Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 19:41

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018.

Σκηνικό καταστροφής στην Ντούμα. Κατεστραμμένα αυτοκίνητα και κτίρια διακρίνονται στη συριακή πόλη της Ντούμα, στην ανατολική Γούτα. Οι αεροπορικές επιδρομές στην ανατολική Γούτα συνεχίστηκαν παρά την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ με την οποία ζητήθηκε άμεση κατάπαυση του πυρός.  Μετά από επτά ημέρες αεροπορικών επιδρομών και χερσαίων επιχειρήσεων εναντίον της Γούτα, έχουν σκοτωθεί 519 άμαχοι, εκ των οποίων περίπου οι 100 είναι παιδιά, υποστηρίζει το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
REUTERS / BASSAM KHABIEH

Κατεστραμμένα αυτοκίνητα και κτίρια διακρίνονται στη συριακή πόλη της Ντούμα, στην ανατολική Γούτα. Οι αεροπορικές επιδρομές στην ανατολική Γούτα συνεχίστηκαν παρά την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ με την οποία ζητήθηκε άμεση κατάπαυση του πυρός.  Μετά από επτά ημέρες αεροπορικών επιδρομών και χερσαίων επιχειρήσεων εναντίον της Γούτα, έχουν σκοτωθεί 519 άμαχοι, εκ των οποίων περίπου οι 100 είναι παιδιά, υποστηρίζει το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Εκκεντρικές δημιουργίες από τον οίκο Dolce & Gabbana. Στιγμιότυπο από την παρουσιάση της νέας κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018 του οίκου Dolce & Gabbana στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, 
REUTERS / TONY GENTILE

Στιγμιότυπο από την παρουσιάση της νέας κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018 του οίκου Dolce & Gabbana στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, 

Berlinale: Απονεμήθηκαν τα βραβεία. Ο Μπιλ Μάρεϊ ποζάρει με το Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου. Ο ηθοποιός παρέλαβε το βραβείο αντί του Γουές Άντερσον, ο οποίος κέρδισε στην κατηγορία της καλύτερης σκηνοθεσίας για την animation ταινία «The Isle of Dogs» στην οποία ο Μάρεϊ  συμμετέχει δανείζοντας τη φωνή του σε ένα ήρωα. Ο ηθοποιός δήλωσε χιουμοριστικά ! «Ποτέ δεν θα περίμενα πως θα πήγαινα στη δουλειά ως σκύλος και θα επέστρεφα σπίτι με μία αρκούδα». 
REUTERS / AXEL SCHMIDT

Ο Μπιλ Μάρεϊ ποζάρει με το Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου. Ο ηθοποιός παρέλαβε το βραβείο αντί του Γουές Άντερσον, ο οποίος κέρδισε στην κατηγορία της καλύτερης σκηνοθεσίας για την animation ταινία «The Isle of Dogs» στην οποία ο Μάρεϊ  συμμετέχει δανείζοντας τη φωνή του σε ένα ήρωα. Ο ηθοποιός δήλωσε χιουμοριστικά ! «Ποτέ δεν θα περίμενα πως θα πήγαινα στη δουλειά ως σκύλος και θα επέστρεφα σπίτι με μία αρκούδα». 

Έκλεισε ο Ναός της Αναστάσεως στο Ισραήλ . Πιστοί γονατίζουν και προσεύχονται έξω από τις κλειστές πύλες του Ναου της Αναστάσεως, γνωστός και ως Ναός του Παναγίου Τάφου, στην Ιερουσαλήμ. Ο ναός έκλεισε την Κυριακή σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά των ισραηλινών φορολογικών μέτρων και δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ανοίξει.
REUTERS / AMIR COHEN

Πιστοί γονατίζουν και προσεύχονται έξω από τις κλειστές πύλες του Ναου της Αναστάσεως, γνωστός και ως Ναός του Παναγίου Τάφου, στην Ιερουσαλήμ. Ο ναός έκλεισε την Κυριακή σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά των ισραηλινών φορολογικών μέτρων και δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ανοίξει.

Δεν ξεχνούν στη Ρωσία. Γυναίκα αφήνει λουλούδια στο σημείο της Μόσχας όπου είχε δολοφονηθεί ο Ρώσος ηγέτης της αντιπολίτευσης Μπόρις Νεμτσόφ. Ο 55χρονος Νεμτσόφ,πυροβολήθηκε θανάσιμα κοντά στο Κρεμλίνο αργά το βράδυ της 27ης Φεβρουαρίου 2015 και ενώ ερευνούσε την εμπλοκή της Ρωσίας στις συγκρούσεις Ουκρανίας και ενόπλων φιλορώσων αποσχιστών στις ανατολικές ουκρανικές επαρχίες.
REUTERS / MAXIM SHEMETOV

Γυναίκα αφήνει λουλούδια στο σημείο της Μόσχας όπου είχε δολοφονηθεί ο Ρώσος ηγέτης της αντιπολίτευσης Μπόρις Νεμτσόφ. Ο 55χρονος Νεμτσόφ,πυροβολήθηκε θανάσιμα κοντά στο Κρεμλίνο αργά το βράδυ της 27ης Φεβρουαρίου 2015 και ενώ ερευνούσε την εμπλοκή της Ρωσίας στις συγκρούσεις Ουκρανίας και ενόπλων φιλορώσων αποσχιστών στις ανατολικές ουκρανικές επαρχίες.

Έπεσε η «αυλαία» στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Στιγμιότυπο από την τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Πιονγκτσάνγκ στο Ολυμπιακό Στάδιο της πόλης της Νότιας Κορέας.
REUTERS / EDGAR SU

Στιγμιότυπο από την τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Πιονγκτσάνγκ στο Ολυμπιακό Στάδιο της πόλης της Νότιας Κορέας.

Ένταση στο Κονγκό. Δυνάμεις της αστυνομίας ετοιμάζονται να ανταποδώσουν την επίθεση που προηγήθηκε εναντίον τους από διαδηλωτή που βρισκόταν στον Καθεδρικό ναό στην πόλη Κινσάσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό. 
REUTERS / GORAN TOMASEVIC

Δυνάμεις της αστυνομίας ετοιμάζονται να ανταποδώσουν την επίθεση που προηγήθηκε εναντίον τους από διαδηλωτή που βρισκόταν στον Καθεδρικό ναό στην πόλη Κινσάσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό. 

Μαγικό Λος Άντζελες. Η σιλουέτα μιας κοπέλας που διασχίζει την παραλία Βένις του Λος Άντζελες διακρίνεται ανάμεσα στα πρτοκαλί χρώματα του ουρανού. 
REUTERS / SHANNON STAPLETON

Η σιλουέτα μιας κοπέλας που διασχίζει την παραλία Βένις του Λος Άντζελες διακρίνεται ανάμεσα στα πρτοκαλί χρώματα του ουρανού. 

Πολιτιστικές ανταλλαγές μεταξύ Βρετανίας και Ινδίας. Στιγμιότυπο από εκδήλωση στο Τσεννάι της Ινδίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο πολιτιστικής ανταλλαγής μέσω του βρετανικού οργανισμού British Council
REUTERS / P. RAVIKUMAR

Στιγμιότυπο από εκδήλωση στο Τσεννάι της Ινδίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο πολιτιστικής ανταλλαγής μέσω του βρετανικού οργανισμού British Council's UK και της Ινδίας. 

Στα κόκκινα το Κολοσσαίο. Το Κολοσσαίο της Ρώμης φωτίζεται συμβολικά με κόκκινα φώτα για να δώσει δημοσιότητα στο θέμα των διώξεων σε βάρος χριστιανών ανά τον κόσμο. 
REUTERS / REMO CASILLI

Το Κολοσσαίο της Ρώμης φωτίζεται συμβολικά με κόκκινα φώτα για να δώσει δημοσιότητα στο θέμα των διώξεων σε βάρος χριστιανών ανά τον κόσμο.