Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 16:01

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019.

Αντικυβερνητική διαδήλωση στο Πακιστάν. Κόσμος συμμετέχει στην αντικυβερνητική διαδήλωση που φέρει την ονομασία «Black Day» στην Πεσαβάρ (Πακιστάν). 
REUTERS / Fayaz Aziz

Κόσμος συμμετέχει στην αντικυβερνητική διαδήλωση που φέρει την ονομασία «Black Day» στην Πεσαβάρ (Πακιστάν). 

Βουτιές στη Θάσο. Κόσμος απολαμβάνει την φυσική πισίνα της Γκιόλα στη Θάσο. 
MotionTeam / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Κόσμος απολαμβάνει την φυσική πισίνα της Γκιόλα στη Θάσο. 

Δρώμενα στις Φιλιππίνες. Νεαρές φορώντας παραδοσιακές στολές παρουσιάζουν χορευτικό δρώμενο στο φεστιβάλ Water Lily που διοργανώνεται στην Λας Πίνας (Φιλιππίνες). 
EPA / FRANCIS R. MALASIG

Νεαρές φορώντας παραδοσιακές στολές παρουσιάζουν χορευτικό δρώμενο στο φεστιβάλ Water Lily που διοργανώνεται στην Λας Πίνας (Φιλιππίνες). 

Χονγκ Κονγκ: Διαμαρτυρίες για τη βία. Κόσμος διαδηλώνει στο αεροδρόμιο της Γουέν Λονγκ κατά της βίαιης μεταχείρισης των διαδηλωτών στα πρόσφατα επεισόδια πιυ έλαβαν χώρα στην πόλη (Χονγκ Κονγκ). 
REUTERS / EDGAR SU

Κόσμος διαδηλώνει στο αεροδρόμιο της Γουέν Λονγκ κατά της βίαιης μεταχείρισης των διαδηλωτών στα πρόσφατα επεισόδια πιυ έλαβαν χώρα στην πόλη (Χονγκ Κονγκ). 

Εμπνευσμένη ντουζιέρα. Κόσμος κάνει ντουζ σε ντουζιέρα στο σχήμα πελώριας σαγιονάρας σε παραλία στο Μπράιτον (Μεγάλη Βρετανία). 
REUTERS / PETER NICHOLLS

Κόσμος κάνει ντουζ σε ντουζιέρα στο σχήμα πελώριας σαγιονάρας σε παραλία στο Μπράιτον (Μεγάλη Βρετανία). 

Πολύχρωμος χορός. Κόσμος συμμετέχει στον χορό Caxuxa στην περιοχή Μπάχα Βεραπάθ (Γουατεμάλα). 
EPA / ESTEBAN BIBA

Κόσμος συμμετέχει στον χορό Caxuxa στην περιοχή Μπάχα Βεραπάθ (Γουατεμάλα). 

Ξεχωριστή πασαρέλα. Μοντέλα παρουσιάζουν δημιουργίες των σχεδιαστών Andres Restrepo και Alejandro Gonzalez για τον οίκο Alado στo fashion show Colombiamoda 2019 που φιλοξενείται στο Μεδεγίν (Κολομβία). 
EPA / LUIS EDUARDO NORIEGA

Μοντέλα παρουσιάζουν δημιουργίες των σχεδιαστών Andres Restrepo και Alejandro Gonzalez για τον οίκο Alado στo fashion show Colombiamoda 2019 που φιλοξενείται στο Μεδεγίν (Κολομβία). 

Απρόσκλητος επισκέπτης. Μία γάτα έχει τις ενστάσεις της για τον αγώνα των Tigres UANL απέναντι στην ομάδα  Real Salt Lake και αποφασίζει να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου Ρίο Τίντο ( Σολτ Λέικ Σίτι, Γιούτα, ΗΠΑ). 
 
USA TODAY Sports / USA Today Sports

Μία γάτα έχει τις ενστάσεις της για τον αγώνα των Tigres UANL απέναντι στην ομάδα  Real Salt Lake και αποφασίζει να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου Ρίο Τίντο ( Σολτ Λέικ Σίτι, Γιούτα, ΗΠΑ). 

 

Διαδηλώσεις στη Χιλή. Στιγμιότυπο από την διαμαρτυρία για τις «ελεύθερες και ασφαλείς εκτρώσεις» στο Βαλπαραΐσο (Χιλή). 
REUTERS / Rodrigo Garrido

Στιγμιότυπο από την διαμαρτυρία για τις «ελεύθερες και ασφαλείς εκτρώσεις» στο Βαλπαραΐσο (Χιλή). 

Καύσωνας στην Ευρώπη. Ένα αγόρι προσπαθεί να δροσιτσεί σε συντριβάνι στην πόλη των Βρυξελλών (Βέλγιο). Χθες στο Βέλγιο, τα θερμόμετρα έδειξαν 40,6 βαθμούς Κελσίου το απόγευμα τοπική ώρα στη στρατιωτική βάση Κλάιν Μπρόγκελ, στο βορειοανατολικό τμήμα, ένα ιστορικό ρεκόρ στη χώρα, έγινε γνωστό από τον Ντάβιντ Ντεχενάου, τον επικεφαλής μετεωρολόγο της μετεωρολογικής υπηρεσίας IRM.
REUTERS / Yves Herman

Ένα αγόρι προσπαθεί να δροσιτσεί σε συντριβάνι στην πόλη των Βρυξελλών (Βέλγιο). Χθες στο Βέλγιο, τα θερμόμετρα έδειξαν 40,6 βαθμούς Κελσίου το απόγευμα τοπική ώρα στη στρατιωτική βάση Κλάιν Μπρόγκελ, στο βορειοανατολικό τμήμα, ένα ιστορικό ρεκόρ στη χώρα, έγινε γνωστό από τον Ντάβιντ Ντεχενάου, τον επικεφαλής μετεωρολόγο της μετεωρολογικής υπηρεσίας IRM.