Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 20:24

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017.

Αεροπορικές επιδείξεις στη Βουδαπέστη . Στιγμιότυπο από αεροπορικές επιδείξεις στην τσεχική πρωτεύουσα.
EPA / JOERG MITTER /LIMEX IMAGES HANDOUT

Στιγμιότυπο από αεροπορικές επιδείξεις στην τσεχική πρωτεύουσα.

Φυτοπλαγκτόν στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Τεράστιες ποσότητες φυτοπλαγκτόν συνεχίζουν να καλύπτουν όλο το μήκος της παραλίας της Θεσσαλονίκης, από το ύψος του λιμανιού, αναδύοντας έντονη δυσοσμία.
EUROKINISSI/MotionTeam / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Τεράστιες ποσότητες φυτοπλαγκτόν συνεχίζουν να καλύπτουν όλο το μήκος της παραλίας της Θεσσαλονίκης, από το ύψος του λιμανιού, αναδύοντας έντονη δυσοσμία.

Χειμωνιάτικο σκηνικό στην Τασμανία . Ένα σμήνος πουλιών πετούν σε σχηματισμό πάνω από την πρωινή ομίχλη κατά τη διάρκεια ενός χειμωνιάτικου πρωινού στην Τασμανία.
EPA / BARBARA WALTON

Ένα σμήνος πουλιών πετούν σε σχηματισμό πάνω από την πρωινή ομίχλη κατά τη διάρκεια ενός χειμωνιάτικου πρωινού στην Τασμανία.

Σωρεύονται τα σκουπίδια στους δρόμους της Αθήνας. Σκουπίδια σωρεύονται στους δρόμους της Αθήνας λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζόμενων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Έκκληση προς τους απεργούς της ΠΟΕ-ΟΤΑ απευθύνουν η υπουργός Τουρισμού και οι παράγοντες του τουρισμού προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια υγεία, αλλά και το τουριστικό προϊόν της χώρας, το οποίο πλήττεται από τη συσσώρευση των σκουπιδιών.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαίτας

Σκουπίδια σωρεύονται στους δρόμους της Αθήνας λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζόμενων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Έκκληση προς τους απεργούς της ΠΟΕ-ΟΤΑ απευθύνουν η υπουργός Τουρισμού και οι παράγοντες του τουρισμού προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια υγεία, αλλά και το τουριστικό προϊόν της χώρας, το οποίο πλήττεται από τη συσσώρευση των σκουπιδιών.

Διαμαρτυρία κατά του Τραμπ στην Ουάσιγκτον . Μία γυναίκα, υποδυόμενη την Ιβάνκα Τραμπ στέκεται δίπλα σε μία μαριονέτα του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας κατά του προέδρου των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον.
REUTERS / CARLOS BARRIA

Μία γυναίκα, υποδυόμενη την Ιβάνκα Τραμπ στέκεται δίπλα σε μία μαριονέτα του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας κατά του προέδρου των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον.

Βραζιλία: Άνδρας εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στις πύλες του προεδρικού μεγάρου . Ένας οδηγός εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στις πύλες του προεδρικού μεγάρου της Βραζιλίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφάλειας, ο πρόεδρος Μισέλ Τεμέρ δεν ήταν στο κτήριο την ώρα της εισβολής.
REUTERS / UESLEI MARCELINO

Ένας οδηγός εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στις πύλες του προεδρικού μεγάρου της Βραζιλίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφάλειας, ο πρόεδρος Μισέλ Τεμέρ δεν ήταν στο κτήριο την ώρα της εισβολής.

Καλλιέργεια ρυζιού στο Νεπάλ . Μία αγρότισσα μεταφέρει δενδρύλλια ρυζιού κατά μήκος ενός αγρού κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Asar Pandra, που σηματοδοτεί την έναρξη της καλλιέργειας ρυζιού στους ορυζώνες της Bhaktapur.
REUTERS / NAVESH CHITRAKAR

Μία αγρότισσα μεταφέρει δενδρύλλια ρυζιού κατά μήκος ενός αγρού κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Asar Pandra, που σηματοδοτεί την έναρξη της καλλιέργειας ρυζιού στους ορυζώνες της Bhaktapur.

Για σεξουαλικά αδικήματα κατηγορείται ο επικεφαλής των οικονομικών του Βατικανού. Φωτογραφία του Αυστραλού καρδινάλιου Τζορτζ Πελ, στο Σίδνεϊ (15 Ιουλίου 2008). Δίωξη για σεξουαλική βία κατά συρροή άσκησε η αστυνομία της Αυστραλίας στον επικεφαλής των οικονομικών του Βατικανού, τον Αυστραλό καρδινάλιο Τζορτζ Πελ. «Ο καρδινάλιος Πελ αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες σε σχέση με ένα ιστορικό σεξουαλικών αδικημάτων», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της πολιτείας Βικτόρια, Σέιν Πάτον, στη Μελβούρνη. «Υπάρχουν πολλοί ενάγοντες σε σχέση με αυτές τις κατηγορίες» πρόσθεσε. Ο Πελ διατάχθηκε να παρουσιαστεί σε δικαστήριο της Μελβούρνης στις 18 Ιουλίου.
REUTERS / DANIEL MUNOZ

Φωτογραφία του Αυστραλού καρδινάλιου Τζορτζ Πελ, στο Σίδνεϊ (15 Ιουλίου 2008). Δίωξη για σεξουαλική βία κατά συρροή άσκησε η αστυνομία της Αυστραλίας στον επικεφαλής των οικονομικών του Βατικανού, τον Αυστραλό καρδινάλιο Τζορτζ Πελ. «Ο καρδινάλιος Πελ αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες σε σχέση με ένα ιστορικό σεξουαλικών αδικημάτων», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της πολιτείας Βικτόρια, Σέιν Πάτον, στη Μελβούρνη. «Υπάρχουν πολλοί ενάγοντες σε σχέση με αυτές τις κατηγορίες» πρόσθεσε. Ο Πελ διατάχθηκε να παρουσιαστεί σε δικαστήριο της Μελβούρνης στις 18 Ιουλίου.

Πορεία διαμαρτυρίας εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση . Έξω από τη Βουλή, στη λεωφόρο Β. Αμαλίας, έφτασε η πορεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ). Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας θα συνεδριάσει σήμερα προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω στάση της σχετικά με τις κινητοποιήσεις της για το θέμα των συμβασιούχων του τομέα καθαριότητας.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Έξω από τη Βουλή, στη λεωφόρο Β. Αμαλίας, έφτασε η πορεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ). Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας θα συνεδριάσει σήμερα προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω στάση της σχετικά με τις κινητοποιήσεις της για το θέμα των συμβασιούχων του τομέα καθαριότητας.

Διαγωνισμός για σκύλους στην Ταϊλάνδη . Στιγμιότυπο από τον διεθνή διαγωνισμό για σκύλους ο οποίος πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ.
EPA / NARONG SANGNAK

Στιγμιότυπο από τον διεθνή διαγωνισμό για σκύλους ο οποίος πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ.

Στιγμές χαλάρωσης στην Ινδία . Το παιδί ενός κατασκευαστή κοιμάται σε μια αιώρα έξω από ένα εργοτάξιο στο Bengaluru της Ινδίας.
REUTERS / ABHISHEK CHINNAPPA

Το παιδί ενός κατασκευαστή κοιμάται σε μια αιώρα έξω από ένα εργοτάξιο στο Bengaluru της Ινδίας.