Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 15:07

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019.

Κινητοποίηση ενάντια σε πλειστηριασμούς. Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια κινητοποίησης ενάντια σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας από μέλη του ΠΑΜΕ. Την παρέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, πυροδότησε η είδηση για ηλεκτρονικό πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας μίας οικογένειας που επλήγη από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Κατόπιν σχετικού σημερινού δημοσιεύματος ο κ. Γεωργιάδης επικοινώνησε με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών και ο πλειστηριασμός σταμάτησε. 
INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια κινητοποίησης ενάντια σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας από μέλη του ΠΑΜΕ. Την παρέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, πυροδότησε η είδηση για ηλεκτρονικό πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας μίας οικογένειας που επλήγη από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Κατόπιν σχετικού σημερινού δημοσιεύματος ο κ. Γεωργιάδης επικοινώνησε με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών και ο πλειστηριασμός σταμάτησε. 

Η Ουάσιγκτον διεκδικεί όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου του Σνόουντεν. Το βιβλίο του Έντουαρντ Σνόουντεν «Permanent Record» διακρίνεται στα ράφια του βιβλιοπωλείου Harvard στο Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης. Η αμερικανική κυβέρνηση υπέβαλε αγωγή εναντίον του πρώην συνεργάτη της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA), ζητώντας να της επιδικαστούν όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου καθώς, όπως υποστηρίζει, το νέο βιβλίο του παραβιάζει τις συμφωνίες εμπιστευτικότητας που είχε υπογράψει.  Το 2103 ο Σνόουντεν διέρρευσε απόρρητα έγγραφα σχετικά με τα μυστικά προγράμματα τηλεφωνικών και διαδικτυακών παρακολουθήσεων των αμερικανικών υπηρεσιών.
 
EPA / CJ GUNTHER

Το βιβλίο του Έντουαρντ Σνόουντεν «Permanent Record» διακρίνεται στα ράφια του βιβλιοπωλείου Harvard στο Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης. Η αμερικανική κυβέρνηση υπέβαλε αγωγή εναντίον του πρώην συνεργάτη της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA), ζητώντας να της επιδικαστούν όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου καθώς, όπως υποστηρίζει, το νέο βιβλίο του παραβιάζει τις συμφωνίες εμπιστευτικότητας που είχε υπογράψει.  Το 2103 ο Σνόουντεν διέρρευσε απόρρητα έγγραφα σχετικά με τα μυστικά προγράμματα τηλεφωνικών και διαδικτυακών παρακολουθήσεων των αμερικανικών υπηρεσιών.

 

Λίγο πριν την «επίθεση». Ψαράδες ετοιμάζονται να ψαρέψουν σε παραλία στο Καράτσι του Πακιστάν. 
EPA / REHAN KHAN

Ψαράδες ετοιμάζονται να ψαρέψουν σε παραλία στο Καράτσι του Πακιστάν. 

Εκτοπισμένοι στην Υεμένη. Παιδιά οικογενειών που έχουν εκτοπιστεί διακρίνονται σε προσωρινό καταφύγιο στη Σαναά της Υεμένης. Σύμφωνα με αναφορές, ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει στη χώρα από το Μάρτιο του 2015 έχει δημιουργήσει πάνω από 3,6 εκατ. εκτοπισμένους, και πάνω από 350.000 μέσα στο 2019. 
EPA / YAHYA ARHAB

Παιδιά οικογενειών που έχουν εκτοπιστεί διακρίνονται σε προσωρινό καταφύγιο στη Σαναά της Υεμένης. Σύμφωνα με αναφορές, ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει στη χώρα από το Μάρτιο του 2015 έχει δημιουργήσει πάνω από 3,6 εκατ. εκτοπισμένους, και πάνω από 350.000 μέσα στο 2019. 

Σύγχρονη τέχνη στο Λονδίνο. Στιγμιότυπο από την έκθεση του Βρετανού καλλιτέχνη Άντονι Γκόρμλι στη Βασιλική Ακαδημία Tεχνών του Λονδίνου.
EPA / ANDY RAIN

Στιγμιότυπο από την έκθεση του Βρετανού καλλιτέχνη Άντονι Γκόρμλι στη Βασιλική Ακαδημία Tεχνών του Λονδίνου.

Ιδιαίτερες εμφανίσεις στην πασαρέλα. Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία του οίκου pushBUTTON στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. 
REUTERS / Henry Nicholls

Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία του οίκου pushBUTTON στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. 

Π. Ράλλη: Ληστές εισέβαλαν με αυτοκίνητο σε κατάστημα ηλεκτρονικών. Ληστές εισέβαλαν με αυτοκίνητο, λίγο μετά τις 4.00 τα ξημερώματα, σε κατάστημα ηλεκτρονικών στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με την Λ. Κηφισού, στην περιοχή του Ρέντη.
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ληστές εισέβαλαν με αυτοκίνητο, λίγο μετά τις 4.00 τα ξημερώματα, σε κατάστημα ηλεκτρονικών στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με την Λ. Κηφισού, στην περιοχή του Ρέντη.

Τουρισμός στην Ισλανδία. Τουρίστας βγάζει φωτογραφία σε περιοχή όπου απαγορεύεται να πλησιάζει ο κόσμος στον καταρράκτη Γκάλφος, στην Ισλανδία. 
REUTERS / Chris Helgren

Τουρίστας βγάζει φωτογραφία σε περιοχή όπου απαγορεύεται να πλησιάζει ο κόσμος στον καταρράκτη Γκάλφος, στην Ισλανδία. 

Σέλφι με τον Τζάστιν. Ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό σε προεκλογική καμπάνια στη νήσο του Πρίγκιπα Εδουάρδου.
REUTERS / John Morris

Ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό σε προεκλογική καμπάνια στη νήσο του Πρίγκιπα Εδουάρδου.

Μαγεία στη Μαλαισία. Ο ήλιος βασιλεύει πάνω από τζαμί στην Πουτρατζάγια της Μαλαισίας. 
REUTERS / LIM HUEY TENG

Ο ήλιος βασιλεύει πάνω από τζαμί στην Πουτρατζάγια της Μαλαισίας.