Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 17:30

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019.

Σουρεαλισμός στην Βουδαπέστη. Μία γυναίκα παρατηρεί τον πίνακα του Σαλβαδόρ Νταλί "Αόρατη γυναίκα που κοιμάται, άλογο, λιοντάρι", σε έκθεση στην Εθνική Πινακοθήκη της Βουδαπέστης.
EPA / Zoltan Mathe

Μία γυναίκα παρατηρεί τον πίνακα του Σαλβαδόρ Νταλί "Αόρατη γυναίκα που κοιμάται, άλογο, λιοντάρι", σε έκθεση στην Εθνική Πινακοθήκη της Βουδαπέστης.

Καθημερινότητα στην Αβάνα. Άνθρωποι μιλούν στα κινητά τους και σερφάρουν στο ίντερνετ σε hotspot στην Αβάνα της Κούβας.
REUTERS / ALEXANDRE MENEGHINI

Άνθρωποι μιλούν στα κινητά τους και σερφάρουν στο ίντερνετ σε hotspot στην Αβάνα της Κούβας.

Ξεκινάει το Φεστιβάλ του Γκλάνστονμπερι. Ξεκινάει σήμερα το μουσικό Φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι στο Σόμερσετ της Αγγλίας. Χιλιάδες φίλοι της μουσικής περιμένουν υπομονετικά στην ουρά για να στήσουν τις σκηνές τους. Οι θρυλικοί Cure θα εμφανιστούν την Κυριακή στην πιο μεγάλη σκηνή του φεστιβάλ (Pyramid Stage), ενώ μεταξύ άλλων θα τραγουδήσουν οι Tame Impala, οι Killers και οι Chemical Brothers.
REUTERS / HENRY NICHOLLS

Ξεκινάει σήμερα το μουσικό Φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι στο Σόμερσετ της Αγγλίας. Χιλιάδες φίλοι της μουσικής περιμένουν υπομονετικά στην ουρά για να στήσουν τις σκηνές τους. Οι θρυλικοί Cure θα εμφανιστούν την Κυριακή στην πιο μεγάλη σκηνή του φεστιβάλ (Pyramid Stage), ενώ μεταξύ άλλων θα τραγουδήσουν οι Tame Impala, οι Killers και οι Chemical Brothers.

Βουτιές στην Ελβετία. Παρέα νεαρών απολαμβάνει το δειλινό βουτώντας από βατήρα, στην λίμνη Walensee.
EPA / GIAN EHRENZELLER

Παρέα νεαρών απολαμβάνει το δειλινό βουτώντας από βατήρα, στην λίμνη Walensee.

Καταιγίδα στα Τρίκαλα. Κεραυνός στον ουρανό κατά την διάρκεια νυχτερινής καταιγίδας.
Eurokinissi / EUROKINISSI

Κεραυνός στον ουρανό κατά την διάρκεια νυχτερινής καταιγίδας.

Ενθουσιώδης υποδοχή. Γιαπωνέζες γιαγιάδες χορεύουν χιπ χοπ καλωσορίζοντας τους ηγέτες της G20 στην διάσκεψη της Οσάκα.
REUTERS / JORGE SILVA

Γιαπωνέζες γιαγιάδες χορεύουν χιπ χοπ καλωσορίζοντας τους ηγέτες της G20 στην διάσκεψη της Οσάκα.

Με το απαραίτητο αξεσουάρ. Μία καλόγρια αψηφά την ζέστη και παρίσταται στο εβδομαδιαίο κήρυγμα του Πάπα Φραγκίσκου στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό.
EPA / ANGELO CARCONI

Μία καλόγρια αψηφά την ζέστη και παρίσταται στο εβδομαδιαίο κήρυγμα του Πάπα Φραγκίσκου στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό.

Σε απόλυτο συγχρονισμό. Οι αθλήτριες από την Πορτογαλία, Σίλβια Σαϊότε και Μπεατρίς Μαρτίνς, εν δράσει, κατά την διάρκεια των τελικών στο συγχρονισμένο τραμπολίνο, στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μινσκ.
REUTERS / Vasily Fedosenko

Οι αθλήτριες από την Πορτογαλία, Σίλβια Σαϊότε και Μπεατρίς Μαρτίνς, εν δράσει, κατά την διάρκεια των τελικών στο συγχρονισμένο τραμπολίνο, στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μινσκ.

Καύσωνας στο Παρίσι. Δροσίζονται Παριζιάνοι και τουρίστες στα συντριβάνια του Τροκαντερό απέναντι από τον Πύργο του Άιφελ. Η Ευρώπη πλήττεται από πρωτοφανές κύμα καύσωνα, με την γαλλική μετεωρολογική υπηρεσία να προειδοποιεί για θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 40 βαθμούς.
REUTERS / CHARLES PLATIAU

Δροσίζονται Παριζιάνοι και τουρίστες στα συντριβάνια του Τροκαντερό απέναντι από τον Πύργο του Άιφελ. Η Ευρώπη πλήττεται από πρωτοφανές κύμα καύσωνα, με την γαλλική μετεωρολογική υπηρεσία να προειδοποιεί για θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 40 βαθμούς.

Επί κοντώ στο Ζάππειο. Προσπάθεια του Κώστα Φιλιππίδη -κατέκτησε την 3η θέση- στο έβδομο "Athens Street Pole Vault 2019" στο Ζάππειο. Ο Εμμανουήλ Καραλής (2ος) πήρε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Ντόχα.
REUTERS / Alkis Konstantinidis

Προσπάθεια του Κώστα Φιλιππίδη -κατέκτησε την 3η θέση- στο έβδομο "Athens Street Pole Vault 2019" στο Ζάππειο. Ο Εμμανουήλ Καραλής (2ος) πήρε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Ντόχα.