Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 20:03

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017.

Φεστιβάλ Σχεδίου στο Λονδίνο. Ένας άντρας παρατηρεί το έργο «Gateways» του Adam Nathaniel Furman, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Σχεδίου του Λονδίνου.
EPA / NEIL HALL

Ένας άντρας παρατηρεί το έργο «Gateways» του Adam Nathaniel Furman, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Σχεδίου του Λονδίνου.

Τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια για μικρούς ασθενείς. Η 5χρονη Andrea Destraio πηγαίνει στο χειρουργείο με ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι, στα πλαίσια ενός νέου προγράμματος που εγκαινίασε το νοσοκομείο παίδων Rady στο Σαν Ντιέγκο, με στόχο να ηρεμούν τα παιδιά πριν υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις.
REUTERS / MIKE BLAKE

Η 5χρονη Andrea Destraio πηγαίνει στο χειρουργείο με ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι, στα πλαίσια ενός νέου προγράμματος που εγκαινίασε το νοσοκομείο παίδων Rady στο Σαν Ντιέγκο, με στόχο να ηρεμούν τα παιδιά πριν υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Κόκκινα ελάφια στο Λαντάου. Μια αγέλη από κόκκινα ελάφια λίγο έξω από το Λαντάου της Γερμανίας. 
EPA / RONALD WITTEK

Μια αγέλη από κόκκινα ελάφια λίγο έξω από το Λαντάου της Γερμανίας. 

Προπόνηση μπάσκετ στη Μανάγουα. Ένας αθλητής καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο συμμετέχει σε προπόνηση της ομάδας του στη Μανάγουα της Νικαράγουα.
REUTERS / OSWALDO RIVAS

Ένας αθλητής καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο συμμετέχει σε προπόνηση της ομάδας του στη Μανάγουα της Νικαράγουα.

Φεστιβάλ για τους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών στο Τόκιο. Στιγμιότυπο από τοTokyo Game Show 2017 που διεξάγεται στην Τσίμπα της Ιαπωνίας.
EPA / FRANCK ROBICHON

Στιγμιότυπο από τοTokyo Game Show 2017 που διεξάγεται στην Τσίμπα της Ιαπωνίας.

Στο υπουργείο Περιβάλλοντος μεταλλωρύχοι της Ελληνικός Χρυσός. Στο υπουργείο Περιβάλλοντος συγκεντρώθηκαν πάνω από 1.200 εργαζόμενοι στα μεταλλεία της Ελληνικός Χρυσός, ζητώντας να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες σχετικά με την έκδοση των απαραίτητων αδειών για τα μεταλλεία στη Χαλκιδική.
SOOC / Menelaos Myrillas

Στο υπουργείο Περιβάλλοντος συγκεντρώθηκαν πάνω από 1.200 εργαζόμενοι στα μεταλλεία της Ελληνικός Χρυσός, ζητώντας να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες σχετικά με την έκδοση των απαραίτητων αδειών για τα μεταλλεία στη Χαλκιδική.

Ανατολή ηλίου στο Λονδίνο. Ο ήλιος ανατέλλει στο Λονδίνο.
REUTERS / TOBY MELVILLE

Ο ήλιος ανατέλλει στο Λονδίνο.

Παιχνίδια με το νερό. Δύο σκύλοι παίζουν με το νερό στον ποταμό Έλβα, στην Δρέσδη της Γερμανίας. 
EPA / FILIP SINGER

Δύο σκύλοι παίζουν με το νερό στον ποταμό Έλβα, στην Δρέσδη της Γερμανίας. 

Στιγμιότυπο από το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ. Στιγμιότυπο από το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ. Σύμφωνα με το Λιμενικό, η ποσότητα των πετρελαιοειδών που βρίσκονται μέσα στο δεξαμενόπλοιο ακόμη δεν έχει καταμετρηθεί, ενώ ο πλοίαρχος και ο πρώτος μηχανικός που συνελήφθησαν για λαθρεμπόριο καυσίμων οδηγήθηκαν το μεσημέρι, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στην Εισαγγελία Πειραιά. Το πλοίο, το οποίο έχει κατασχεθεί, βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Ασπροπύργου.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ. Σύμφωνα με το Λιμενικό, η ποσότητα των πετρελαιοειδών που βρίσκονται μέσα στο δεξαμενόπλοιο ακόμη δεν έχει καταμετρηθεί, ενώ ο πλοίαρχος και ο πρώτος μηχανικός που συνελήφθησαν για λαθρεμπόριο καυσίμων οδηγήθηκαν το μεσημέρι, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στην Εισαγγελία Πειραιά. Το πλοίο, το οποίο έχει κατασχεθεί, βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Ασπροπύργου.

Περίπατος στη Νίκαια. Ένα παιδί περπατά δίπλα σε συντριβάνι, στη Νίκαια της Γαλλίας.
REUTERS / ERIC GAILLARD

Ένα παιδί περπατά δίπλα σε συντριβάνι, στη Νίκαια της Γαλλίας.