευσε λίγα λεπτά μετά την έναρξη του μαθήματος, σήμερα το πρωί. Ο διευθυντής του σχολείου εκτιμά ότι το κτήριο πιθανότατα κατέρρευσε εξαιτίας αγωγού αποχέτευσης που έφθειρε τα θεμέλια.

Τρέχοντας στη λίμνη Ιωαννίνων  . Στιγμιότυπο από τον 13ο Γύρο της Λίμνης Ιωαννίνων. 
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στιγμιότυπο από τον 13ο Γύρο της Λίμνης Ιωαννίνων. 

Κατέρρευσε η Thomas Cook. Δύο εργαζόμενοι της Thomas Cook κοιτάζουν τα κινητά τους στο αεροδρόμιο της Μαγιόρκα, στην Ισπανία. Η Thomas Cook, ένα από τα ισχυρότερα βρετανικά brand names και εταιρεία με 178 χρόνια ζωής στο χώρο του τουρισμού, οδηγήθηκε σε κατάρρευση. Περίπου 22.000 θέσεις εργασίας βρίσκονται στον αέρα, όπως και 600.000 τουρίστες, μεταξύ των οποίων 150.000 Βρετανοί με πακέτα διακοπών στο εξωτερικό. Η εταιρεία έχει ισχυρή παρουσία και στη χώρα μας. Μόνο στην Κρήτη, το 80% των ξενοδοχείων έχουν κάποιου είδους συνεργασία. 
EPA / CATI CLADERA

Δύο εργαζόμενοι της Thomas Cook κοιτάζουν τα κινητά τους στο αεροδρόμιο της Μαγιόρκα, στην Ισπανία. Η Thomas Cook, ένα από τα ισχυρότερα βρετανικά brand names και εταιρεία με 178 χρόνια ζωής στο χώρο του τουρισμού, οδηγήθηκε σε κατάρρευση. Περίπου 22.000 θέσεις εργασίας βρίσκονται στον αέρα, όπως και 600.000 τουρίστες, μεταξύ των οποίων 150.000 Βρετανοί με πακέτα διακοπών στο εξωτερικό. Η εταιρεία έχει ισχυρή παρουσία και στη χώρα μας. Μόνο στην Κρήτη, το 80% των ξενοδοχείων έχουν κάποιου είδους συνεργασία. 

Βραβεία Emmy με... πόζα. O Μπίλι Πόρτερ παραλαμβάνει το βραβείο Emmy για τον Καλύτερο Α
REUTERS / Mike Blake

O Μπίλι Πόρτερ παραλαμβάνει το βραβείο Emmy για τον Καλύτερο Α' Ανδρικό Ρόλο σε Δραματική Σειρά. 

Διαστημική δύση στο Καζακστάν. Ο ήλιος δύει πάνω από το μνημείο για το Γιούρι Γκαγκάριν στο Μπαϊκονούρ του Καζακστάν. 
EPA / MAXIM SHIPENKOV

Ο ήλιος δύει πάνω από το μνημείο για το Γιούρι Γκαγκάριν στο Μπαϊκονούρ του Καζακστάν. 

Πολύχρωμη παρέλαση στο Βιετνάμ. Στιγμιότυπι από την ετήσια παρέλαση της LGBT κοινότητας στο Ανόι του Βιετνάμ. 
REUTERS / Nguyen Huy Kham

Στιγμιότυπι από την ετήσια παρέλαση της LGBT κοινότητας στο Ανόι του Βιετνάμ. 

Ομαδικοί γάμοι στην Κίνα. Ζευγάρια συμμετέχουν σε ομαδικούς γάμους στην πόλη Τζίαξινγκ, στην Κίνα. 
REUTERS / China Stringer Network

Ζευγάρια συμμετέχουν σε ομαδικούς γάμους στην πόλη Τζίαξινγκ, στην Κίνα. 

 Athens Flying Week. Στιγμιότυπο από τις αεροπορικές επιδείξεις στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του Athens Flying Week. 
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από τις αεροπορικές επιδείξεις στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του Athens Flying Week. 

Ο Batman ογδοντάρισε. Το σήμα του Batman προβάλλεται σε κτήριο της Πόλης του Μεξικού με αφορμή την συμπλήρωση 80 χρόνων από την πρώτη εμφάνιση του σούπερ ήρωα στο σύμπαν της DC.
REUTERS / HENRY ROMERO

Το σήμα του Batman προβάλλεται σε κτήριο της Πόλης του Μεξικού με αφορμή την συμπλήρωση 80 χρόνων από την πρώτη εμφάνιση του σούπερ ήρωα στο σύμπαν της DC.

Ιστορική φινέτσα στους δρόμους της Ιταλίας. Mε ιταλική φινέτσα και στιλ γέμισαν χθες οι δρόμοι του Τορίνου... Μία σειρά από αυτοκίνητα Fiat 500, το γνωστό «πεντακοσαράκι», ετοιμάζονται να ανάψουν τη μηχανή για την ιστορική παρέλαση στους δρόμους της ιταλικής πόλης έως το εργοστάσιο Μιραφιόρι. Τoν Ιούλιo η Fiat γιόρτασε τα 62α γενέθλια του 500, του εμβληματικού μοντέλου που άλλαξε τον κόσμο του αυτοκινήτου τη δεκαετία του ‘50.  
EPA / Alessandro Di Marco

Mε ιταλική φινέτσα και στιλ γέμισαν χθες οι δρόμοι του Τορίνου... Μία σειρά από αυτοκίνητα Fiat 500, το γνωστό «πεντακοσαράκι», ετοιμάζονται να ανάψουν τη μηχανή για την ιστορική παρέλαση στους δρόμους της ιταλικής πόλης έως το εργοστάσιο Μιραφιόρι. Τoν Ιούλιo η Fiat γιόρτασε τα 62α γενέθλια του 500, του εμβληματικού μοντέλου που άλλαξε τον κόσμο του αυτοκινήτου τη δεκαετία του ‘50.