Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 16:43

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018.

Χορός στην Ουγγαρία. Χορευτής της ομάδας Recirquel συμμετέχει στην τελική πρόβα του έργου «My Land» που θα παρουσιαστεί στη Βουδαπέστη. 
 
REUTERS / Bernadett Szabo

Χορευτής της ομάδας Recirquel συμμετέχει στην τελική πρόβα του έργου «My Land» που θα παρουσιαστεί στη Βουδαπέστη. 

 

Χαλαρές στιγμές στη Ρώμη. Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα εικονίζει έναν άνδρα να παίζει κάνοντας σαπουνόφουσκες σε δρόμο της Ρώμης. 
REUTERS / TONY GENTILE

Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα εικονίζει έναν άνδρα να παίζει κάνοντας σαπουνόφουσκες σε δρόμο της Ρώμης. 

Καρτ ποστάλ από την Αμοργό. Στιγμιότυπο από τον όρμο του Λίβερου στην Κάτω μεριά της Αμοργού, όπου βρίσκεται εδώ και τρεις δεκαετίες το ναυάγιο πλοίο «Ολυμπία» με κυπριακή σημαία και έτος κατασκευής του το 1950. 
Eurokinissi / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Στιγμιότυπο από τον όρμο του Λίβερου στην Κάτω μεριά της Αμοργού, όπου βρίσκεται εδώ και τρεις δεκαετίες το ναυάγιο πλοίο «Ολυμπία» με κυπριακή σημαία και έτος κατασκευής του το 1950. 

Ρυθμική γυμναστική στο Μπουένος Άιρες. Η αθλήτρια Talisa Torretti διαγωνίζεται στο άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες. 
REUTERS / HANDOUT

Η αθλήτρια Talisa Torretti διαγωνίζεται στο άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες. 

Ειδυλλιακό παιχνίδι. Μια ομάδα αγοριών παίζει μπάλα στην αμμουδιά με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην πόλη Ενσινίτας, στην Καλιφόρνια.
REUTERS / MIKE BLAKE

Μια ομάδα αγοριών παίζει μπάλα στην αμμουδιά με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην πόλη Ενσινίτας, στην Καλιφόρνια.

Μόδα στη Ρωσία. Στιγμιότυπο από την πασαρέλα στην εβδομάδα μόδας Mercedes-Benz στη Μόσχα. 
EPA / SERGEI ILNITSKY

Στιγμιότυπο από την πασαρέλα στην εβδομάδα μόδας Mercedes-Benz στη Μόσχα. 

Βόλτα με δράκο στην Κίνα . Ένας άνδρας οδηγάει ποδήλατο σε σχήμα δράκου φταιγμένο στο χέρι από ξυλάκια παγωτού σε δρόμο στην πόλη Τιέλινγκ της Κίνας.  
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Ένας άνδρας οδηγάει ποδήλατο σε σχήμα δράκου φταιγμένο στο χέρι από ξυλάκια παγωτού σε δρόμο στην πόλη Τιέλινγκ της Κίνας.  

Ένταση στην Ινδία. Διαδηλωτής με μάσκα διακρίνεται μπροστά από λάστιχα που καίγονται κατά τη διάρκεια επεισοδίων στη Σριναγκάρ της Ινδίας. 
REUTERS / DANISH ISMAIL

Διαδηλωτής με μάσκα διακρίνεται μπροστά από λάστιχα που καίγονται κατά τη διάρκεια επεισοδίων στη Σριναγκάρ της Ινδίας. 

Θρήνος στη Γάζα. Συγγενείς του Παλαιστίνιου Naji al-Zaneen, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια αεροπορικής επίθεσης Ισραηλινών, θρηνούν στην κηδεία του στη Γάζα. 
REUTERS / SUHAIB SALEM

Συγγενείς του Παλαιστίνιου Naji al-Zaneen, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια αεροπορικής επίθεσης Ισραηλινών, θρηνούν στην κηδεία του στη Γάζα. 

Street art με ευρωπαϊκό αέρα. Τοιχογραφία που αναγράφει τη φράση «Το μέλλον είναι η Ευρώπη» βρίσκεται σε τοίχο κοντά στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες. 
REUTERS / TOBY MELVILLE

Τοιχογραφία που αναγράφει τη φράση «Το μέλλον είναι η Ευρώπη» βρίσκεται σε τοίχο κοντά στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες.