Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 15:40

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 20 Μαΐου 2019.

Το Sea-Watch 3 στη Λαμπεντούζα. Στιγμιότυπο από το πλοίο Sea Watch 3, γερμανικής ΜΚΟ. Το πλοίο διέσωσε δεκάδες μετανάστες οι οποίοι αποβιβάστηκαν στη Λαμπεντούζα παρά τις διαταγές του.
NICK JAUSSI / SEA-WATCH / HANDOUT

Στιγμιότυπο από το πλοίο Sea Watch 3, γερμανικής ΜΚΟ. Το πλοίο διέσωσε δεκάδες μετανάστες οι οποίοι αποβιβάστηκαν στη Λαμπεντούζα παρά τις διαταγές του.

Βασιλικές επισκέψεις στο Τσέλσι. Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους επισκέπτονται τη μεγάλη Έκθεση Λουλουδιών του Τσέλσι η οποία εγκαινιάζεται αύριο. Η RHS Chelsea Flower Show, γνωστή και σαν η Μεγάλη Ανοιξιάτικη Έκθεση, διοργανώνεται τον πέμπτο μήνα του χρόνου από τη Βασιλική Κοινότητα Κηπουρικής (Royal Horticultural Society, RHS), στους κήπους του Βασιλικού Νοσοκομείου του Τσέλσι στο Λονδίνο, από το 1912. Η έκθεση, που παραδοσιακά την επισκέπτονται μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, προσελκύει περισσότερους από 157.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, καθώς από πολλούς θεωρείται η πιο διάσημη έκθεση λουλουδιών στον κόσμο, τα εισιτήρια διατίθενται μόνο με προπώληση, ενώ η υψηλή επισκεψιμότητα ήταν ο λόγος που από το 2005 η διάρκειά της από τέσσερις ημέρες επεκτάθηκε στις πέντε.
REUTERS / HANDOUT

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους επισκέπτονται τη μεγάλη Έκθεση Λουλουδιών του Τσέλσι η οποία εγκαινιάζεται αύριο. Η RHS Chelsea Flower Show, γνωστή και σαν η Μεγάλη Ανοιξιάτικη Έκθεση, διοργανώνεται τον πέμπτο μήνα του χρόνου από τη Βασιλική Κοινότητα Κηπουρικής (Royal Horticultural Society, RHS), στους κήπους του Βασιλικού Νοσοκομείου του Τσέλσι στο Λονδίνο, από το 1912. Η έκθεση, που παραδοσιακά την επισκέπτονται μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, προσελκύει περισσότερους από 157.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, καθώς από πολλούς θεωρείται η πιο διάσημη έκθεση λουλουδιών στον κόσμο, τα εισιτήρια διατίθενται μόνο με προπώληση, ενώ η υψηλή επισκεψιμότητα ήταν ο λόγος που από το 2005 η διάρκειά της από τέσσερις ημέρες επεκτάθηκε στις πέντε.

Βαρκάδα στη Σριναγκάρ. Ένας άνδρας κάνει βαρκάδα στη λίμνη Νταλ (Dal) της Σριναγκάρ, τη θερινή πρωτεύουσα της ινδικής ομόσπονδης πολιτείας Τζαμού και Κασμίρ.
EPA / FAROOQ KHAN

Ένας άνδρας κάνει βαρκάδα στη λίμνη Νταλ (Dal) της Σριναγκάρ, τη θερινή πρωτεύουσα της ινδικής ομόσπονδης πολιτείας Τζαμού και Κασμίρ.

Ομορφιά από ψηλά. Πανοραμική άποψη από την Επανομή στη Θεσσαλονίκη. 
INTIME NEWS / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Πανοραμική άποψη από την Επανομή στη Θεσσαλονίκη. 

100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ποντίων. Το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων φωτίζεται με κόκκινο και μαύρο χρώμα για τα 100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ποντίων.
INTIME NEWS / ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων φωτίζεται με κόκκινο και μαύρο χρώμα για τα 100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ποντίων.

Ελευθερία στην αναπαραγωγή ζητούν στην Αλαμπάμα. Κόσμος συμμετέχει στη διαμαρτυρία για την «ελευθερία στην αναπαραγωγή» στο Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα. Πριν από μερικές μέρες η κυβερνήτρια της Αλαμπάμα Κέι Άιβι επικύρωσε τον νόμο που απαγορεύει την άμβλωση σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις.
REUTERS / MICHAEL SPOONEYBARGER

Κόσμος συμμετέχει στη διαμαρτυρία για την «ελευθερία στην αναπαραγωγή» στο Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα. Πριν από μερικές μέρες η κυβερνήτρια της Αλαμπάμα Κέι Άιβι επικύρωσε τον νόμο που απαγορεύει την άμβλωση σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις.

Ημέρα μνήμης στη Σρι Λάνκα. Συγγενής ενός στρατιώτη, ο οποίος πέθανε κατά τον εμφύλιο πόλεμο της Σρι Λάνκα, κλαίει σε μνημείο, στο Κολόμπο, για τα θύματα του πολέμου κατά τη διάρκεια τελετής με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τη λήξη του εμφύλιου πολέμου μεταξύ των Τίγρεων Ταμίλ και των κυβερνητικών στρατευμάτων.
REUTERS / DINUKA LIYANAWATTE

Συγγενής ενός στρατιώτη, ο οποίος πέθανε κατά τον εμφύλιο πόλεμο της Σρι Λάνκα, κλαίει σε μνημείο, στο Κολόμπο, για τα θύματα του πολέμου κατά τη διάρκεια τελετής με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τη λήξη του εμφύλιου πολέμου μεταξύ των Τίγρεων Ταμίλ και των κυβερνητικών στρατευμάτων.

Ένταση στην Αλγερία. Μαθητές συγκρούονται με αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικής διαδήλωσεις στο Αλγέρι.
REUTERS / RAMZI BOUDINA

Μαθητές συγκρούονται με αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια αντικυβερνητικής διαδήλωσεις στο Αλγέρι.

Ποδηλατικό φεστιβάλ στη Μόσχα. Ένας ποδηλάτης παίρνει μέρος στο Ποδηλατικό Φεστιβάλ της Μόσχας φορώντας στολή καρτούν. 
REUTERS / EVGENIA NOVOZHENINA

Ένας ποδηλάτης παίρνει μέρος στο Ποδηλατικό Φεστιβάλ της Μόσχας φορώντας στολή καρτούν. 

Αμφιλεγόμενη βράβευση στις Κάννες. Στιγμιότυπο από τη βράβευση του Αλέν Ντελόν με τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών. Ο βετεράνος Γάλλος ηθοποιός κατηγορείται για ομοφοβικές απόψεις και βίαιη συμπεριφορά εις βάρος γυναικών.
REUTERS / STEPHANE MAHE

Στιγμιότυπο από τη βράβευση του Αλέν Ντελόν με τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών. Ο βετεράνος Γάλλος ηθοποιός κατηγορείται για ομοφοβικές απόψεις και βίαιη συμπεριφορά εις βάρος γυναικών.