Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 17:30

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019.

Τα χρώματα της Φρίντα Κάλο. Επισκέπτες φωτογραφίζουν ένα μεγάλο ομοίωμα της Φρίντα Κάλο, κατά την διάρκεια της έκθεσης "Los Colores de Frida Kahlo" (Τα Χρώματα της Φρίντα Κάλο) στην Πλατεία Συντάγματος στο Μεξικό.
REUTERS / LUIS CORTES

Επισκέπτες φωτογραφίζουν ένα μεγάλο ομοίωμα της Φρίντα Κάλο, κατά την διάρκεια της έκθεσης "Los Colores de Frida Kahlo" (Τα Χρώματα της Φρίντα Κάλο) στην Πλατεία Συντάγματος στο Μεξικό.

Δραστηριότητες στο φεστιβάλ. Ένας αλεξιπτωτιστής πετάει πάνω από την Λίμνη της Γενεύης κατά την διάρκεια επίδειξης, στα πλαίσια εκδηλώσεων για το 53ο Φεστιβάλ Τζαζ του Μοντρέ.
EPA / LAURENT GILLIERON

Ένας αλεξιπτωτιστής πετάει πάνω από την Λίμνη της Γενεύης κατά την διάρκεια επίδειξης, στα πλαίσια εκδηλώσεων για το 53ο Φεστιβάλ Τζαζ του Μοντρέ.

Περικοπή 18.000 θέσεων εργασίας στην DB. Ένας άνδρας αποχωρεί από το κτίριο της Deutsche Bank στο Λονδίνο. Η τράπεζα προέβη σε σαρωτική αναδιάρθωση προχωρώντας, μεταξύ άλλων, στην περικοπή 18.000 θέσεων εργασίας.
REUTERS / SIMON DAWSON

Ένας άνδρας αποχωρεί από το κτίριο της Deutsche Bank στο Λονδίνο. Η τράπεζα προέβη σε σαρωτική αναδιάρθωση προχωρώντας, μεταξύ άλλων, στην περικοπή 18.000 θέσεων εργασίας.

Τα κλειδιά του Μαξίμου στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Αλέξης Τσίπρας φεύγει, αφότου παρέδωσε τα ηνία του Μεγάρου Μαξίμου στον νέο πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη.
INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Αλέξης Τσίπρας φεύγει, αφότου παρέδωσε τα ηνία του Μεγάρου Μαξίμου στον νέο πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μπάνιο στην λάσπη. Άνθρωποι κάνουν λασπόλουτρο στην λίμνη Chokrak στην Ουκρανία.
REUTERS / ALEXEY PAVLISHAK

Άνθρωποι κάνουν λασπόλουτρο στην λίμνη Chokrak στην Ουκρανία.

Παιχνίδι, αλλά στην αιχμαλωσία.
REUTERS / DAVID W CERNY

'Ενα μικρό λιονταράκι παίζει μέσα στο κλουβί του, σε ζωολογικό πάρκο στην Τσεχία.

Βόλτα με την βάρκα. Καλοκαιρινές εικόνες από το Φανάρι Επανομής.
INTIME NEWS / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Καλοκαιρινές εικόνες από το Φανάρι Επανομής.

Ομοιομορφία στο Tour de France. Στιγμιότυπο από τον ποδηλατικό αγώνα Tour de France στις Βρυξέλλες. 
REUTERS / GONZALO FUENTES

Στιγμιότυπο από τον ποδηλατικό αγώνα Tour de France στις Βρυξέλλες. 

Χονγκ Κονγκ: Συγκρούσεις αστυνομίας- διαδηλωτών. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν χθες στο Χονγκ Κονγκ για να διατηρήσουν την πίεση επί της τοπικής κυβέρνησης και οι ειδικές μονάδες της αστυνομίας για την καταστολή ταραχών επιτέθηκαν το βράδυ σε ομάδα διαδηλωτών, στο τέλος αυτής της συγκέντρωσης η οποία πραγματοποιήθηκε μπροστά από έναν αμφιλεγόμενο σιδηροδρομικό σταθμό απ
REUTERS / TYRONE SIU

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν χθες στο Χονγκ Κονγκ για να διατηρήσουν την πίεση επί της τοπικής κυβέρνησης και οι ειδικές μονάδες της αστυνομίας για την καταστολή ταραχών επιτέθηκαν το βράδυ σε ομάδα διαδηλωτών, στο τέλος αυτής της συγκέντρωσης η οποία πραγματοποιήθηκε μπροστά από έναν αμφιλεγόμενο σιδηροδρομικό σταθμό απ' όπου αναχωρούν οι αμαξοστοιχίες υψηλής ταχύτητας για την ηπειρωτική Κίνα.

Συνάντηση βουδιστών. Στιγμιότυπο από συγκέντρωση βουδιστών μοναχών στην πόλη Κάντι της Σρι Λάνκα. 
REUTERS / DINUKA LIYANAWATTE

Στιγμιότυπο από συγκέντρωση βουδιστών μοναχών στην πόλη Κάντι της Σρι Λάνκα.