Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 20:39

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018.

Στους δρόμους της Αθήνας και φέτος τα ζόμπι. Στιγμιότυπο από το φετινό zombie walk κατά το οποίο καρναβαλιστές ντύνονται σαν ζώντανοί νεκροί και κάνουν περίπατο στο κέντρο της Αθήνας. 
Aris Oikonomou/SOOC

Στιγμιότυπο από το φετινό zombie walk κατά το οποίο καρναβαλιστές ντύνονται σαν ζώντανοί νεκροί και κάνουν περίπατο στο κέντρο της Αθήνας. 

Τουρκία: Πάλη στο χιόνι. Στιγμιότυπο από αγώνα πάλης στο 23ο Τουρνουά πάλης στο χιόνι στο χωριό Velikoy, στη βόρεια Τουρκία. Στο τουρνουά παίρνουν μέρος 165 αθλητές από τη Γεωργία, το Ιράν, το Αζερμπαϊτζάν και την Τουρκία και αναμετρώνται πάνω σε μια αρένα καλυμμένη από χιόνι. 
REUTERS / UMIT BEKTAS

Στιγμιότυπο από αγώνα πάλης στο 23ο Τουρνουά πάλης στο χιόνι στο χωριό Velikoy, στη βόρεια Τουρκία. Στο τουρνουά παίρνουν μέρος 165 αθλητές από τη Γεωργία, το Ιράν, το Αζερμπαϊτζάν και την Τουρκία και αναμετρώνται πάνω σε μια αρένα καλυμμένη από χιόνι. 

Αγώνας δρόμου με καμήλες στο Κουβέιτ . Καμήλες διαγωνίζονται κατά τον 18ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου για Καμήλες στο Κουβέιτ. 
 
EPA / NOUFAL IBRAHIM

Καμήλες διαγωνίζονται κατά τον 18ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου για Καμήλες στο Κουβέιτ. 

 

Κουβεντούλα μετά τον αγώνα . Οι αθλήτριες Charlotte Kalla και Ebba Andersson συνομιλούν έπειτα από αγώνα σκι δρόμων αντοχής στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ, στη Νότια Κορέα. 
REUTERS / CARLOS BARRIA

Οι αθλήτριες Charlotte Kalla και Ebba Andersson συνομιλούν έπειτα από αγώνα σκι δρόμων αντοχής στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ, στη Νότια Κορέα. 

Στιγμιότυπο από την λίμνη Οχρίδα. Κύκνοι και γλάροι συμπληρώνουν την ομορφιά που δημιουργούν τα χρώματα του ουρανού και του νερού στη λίμνη Οχρίδα στα Σκόπια. 
REUTERS / OGNEN TEOFILOVSKI

Κύκνοι και γλάροι συμπληρώνουν την ομορφιά που δημιουργούν τα χρώματα του ουρανού και του νερού στη λίμνη Οχρίδα στα Σκόπια. 

Δυστύχημα με ανατροπή λεωφορείου στο Χονγκ Κονγκ. Σωστικά συνεργεία έχουν σπεύσει στον τόπου όπου νωρίτερα ανετράπη διώροφο λεωφορείο στο Χονγκ Κονγκ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 19 άνθρωποι και να τραυματιστούν περισσότεροι από 40. 
EPA / ALEX HOFFORD

Σωστικά συνεργεία έχουν σπεύσει στον τόπου όπου νωρίτερα ανετράπη διώροφο λεωφορείο στο Χονγκ Κονγκ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 19 άνθρωποι και να τραυματιστούν περισσότεροι από 40. 

Κινέζικη Πρωτοχρονιά στην Αθήνα. Εορτασμός της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. 
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Εορτασμός της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. 

Βραζιλία: Βγήκαν στους δρόμους οι χορευτές . Χορευτής από την σχολή σάμπα Tom Maior συμμετέχει στις εκδηλώσεις για το καρναβάλι στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Το διάσημο καρναβάλι ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσεις έως τις 17 Φεβρουαρίου.
REUTERS / PAULO WHITAKER

Χορευτής από την σχολή σάμπα Tom Maior συμμετέχει στις εκδηλώσεις για το καρναβάλι στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Το διάσημο καρναβάλι ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσεις έως τις 17 Φεβρουαρίου.

Ανάπαυλα στα ερείπια της Συρίας. Μέλος του συριακού στρατού ξεκουράζεται ανέμσα στα χαλάσματα ενός σπιτιού στην πόλη Ταντέφ, στην Συρία. 
REUTERS / KHALIL ASHAWI

Μέλος του συριακού στρατού ξεκουράζεται ανέμσα στα χαλάσματα ενός σπιτιού στην πόλη Ταντέφ, στην Συρία. 

Φεστιβάλ πάγου στην Λετονία. Στιγμιότυπο από το διεθνές φεστιβάλ πάγου στην πόλη Γιέλγκαβα της Λετονίας. 
REUTERS / INTS KALNINS

Στιγμιότυπο από το διεθνές φεστιβάλ πάγου στην πόλη Γιέλγκαβα της Λετονίας.