Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 21:16

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 14 Μαρτίου 2017.

Στιγμιότυπο από το κέντρο της Αθήνας. Στιγμιότυπο από το κέντρο της Αθήνας.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από το κέντρο της Αθήνας.

Ανοιξιάτικο τοπίο στο Λονδίνο. Μία γυναίκα τραβάει φωτογραφίες στο Σαιντ Τζέιμς Παρκ, στο Λονδίνο.
REUTERS / TOBY MELVILLE

Μία γυναίκα τραβάει φωτογραφίες στο Σαιντ Τζέιμς Παρκ, στο Λονδίνο.

Εκπαίδευση σκύλων αστυνομίας στη Δυτική Όχθη. Παλαιστίνιος αστυνομικός εκπαιδεύει ένα σκύλο, σε ένα κέντρο εκπαίδευσης στη Χεβρώνα, στη Δυτική Όχθη.
REUTERS / MUSSA ISSA QAWASMA

Παλαιστίνιος αστυνομικός εκπαιδεύει ένα σκύλο, σε ένα κέντρο εκπαίδευσης στη Χεβρώνα, στη Δυτική Όχθη.

Διανομή τροφίμων σε άμαχο πληθυσμό στη Μοσούλη. Άνθρωποι οι οποίοι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους εν μέσω συγκρούσεων ανάμεσα στις ιρακινές δυνάμεις και τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, περιμένουν να παραλάβουν ψωμί, στον καταυλισμό εκτοπισμένων Χαμάμ Αλ-Αλίλ, νότια της Μοσούλης.
REUTERS / THAIER AL-SUDANI

Άνθρωποι οι οποίοι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους εν μέσω συγκρούσεων ανάμεσα στις ιρακινές δυνάμεις και τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, περιμένουν να παραλάβουν ψωμί, στον καταυλισμό εκτοπισμένων Χαμάμ Αλ-Αλίλ, νότια της Μοσούλης.

Σφοδρή χιονθύελλα αναμένεται να πλήξει τις βορειοανατολικές Πολιτείες των ΗΠΑ. Μέλος των δυνάμεων δημόσιας ασφαλείας βγάζει φωτογραφίες το χιόνι που πέφτει στην πλατεία Τάιμς, στο Μανχάταν. Συναγερμός στις ΗΠΑ για την σφοδρή χιονοθύελλα «Στέλλα». Τα σχολεία έκλεισαν, χιλιάδες πτήσεις ακυρώθηκαν, η εθνοφρουρά είναι σε ετοιμότητα και η Άνγκελα Μέρκελ υποχρεώθηκε να αναβάλει την επίσημη επίσκεψή της στην Ουάσιγκτον. Η χιονοθύελλα «Στέλλα», συνοδεύεται από ριπές ανέμων έως 90 χιλιόμετρα την ώρα και θα διαρκέσει 24 ώρες πλήττοντας τη Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσεϊ, την Φιλαδέλφεια και τη Βοστόνη. Οι αρχές καλούν τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.
REUTERS / ANDREW KELLY

Μέλος των δυνάμεων δημόσιας ασφαλείας βγάζει φωτογραφίες το χιόνι που πέφτει στην πλατεία Τάιμς, στο Μανχάταν. Συναγερμός στις ΗΠΑ για την σφοδρή χιονοθύελλα «Στέλλα». Τα σχολεία έκλεισαν, χιλιάδες πτήσεις ακυρώθηκαν, η εθνοφρουρά είναι σε ετοιμότητα και η Άνγκελα Μέρκελ υποχρεώθηκε να αναβάλει την επίσημη επίσκεψή της στην Ουάσιγκτον. Η χιονοθύελλα «Στέλλα», συνοδεύεται από ριπές ανέμων έως 90 χιλιόμετρα την ώρα και θα διαρκέσει 24 ώρες πλήττοντας τη Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσεϊ, την Φιλαδέλφεια και τη Βοστόνη. Οι αρχές καλούν τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Αμμοθύελλα στο Κουβέιτ. Άντρες κάθονται σε ένα καφέ, κατά τη διάρκεια αμμοθύελλας στο Κουβέιτ.
EPA / RAED QUTENA

Άντρες κάθονται σε ένα καφέ, κατά τη διάρκεια αμμοθύελλας στο Κουβέιτ.

Ξεκινούν οι εργασίες ανακατασκευής της Κρατικής Όπερας της Πράγας. Τεχνικός περπατά ανάμεσα σε προβολείς στα παρασκήνια, κατά τη διάρκεια απομάκρυνσης του τεχνικού εξοπλισμού, για την ανακατασκευή της Κρατικής Όπερας της Πράγας. Οι εργασίες ανακατασκευής και αποκατάστασης της όπερας αναμένεται να διαρκέσουν 27 μήνες και το κόστος του έργου ανέρχεται σε 32 εκατομμύρια ευρώ.
EPA / MARTIN DIVISEK

Τεχνικός περπατά ανάμεσα σε προβολείς στα παρασκήνια, κατά τη διάρκεια απομάκρυνσης του τεχνικού εξοπλισμού, για την ανακατασκευή της Κρατικής Όπερας της Πράγας. Οι εργασίες ανακατασκευής και αποκατάστασης της όπερας αναμένεται να διαρκέσουν 27 μήνες και το κόστος του έργου ανέρχεται σε 32 εκατομμύρια ευρώ.

Διασταύρωσαν τα ξίφη τους Μαρκ Ρούτε και Γκερτ Βίλντερς . Έντονη αντιπαράθεση, με φόντο και τη διπλωματική κρίση μεταξύ Ολλανδίας και Τουρκίας, είχαν κατά τη χθεσινή, τελευταία τηλεμαχία τους πριν από τις κάλπες, ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε και ο ακροδεξιός αντίπαλός του, Γκέερτ Βίλντερς. Εν μέσω τεταμένων σχέσεων με την Τουρκία, το μεταναστευτικό αποτέλεσε ένα από τα βασικά ζητήματα του τελευταίου ντιμπέιτ μεταξύ των δύο πολιτικών, όπως και η έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση την οποία υποστηρίζει ο Βίλντερς. Υποψήφιος για μια τρίτη θητεία, ο Ρούτε επιδιώκει να επικρατήσει του Βίλντερς στις αυριανές εκλογές. Το VVD εμφανίζεται να κερδίζει την πρώτη θέση στις εκλογές, βάσει των τελευταίων δημοσκοπήσεων, λαμβάνοντας 23 με 27 έδρες στο κοινοβούλιο σε σύνολο 150. Τα ποσοστά του κόμματος του Βίλντερς φαίνεται να μειώνονται τις τελευταίες εβδομάδες. Το κόμμα αναμένεται να κερδίσει από 19 ως 23 έδρες.
REUTERS / YVES HERMAN

Έντονη αντιπαράθεση, με φόντο και τη διπλωματική κρίση μεταξύ Ολλανδίας και Τουρκίας, είχαν κατά τη χθεσινή, τελευταία τηλεμαχία τους πριν από τις κάλπες, ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε και ο ακροδεξιός αντίπαλός του, Γκέερτ Βίλντερς. Εν μέσω τεταμένων σχέσεων με την Τουρκία, το μεταναστευτικό αποτέλεσε ένα από τα βασικά ζητήματα του τελευταίου ντιμπέιτ μεταξύ των δύο πολιτικών, όπως και η έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση την οποία υποστηρίζει ο Βίλντερς. Υποψήφιος για μια τρίτη θητεία, ο Ρούτε επιδιώκει να επικρατήσει του Βίλντερς στις αυριανές εκλογές. Το VVD εμφανίζεται να κερδίζει την πρώτη θέση στις εκλογές, βάσει των τελευταίων δημοσκοπήσεων, λαμβάνοντας 23 με 27 έδρες στο κοινοβούλιο σε σύνολο 150. Τα ποσοστά του κόμματος του Βίλντερς φαίνεται να μειώνονται τις τελευταίες εβδομάδες. Το κόμμα αναμένεται να κερδίσει από 19 ως 23 έδρες.

Αιθιοπία: 65 οι νεκροί από κατολίσθηση σε χωματερή. Σε τουλάχιστον 65 ανέρχονται οι νεκροί από την κατολίσθηση απορριμμάτων που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη μεγαλύτερη χωματερή της Αιθιοπίας, έξω από την πρωτεύουσα Αντίς Αμπέμπα, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές. Η κατολίσθηση παρέσυρε περίπου 30 αυτοσχέδιες παράγκες ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στη χωματερή του Κος, ψάχνοντας στα σκουπίδια για αντικείμενα κάποιας αξίας.
REUTERS / TIKSA NEGERI

Σε τουλάχιστον 65 ανέρχονται οι νεκροί από την κατολίσθηση απορριμμάτων που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη μεγαλύτερη χωματερή της Αιθιοπίας, έξω από την πρωτεύουσα Αντίς Αμπέμπα, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές. Η κατολίσθηση παρέσυρε περίπου 30 αυτοσχέδιες παράγκες ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στη χωματερή του Κος, ψάχνοντας στα σκουπίδια για αντικείμενα κάποιας αξίας.