Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 06 Απριλίου 2018 20:18

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 6 Απριλίου 2018.

Περιφορά του Επιταφίου κάτω από την Ακρόπολη. Στιγμιότυπο από την περιφορά του Επιταφίου του Ιερου Ναού της Αγίας Σοφίας στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στην Αθήνα. 
Eurokinissi / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Στιγμιότυπο από την περιφορά του Επιταφίου του Ιερου Ναού της Αγίας Σοφίας στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στην Αθήνα. 

Τελετουργίες στην Ινδία . Ινδουιστής ακουμπάει με την πατούσα του ένα μωρό κατά τη διάρκεια τελετουργικού για το θρησκευτικό φεστιβάλ Bhel Bhel στην πόλη Bandel της Ινδίας. 
REUTERS / RUPAK DE CHOWDHURI

Ινδουιστής ακουμπάει με την πατούσα του ένα μωρό κατά τη διάρκεια τελετουργικού για το θρησκευτικό φεστιβάλ Bhel Bhel στην πόλη Bandel της Ινδίας. 

Σκηνικό πολέμου στη Γάζα. Παλαιστίνιοι προσπαθούν να μεταφέρουν σε ασφαλές μέρος δημοσιογράφο ο οποίος τραυματίστηκε κατά τις συγκορύσεις μεταξύ Παλαιστίνιων διαδηλωτών και ισρηλινών δυνάμεων ασφαλείας στα σύνορα του Ισραήλ με τη Λωρίδα της Γάζας.  Την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησε η «Μεγάλη πορεία της επιστροφής», όπως αποκαλούν οι Παλαιστίνοι τις κινητοποιήσεις τους, με τις οποίες απαιτούν την επιστροφή τους σε εδάφη που πλέον ανήκουν στο Ισραήλ.Η «Μεγάλη πορεία της επιστροφής» θα κορυφωθεί στις 15 Μαΐου. 
REUTERS / IBRAHEEM ABU MUSTAFA

Παλαιστίνιοι προσπαθούν να μεταφέρουν σε ασφαλές μέρος δημοσιογράφο ο οποίος τραυματίστηκε κατά τις συγκορύσεις μεταξύ Παλαιστίνιων διαδηλωτών και ισρηλινών δυνάμεων ασφαλείας στα σύνορα του Ισραήλ με τη Λωρίδα της Γάζας.  Την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησε η «Μεγάλη πορεία της επιστροφής», όπως αποκαλούν οι Παλαιστίνοι τις κινητοποιήσεις τους, με τις οποίες απαιτούν την επιστροφή τους σε εδάφη που πλέον ανήκουν στο Ισραήλ.Η «Μεγάλη πορεία της επιστροφής» θα κορυφωθεί στις 15 Μαΐου. 

Κολυμβητικοί αγώνες στην Αυστραλία. Στιγμιότυπο από τις εξέδρες των ημιτελικών αγώνων στο πρόσθιο κολύμπι των Κοινοπολιτειακών Αγώνων που φιλοξενούνται στην πόλη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας.
REUTERS / JEREMY LEE

Στιγμιότυπο από τις εξέδρες των ημιτελικών αγώνων στο πρόσθιο κολύμπι των Κοινοπολιτειακών Αγώνων που φιλοξενούνται στην πόλη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας.

Υεμένη: Χορός για να ξορκίσουν το «κακό». Υποστηρικτές των ανταρτών Χούδι της Υεμένης συμμετέχουν σε παραδοσιακό χορό κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στη Σαναά κατά των επιχειρήσεων στη χώρα του στρατιωτικού συνασπισμού, του οποίου ηγείται η Σαουδική Αραβία. 
EPA / YAHYA ARHAB

Υποστηρικτές των ανταρτών Χούδι της Υεμένης συμμετέχουν σε παραδοσιακό χορό κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στη Σαναά κατά των επιχειρήσεων στη χώρα του στρατιωτικού συνασπισμού, του οποίου ηγείται η Σαουδική Αραβία. 

Μαδρίτη: Έκθεση- αφιέρωμα στο Ρούμπενς. Τα χέρια ενός άνδρα δείχνουν τον πίνακα «Κυνήγι λιονταριού» του Φλαμανδού ζωγράφου Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς κατά την παρουσίαση έκθεσης αφιερωμένης στο ζωγράφο στο μουσείο του Πράδο στη Μαδρίτη. 
REUTERS / SUSANA VERA

Τα χέρια ενός άνδρα δείχνουν τον πίνακα «Κυνήγι λιονταριού» του Φλαμανδού ζωγράφου Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς κατά την παρουσίαση έκθεσης αφιερωμένης στο ζωγράφο στο μουσείο του Πράδο στη Μαδρίτη. 

Μεγάλη Παρασκευή στην Πεντέλη . Στιγμιότυπο από την τελετή Αποκαθήλωσης στη μονή Πεντέλης. 
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από την τελετή Αποκαθήλωσης στη μονή Πεντέλης. 

Επιχείρηση ρινόκερος στην Κένυα. Προσωπικό της Υπηρεσίας Προστασίας Άγριας Ζωής της Κένυας (KWS) μεταφέρει ένα ναρκωμένο ρινόκερο στο εθνικό πάρκο Meru. Η επιχυπηρεσία είρηση εγκαινίασε ένα μεγαλύτερο καταφύγιο για ρινόκερους στο πάρκο. 
REUTERS / BAZ RATNER

Προσωπικό της Υπηρεσίας Προστασίας Άγριας Ζωής της Κένυας (KWS) μεταφέρει ένα ναρκωμένο ρινόκερο στο εθνικό πάρκο Meru. Η επιχυπηρεσία είρηση εγκαινίασε ένα μεγαλύτερο καταφύγιο για ρινόκερους στο πάρκο. 

Ηλιοβασίλεμα στις Φιλιππίνες. Η φιγούρα ενός πουλιού διαγράφεται καθώς πετάει στουν ειδυλλιακό ουρανό πάνω από τον Κόλπο της Μανίλα, στις Φιλιππίνες, κατά τη δύση του ήλιου. 
EPA / FRANCIS R. MALASIG

Η φιγούρα ενός πουλιού διαγράφεται καθώς πετάει στουν ειδυλλιακό ουρανό πάνω από τον Κόλπο της Μανίλα, στις Φιλιππίνες, κατά τη δύση του ήλιου. 

Συναυλία των Metallica στη Βουδαπέστη . Στιγμιότυπο από τη συναυλία των Metallica στο στάδιο Λάζλο Παπ Αρένα της Βουδαπέστης. 
EPA / BALAZS MOHAI

Στιγμιότυπο από τη συναυλία των Metallica στο στάδιο Λάζλο Παπ Αρένα της Βουδαπέστης. 

Διαδήλωση υπέρ της Παρκ στη Σεούλ. Υποστηρικτές της πρώην προέδρου της Νότιας Κορέας, Παρκ Γκεούν-χιε, συμμετέχουν σε διαδήλωση υπέρ της Παρκ έξω από δικαστήριο στη Σεούλ. Η πρώην πρόεδρος καταδικάστηκε σήμερα σε κάθειρξη 24 ετών καθώς κρίθηκε ένοχη από δικαστήριο της Σεούλ για κατάχρηση εξουσίας, διαφθορά και εξαναγκασμό, στη δίκη για το πολύκροτο σκάνδαλο διαφθοράς που προκάλεσε και την πτώση της πέρυσι, και στο οποίο εμπλέκονται πολιτικοί ηγέτες και επιχειρηματικοί όμιλοι της χώρας.
REUTERS / KIM HONG-JI

Υποστηρικτές της πρώην προέδρου της Νότιας Κορέας, Παρκ Γκεούν-χιε, συμμετέχουν σε διαδήλωση υπέρ της Παρκ έξω από δικαστήριο στη Σεούλ. Η πρώην πρόεδρος καταδικάστηκε σήμερα σε κάθειρξη 24 ετών καθώς κρίθηκε ένοχη από δικαστήριο της Σεούλ για κατάχρηση εξουσίας, διαφθορά και εξαναγκασμό, στη δίκη για το πολύκροτο σκάνδαλο διαφθοράς που προκάλεσε και την πτώση της πέρυσι, και στο οποίο εμπλέκονται πολιτικοί ηγέτες και επιχειρηματικοί όμιλοι της χώρας.