Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 04 Ιουνίου 2019 15:58

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 4 Ιουνίου 2019.

Καθημερινότητα στο εργοστάσιο. Άντρες και γυναίκες απασχολούνται σε εργοστάσιο με οικοδομικά υλικά στην πόλη Nahrawan, στο Ιράκ. 
TAS / THAIER AL-SUDANI

Άντρες και γυναίκες απασχολούνται σε εργοστάσιο με οικοδομικά υλικά στην πόλη Nahrawan, στο Ιράκ. 

Στη Ντάουνινγκ Στριτ ο Τραμπ. Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με την Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι στη Ντάουνινγκ Στριτ, κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου στη Βρετανία. 
REUTERS / CARLOS BARRIA

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με την Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι στη Ντάουνινγκ Στριτ, κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου στη Βρετανία. 

Ανθρωπόμορφη γλυπτική στη Δήλο. Εικαστική εγκατάσταση του διεθνώς αναγνωρισμένου δημιουργού  Άντονι Γκόρμλι στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου. Στο πλαίσιο της έκθεσης SIGHT, από τις αρχές Μαΐου ως και το τέλος Οκτωβρίου 2019 ο αρχαιολογικός χώρος θα κοσμείται με τα έργα του Βρετανού καλλιτέχνη.
INTIME NEWS / Δελτίο τύπου / POOL

Εικαστική εγκατάσταση του διεθνώς αναγνωρισμένου δημιουργού  Άντονι Γκόρμλι στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου. Στο πλαίσιο της έκθεσης SIGHT, από τις αρχές Μαΐου ως και το τέλος Οκτωβρίου 2019 ο αρχαιολογικός χώρος θα κοσμείται με τα έργα του Βρετανού καλλιτέχνη.

Kίνα: 30 χρόνια από τη σφαγή στην πλατεία Τιενανμέν. Μια ομάδα φοιτητών καθαρίζει στο Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ το έργο τέχνης του Δανού Γενς Κάλσιοτ «Η κολώνα της ντροπής» (The Pillar of Shame), το οποίο είναι αφιερωμένο στα θύματα της σφαγής στην πλατεία Τιενανμέν του Πεκίνου. Τριάντα χρόνια πριν, τη νύχτα της 3ης προς την 4η Ιουνίου του 1989, ο στρατός διέλυσε με βίαιο τρόπο τις διαδηλώσεις υπέρ της Δημοκρατίας στο Πεκίνο σκοτώνοντας και τραυματίζοντας πολλούς άοπλους πολίτες στην πλατεία. Το Χονγκ Κονγκ, που τότε ήταν βρετανική αποικία, διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της εξέγερσης.  
EPA / JEROME FAVRE

Μια ομάδα φοιτητών καθαρίζει στο Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ το έργο τέχνης του Δανού Γενς Κάλσιοτ «Η κολώνα της ντροπής» (The Pillar of Shame), το οποίο είναι αφιερωμένο στα θύματα της σφαγής στην πλατεία Τιενανμέν του Πεκίνου. Τριάντα χρόνια πριν, τη νύχτα της 3ης προς την 4η Ιουνίου του 1989, ο στρατός διέλυσε με βίαιο τρόπο τις διαδηλώσεις υπέρ της Δημοκρατίας στο Πεκίνο σκοτώνοντας και τραυματίζοντας πολλούς άοπλους πολίτες στην πλατεία. Το Χονγκ Κονγκ, που τότε ήταν βρετανική αποικία, διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της εξέγερσης.  

Ηρεμία στην Αρκαδία. Πανοραμική εικόνα από το Παράλιο Άστρος της Κυνουρίας. 
INTIME NEWS / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Πανοραμική εικόνα από το Παράλιο Άστρος της Κυνουρίας

Εργασία στην Κίνα. Εργάτες ετοιμάζουν προς πώληση κεράσια σε αγορά της πόλης Τζιμπό, στην Κίνα. 
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Εργάτες ετοιμάζουν προς πώληση κεράσια σε αγορά της πόλης Τζιμπό, στην Κίνα. 

Βουτιές στην Ινδία. Ένα αγόρι βουτά στα νερά του Γάγγη, στην Καλκούτα, για να δροσιστεί. 
REUTERS / Rupak De Chowdhuri

Ένα αγόρι βουτά στα νερά του Γάγγη, στην Καλκούτα, για να δροσιστεί. 

Ο Godzilla στην κορυφή του Λος Άντζελες. Εγκατάσταση στην οροφή του κινηματογράφου Cinerama Dome στο Λος Άντζελες διαφημίζει τη νέα ταινία «Godzilla: King of the Monsters». 
REUTERS / MARIO ANZUONI

Εγκατάσταση στην οροφή του κινηματογράφου Cinerama Dome στο Λος Άντζελες διαφημίζει τη νέα ταινία «Godzilla: King of the Monsters». 

Προσευχή στην Αλβανία. Ένα κοριτσάκι διακρίνεται στην πλατεία Σκάντερμπεγκ, στα Τίρανα, την ώρα της πρωινής προσευχής για τη γιορτή Ιντ αλ-φιτρ που σηματοδοτεί το τέλος του ισλαμικού ιερού μήνα της νηστείας Ραμαντάν (Ραμαζάνι). 
REUTERS / FLORION GOGA

Ένα κοριτσάκι διακρίνεται στην πλατεία Σκάντερμπεγκ, στα Τίρανα, την ώρα της πρωινής προσευχής για τη γιορτή Ιντ αλ-φιτρ που σηματοδοτεί το τέλος του ισλαμικού ιερού μήνα της νηστείας Ραμαντάν (Ραμαζάνι). 

Τσουνάμι αντιδράσεων σήκωσε η σύγκρουση του Msc Opera. Στο βάθος το κρουαζιερόπλοιο Msc Opera, που χτύπησε στην προβλήτα και συγκρούστηκε με ένα τουριστικό σκάφος στη Βενετία την Κυριακή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε ατόμων, σύμφωνα με τις λιμενικές αρχές. Το ατύχημα έχει αναθερμάνει τις φωνές που καλούν σε απαγόρευση διέλευσης των σκαφών μεγάλων διαστάσεων.
REUTERS / MANUEL SILVESTRI

Στο βάθος το κρουαζιερόπλοιο Msc Opera, που χτύπησε στην προβλήτα και συγκρούστηκε με ένα τουριστικό σκάφος στη Βενετία την Κυριακή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε ατόμων, σύμφωνα με τις λιμενικές αρχές. Το ατύχημα έχει αναθερμάνει τις φωνές που καλούν σε απαγόρευση διέλευσης των σκαφών μεγάλων διαστάσεων.