Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 15:29

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019.

Χιλιάδες νεκρά ψάρια στη λίμνη Κορώνειας. Χιλιάδες ψάρια, κυρίως μεγάλα γριβάδια και πεταλούδες, εκβράστηκαν νεκρά, τις τελευταίες μέρες, γύρω από τη λίμνη Κορώνεια όπου η στάθμη του νερού έχει κατέβει πλέον δραματικά, φτάνοντας στα μεγάλα βάθη μόλις στα 60 με 80 εκατοστά. 
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Χιλιάδες ψάρια, κυρίως μεγάλα γριβάδια και πεταλούδες, εκβράστηκαν νεκρά, τις τελευταίες μέρες, γύρω από τη λίμνη Κορώνεια όπου η στάθμη του νερού έχει κατέβει πλέον δραματικά, φτάνοντας στα μεγάλα βάθη μόλις στα 60 με 80 εκατοστά. 

Αφγανιστάν: Νέα πολύνεκρη επίθεση. Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 95 τραυματίστηκαν όταν ένα παγιδευμένο με εκρηκτικά φορτηγό εξερράγη κοντά σε νοσοκομείο της Ζάμπουλ, στο νότιο Αφγανιστάν.
REUTERS / Stringer .

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 95 τραυματίστηκαν όταν ένα παγιδευμένο με εκρηκτικά φορτηγό εξερράγη κοντά σε νοσοκομείο της Ζάμπουλ, στο νότιο Αφγανιστάν.

Καθημερινός μόχθος στο Κασμίρ. Μία γυναίκα μαζεύει φύλλα από νούφαρα στη λίμνη Νταλ της Σριναγκάρ, στο Κσμίρ.  
EPA / FAROOQ KHAN

Μία γυναίκα μαζεύει φύλλα από νούφαρα στη λίμνη Νταλ της Σριναγκάρ, στο Κσμίρ.  

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση υπό κατάληψη κτηρίων στην Αχαρνών. Σε εξέλιξη βρίσκεται, από νωρίς το πρωί, αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση δύο κτηρίων που τελούν υπό κατάληψη στην οδό Αχαρνών. Το πρώτο κτήριο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σουρμελή - Αχαρνών και Μάγερ. Στο κτήριο διέμεναν μετανάστες, ενώ στον χώρο στεγαζόταν παλαιότερα σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μέχρι στιγμής έχουν καταμετρηθεί περισσότεροι από 130 αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων και αρκετά παιδιά.
Eurokinissi / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται, από νωρίς το πρωί, αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση δύο κτηρίων που τελούν υπό κατάληψη στην οδό Αχαρνών. Το πρώτο κτήριο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σουρμελή - Αχαρνών και Μάγερ. Στο κτήριο διέμεναν μετανάστες, ενώ στον χώρο στεγαζόταν παλαιότερα σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μέχρι στιγμής έχουν καταμετρηθεί περισσότεροι από 130 αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων και αρκετά παιδιά.

Βόλτα στη Σεούλ. Γυναίκες ντυμένες με παραδοσιακά κορεάτικα κοστούμια (Hanbok) κάνουν βόλτα στο ανάκτορο Γκιόνγκμποκουνγκ στη Σεούλ της Νότιας Κορέας. 
 
REUTERS / KIM HONG-JI

Γυναίκες ντυμένες με παραδοσιακά κορεάτικα κοστούμια (Hanbok) κάνουν βόλτα στο ανάκτορο Γκιόνγκμποκουνγκ στη Σεούλ της Νότιας Κορέας. 

 

Έρευνα για τις επιθέσεις στη Σαουδική Αραβία. Τμήματα των πυραύλων που, σύμφωνα με την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, χρησιμοποιήθηκαν στις επιθέσεις στις εγκαταστάσεις της πετρελαϊκής εταιρείας Aramco παρουσιάζονται σε συνέντευξη τύπου στο Ριάντ. Εμπειρογνώμονες των Ηνωμένων Εθνών θα μεταβούν στη Σαουδική Αραβία προκειμένου να διεξαχθεί διεθνής έρευνα για τις επιθέσεις, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού, Αντόνιο Γκουτέρες.
REUTERS / Hamad I Mohammed

Τμήματα των πυραύλων που, σύμφωνα με την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, χρησιμοποιήθηκαν στις επιθέσεις στις εγκαταστάσεις της πετρελαϊκής εταιρείας Aramco παρουσιάζονται σε συνέντευξη τύπου στο Ριάντ. Εμπειρογνώμονες των Ηνωμένων Εθνών θα μεταβούν στη Σαουδική Αραβία προκειμένου να διεξαχθεί διεθνής έρευνα για τις επιθέσεις, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού, Αντόνιο Γκουτέρες.

Μόδα στο Μιλάνο. Μοντέλα συμμετέχουν στην πασαρέλα της σχεδιάστριας μόδας Αλμπέρτα Φερέτι στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. 
EPA / MATTEO BAZZI

Μοντέλα συμμετέχουν στην πασαρέλα της σχεδιάστριας μόδας Αλμπέρτα Φερέτι στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. 

Ποδόσφαιρο στο Αφγανιστάν. Μια παρέα παιδιών παίζει ποδόσφαιρο σε χωριό λίγο έξω από την Καμπούλ του Αφγανιστάν.
EPA / HEDAYATULLAH AMID

Μια παρέα παιδιών παίζει ποδόσφαιρο σε χωριό λίγο έξω από την Καμπούλ του Αφγανιστάν.

Έξι χρόνια από τη δολοφονία του Π. Φύσσα. Η μητέρα του Παύλου Φύσσα συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης με αφορμή την συμπλήρωση έξι χρόνων από τη δολοφονία του γιου της. Ο 34χρονος καλλιτέχνης της ραπ, γνωστός με το ψευδώνυμο Killah P, δολοφονήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 στο Κερατσίνι από το μέλος της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Ρουπακιά.
Frangiskos Samsas / SOOC /

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης με αφορμή την συμπλήρωση έξι χρόνων από τη δολοφονία του γιου της. Ο 34χρονος καλλιτέχνης της ραπ, γνωστός με το ψευδώνυμο Killah P, δολοφονήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 στο Κερατσίνι από το μέλος της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Ρουπακιά.

Τέχνη στο Λίβανο. Στιγμιότυπο από την 10η διοργάνωση της Έκθεσης Τέχνης της Βηρυτού, στο Λίβανο. 
EPA / WAEL HAMZEH

Στιγμιότυπο από την 10η διοργάνωση της Έκθεσης Τέχνης της Βηρυτού, στο Λίβανο.