Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 20:31

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 27 Ιουνίου 2017.

Ιπποδρομίες στην Ιρλανδία  . Στιγμιότυπο από τις ιπποδρομίες στην παραλία Carrowniskey της Ιρλανδίας.
REUTERS / CLODAGH KILCOYNE

Στιγμιότυπο από τις ιπποδρομίες στην παραλία Carrowniskey της Ιρλανδίας.

Συρία: Ζώντας στην πρώτη γραμμή των συγκρούσεων . Ένα παιδί κάθεται ανάμεσα στα ερείπια κατοικιών που καταστράφηκαν από τις αεροπορικές επιδρομές κατά τη διάρκεια της μουσουλμανικής γιορτής Ιντ αλ-φιτρ, στην περιοχή Al-Nashabiyah της Συρίας. Πολλές οικογένειες ζουν στην Al-Nashabiyah, η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των συγκρούσεων ανάμεσα στις δυνάμεις του καθεστώτος Άσαντ και των αντιπολιτευόμενων δυνάμεων.
EPA / MOHAMMED BADRA

Ένα παιδί κάθεται ανάμεσα στα ερείπια κατοικιών που καταστράφηκαν από τις αεροπορικές επιδρομές κατά τη διάρκεια της μουσουλμανικής γιορτής Ιντ αλ-φιτρ, στην περιοχή Al-Nashabiyah της Συρίας. Πολλές οικογένειες ζουν στην Al-Nashabiyah, η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των συγκρούσεων ανάμεσα στις δυνάμεις του καθεστώτος Άσαντ και των αντιπολιτευόμενων δυνάμεων.

Καλοκαίρι στη Βαυαρία . Γκρίζες χήνες πετούν δίπλα σ’ έναν κύκνο στη λίμνη Chiemsee κατά τη διάρκεια μίας ζεστής ημέρας στη Γερμανία.
EPA / CHRISTIAN BRUNA

Γκρίζες χήνες πετούν δίπλα σ’ έναν κύκνο στη λίμνη Chiemsee κατά τη διάρκεια μίας ζεστής ημέρας στη Γερμανία.

Στιγμιότυπο από την Πάρνηθα. Στιγμιότυπο από τον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας, 10 χρόνια μετά την πυρκαγιά του 2007, που είχε καταστρέψει 56.000 εκτάρια ελατοδάσους και πευκοδάσους.
SOOC / Nick Paleologos

Στιγμιότυπο από τον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας, 10 χρόνια μετά την πυρκαγιά του 2007, που είχε καταστρέψει 56.000 εκτάρια ελατοδάσους και πευκοδάσους.

Νέες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα. Διαδηλωτές στέκονται μπροστά από ένα οδόφραγμα κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας κατά του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο στο Καράκας.
REUTERS / IVAN ALVARADO

Διαδηλωτές στέκονται μπροστά από ένα οδόφραγμα κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας κατά του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο στο Καράκας.

Καθημερινή ζωή στην Ινδία. Κόσμος περιμένει το τρένο σε σιδηροδρομικό σταθμό του Νέου Δελχί.
REUTERS / CATHAL MCNAUGHTON

Κόσμος περιμένει το τρένο σε σιδηροδρομικό σταθμό του Νέου Δελχί.

Θαλάσσια σπόρ στο Γιοχάνεσμπουργκ. Κόσμος κάνει κανό στο φράγμα Emmarentia του Γιοχάνεσμπουργκ.
EPA / KIM LUDBROOK

Κόσμος κάνει κανό στο φράγμα Emmarentia του Γιοχάνεσμπουργκ.

Μικροένταση στο Μαξίμου πριν από τη συνάντηση Τσίπρα - ΠΟΕ ΟΤΑ. Μικροένταση επικράτησε για λίγη ώρα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όταν έφθασαν συμβασιούχοι των δήμων, οι οποίοι δεν είναι μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ - ΟΤΑ, η οποία συναντήθηκε λίγο αργότερα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.  Οι συμβασιούχοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της ΚΕΔΕ, ενώ δεν έλειψαν τα σπρωξίματα, πριν τελικά απομακρυνθούν από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο. 
INTIME NEWS / ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΚΙΑΣ

Μικροένταση επικράτησε για λίγη ώρα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όταν έφθασαν συμβασιούχοι των δήμων, οι οποίοι δεν είναι μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ - ΟΤΑ, η οποία συναντήθηκε λίγο αργότερα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.  Οι συμβασιούχοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της ΚΕΔΕ, ενώ δεν έλειψαν τα σπρωξίματα, πριν τελικά απομακρυνθούν από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο. 

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Πρόστιμο 2,42 δισ. ευρώ στη Google. Η Ευρωπαία Επίτροπος Ανταγωνισμού Μάργκαρετ Βεστάγκερ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες. Την επιβολή προστίμου - ρεκόρ, ύψους 2,42 δισ. ευρώ, στην Alphabet, μητρική εταιρεία της Google, ανακοίνωσε η Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ε.Ε., λόγω της κατάχρησης της δεσπόζουσας θέσης στην αγορά των μηχανών αναζήτησης. «Αυτό που έκανε η Google είναι παράνομο, με βάση τους κανόνες της Ε.Ε., καθώς αρνήθηκε στις υπόλοιπες εταιρείες να έχουν την ευκαιρία να την ανταγωνιστούν» σχολίασε η κ. Βεστάγκερ.
REUTERS / FRANCOIS LENOIR

Η Ευρωπαία Επίτροπος Ανταγωνισμού Μάργκαρετ Βεστάγκερ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες. Την επιβολή προστίμου - ρεκόρ, ύψους 2,42 δισ. ευρώ, στην Alphabet, μητρική εταιρεία της Google, ανακοίνωσε η Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ε.Ε., λόγω της κατάχρησης της δεσπόζουσας θέσης στην αγορά των μηχανών αναζήτησης. «Αυτό που έκανε η Google είναι παράνομο, με βάση τους κανόνες της Ε.Ε., καθώς αρνήθηκε στις υπόλοιπες εταιρείες να έχουν την ευκαιρία να την ανταγωνιστούν» σχολίασε η κ. Βεστάγκερ.