Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 16:29

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018.

Φεστιβάλ πυροτεχνημάτων στην Ταϊβάν . Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ πυροτεχνημάτων «Beehive Firecrackers» στην Ταϊνάν της Ταϊβάν. Το φεστιβάλ είναι από τα μεγαλύτερα του είδους παγκοσμίως. 
 
REUTERS / TYRONE SIU

Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ πυροτεχνημάτων «Beehive Firecrackers» στην Ταϊνάν της Ταϊβάν. Το φεστιβάλ είναι από τα μεγαλύτερα του είδους παγκοσμίως. 

 

Σούροπο στην Αθήνα . Οι στήλες του Ολυμπίου Διός, στην Αθήνα, φωτισμένες με τα ειδυλλιακά χρώματα του ουρανού. 
Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Οι στήλες του Ολυμπίου Διός, στην Αθήνα, φωτισμένες με τα ειδυλλιακά χρώματα του ουρανού. 

Έκθεση Ντέιβιντ Μπάουι στο Μπρούκλιν . Εγκατάσεις της έκθεσης «Ο Ντέιβιντ Μπάουι είναι» (David Bowie is) δημιουργούν περίεργους αντικατοπτρισμούς στην παρουσίαση της έκθεσης στους δημοσιογράφους στο μουσείου του Μπρούκλιν, στη Νέα Υόρκη. 
REUTERS / SHANNON STAPLETON

Εγκατάσεις της έκθεσης «Ο Ντέιβιντ Μπάουι είναι» (David Bowie is) δημιουργούν περίεργους αντικατοπτρισμούς στην παρουσίαση της έκθεσης στους δημοσιογράφους στο μουσείου του Μπρούκλιν, στη Νέα Υόρκη. 

Βουδιστικές ιεροτελεστίες στην Ταϊλάνδη. Βουδιστές μοναχοί παίρνουν μέρος σε τελετή για τον εορτασμό της ημέρας Makha Bucha στο ναό Wat Phra Dhammakaya στο Πάθουμ Θάνι της Ταϊλάνδης. 
REUTERS / ATHIT PERAWONGMETHA

Βουδιστές μοναχοί παίρνουν μέρος σε τελετή για τον εορτασμό της ημέρας Makha Bucha στο ναό Wat Phra Dhammakaya στο Πάθουμ Θάνι της Ταϊλάνδης. 

Σλοβακία: Συγκέντρωση για το δολοφονημένο δημοσιογράφο . Κόσμος με αναμμένα κεριά στην Μπρατισλάβα συμμετέχει σε συγκέντρωση μπροστά στα γραφεία της κυβέρνησης της Σλοβακίας προς τιμήν του δολοφονημένου δημοισογράφου Γιαν Κούτσιακ. Ο Γιαν Κούτσιακ, που δολοφονήθηκε μαζί με τη σύντροφό του μέσα στο σπίτι του, ήταν έτοιμος να δημοσιεύσει άρθρο για την διαφθορά σε υψηλόβαθμο επίπεδο, στην οποία εμπλέκεται η ιταλική μαφία και πολιτικοί της χώρας,όπως αποκάλυψε
EPA / MATEJ KALINA

Κόσμος με αναμμένα κεριά στην Μπρατισλάβα συμμετέχει σε συγκέντρωση μπροστά στα γραφεία της κυβέρνησης της Σλοβακίας προς τιμήν του δολοφονημένου δημοισογράφου Γιαν Κούτσιακ. Ο Γιαν Κούτσιακ, που δολοφονήθηκε μαζί με τη σύντροφό του μέσα στο σπίτι του, ήταν έτοιμος να δημοσιεύσει άρθρο για την διαφθορά σε υψηλόβαθμο επίπεδο, στην οποία εμπλέκεται η ιταλική μαφία και πολιτικοί της χώρας,όπως αποκάλυψε 'επειτα από τη δολοφονία ο ενημερωτικός ιστότοπος στον οποίο εργαζόταν.

Ένας κλόουν στη συναγωγή . Υπερορθόδοξος μικρός εβραίος ντυμμένος κλόουν παίρνει μέρος στην ανάγνωση του Βιβλίου της Εσθήρ σε συναγωγή της πόλης Ασντόντ, στο Ισραήλ. Η ανάγνωση του συγκεκριμένου βιβλίου πραγματοποιείται παραδοσιακά κατά την εβραϊκή αργία της γιορτής του Πουρίμ. 
REUTERS / AMIR COHEN

Υπερορθόδοξος μικρός εβραίος ντυμμένος κλόουν παίρνει μέρος στην ανάγνωση του Βιβλίου της Εσθήρ σε συναγωγή της πόλης Ασντόντ, στο Ισραήλ. Η ανάγνωση του συγκεκριμένου βιβλίου πραγματοποιείται παραδοσιακά κατά την εβραϊκή αργία της γιορτής του Πουρίμ. 

Ν. Κορέα: Εορτασμοί για την πρώτη πανσέληνο. Κόσμος σε πάρκο της Σεούλ, στη Νότια Κορέα, συμμετέχει στους εορτασμούς για την επερχόμενη αργία της Μεγάλης Πανσελήνου  (Jeongwol Daeboreum). Οι Νοτιοκορεάτες γιορτάζουν θεαματικά την πρώτη πανσέληνο του σεληνιακού ημερολογίου, η οποία φέτος πραγματοποιείται στις 2 Μαρτίου. 
REUTERS / KIM HONG-JI

Κόσμος σε πάρκο της Σεούλ, στη Νότια Κορέα, συμμετέχει στους εορτασμούς για την επερχόμενη αργία της Μεγάλης Πανσελήνου  (Jeongwol Daeboreum). Οι Νοτιοκορεάτες γιορτάζουν θεαματικά την πρώτη πανσέληνο του σεληνιακού ημερολογίου, η οποία φέτος πραγματοποιείται στις 2 Μαρτίου. 

Σνόουμπορντ στα στενά της Λωζάνης. O σνόουμπορντερ Sylvain κάνει σνόουμπορντ σε χιονισμένο δρόμο της Λωζάνης, στην Ελβετία. Σιβηρικό κύμα ψύχους, το οποίο οι μετεωρολόγοι ονόμασαν «το τέρας από τα ανατολικά», έχει προκαλέσει χιονοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους και τις χαμηλότερες θερμοκρασίες πολλών ετών σε πολλές περιοχές της Ευρώπης.
 
EPA / JEAN-CHRISTOPHE BOTT

O σνόουμπορντερ Sylvain κάνει σνόουμπορντ σε χιονισμένο δρόμο της Λωζάνης, στην Ελβετία. Σιβηρικό κύμα ψύχους, το οποίο οι μετεωρολόγοι ονόμασαν «το τέρας από τα ανατολικά», έχει προκαλέσει χιονοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους και τις χαμηλότερες θερμοκρασίες πολλών ετών σε πολλές περιοχές της Ευρώπης.

 

Διαμαρτυρία κατά του Brexit στο Λονδίνο. Ενάντιοι του Brexit έχουν συγκεντρωθεί έξω από την πρωθυπουργική κατοικία στην Ντάουνινγκ Στριτ, στο Λονδίνο, όπου η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι συνάντησε τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ. 
REUTERS / SIMON DAWSON

Ενάντιοι του Brexit έχουν συγκεντρωθεί έξω από την πρωθυπουργική κατοικία στην Ντάουνινγκ Στριτ, στο Λονδίνο, όπου η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι συνάντησε τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ. 

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης. Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκαν - με πολιτικό όρκο- στο Προεδρικό Μέγαρο τα νέα μέλη της κυβέρνησης, μετά τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα που ανακοίνωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκαν - με πολιτικό όρκο- στο Προεδρικό Μέγαρο τα νέα μέλη της κυβέρνησης, μετά τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα που ανακοίνωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.