Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 01 Μαΐου 2018 20:49

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 1 Μαΐου 2018.

Τζίμι Χέντριξ για... Guinness . Πάνω από 7411 κιθαρίστες παίζουν το κομμάτι «Hey Joe» του Τζίμι Χέντριξ στην πλατεία Αγοράς στο Βρότσλαβ της Πολωνίας με σκοπό να κερδίσουν μία θέση στο βιβλίο Guinness . 
REUTERS / AGENCJA GAZETA

Πάνω από 7411 κιθαρίστες παίζουν το κομμάτι «Hey Joe» του Τζίμι Χέντριξ στην πλατεία Αγοράς στο Βρότσλαβ της Πολωνίας με σκοπό να κερδίσουν μία θέση στο βιβλίο Guinness . 

Μιανμάρ: Ευχές για ελευθερία του τύπου. Ένας άνδρας στη Γιανγκόν, στη Μιανμάρ, γράφει ευχές για καλή τύχη σε ένα τοίχο επάνω στον οποίο έχουν αφισοκολληθεί φωτογραφίες των δύο δημοσιογράφων του πρακτορείου Reuters που είναι υπό κράτηση στη χώρα.  Ο Ουά Λόνε και ο Κιάου Σόε Οο συνελήφθησαν στις 12 Δεκεμβρίου με την κατηγορία ότι είχαν στην κατοχή τους έγγραφα που συνδέονταν με τη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον των Ροχίνγκια.
REUTERS / STRINGER

Ένας άνδρας στη Γιανγκόν, στη Μιανμάρ, γράφει ευχές για καλή τύχη σε ένα τοίχο επάνω στον οποίο έχουν αφισοκολληθεί φωτογραφίες των δύο δημοσιογράφων του πρακτορείου Reuters που είναι υπό κράτηση στη χώρα.  Ο Ουά Λόνε και ο Κιάου Σόε Οο συνελήφθησαν στις 12 Δεκεμβρίου με την κατηγορία ότι είχαν στην κατοχή τους έγγραφα που συνδέονταν με τη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον των Ροχίνγκια.

Ένταση στο Παρίσι. Διαδηλωτής κρατάει μια φωτοβολίδα στην πορεία για την εργατική Πρωτομαγιά στο Παρίσι, στο περιθώριο της οποίας ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και κουκουλοφόρων.
REUTERS / CHRISTIAN HARTMANN

Διαδηλωτής κρατάει μια φωτοβολίδα στην πορεία για την εργατική Πρωτομαγιά στο Παρίσι, στο περιθώριο της οποίας ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και κουκουλοφόρων.

Ζέστη στη Νέα Υόρκη. Μία γυναίκα ξεκουράζεται σε σκιερό μέρος σε ένα πάρκο στη Νέα Υόρκη. 
EPA / JUSTIN LANE

Μία γυναίκα ξεκουράζεται σε σκιερό μέρος σε ένα πάρκο στη Νέα Υόρκη. 

Συνωστισμός για μία λήψη. Φωτογράφοι προσπαθούν να φωτογραφίσουν τους εορτασμούς για την ημέρα της εργατικής Πρωτομαγιάς στη Μόσχα. 
REUTERS / TATYANA MAKEYEVA

Φωτογράφοι προσπαθούν να φωτογραφίσουν τους εορτασμούς για την ημέρα της εργατικής Πρωτομαγιάς στη Μόσχα. 

Πυρκαγιά στη Βραζιλία. Πυροσβέστες επιθεωρούν κτίριο στο Σάο Πάολο που κατέρρευσε έπειτα από πυρκαγιά. 
REUTERS / STRINGER

Πυροσβέστες επιθεωρούν κτίριο στο Σάο Πάολο που κατέρρευσε έπειτα από πυρκαγιά. 

Πρωτομαγιά με επίκληση στα θεία . Άνδρας με πλακάτ στο Σύνταγμα, στην Αθήνα, πριν από την συγκέντρωση που διοργανώθηκε από το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ). 
ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαίτας

Άνδρας με πλακάτ στο Σύνταγμα, στην Αθήνα, πριν από την συγκέντρωση που διοργανώθηκε από το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ). 

To World of Warcraft στην Τσεχία. Κόσμος ντυμένος ως χαρακτήρες του βιντεοπαιχνιδιού World of Warcraft διασχίζουν ένα αγρό στο χωριό Kamyk nad Vltavou στην Τσεχία. 
REUTERS / DAVID W CERNY

Κόσμος ντυμένος ως χαρακτήρες του βιντεοπαιχνιδιού World of Warcraft διασχίζουν ένα αγρό στο χωριό Kamyk nad Vltavou στην Τσεχία. 

Fish Spa στην Τουρκία . Ψάρια (κυπρίνοι) garra rufa obtusas, γνωστά και ως doctor fish, διακρίνονται γύρω από το πρόσωπο ενός άνδρα βουτηγμένο στο νερό ενός ινστιτούτου ομορφιάς στην επαρχία Κανγκάλ, στην Τουρκία. 
REUTERS / UMIT BEKTAS

Ψάρια (κυπρίνοι) garra rufa obtusas, γνωστά και ως doctor fish, διακρίνονται γύρω από το πρόσωπο ενός άνδρα βουτηγμένο στο νερό ενός ινστιτούτου ομορφιάς στην επαρχία Κανγκάλ, στην Τουρκία. 

Έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων στη Γλυφάδα. Στιγμιότυπο από την «2η Ανοιξιάτικη Στατική Έκθεση Γλυφάδας» που διοργάνωσε ο δήμος Γλυφάδας με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς. Στην έκθεση παρουσιάστηκαν ανάμεσα σε άλλα αυτοκινητα γνωστών πολιτικών και εκκλησιαστικών παραγόντων. 
Eurokinissi / ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Στιγμιότυπο από την «2η Ανοιξιάτικη Στατική Έκθεση Γλυφάδας» που διοργάνωσε ο δήμος Γλυφάδας με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς. Στην έκθεση παρουσιάστηκαν ανάμεσα σε άλλα αυτοκινητα γνωστών πολιτικών και εκκλησιαστικών παραγόντων.