Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 16:39

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018.

Κέντρο τεχνών στο Χονγκ Κονγκ. Μια γυναίκα περνάει μπροστά από ένα έργο του Κορεάτη Seok Ho Kang στο κέντρο τεχνών Art Central στο Χονγκ Κονγκ.
EPA / JEROME FAVRE

Μια γυναίκα περνάει μπροστά από ένα έργο του Κορεάτη Seok Ho Kang στο κέντρο τεχνών Art Central στο Χονγκ Κονγκ.

Ένα διαφορετικό μουσείο. Επισκέπτες φωτογραφίζονται λίγες μέρες πριν τα επίσημα εγκαίνια του Μουσείου των Selfies στο Γκλέντεϊλ της Καλιφόρνια.
REUTERS / MARIO ANZUONI

Επισκέπτες φωτογραφίζονται λίγες μέρες πριν τα επίσημα εγκαίνια του Μουσείου των Selfies στο Γκλέντεϊλ της Καλιφόρνια.

Απολαμβάνοντας τον ήλιο. Ένας λεμούριος απολαμβάνει τον ήλιο στον ζωολογικό κήπο του Λονδίνου.
REUTERS / TOBY MELVILLE

Ένας λεμούριος απολαμβάνει τον ήλιο στον ζωολογικό κήπο του Λονδίνου.

Γάτες στη Ναντσίνγκ. Τρεις γάτες σε δρόμο της Ναντσίνγκ, στην Κίνα.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Τρεις γάτες σε δρόμο της Ναντσίνγκ, στην Κίνα.

Θρησκευτικές παραδόσεις στη Μάλαγα. Μετανοούντες της αδελφότητας Cautivo λαμβάνουν μέρος σε πομπή κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας στο Arriate, κοντά στη Μάλαγα, στη νότια Ισπανία.
EPA / Ramon de la Rocha

Μετανοούντες της αδελφότητας Cautivo λαμβάνουν μέρος σε πομπή κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας στο Arriate, κοντά στη Μάλαγα, στη νότια Ισπανία.

Κόστα Ρίκα: Διαμαρτυρία κατά του θρησκευτικού φονταμενταλισμού. Γυναίκες της ομάδας «Somos Nuestras» πραγματοποιούν συμβολική διαμαρτυρία κατά του θρησκευτικού φονταμενταλισμού στο Σαν Χοσέ της Κόστα Ρίκα.
EPA / Jeffrey Arguedas

Γυναίκες της ομάδας «Somos Nuestras» πραγματοποιούν συμβολική διαμαρτυρία κατά του θρησκευτικού φονταμενταλισμού στο Σαν Χοσέ της Κόστα Ρίκα.

Αγροτικές εργασίες στο Κασμίρ. Αγρότες σε χωράφι του Κασμίρ, στην Ινδία.
EPA / FAROOQ KHAN

Αγρότες σε χωράφι του Κασμίρ, στην Ινδία.

Ένταση και χημικά κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου. Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου, όταν διαδηλωτές προσπάθησαν με τα χέρια τους να ανατρέψουν κλούβα των ΜΑΤ, κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου.
SOOC / George Vitsaras

Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου, όταν διαδηλωτές προσπάθησαν με τα χέρια τους να ανατρέψουν κλούβα των ΜΑΤ, κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Νεκροί και τραυματίες σε συγκρούσεις στα σύνορα Γάζας - Ισραήλ. Τους πέντε έχουν φθάσει οι νεκροί και τους 350 οι τραυματίες από τις συγκρούσεις σε διάφορα σημεία των συνόρων της παλαιστινιακής Λωρίδας της Γάζας με το Ισραήλ, όπου χιλιάδες Παλαιστίνιοι, ανταποκρινόμενοι σε κάλεσμα της ισλαμιστικής Χαμάς και άλλων οργανώσεων, άρχισαν διαμαρτυρία έξι εβδομάδων.
REUTERS / IBRAHEEM ABU MUSTAFA

Τους πέντε έχουν φθάσει οι νεκροί και τους 350 οι τραυματίες από τις συγκρούσεις σε διάφορα σημεία των συνόρων της παλαιστινιακής Λωρίδας της Γάζας με το Ισραήλ, όπου χιλιάδες Παλαιστίνιοι, ανταποκρινόμενοι σε κάλεσμα της ισλαμιστικής Χαμάς και άλλων οργανώσεων, άρχισαν διαμαρτυρία έξι εβδομάδων.