Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 16:35

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 11 Απριλίου 2018.

Δημόσια απολογία ενώπιον της Γερουσίας από τον ιδρυτή του Facebook. Tην πλήρη ευθύνη για τη μαζική διαρροή προσωπικών δεδομένων χρηστών του Facebook, ανέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Κατά την απολογία του στην αμερικανική Γερουσία, ο Ζούκερμπεργκ τόνισε πως «είναι ξεκάθαρο σήμερα ότι δεν κάναμε αρκετά για να αποτρέψουμε να χρησιμοποιηθούν τα εργαλεία αυτά για κακό», προσθέτοντας ότι δεν αναπτύχθηκε μια ευρύτερη θεώρηση της ευθύνης και αυτό ήταν μεγάλο λάθος. «Ήταν δικό μου λάθος και λυπάμαι».
REUTERS / LEAH MILLIS

Tην πλήρη ευθύνη για τη μαζική διαρροή προσωπικών δεδομένων χρηστών του Facebook, ανέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Κατά την απολογία του στην αμερικανική Γερουσία, ο Ζούκερμπεργκ τόνισε πως «είναι ξεκάθαρο σήμερα ότι δεν κάναμε αρκετά για να αποτρέψουμε να χρησιμοποιηθούν τα εργαλεία αυτά για κακό», προσθέτοντας ότι δεν αναπτύχθηκε μια ευρύτερη θεώρηση της ευθύνης και αυτό ήταν μεγάλο λάθος. «Ήταν δικό μου λάθος και λυπάμαι».

Πεταλούδα στον ζωολογικό κήπο Τσαπουλτεπέκ. Μια πεταλούδα στον ζωολογικό κήπο Τσαπουλτεπέκ, στο Μεξικό.
EPA / Sαshenka Gutiιrrez

Μια πεταλούδα στον ζωολογικό κήπο Τσαπουλτεπέκ, στο Μεξικό.

Ηλιοβασίλεμα στο Μινσκ. Ο κόσμος απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα σε λίμνη κοντά στο Μινσκ της Λευκορωσίας.
REUTERS / VASILY FEDOSENKO

Ο κόσμος απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα σε λίμνη κοντά στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

Εβδομάδα Μόδας στο Αλμάτι. Μοντέλα παρουσιάζουν τις δημιουργίες του σχεδιαστή Sergei Shabunin, κατά την Εβδομάδα Μόδας στο Αλμάτι, στο Καζακστάν.
REUTERS / SHAMIL ZHUMATOV

Μοντέλα παρουσιάζουν τις δημιουργίες του σχεδιαστή Sergei Shabunin, κατά την Εβδομάδα Μόδας στο Αλμάτι, στο Καζακστάν.

Βουτιές στον κόλπο της Μανίλα. Ένα κορίτσι βουτά στα μολυσμένα νερά του κόλπου της Μανίλα, στις Φιλιππίνες.
REUTERS / ROMEO RANOCO

Ένα κορίτσι βουτά στα μολυσμένα νερά του κόλπου της Μανίλα, στις Φιλιππίνες.

Κοινοπολιτειακοί Αγώνες 2018. H Gemma Frizelle από την Ουαλία διαγωνίζεται στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες 2018, στην Αυστραλία.
REUTERS / DAVID GRAY

H Gemma Frizelle από την Ουαλία διαγωνίζεται στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες 2018, στην Αυστραλία.

Ομίχλη στη Σλοβακία. Πρωινή ομίχλη στον ουρανό κοντά στο χωριό Hajnacka, στη Σλοβακία. 
EPA / PETER KOMKA

Πρωινή ομίχλη στον ουρανό κοντά στο χωριό Hajnacka, στη Σλοβακία. 

Μυθική πρόκριση η Ρόμα . Ο Κώστας Μανωλας έβαλε την υπογραφή του στον θρίαμβο της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα και μετά το τέλος του αγώνα ξέσπασε σε λυγμούς. Μετά από 48 ματς σε όλες τις διοργανώσεις από την έναρξη της σεζόν, η «Μπάρτσα» ηττήθηκε μόλις για δεύτερη φορά, αλλά η ήττα αυτή έμελλε να της στερήσει τη δυνατότητα να φτάσει για 11η φορά στους ημιτελικούς του Champions League.
REUTERS / ALBERTO LINGRIA

Ο Κώστας Μανωλας έβαλε την υπογραφή του στον θρίαμβο της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα και μετά το τέλος του αγώνα ξέσπασε σε λυγμούς. Μετά από 48 ματς σε όλες τις διοργανώσεις από την έναρξη της σεζόν, η «Μπάρτσα» ηττήθηκε μόλις για δεύτερη φορά, αλλά η ήττα αυτή έμελλε να της στερήσει τη δυνατότητα να φτάσει για 11η φορά στους ημιτελικούς του Champions League.

Πλειστηριασμοί: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Σταδίου. Ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης διαμαρτύρεται έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Σταδίου για να ακυρωθεί ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας διαμερίσματος και δύο γραφείων.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης διαμαρτύρεται έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Σταδίου για να ακυρωθεί ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας διαμερίσματος και δύο γραφείων.

Νεογέννητο κοάλα στον ζωολογικό κήπο του Μέχελεν . Ένα νεογέννητο κοάλα μαζί με την μητέρα του, στον ζωολογικό κήπο Planckendael, στο Μέχελεν του Βελγίου.
REUTERS / YVES HERMAN

Ένα νεογέννητο κοάλα μαζί με την μητέρα του, στον ζωολογικό κήπο Planckendael, στο Μέχελεν του Βελγίου.