Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 20:31

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.

«Χαιρετώντας» τον φακό. Ένα χαριτωμένο στιγμιότυπο χάρισε στον φωτογραφικό φακό η μόλις 2,5 μηνών αρσενική πολική αρκούδα που γεννήθηκε σε ζωολογικό πάρκο του Βερολίνου της Γερμανίας. Το αρκουδάκι ακόμα δεν έχει όνομα και ζυγίζει 4,6 κιλά.
REUTERS / Tierpark Berlin

Ένα χαριτωμένο στιγμιότυπο χάρισε στον φωτογραφικό φακό η μόλις 2,5 μηνών αρσενική πολική αρκούδα που γεννήθηκε σε ζωολογικό πάρκο του Βερολίνου της Γερμανίας. Το αρκουδάκι ακόμα δεν έχει όνομα και ζυγίζει 4,6 κιλά.

Γιγάντια κύματα στην Ισπανία. Τεράστια κύμματα σκάνε σε φάρο που βρίσκεται στην πόλη Σαν Εστεμπάν ντε Πράβια, στις Αστούριες της Ισπανίας.
REUTERS / ELOY ALONSO

Τεράστια κύμματα σκάνε σε φάρο που βρίσκεται στην πόλη Σαν Εστεμπάν ντε Πράβια, στις Αστούριες της Ισπανίας.

Ορειβατικό σκι στα Τρίκαλα. Σκιέρ κάνουν ορειβατικό σκι στους λόφους της πόλης των Τρικάλων με φόντο τις κορυφές των Αγράφων και του Κόζιακα. Οι σκιέρ εκμεταλλεύτηκαν το χιόνι που έφτανε τους 40 πόντους στους λόφους περιμετρικά της πόλης για να επιδοθούν στο αγαπημένο τους χόμπι.
Eurokinissi / SKIM.GR/ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

Σκιέρ κάνουν ορειβατικό σκι στους λόφους της πόλης των Τρικάλων με φόντο τις κορυφές των Αγράφων και του Κόζιακα. Οι σκιέρ εκμεταλλεύτηκαν το χιόνι που έφτανε τους 40 πόντους στους λόφους περιμετρικά της πόλης για να επιδοθούν στο αγαπημένο τους χόμπι.

Ο Ναός των Αρουραίων στην Ινδία. Αρουραίοι απολαμβάνουν το γάλα που τους έχουν προσφέρει Ινδουιστές στον ναό Karni Mata. Σε αυτό τον ναό χιλιάδες αρουραίοι προστατεύονται και ταΐζονται όλο τον χρόνο.
 
REUTERS / HIMANSHU SHARMA

Αρουραίοι απολαμβάνουν το γάλα που τους έχουν προσφέρει Ινδουιστές στον ναό Karni Mata. Σε αυτό τον ναό χιλιάδες αρουραίοι προστατεύονται και ταΐζονται όλο τον χρόνο.

 

21ο παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά . Από την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιείται, στην Πλατεία Κοτζιά, το μεγαλύτερο Παζάρι Βιβλίου στην πόλη των Αθηνών, με κεντρικό σύνθημα «Το Βιβλίο είναι η Δύναμή σου». Το αναγνωστικό κοινό μπορεί να βρει χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ!
 
 
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Από την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιείται, στην Πλατεία Κοτζιά, το μεγαλύτερο Παζάρι Βιβλίου στην πόλη των Αθηνών, με κεντρικό σύνθημα «Το Βιβλίο είναι η Δύναμή σου». Το αναγνωστικό κοινό μπορεί να βρει χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ!

 

 

Δημοπρασία περιστεριών στην Τουρκία. Πλήθος παρακολουθεί την επίδειξη ενός περιστεριού κατά τη διάρκεια δημοπρασίας στην περιοχή Σανλιούρφα της Τουρκίας. Η τιμή των περιστεριών καλής εκτροφής μπορεί να ξεπεράσει τις 1000 τούρκικες λίρες.
REUTERS / UMIT BEKTAS

Πλήθος παρακολουθεί την επίδειξη ενός περιστεριού κατά τη διάρκεια δημοπρασίας στην περιοχή Σανλιούρφα της Τουρκίας. Η τιμή των περιστεριών καλής εκτροφής μπορεί να ξεπεράσει τις 1000 τούρκικες λίρες.

«Μασκαράδες» στην Ελβετία. Άνδρες ντυμένοι «Chlaeuse», μια παραλλαγή του δικού μας Άγιου Βασίλη. Οι «Chlaeuse» είναι κλασσικές φιγούρες της Ελβετικής παράδοσης που έχουν κουβαλάνε κουδουνάκια για να διώχνουν τα κακά πνεύματα.
REUTERS / ARND WIEGMANN

Άνδρες ντυμένοι «Chlaeuse», μια παραλλαγή του δικού μας Άγιου Βασίλη. Οι «Chlaeuse» είναι κλασσικές φιγούρες της Ελβετικής παράδοσης που έχουν κουβαλάνε κουδουνάκια για να διώχνουν τα κακά πνεύματα.

«Πεταλούδες στο Θερμοκήπιο». Μία πεταλούδα του είδους «Great Yellow Mormon» κάθεται στο πρόσωπο μοντέλου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Πεταλούδες στο Θερμοκήπιο» ("Butterflies in the Glasshouse) στη Βρετανία.
REUTERS / PETER NICHOLLS

Μία πεταλούδα του είδους «Great Yellow Mormon» κάθεται στο πρόσωπο μοντέλου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Πεταλούδες στο Θερμοκήπιο» ("Butterflies in the Glasshouse) στη Βρετανία.

ΗΠΑ: Απονομή μεταλλίου στον Μπάιντεν από τον Ομπάμα. Με την απονομή μεταλλίου στον Τζο Μπάιντεν τίμησε ο Μπαράκ Ομπάμα τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ,σε μία συγκινητική τελετή, οκτώ ημέρες πριν από την μεταβίβαση της εξουσίας. Αιφνιδιασμένος από την ανακοίνωση του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, ο Μπάιντεν, ο «καλύτερος αντιπρόεδρος που έχουμε ποτέ δει» όπως είπε ο απερχόμενος πρόεδρος, αποτραβήχτηκε από τις κάμερες για να σκουπίσει τα δάκρυά του.
REUTERS / YURI GRIPAS

Με την απονομή μεταλλίου στον Τζο Μπάιντεν τίμησε ο Μπαράκ Ομπάμα τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ,σε μία συγκινητική τελετή, οκτώ ημέρες πριν από την μεταβίβαση της εξουσίας. Αιφνιδιασμένος από την ανακοίνωση του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, ο Μπάιντεν, ο «καλύτερος αντιπρόεδρος που έχουμε ποτέ δει» όπως είπε ο απερχόμενος πρόεδρος, αποτραβήχτηκε από τις κάμερες για να σκουπίσει τα δάκρυά του.

Προσευχή στον ποταμό Χανουμάντε. Πιστοί προσεύχονται στον ποταμό Χανουμάντε στο πλαίσιο ινδουιστικού φεστιβάλ, στην πόλη Μπακταπούρ του Νεπάλ.
REUTERS / NAVESH CHITRAKAR

Πιστοί προσεύχονται στον ποταμό Χανουμάντε στο πλαίσιο ινδουιστικού φεστιβάλ, στην πόλη Μπακταπούρ του Νεπάλ.

Φεστιβάλ αφιερωμένο στον Έλβις Πρίσλεϊ. Ένας άντρας μεταμφιεσμένος σε Έλβις Πρίσλεϊ επιβιβάζεται στο τρένο «Έλβις» στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Σίδνεϊ προκειμένου να μεταβεί στην πόλη Παρκς, όπου διεξάγεται φεστιβάλ αφιερωμένο στον «βασιλιά» του ροκ εντ ρολ. 
EPA / DEAN LEWINS

Ένας άντρας μεταμφιεσμένος σε Έλβις Πρίσλεϊ επιβιβάζεται στο τρένο «Έλβις» στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Σίδνεϊ προκειμένου να μεταβεί στην πόλη Παρκς, όπου διεξάγεται φεστιβάλ αφιερωμένο στον «βασιλιά» του ροκ εντ ρολ. 

Ψαρόβαρκα στο Ναύπλιο . Ψαρόβαρκα στην παραλία του Αγίου Νικολάου στο Ναύπλιο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Ψαρόβαρκα στην παραλία του Αγίου Νικολάου στο Ναύπλιο.

Αναρρίχηση στο Λίμπερετς. Ένας άντρας σκαρφαλώνει σε τοίχο από ψεύτικο πάγο στην πόλη Λίμπερετς της Τσεχίας.
REUTERS / DAVID W CERNY

Ένας άντρας σκαρφαλώνει σε τοίχο από ψεύτικο πάγο στην πόλη Λίμπερετς της Τσεχίας.