Multimedia

Οι φωτογραφίες της χρονιάς - Ελλάδα 2018

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 15:42

Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την ελληνική επικαιρότητα και καθημερινότητα της χρονιάς που φεύγει.

Επιμέλεια: Ιωάννα Βαρδαλαχάκη, Αιμιλία Χονδρογιάννη

POY 2018. Στιγμιότυπο από τις προσπάθειες κατάσβεσης πυρκαγιάς στη Ραφήνα (23 Ιουλίου 2018). Η πυρκαγιά που έπληξε την Ανατολική Αττική τον Ιούλιο του 2018 άφησε πίσω της 100 νεκρούς ισοπεδώνοντας βλάστηση, υποδομές και περιουσίες.
REUTERS / COSTAS BALTAS

Στιγμιότυπο από τις προσπάθειες κατάσβεσης πυρκαγιάς στη Ραφήνα (23 Ιουλίου 2018). Η πυρκαγιά που έπληξε την Ανατολική Αττική τον Ιούλιο του 2018 άφησε πίσω της 100 νεκρούς ισοπεδώνοντας βλάστηση, υποδομές και περιουσίες.

POY 2018. Πλημμυρισμένος είναι ο γεμάτος με αυτοκίνητα υπαίθριος χώρος στάθμευσης στο Μαρούσι έπειτα από ξαφνική έντονη βροχόπτωση που έπληξε τα βόρεια προάστια (26 Ιουλίου 2018). 
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πλημμυρισμένος είναι ο γεμάτος με αυτοκίνητα υπαίθριος χώρος στάθμευσης στο Μαρούσι έπειτα από ξαφνική έντονη βροχόπτωση που έπληξε τα βόρεια προάστια (26 Ιουλίου 2018). 

POY 2018. Φωτιά έχει εκδηλωθεί στο γκαράζ του πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» που είχε αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τα Χανιά της Κρήτης (29 Αυγούστου 2018). 
REUTERS / ALKIS KONSTANTINIDIS

Φωτιά έχει εκδηλωθεί στο γκαράζ του πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» που είχε αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τα Χανιά της Κρήτης (29 Αυγούστου 2018). 

POY 2018. Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα στην πόλη του Ηρακλείου καθώς αφρικανική σκόνη έχει σκεπάσει ολόκληρο το νησί της Κρήτης (22 Μαρτίου 2018).
Eurokinissi / ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα στην πόλη του Ηρακλείου καθώς αφρικανική σκόνη έχει σκεπάσει ολόκληρο το νησί της Κρήτης (22 Μαρτίου 2018).

POY 2018. Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας ερευνούν τις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, στο Φάληρο, όπου νωρίτερα σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη βόμβας (17 Δεκεμβρίου 2018 ). Η έκρηξη σημειώθηκε επί της Εθνάρχου Μακαρίου και προκάλεσε μεγάλες ζημιές στα τζάμια, μέχρι τον 6ο όροφο του κτηρίου, αλλά και στο εσωτερικό, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Eurokinissi / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας ερευνούν τις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, στο Φάληρο, όπου νωρίτερα σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη βόμβας (17 Δεκεμβρίου 2018 ). Η έκρηξη σημειώθηκε επί της Εθνάρχου Μακαρίου και προκάλεσε μεγάλες ζημιές στα τζάμια, μέχρι τον 6ο όροφο του κτηρίου, αλλά και στο εσωτερικό, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

POY 2018. Ένας άνδρας εξετάζει τις ζημιές που προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, στο λιμάνι της  Ζακύνθου (26 Οκτωβρίου 2018).
REUTERS / COSTAS BALTAS

Ένας άνδρας εξετάζει τις ζημιές που προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, στο λιμάνι της  Ζακύνθου (26 Οκτωβρίου 2018).

POY 2018. Πλημμύρες και καταστροφές μετά το πέρασμα του κυκλώνα Ζορμπά στο Μαντούδι της Εύβοιας (1 Οκτωβρίου 2018). 
SOOC / George Vitsaras

Πλημμύρες και καταστροφές μετά το πέρασμα του κυκλώνα Ζορμπά στο Μαντούδι της Εύβοιας (1 Οκτωβρίου 2018). 

POY 2018. Στιγμιότυπο από τις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην Μεσατιά της Εύβοιας (13 Αυγούστου 2018). 
SOOC / Nick Paleologos

Στιγμιότυπο από τις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην Μεσατιά της Εύβοιας (13 Αυγούστου 2018). 

POY 2018. Στιγμιότυπο από τις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε εγκαταστάσεις του Πανεπιστήμιου Κρήτης στο Ηράκλειο. Η πυρκαγιά προκάλεσε εκτεταμένες υλικές καταστροφές, ωστόσο, δεν κινδύνευσε κανένας φοιτητής (23 Σεπτεμβρίου 2018). 
INTIME NEWS / Image photo services p.a

Στιγμιότυπο από τις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε εγκαταστάσεις του Πανεπιστήμιου Κρήτης στο Ηράκλειο. Η πυρκαγιά προκάλεσε εκτεταμένες υλικές καταστροφές, ωστόσο, δεν κινδύνευσε κανένας φοιτητής (23 Σεπτεμβρίου 2018). 

POY 2018. Όχημα του Πυροσβεστικού Σώματος έχει ακινητοποιηθεί στο Βραχάτι Κορινθίας καθώς ο κυκλώνας Ζορμπάς έπληξε με καταρρακτώδεις βροχές και ισχυρούς ανέμους την Κόρινθο (30 Σεπτεμβρίου 2018). 
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ

Όχημα του Πυροσβεστικού Σώματος έχει ακινητοποιηθεί στο Βραχάτι Κορινθίας καθώς ο κυκλώνας Ζορμπάς έπληξε με καταρρακτώδεις βροχές και ισχυρούς ανέμους την Κόρινθο (30 Σεπτεμβρίου 2018). 

POY 2018. Εικόνες καταστροφής σε αεροφωτογραφία από το πυρόπληκτο Μάτι (26 Ιουλίου 2018). 
REUTERS / SOCIAL MEDIA

Εικόνες καταστροφής σε αεροφωτογραφία από το πυρόπληκτο Μάτι (26 Ιουλίου 2018). 

POY 2018. Στιγμιότυπο από το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα (4 Φεβρουαρίου 2018). 
INTIME NEWS / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στιγμιότυπο από το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα (4 Φεβρουαρίου 2018). 

POY 2018. Ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νικολά Ντιμιτρόφ, και ο τότε υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Κοτζιάς, υπογράφουν στο χωριό Ψαράδες, στις Πρέσπες, παρουσία του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, και του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, την ιστορική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ για τη μετονομασία της γειτονικής χώρας σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» (17 Ιουνίου 2018).
REUTERS / ALKIS KONSTANTINIDIS

Ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νικολά Ντιμιτρόφ, και ο τότε υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Κοτζιάς, υπογράφουν στο χωριό Ψαράδες, στις Πρέσπες, παρουσία του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, και του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, την ιστορική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ για τη μετονομασία της γειτονικής χώρας σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» (17 Ιουνίου 2018).

POY 2018. Στιγμιότυπο από το συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών πριν από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην τελετή εγκαινίων της φετινής 83ης ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη (8 Σεπτεμβρίου 2018). 
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από το συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών πριν από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην τελετή εγκαινίων της φετινής 83ης ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη (8 Σεπτεμβρίου 2018). 

POY 2018. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έξω από το περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ανάμεσα σε οπλοφορούντες άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, στα εγκαίνια της φετινής ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη (8 Σεπτεμβρίου 2018). 
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έξω από το περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ανάμεσα σε οπλοφορούντες άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, στα εγκαίνια της φετινής ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη (8 Σεπτεμβρίου 2018). 

POY 2018. Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι συζητούν έντονα για το ζήτημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πριν από την έναρξη του Eurogroup στις Βρυξέλλες (19 Φεβρουαρίου 2018). 
SOOC / Alexandros Michailidis

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι συζητούν έντονα για το ζήτημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πριν από την έναρξη του Eurogroup στις Βρυξέλλες (19 Φεβρουαρίου 2018). 

POY 2018. Ομάδα ατόμων επιτίθεται στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στην περιοχή του Λευκού Πύργου, στο περιθώριο των εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων (19 Μαΐου 2018).
MotionTeam / ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

Ομάδα ατόμων επιτίθεται στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στην περιοχή του Λευκού Πύργου, στο περιθώριο των εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων (19 Μαΐου 2018).

POY 2018. Μία γυναίκα συγκλονισμένη προσπαθεί να βρει στο Μάτι το σκύλο της ο οποίος χάθηκε με το ξέσπασμα της καταστροφικής πυρκαγιάς (24 Ιουλίου 2018). 
REUTERS / COSTAS BALTAS

Μία γυναίκα συγκλονισμένη προσπαθεί να βρει στο Μάτι το σκύλο της ο οποίος χάθηκε με το ξέσπασμα της καταστροφικής πυρκαγιάς (24 Ιουλίου 2018). 

POY 2018. Συγγενείς του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου συνοδεύουν τη σορό του στην τελευταία του κατοικία στο Μορφοβούνι Καρδίτσας (14 Απριλίου 2018). Ο 34χρονος Σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος ήταν ο χειριστής του Mirage 2000-5 που κατέπεσε εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου. 
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ

Συγγενείς του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου συνοδεύουν τη σορό του στην τελευταία του κατοικία στο Μορφοβούνι Καρδίτσας (14 Απριλίου 2018). Ο 34χρονος Σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος ήταν ο χειριστής του Mirage 2000-5 που κατέπεσε εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου. 

POY 2018. Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση μελών ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστικών οργανώσεων στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου έξω από την ΓΑΔΑ στην Αθήνα (1 Δεκεμβρίου 2018). Ο 33χρονος ακτιβιστής έχασε τη ζωή του στις 21 Σεπτεμβρίου έξω από κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια, όπου είχε μπει υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατός του οφείλεται σε ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου που σχετίζονται με τα τραύματα, τα οποία έφερε από χτυπήματα που δέχθηκε και από σπασμένα γυαλιά.
 
SOOC / George Vitsaras

Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση μελών ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστικών οργανώσεων στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου έξω από την ΓΑΔΑ στην Αθήνα (1 Δεκεμβρίου 2018). Ο 33χρονος ακτιβιστής έχασε τη ζωή του στις 21 Σεπτεμβρίου έξω από κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια, όπου είχε μπει υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατός του οφείλεται σε ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου που σχετίζονται με τα τραύματα, τα οποία έφερε από χτυπήματα που δέχθηκε και από σπασμένα γυαλιά.

 

POY 2018. Ο πατέρας της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη κινείται εναντίον του κατηγορούμενου για την δολοφονία της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας (17 Ιουλίου 2018).
SOOC / George Vitsaras

Ο πατέρας της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη κινείται εναντίον του κατηγορούμενου για την δολοφονία της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας (17 Ιουλίου 2018).

POY 2018.  Άνδρας έχει ανέβει στο γλυπτό του Γιώργου Ζογγολόπουλου με τίτλο «Πεντάκυκλο» στην Ομόνοια και απειλεί να αυτοκτονήσει (5 Οκτωβρίου 2018). Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί με ειδικό διαπραγματευτή και δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι κατέβασαν τελικά αργότερα σώο τον άνδρα. 
SOOC / George Vitsaras

 Άνδρας έχει ανέβει στο γλυπτό του Γιώργου Ζογγολόπουλου με τίτλο «Πεντάκυκλο» στην Ομόνοια και απειλεί να αυτοκτονήσει (5 Οκτωβρίου 2018). Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί με ειδικό διαπραγματευτή και δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι κατέβασαν τελικά αργότερα σώο τον άνδρα. 

POY 2018. Διασώστης που συμμετέχει στις επιχειρήσεις διάσωσης στο Μάτι μοιράζεται το νερό του με ένα σκυλάκι (24 Ιουλίου 2018).
INTIME NEWS / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Διασώστης που συμμετέχει στις επιχειρήσεις διάσωσης στο Μάτι μοιράζεται το νερό του με ένα σκυλάκι (24 Ιουλίου 2018).

POY 2018. Ο πρόεδρος της Ιρλανδίας Μάικλ Ντ. Χίγκινς αγκαλιάζει ένα πρόσφυγα με κινητικά προβλήματα κατά την επίσκεψή του στον προσφυγικό καταυλισμό του Ελαιώνα, στην Αθήνα.  (24 Φεβρουαρίου 2018). 
EPA / SIMELA PANTZARTZI

Ο πρόεδρος της Ιρλανδίας Μάικλ Ντ. Χίγκινς αγκαλιάζει ένα πρόσφυγα με κινητικά προβλήματα κατά την επίσκεψή του στον προσφυγικό καταυλισμό του Ελαιώνα, στην Αθήνα.  (24 Φεβρουαρίου 2018). 

POY 2018. Στιγμιότυπο  από την επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πάτρα, για την απομάκρυνση μεταναστών και προσφύγων που διέμεναν στους άτυπους καταυλισμούς που είχαν δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες σε χώρους των πρώην εργοστασίων ΑΒΕΞ και Λαδόπουλου, απέναντι από το νότιο λιμάνι της πόλης (15 Μαΐου 2018). 
Menelaos Michalatos

Στιγμιότυπο  από την επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πάτρα, για την απομάκρυνση μεταναστών και προσφύγων που διέμεναν στους άτυπους καταυλισμούς που είχαν δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες σε χώρους των πρώην εργοστασίων ΑΒΕΞ και Λαδόπουλου, απέναντι από το νότιο λιμάνι της πόλης (15 Μαΐου 2018). 

POY 2018. Ένα προσφυγόπουλο παρατηρεί την κίνηση έξω από το κέντρο υποδοχής μεταναστών στη Μόρια της Λέσβου, όπου φιλοξενείται (19 Σεπτεμβρίου 2018). Για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στον υπερπλήρη καταυλισμό προειδοποίησαν με δημοσιεύματά τους εφημερίδες και διάφορες οργανώσεις, όπως το Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα και η Διεθνής Αμνηστία. 
REUTERS / GIORGOS MOUTAFIS

Ένα προσφυγόπουλο παρατηρεί την κίνηση έξω από το κέντρο υποδοχής μεταναστών στη Μόρια της Λέσβου, όπου φιλοξενείται (19 Σεπτεμβρίου 2018). Για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στον υπερπλήρη καταυλισμό προειδοποίησαν με δημοσιεύματά τους εφημερίδες και διάφορες οργανώσεις, όπως το Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα και η Διεθνής Αμνηστία. 

POY 2018. Τούρκοι αιτούντες πολιτικού ασύλου επιβιβάζονται σε λεωφορείο για να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη έπειτα από την ολοκλήρωση της καταγραφής τους στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο χωριό Φυλάκιο (8 Μαΐου 2018).
SOOC / Konstantinos Tsakalidis

Τούρκοι αιτούντες πολιτικού ασύλου επιβιβάζονται σε λεωφορείο για να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη έπειτα από την ολοκλήρωση της καταγραφής τους στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο χωριό Φυλάκιο (8 Μαΐου 2018).

POY 2018. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συνομιλεί με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, όπου έφτασαν με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος (15 Αυγούστου 2018).Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί είχαν συλληφθεί σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή στις Καστανιές του Έβρου και κρατούνταν επί 5,5 μήνες στις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης.
 
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συνομιλεί με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, όπου έφτασαν με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος (15 Αυγούστου 2018).Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί είχαν συλληφθεί σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή στις Καστανιές του Έβρου και κρατούνταν επί 5,5 μήνες στις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης.

 

POY 2018. Πλήθος κόσμου συνοδεύει τον Κωνσταντίνο Κατσίφα στην τελευταία του κατοικία στο χωριό Βουλιαράτες (8 Νοεμβρίου 2018). Ο 35χρονος ομογενής έπεσε νεκρός από τα πυρά Αλβανών αστυνομικών στις 28 Οκτωβρίου. 
INTIME NEWS / ΠΑΠΠΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Πλήθος κόσμου συνοδεύει τον Κωνσταντίνο Κατσίφα στην τελευταία του κατοικία στο χωριό Βουλιαράτες (8 Νοεμβρίου 2018). Ο 35χρονος ομογενής έπεσε νεκρός από τα πυρά Αλβανών αστυνομικών στις 28 Οκτωβρίου. 

POY 2018. Έφιππος μαθητής στη Θεσσαλονίκη προπορεύεται σε μαθητική διαδήλωση για τη Μακεδονία με τη συμμτετοχή δεκάδων σχολείων υπό κατάληψη (29 Νοεμβρίου 2018). 
INTIME NEWS / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Έφιππος μαθητής στη Θεσσαλονίκη προπορεύεται σε μαθητική διαδήλωση για τη Μακεδονία με τη συμμτετοχή δεκάδων σχολείων υπό κατάληψη (29 Νοεμβρίου 2018). 

POY 2018. Επεισόδια σημειώνονται κατά τη διάρκεια της πορείας αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αφορμή τον εμπρησμό της κατάληψης «Libertatia» σε νεοκλασικό κτίριο της Λεωφόρου Στρατού (22 Ιανουαρίου 2018). 
SOOC / Konstantinos Tsakalidis

Επεισόδια σημειώνονται κατά τη διάρκεια της πορείας αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αφορμή τον εμπρησμό της κατάληψης «Libertatia» σε νεοκλασικό κτίριο της Λεωφόρου Στρατού (22 Ιανουαρίου 2018). 

POY 2018. Ένταση σημειώνεται στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο με τη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών στην Αθήνα (30 Μαρτίου 2018). 
SOOC / George Vitsaras

Ένταση σημειώνεται στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο με τη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών στην Αθήνα (30 Μαρτίου 2018). 

POY 2018. Ένας άντρας κρατά μια μολότοφ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν στην Θεσσαλονίκη μετά τις πορείες μνήμης για τα δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου (6 Δεκεμβρίου 2018). 
EPA / SOTIRIS BARBAROUSIS

Ένας άντρας κρατά μια μολότοφ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν στην Θεσσαλονίκη μετά τις πορείες μνήμης για τα δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου (6 Δεκεμβρίου 2018). 

POY 2018. Mέλη συλλογικοτήτων προσπαθούν να μπλοκάρουν ηλεκτρονικό πληστειριασμό στην Θεσσαλονίκη (7 Μαρτίου 2018). 
SOOC / Konstantinos Tsakalidis

Mέλη συλλογικοτήτων προσπαθούν να μπλοκάρουν ηλεκτρονικό πληστειριασμό στην Θεσσαλονίκη (7 Μαρτίου 2018). 

POY 2018. Eπεισόδια σημειώνονται έξω από τη Βουλή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου της τρίτης αξιολόγησης (12 Ιανουαρίου 2018).
SOOC / Nikos Libertas

Eπεισόδια σημειώνονται έξω από τη Βουλή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου της τρίτης αξιολόγησης (12 Ιανουαρίου 2018).

POY 2018. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, εισέρχεται εκτός εαυτού και οπλοφορώντας στον αγωνιστικό χώρο, όπου εκτυλίσσεται το ντέρμπι ανέμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, και καλεί τους παίκτες της ομάδας του να αποχωρήσουν από το γήπεδο της Τούμπας. Λίγο νωρίτερα ο διαιτητής του αγώνα ακύρωσε το γκολ του ΠΑΟΚ καθώς παίκτης της ομάδας ήταν σε θέση οφσάιντ, πράγμα που προκάλεσε θύελα διαμαρτυριών από την πλευρά των γηπεδούχων. Τελικά έπειτα από 2 και πλέον ώρες διαβουλεύσεων, ο ρέφερι του ντέρμπι διέκοψε οριστικά το ματς (11 Μαρτίου 2018). 
INTIME SPORTS / INTIMEsports

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, εισέρχεται εκτός εαυτού και οπλοφορώντας στον αγωνιστικό χώρο, όπου εκτυλίσσεται το ντέρμπι ανέμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, και καλεί τους παίκτες της ομάδας του να αποχωρήσουν από το γήπεδο της Τούμπας. Λίγο νωρίτερα ο διαιτητής του αγώνα ακύρωσε το γκολ του ΠΑΟΚ καθώς παίκτης της ομάδας ήταν σε θέση οφσάιντ, πράγμα που προκάλεσε θύελα διαμαρτυριών από την πλευρά των γηπεδούχων. Τελικά έπειτα από 2 και πλέον ώρες διαβουλεύσεων, ο ρέφερι του ντέρμπι διέκοψε οριστικά το ματς (11 Μαρτίου 2018). 

POY 2018. Eπεισόδια λαμβάνουν χώρα στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου, πριν την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ-Αγιαξ, για την 5η αγωνιστική του Champions League (27 Νοεμβρίου 2018). 
INTIME SPORTS / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS

Eπεισόδια λαμβάνουν χώρα στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου, πριν την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ-Αγιαξ, για την 5η αγωνιστική του Champions League (27 Νοεμβρίου 2018). 

POY 2018. Φορώντας χειροπέδες αποχωρεί από τα δικαστήρια ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου. Ο Παπαντωνίου και η σύζυγός του κρίθηκαν προφυλακιστέοι για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών, ύψους 2,8 εκατ. ελβετικών φράγκων και την κατηγορία του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος(24 Οκτωβρίου 2018). 
INTIME NEWS / INTIMEnews / INTIMEsports

Φορώντας χειροπέδες αποχωρεί από τα δικαστήρια ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου. Ο Παπαντωνίου και η σύζυγός του κρίθηκαν προφυλακιστέοι για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών, ύψους 2,8 εκατ. ελβετικών φράγκων και την κατηγορία του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος(24 Οκτωβρίου 2018). 

POY 2018. Ένταση σημειώνεται στην Αθήνα κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ενάντια στους πλειστηριασμούς (14 Φεβρουαρίου 2018). 
SOOC / George Vitsaras

Ένταση σημειώνεται στην Αθήνα κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ενάντια στους πλειστηριασμούς (14 Φεβρουαρίου 2018). 

POY 2018. Ο επικεφαλής Παναγιώτης Λαφαζάνης και μέλη της Λαϊκής Ενότητας παίρνουν μέρος σε διαμαρτυρία έξω από τη Γαλλική πρεσβεία σε εκδήλωση αλληλεγγύης στο κίνημα των «κίτρινων γιλέκων» της Γαλλίας ενάντια στην κυβέρνηση Μακρόν  (5 Δεκεμβρίου 2018). 
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗ

Ο επικεφαλής Παναγιώτης Λαφαζάνης και μέλη της Λαϊκής Ενότητας παίρνουν μέρος σε διαμαρτυρία έξω από τη Γαλλική πρεσβεία σε εκδήλωση αλληλεγγύης στο κίνημα των «κίτρινων γιλέκων» της Γαλλίας ενάντια στην κυβέρνηση Μακρόν  (5 Δεκεμβρίου 2018). 

POY 2018. Μαθητές και φοιτητές, οι οποίοι συμμετέχουν σε συλλαλητήριο για τις αλλαγές που προωθούνται στο λύκειο και την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, εισβάλλουν στο χώρο του υπουργείου Παιδείας, φτάνοντας μέχρι και το γραφείο του υπουργού Κώστα Γαβρόγλου (22 Οκτωβρίου 2018).
SOOC / Nick Paleologos

Μαθητές και φοιτητές, οι οποίοι συμμετέχουν σε συλλαλητήριο για τις αλλαγές που προωθούνται στο λύκειο και την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, εισβάλλουν στο χώρο του υπουργείου Παιδείας, φτάνοντας μέχρι και το γραφείο του υπουργού Κώστα Γαβρόγλου (22 Οκτωβρίου 2018).

POY 2018. Στιγμιότυπο από το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα (4 Φεβρουαρίου 2018). 
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα (4 Φεβρουαρίου 2018). 

POY 2018. Μέλη του ΠΑΜΕ στη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας προς τη Βουλή εισβάλουν στο υπουργείο Εργασίας, στην οδό Σταδίου, και συνομιλούν με την υπουργό  Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου (9 Ιανουαρίου 2018). 
INTIME NEWS / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Μέλη του ΠΑΜΕ στη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας προς τη Βουλή εισβάλουν στο υπουργείο Εργασίας, στην οδό Σταδίου, και συνομιλούν με την υπουργό  Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου (9 Ιανουαρίου 2018). 

POY 2018. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος περιποιείται την γραβάτα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά με γραβάτα στο Αίθριο του Ζαππείου Μεγάρου, όπου πραγματοποίησε ομιλία στις κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ μία ημέρα μετά τη συμφωνία στην οποία κατέληξε το Eurogroup (22 Ιουνίου 2018). 
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος περιποιείται την γραβάτα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά με γραβάτα στο Αίθριο του Ζαππείου Μεγάρου, όπου πραγματοποίησε ομιλία στις κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ μία ημέρα μετά τη συμφωνία στην οποία κατέληξε το Eurogroup (22 Ιουνίου 2018). 

POY 2018. Η Ντόρα Μπακογιάννη συνομιλεί με τον Κώστα Καραμανλή κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Πολιτική Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας (24 Ιανουαρίου 2018). 
INTIME NEWS / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Η Ντόρα Μπακογιάννη συνομιλεί με τον Κώστα Καραμανλή κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Πολιτική Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας (24 Ιανουαρίου 2018). 

POY 2018. Ο Γιώργος Παπανδρέου κλείνει το μάτι κατά την πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στην Αθήνα (15 Απριλίου 2018). 
George Vitsaras

Ο Γιώργος Παπανδρέου κλείνει το μάτι κατά την πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στην Αθήνα (15 Απριλίου 2018). 

POY 2018. Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Ιθάκη, απ
Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Ιθάκη, απ' όπου απηύθυνε μήνυμα στον ελληνικό λαό για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια (Τρίτη 21 Αυγούστου)

POY 2018. Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η σύζυγός του, δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, απολαμβάνουν τον καφέ τους στο κέντρο της Αθήνας, κατά την διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής τους στην Ελλάδα (10 Μαΐου 2018). 
SOOC / Menelaos Myrillas

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η σύζυγός του, δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, απολαμβάνουν τον καφέ τους στο κέντρο της Αθήνας, κατά την διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής τους στην Ελλάδα (10 Μαΐου 2018). 

POY 2018. Ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ κατά τη δεύτερη ημέρα της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες σε χαλαρή και περιπαικτική διάθεση φιλάει το κεφάλι ενός αξιωματούχου υπό το βλέμμα του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα (29 Ιουνίου 2018). 
REUTERS / FRANCOIS LENOIR

Ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ κατά τη δεύτερη ημέρα της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες σε χαλαρή και περιπαικτική διάθεση φιλάει το κεφάλι ενός αξιωματούχου υπό το βλέμμα του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα (29 Ιουνίου 2018). 

POY 2018. Μία κοπέλα με βαμμένο το πρόσωπο συμμετέχει στην πορεία του 14ου Athens Pride στο κέντρο της Αθήνας (9 Ιουνίου 2018). 
REUTERS / COSTAS BALTAS

Μία κοπέλα με βαμμένο το πρόσωπο συμμετέχει στην πορεία του 14ου Athens Pride στο κέντρο της Αθήνας (9 Ιουνίου 2018). 

POY 2018. Guest εμφανίσεις στον 36ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών (11 Νοεμβρίου 2018). 
George Vitsaras

Guest εμφανίσεις στον 36ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών (11 Νοεμβρίου 2018). 

POY 2018. Νεαρός άνδρας κάνει ντουζ έπειτα από μπάνιο στη θάλασσα στα Νέα Βρασνά της Θεσσαλονίκης (13 Ιουλίου 2018). 
SOOC / Konstantinos Tsakalidis

Νεαρός άνδρας κάνει ντουζ έπειτα από μπάνιο στη θάλασσα στα Νέα Βρασνά της Θεσσαλονίκης (13 Ιουλίου 2018). 

POY 2018. Σέλφι με background τα κύματα στη Μαρίνα Φλοίσβου (13 Μαρτίου 2018).
INTIME NEWS / ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Σέλφι με background τα κύματα στη Μαρίνα Φλοίσβου (13 Μαρτίου 2018).

POY 2018. Μασκαρεμένος παίρνει μέρος στο 9ο Καρναβάλι Μεταξουργείου, στην Αθήνα (11 Φεβρουαρίου 2018).
SOOC / Theodore Manolopoulos

Μασκαρεμένος παίρνει μέρος στο 9ο Καρναβάλι Μεταξουργείου, στην Αθήνα (11 Φεβρουαρίου 2018).

POY 2018. Η «Ημέρα των νεκρών», μία από τις πιο σημαντικές και γνωστές γιορτές της μεξικάνικης παράδοσης, γιορτάζεται με παρέλαση στο Μοναστηράκι στην Αθήνα (3 Νοεμβρίου 2018).
SOOC / George Vitsaras

Η «Ημέρα των νεκρών», μία από τις πιο σημαντικές και γνωστές γιορτές της μεξικάνικης παράδοσης, γιορτάζεται με παρέλαση στο Μοναστηράκι στην Αθήνα (3 Νοεμβρίου 2018).

POY 2018. Στιγμιότυπο από το αποκριάτικο έθιμο της «Νύχτας των Στοιχειών», γνωστό και ως «Το Στοιχειό της Χάρμαινας», στην Άμφισσα (18 Φεβρουαρίου 2018). 
SOOC / Nikos Chrisoulis

Στιγμιότυπο από το αποκριάτικο έθιμο της «Νύχτας των Στοιχειών», γνωστό και ως «Το Στοιχειό της Χάρμαινας», στην Άμφισσα (18 Φεβρουαρίου 2018). 

POY 2018. Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, χαιρετούν το Φώτη Κουβέλη, ο οποίος ανέλαβε τη θέση αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Αμυνας, κατά την ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο (1 Μαρτίου 2018). 
Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, χαιρετούν το Φώτη Κουβέλη, ο οποίος ανέλαβε τη θέση αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Αμυνας, κατά την ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο (1 Μαρτίου 2018). 

POY 2018. Ο παραιτηθείς υπουργός Νίκος Κοτζιάς παραδίδει το υπουργείο Εξωτερικών στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος αναλμβάνει τη θέση του (20 Οκτωβρίου 2018). 
SOOC / George Vitsaras

Ο παραιτηθείς υπουργός Νίκος Κοτζιάς παραδίδει το υπουργείο Εξωτερικών στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος αναλμβάνει τη θέση του (20 Οκτωβρίου 2018). 

POY 2018. Στιγμιότυπο από τον φιλικό αγώνα μελών της Νέας Δημοκρατίας με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάν Πασσέ (Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά) στο δημοτικό γήπεδο του Μοσχάτου.Στον αγώνα έλαβε μέρος ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα για την ομάδα του, ενώ το σκορ του αγώνα έληξε με 6-4 υπέρ της ομάδας της Νέας Δημοκρατίας (3 Απριλίου 2018). 
ΑΠΕ ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤ

Στιγμιότυπο από τον φιλικό αγώνα μελών της Νέας Δημοκρατίας με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάν Πασσέ (Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά) στο δημοτικό γήπεδο του Μοσχάτου.Στον αγώνα έλαβε μέρος ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα για την ομάδα του, ενώ το σκορ του αγώνα έληξε με 6-4 υπέρ της ομάδας της Νέας Δημοκρατίας (3 Απριλίου 2018). 

POY 2018. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατακτά τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του στο τουρνουά Stockholm Open αφού επιβλήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) επί του Λετονού, Έρνσεστς Γκούλμπις (21 Οκτωβρίου 2018). 
EPA / Soren Andersson/TT

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατακτά τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του στο τουρνουά Stockholm Open αφού επιβλήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) επί του Λετονού, Έρνσεστς Γκούλμπις (21 Οκτωβρίου 2018). 

POY 2018. Στιγμιότυπο από το 7o Athens Flying Week 2018 στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας (22 Σεπτεμβρίου 2018). 
EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Στιγμιότυπο από το 7o Athens Flying Week 2018 στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας (22 Σεπτεμβρίου 2018). 

POY 2018. Στιγμιότυπο από την συγκέντρωση συνταξιούχων στην πλατεία Κοτζιά διαμαρτυρόμενοι για την περικοπή της προσωπικής διαφοράς το 2019, την κατάργηση του ΕΚΑΣ και τη μείωση του αφορολόγητου στα 5.600 ευρώ (25 Απριλίου 2018). 
INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Στιγμιότυπο από την συγκέντρωση συνταξιούχων στην πλατεία Κοτζιά διαμαρτυρόμενοι για την περικοπή της προσωπικής διαφοράς το 2019, την κατάργηση του ΕΚΑΣ και τη μείωση του αφορολόγητου στα 5.600 ευρώ (25 Απριλίου 2018). 

POY 2018. Λευκό τοπίο στα ορεινά του χωριού Περτούλι, στο νομό Τρικάλων (30 Νοεμβρίου 2018). 
Eurokinissi / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Λευκό τοπίο στα ορεινά του χωριού Περτούλι, στο νομό Τρικάλων (30 Νοεμβρίου 2018). 

POY 2018. Άγρια άλογα βόσκουν στην αλπική ζώνη του Ολύμπου (10 Αυγούστου 2018). 
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Άγρια άλογα βόσκουν στην αλπική ζώνη του Ολύμπου (10 Αυγούστου 2018). 

POY 2018. Ο ήλιος δύει στην παραλία της Θεσσαλονίκης (29 Ιανουαρίου 2018). 
SOOC / Konstantinos Tsakalidis

Ο ήλιος δύει στην παραλία της Θεσσαλονίκης (29 Ιανουαρίου 2018). 

POY 2018. Καταιγίδα «σκίζει» τον ουρανό πάνω από την παραλία Φανάρι στην Επανωμή Θεσσαλονίκης (21 Αυγούστου 2018). 
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Καταιγίδα «σκίζει» τον ουρανό πάνω από την παραλία Φανάρι στην Επανωμή Θεσσαλονίκης (21 Αυγούστου 2018). 

POY 2018. Σε «εμπόλεμη ζώνη» έχει μετατραπεί το Γαλαξείδι με τα αλευρoμουτζουρώματα και τους εορτασμούς για την Καθαρή Δευτέρα (19 Φεβρουαρίου 2018).
SOOC / Nick Paleologos

Σε «εμπόλεμη ζώνη» έχει μετατραπεί το Γαλαξείδι με τα αλευρoμουτζουρώματα και τους εορτασμούς για την Καθαρή Δευτέρα (19 Φεβρουαρίου 2018).

POY 2018. Ομίχλη σκεπάζει την δασική περιοχή κατά μήκος του ποταμού Έβρου, φυσικό σύνορο μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας, κατά την ανατολή του ήλιου κοντά στο χωριό Πύθιο (11 Μαΐου 2018). 
SOOC / Konstantinos Tsakalidis

Ομίχλη σκεπάζει την δασική περιοχή κατά μήκος του ποταμού Έβρου, φυσικό σύνορο μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας, κατά την ανατολή του ήλιου κοντά στο χωριό Πύθιο (11 Μαΐου 2018). 

POY 2018. Στιγμιότυπο από τη φετινή διοργάνωση του σόου μόδας και μουσικής MadWalk στην Αθήνα (19 Μαρτίου 2018). 
SOOC / Lefteris Partsalis

Στιγμιότυπο από τη φετινή διοργάνωση του σόου μόδας και μουσικής MadWalk στην Αθήνα (19 Μαρτίου 2018). 

POY 2018. Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων στην πλατεία του Αγίου Παύλου (6 Οκτωβρίου 2018). 
INTIME NEWS / ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων στην πλατεία του Αγίου Παύλου (6 Οκτωβρίου 2018).