Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 21:08

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017.

Διεθνής Έκθεση τουρισμού στην Ισπανία. Χορευτής συμμετέχει στην προώθηση  ξενοδοχείου από το Μεξικό κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού (FITUR) που πραγματοποιείται στην Μαδρίτη της Ισπανίας.
 
REUTERS / PAUL HANNA

Χορευτής συμμετέχει στην προώθηση  ξενοδοχείου από το Μεξικό κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού (FITUR) που πραγματοποιείται στην Μαδρίτη της Ισπανίας.

 

Σεισμός στην Ιταλία. Το ρολόι του Αματρίτσε μετά από τους συνεχόμενους σεισμούς που χτύπησαν την κεντρική Ιταλία. Το  Αματρίτσε είχε πληγεί ξανά με τραγικό τρόπο από σεισμό, τον περασμένο Αύγουστο.
REUTERS / Emiliano Grillotti/STRINGER

Το ρολόι του Αματρίτσε μετά από τους συνεχόμενους σεισμούς που χτύπησαν την κεντρική Ιταλία. Το  Αματρίτσε είχε πληγεί ξανά με τραγικό τρόπο από σεισμό, τον περασμένο Αύγουστο.

Χειμωνιάτικο απόγευμα στη παραλία. Άνδρας κάνει βόλτα σε παραλία της Γαλλίας καθώς ο ήλιος δύει στον Ατλαντικό Ωκεανό.
REUTERS / REGIS DUVIGNAU

Άνδρας κάνει βόλτα σε παραλία της Γαλλίας καθώς ο ήλιος δύει στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Βόλτα στον Παρθενώνα. Στιγμιότυπο από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Μακιγιάροντας τον «Πρόεδρο». Υπάλληλοι του μουσείου κέρινων ομοιωμάτων Μαντάμ Τισό, παριστάσουν πως μακιγιάρουν το ομοίωμα του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
REUTERS / NEIL HALL

Υπάλληλοι του μουσείου κέρινων ομοιωμάτων Μαντάμ Τισό, παριστάσουν πως μακιγιάρουν το ομοίωμα του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Χειμωνιάτικο σκηνικό στην Ολλανδία. Χειμωνιάτικο σκηνικό στη Χάγη.
EPA / BART MAAT

Χειμωνιάτικο σκηνικό στη Χάγη.

Καρακάξες στο Ναύπλιο . Καρακάξες στην πόλη του Ναυπλίου. Η καρακάξα είναι στρουθιόμορφο πτηνό της οικογενείας των Κορακιδών, που συναντάται στον ελλαδικό χώρο. Η επιστημονική ονομασία του είδους είναι Pica pica και περιλαμβάνει 11 υποείδη. H καρακάξα, παρά την κακόηχη φωνή της, είναι ένα από τα ευφυέστερα πτηνά. Κατά τις τελευταίες δεκαετίες, αποτελεί για την επιστημονική κοινότητα αντικείμενο μελέτης και πειραμάτων, κατά τα οποία το πτηνό επιδεικνύει μεγάλη ικανότητα επίλυσης προβλημάτων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ

Καρακάξες στην πόλη του Ναυπλίου. Η καρακάξα είναι στρουθιόμορφο πτηνό της οικογενείας των Κορακιδών, που συναντάται στον ελλαδικό χώρο. Η επιστημονική ονομασία του είδους είναι Pica pica και περιλαμβάνει 11 υποείδη. H καρακάξα, παρά την κακόηχη φωνή της, είναι ένα από τα ευφυέστερα πτηνά. Κατά τις τελευταίες δεκαετίες, αποτελεί για την επιστημονική κοινότητα αντικείμενο μελέτης και πειραμάτων, κατά τα οποία το πτηνό επιδεικνύει μεγάλη ικανότητα επίλυσης προβλημάτων.

Επίθεση Αραβοϊσραηλινού με αυτοκίνητο κατά αστυνομικών στο Iσραήλ. Η αστυνομία του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι Ισραηλινός Άραβας έριξε το αυτοκίνητό του επάνω σε ομάδα αστυνομικών στην επαρχία Νεγκέβ, σκοτώνοντας έναν άνδρα των δυνάμεων ασφαλείας, προτού οι αστυνομικοί τον πυροβολήσουν και τον σκοτώσουν. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι εξαιτίας του συμβάντος, ξέσπασαν συγκρούσεις στο χωριό Ουμ Αλ Χιράν, όπου διεξαγόταν μια επιχείρηση κατεδάφισης οικημάτων Βεδουίνων τα οποία, σύμφωνα με δικαστική απόφαση, είχαν χτιστεί παρανόμως σε δημόσια γη.
REUTERS / AMMAR AWAD

Η αστυνομία του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι Ισραηλινός Άραβας έριξε το αυτοκίνητό του επάνω σε ομάδα αστυνομικών στην επαρχία Νεγκέβ, σκοτώνοντας έναν άνδρα των δυνάμεων ασφαλείας, προτού οι αστυνομικοί τον πυροβολήσουν και τον σκοτώσουν. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι εξαιτίας του συμβάντος, ξέσπασαν συγκρούσεις στο χωριό Ουμ Αλ Χιράν, όπου διεξαγόταν μια επιχείρηση κατεδάφισης οικημάτων Βεδουίνων τα οποία, σύμφωνα με δικαστική απόφαση, είχαν χτιστεί παρανόμως σε δημόσια γη.

Βόλτα σε αγορά της Σαγκάης . Πωλήτρια βοηθά μία πελάτισσα να δοκιμάσει μία περούκα σε κατάστημα κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό στη Σαγκάης.
REUTERS / ALY SONG

Πωλήτρια βοηθά μία πελάτισσα να δοκιμάσει μία περούκα σε κατάστημα κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό στη Σαγκάης.

Καθημερινή ζωή στο Μπαγκλαντές . Ένας εργάτης αδειάζει πέτρες στον ποταμό Buriganga, στη Ντάκα του Μπαγκλαντές.
REUTERS / MOHAMMAD PONIR HOSSAIN

Ένας εργάτης αδειάζει πέτρες στον ποταμό Buriganga, στη Ντάκα του Μπαγκλαντές.

Στιγμιότυπο από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα . Ένα προσφυγόπουλο παίζει στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα.
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ένα προσφυγόπουλο παίζει στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα.

Γενέθλια για γιγαντιαίο πάντα στην Κίνα. Η Basi, το γηραιότερο πάντα που μεγάλωσε σε αιχμαλωσία, τρώει μία τούρτα για να «γιορτάσει» τα 37α γενέθλιά της σε ζωολογικό κήπο της Κίνας.
REUTERS / CHINA DAILY

Η Basi, το γηραιότερο πάντα που μεγάλωσε σε αιχμαλωσία, τρώει μία τούρτα για να «γιορτάσει» τα 37α γενέθλιά της σε ζωολογικό κήπο της Κίνας.

Στιγμιότυπο από τη Ντούμα . Ένα αγόρι στέκεται κοντά στη φωτιά προκειμένου να προστατευθεί από το κρύο στη Ντούμα της Δαμασκού.
REUTERS / BASSAM KHABIEH

Ένα αγόρι στέκεται κοντά στη φωτιά προκειμένου να προστατευθεί από το κρύο στη Ντούμα της Δαμασκού.

Ο Αντόνιο Ταγιάνι νέος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι χειροκροτεί, λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών την Τρίτη στο Ευρωκοινοβούλιο. Ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Αντόνιο Ταγιάνι, αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κερδίζοντας τον Σοσιαλδημοκράτη Τζιάνι Πιτέλα στην τέταρτη και τελική ψηφοφορία.
REUTERS / CHRISTIAN HARTMANN

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι χειροκροτεί, λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών την Τρίτη στο Ευρωκοινοβούλιο. Ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Αντόνιο Ταγιάνι, αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κερδίζοντας τον Σοσιαλδημοκράτη Τζιάνι Πιτέλα στην τέταρτη και τελική ψηφοφορία.

Πρόσφυγες στο Βελιγράδι . Μετανάστες και πρόσφυγες, κυρίως από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, βρίσκουν καταφύγιο σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Βελιγραδίου, προκειμένου να προστατευθούν από το κρύο και τα χιόνια. Εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται στη Σερβία περιμένοντας μία ευκαιρία για να κατευθυνθούν στις χώρες της κεντρικής Ευρώπης.
SOOC / Konstantinos Tsakalidis

Μετανάστες και πρόσφυγες, κυρίως από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, βρίσκουν καταφύγιο σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Βελιγραδίου, προκειμένου να προστατευθούν από το κρύο και τα χιόνια. Εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται στη Σερβία περιμένοντας μία ευκαιρία για να κατευθυνθούν στις χώρες της κεντρικής Ευρώπης.